Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (11 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
king-033.gif

να σου πω, εσύ που προσκυνάς και δε θες κανόνες, λες το ίδιο και για το κέρατο?

γιατί όπως εσύ μιλάς για σεβασμό στη σχέση, έτσι κι εγώ μιλάω για σεβασμό στους ρόλους των δύο φύλων.
δεν βάζω κανόνες, μιλάω για σεβασμό.
αυτό ακριβώς που κάνεις εσύ στη σχέση.
το να λες "αμάν με τους κανόνες" όταν κάποιος σου εξηγεί το πώς βλέπει τα πράγματα, είναι το ίδιο με το όταν σε λένε ηθικολόγα επειδή λες την άποψή σου για τις σχέσεις.

κανείς δεν θέτει κανόνες, όλα είναι προσωπική αίσθηση σεβασμού.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχω πηδηχτει ποτε με πρωην μου. ξερω να βαζω ορια και ξερω τι σχεσεις ζηταω. το ιδιο και αυτοι. εφυγε ο ερωτας που ειχαμε κι εμεινε η αγαπη και η εκτιμηση που ειχαμε ο ενας για τον αλλον. τοσο απλο..
απλα μην εχεις απαιτηση να καταλαβουν ολοι το γεγονος οτι καποιοι μπορουν να βαζουν ορια κ οτι δε σκεφτονται ολοι με το κατω κεφαλι μονιμα.

οχι ρε πουστη μου γιατι εισαστε τοσο ανασφαλεις?
ρεαλισμος ειναι.
οχι ανασφαλεια.
αληθεια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν εχω πηδηχτει ποτε με πρωην μου. ξερω να βαζω ορια και ξερω τι σχεσεις ζηταω. το ιδιο και αυτοι. εφυγε ο ερωτας που ειχαμε κι εμεινε η αγαπη και η εκτιμηση που ειχαμε ο ενας για τον αλλον. τοσο απλο..
προσωπικα πιστευω οτι με πρωην δεν μπορεις να σβησεις εντελως αυτο που ειχες.μιλαω για μενα παντα,οτι παντα υπαρχει μια μικρη φλογα για ολες οσες ειχα.για αυτο νομιζω πως ειναι καλυτερα μακρια και αγαπημενοι.αν εσυ το εχεις καταφερει μπραβο σου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να σου πω, εσύ που προσκυνάς και δε θες κανόνες, λες το ίδιο και για το κέρατο?

γιατί όπως εσύ μιλάς για σεβασμό στη σχέση, έτσι κι εγώ μιλάω για σεβασμό στους ρόλους των δύο φύλων.
αυτό ακριβώς που κάνεις εσύ στη σχέση.
το να λες "αμάν με τους κανόνες" όταν κάποιος σου εξηγεί το πώς βλέπει τα πράγματα, είναι το ίδιο με το όταν σε λένε ηθικολόγα επειδή λες την άποψή σου για τις σχέσεις.

κανείς δεν θέτει κανόνες, όλα είναι προσωπική αίσθηση σεβασμού.
δεν ειναι κανονας το να μην κερατωσεις.εμπιπτει στην προσωπικη ηθικη του καθενος.
μη τα μπλεκεις...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Παναγία μου! Θα σε παράταγα σύξυλη να λες τον πόνο σου στην πιατέλα

ούτε αυτό το θεωρώ σωστό.

εγώ θεωρώ λάθος να παίρνεις άντρα φίλο σου για να σε παρηγορεί (και δεν εννοώ να συζητήσετε απλώς το πρόβλημά σου), αλλά ακόμα και αν τύχει και σε πάρουν τα κλάματα, το καλύτερο για μένα είναι να πάτε από νωρίς στα σπίτια σας. δεν παρατάς κάποιον που θεωρείς φίλο σου, αλλά φυσικά και δεν καταπιέζεσαι κάνοντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα.

Επισκέπτης

ρε αγαπη, απλα δεν το βλεπουμε ετσι. εσυ λες για σεβασμο κι εγω λεω οτι δεν πιστευω οτι δειχνει ασεβεια αυτο που κανω και μου κανουν. το ιδιο και το γατι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λουκ δεν μπορεις να υποτιμας τον εαυτο σου με το να λες οτι δεν θα σου τυχει κατι καλυτερο.ποτε δεν μπορεις να το ξερεις αυτο.δεν ξερω ποσα χρονια εισαι με τον ανθρωπο.ομως ποτε δεν ξερουμε τι μας επιφυλασει το μελλον.ξερεις πιτσιρικας οταν ημουν ποσες φορες το ελεγα?σε ενα χρονο το ειπα 3 φορες.μεχρι που σταματησα γιατι καταλαβα οτι ημουν λαθος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάρε τον άντρα φίλο σου-fuck buddy-να σου ρίξει 2-3-5 μανίκια να αγαλιάσει η σούφρα σου  :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκ δεν μπορεις να υποτιμας τον εαυτο σου με το να λες οτι δεν θα σου τυχει κατι καλυτερο.ποτε δεν μπορεις να το ξερεις αυτο.δεν ξερω ποσα χρονια εισαι με τον ανθρωπο.ομως ποτε δεν ξερουμε τι μας επιφυλασει το μελλον.ξερεις πιτσιρικας οταν ημουν ποσες φορες το ελεγα?σε ενα χρονο το ειπα 3 φορες.μεχρι που σταματησα γιατι καταλαβα οτι ημουν λαθος.
παμε στο οφ τοπικ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν ειναι κανονας το να μην κερατωσεις.εμπιπτει στην προσωπικη ηθικη του καθενος.
μη τα μπλεκεις...

εγώ δεν μπλέκω τίποτα.

ούτως ή άλλως δεν μιλάω για κανόνες αλλά για σεβασμό.

εσύ μου φαίνεται ότι βλέπεις επιλεκτικά τα πράγματα.
δεν με νοιάζει να συμφωνήσεις μαζί μου, αλλά να καταλάβεις πως ο καθένας εκφράζει την προσωπική του ηθική όπως λες.
αυτό που λες εσύ και η βέλβι "ουφ κανόνες" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με όταν σε λένε ηθικολόγα και ότι "βάζεις κανόνες" στις σχέσεις των μπουρδελιάρηδων.

ρε αγαπη, απλα δεν το βλεπουμε ετσι. εσυ λες για σεβασμο κι εγω λεω οτι δεν πιστευω οτι δειχνει ασεβεια αυτο που κανω και μου κανουν. το ιδιο και το γατι.

ναι, μόνο που δεν λέτε αυτό.
αντί να συζητάμε λέτε "δε θέλω κανόνες λαλαλαλαλαλαλαλαλαλλλαλαλαλαλα"

άμα είναι έτσι, να μην περιμένετε όμως και από τους μπουρδελιάρηδες να σας λένε "α παράτα μας που θα μου πεις να μην γκομενίζω"

Επισκέπτης
απλα μην εχεις απαιτηση να καταλαβουν ολοι το γεγονος οτι καποιοι μπορουν να βαζουν ορια κ οτι δε σκεφτονται ολοι με το κατω κεφαλι μονιμα.

ξερω τους πρωην μου και με ξερουν κι εκεινοι πώς σκεφτομαι και πώς ενεργω.. οποτε ειμαι 100% σιγουρη για οτι λεω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ουφ, πονοκεφάλιασα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ούτε αυτό το θεωρώ σωστό.

εγώ θεωρώ λάθος να παίρνεις άντρα φίλο σου για να σε παρηγορεί (και δεν εννοώ να συζητήσετε απλώς το πρόβλημά σου), αλλά ακόμα και αν τύχει και σε πάρουν τα κλάματα, το καλύτερο για μένα είναι να πάτε από νωρίς στα σπίτια σας. δεν παρατάς κάποιον που θεωρείς φίλο σου, αλλά φυσικά και δεν καταπιέζεσαι κάνοντας κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα.
Ηρεμησε μωρή, πήρες φόρα, για πλάκα το 'πα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξερω τους πρωην μου και με ξερουν κι εκεινοι πώς σκεφτομαι και πώς ενεργω.. οποτε ειμαι 100% σιγουρη για οτι λεω.
δε συννενοουμαστε σημερα...

μπουμπ καταλαβαινω τι λες...
απλα δε μπορω να εξηγησω σωστα αυτο που θελω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom