Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

πώς να το εξηγήσω... το ότι κάποιος είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. με τις φίλες μου εγώ μπορεί να κάνουμε μαζί αποτρίχωση στο μπικίνι, να κάθομαι να κλαίω μαζί τους για τον γκόμενο που με παράτησε, να χαζεύουμε γκομενάκια. αυτά δεν τα κάνεις μαζί με έναν άντρα, αν σέβεσαι και σέβεται το ότι είναι άντρας. αν σέβομαι ότι είναι άντρας κάποιος και τον θεωρώ φίλο μου δε θα εμφανίζομαι με το βρακί (καλά, εγώ έτσι κι αλλιώς γιατί σέβομαι την αισθητική του, πάρ'το πιο γενικά  :2funny: ), δεν θα του ζητάω να με παρηγορεί, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του άντρα-φίλου, και φυσικά δεν θα είμαι μαζί του και θα κοιτάζω γκομενάκια τριγύρω.

αντίστοιχα περιμένω κι απ'αυτόν να σεβαστεί ότι είναι με γυναίκα. δεν θα ξύνει τ'αρχίδια του με λύσσα μπροστά μου, δεν θα μου λέει πόσο γαμιάς είναι (όσο διακριτικά κι αν το λέει στους φίλους του), και φυσικά δεν θα κάνει νόημα σε γκομενάκια όταν είμαστε μαζί (εκτός από το να σχολιάζει κώλους, αυτό είναι στάνταρ). Θα έλεγα μάλιστα να μην το παρακάνει με το να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι υπερβολή και ότι είναι δικό μου πρόβλημα το ότι μερικές φορές μπαίνω σε ¨"how YOU doin' " mode  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ε? δεν εχεις ιδεα ποιο ειδος με τρελαινει... επειδη συμφωνω σε αρκετα θεματα με το γατι, παει να πει οτι ταυτιζονται ολα μας τα γουστα?
Πλάκα κάνω,ψιλοκατάλαβα τι ακούς

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε? δεν εχεις ιδεα ποιο ειδος με τρελαινει... επειδη συμφωνω σε αρκετα θεματα με το γατι, παει να πει οτι ταυτιζονται ολα μας τα γουστα?
το γατι;ααααααααχχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ σοβαρα τωρα ...εδω ο κοσμος καιγεται....μην χτενιζεστε και σημερα.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έλα ρε παίχτη gl,βάλε τάξη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοιτα, εγω γενικα ειμαι περιεργη! σχεδον παντα αφοσιωνομαι στην παρεα μου και δεν κοιταζω αριστερα δεξια. αλλα σκοπος ειναι να περασουμε ολοι καλα. ε τωρα αν καμια φιλη ή φιλος εντοπισουν ωραιο γκομενακι σε αλλη παρεα και γουσταρει, ας κανει οτι θελει δε με πειραζει. λες και θα τον χασω και δε θα τον ξαναδω. ας κανει ο καθενας οτι νομιζει. οχι και κανονες ακομα κι εκει ρε..
απλα την επομενη μερα θελω ολα τα κουτσομπολια :sunglasses:

και μην ακουω μαλακιες για μη υπαρξη φιλιας μεταξυ ετεροφυλων..

αυτό κατάλαβες ότι είπα?????
ρίλι????

εγώ τα λέω δύσκολα ή κάτι έχει η μέρα σήμερα?  :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πώς να το εξηγήσω... το ότι κάποιος είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. με τις φίλες μου εγώ μπορεί να κάνουμε μαζί αποτρίχωση στο μπικίνι, να κάθομαι να κλαίω μαζί τους για τον γκόμενο που με παράτησε, να χαζεύουμε γκομενάκια. αυτά δεν τα κάνεις μαζί με έναν άντρα, αν σέβεσαι και σέβεται το ότι είναι άντρας. αν σέβομαι ότι είναι άντρας κάποιος και τον θεωρώ φίλο μου δε θα εμφανίζομαι με το βρακί (καλά, εγώ έτσι κι αλλιώς γιατί σέβομαι την αισθητική του, πάρ'το πιο γενικά  :2funny: ), δεν θα του ζητάω να με παρηγορεί, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του άντρα-φίλου, και φυσικά δεν θα είμαι μαζί του και θα κοιτάζω γκομενάκια τριγύρω.

αντίστοιχα περιμένω κι απ'αυτόν να σεβαστεί ότι είναι με γυναίκα. δεν θα ξύνει τ'αρχίδια του με λύσσα μπροστά μου, δεν θα μου λέει πόσο γαμιάς είναι (όσο διακριτικά κι αν το λέει στους φίλους του), και φυσικά δεν θα κάνει νόημα σε γκομενάκια όταν είμαστε μαζί (εκτός από το να σχολιάζει κώλους, αυτό είναι στάνταρ). Θα έλεγα μάλιστα να μην το παρακάνει με το να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι υπερβολή και ότι είναι δικό μου πρόβλημα το ότι μερικές φορές μπαίνω σε ¨"how YOU doin' " mode  :2funny: :2funny: :2funny:
ολα αυτα εχουν γινει....
τα αλλα δε γινονται ετσι κ αλλιως.
μαλλον βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...

Επισκέπτης
εσύ δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω εγώ, και πιάνεσαι από τις λέξεις.

το μανικιούρ ήταν σαν παράδειγμα για να πω ότι άλλου είδους σχέση θα έχεις με έναν φίλο σου και άλλου είδους με μια φίλη σου.
όχι ο ένας πιο κοντά σου από τον άλλον, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ακριβώς όπως είσαι με τις γυναίκες είσαι και με τους άντρες, όχι εσύ, το γενικό εσύ.

βασικα εξαρταται το ειδος της οικειοτητας που εχεις με καποιον. ανεξαρτητος φυλου.
απλα στις γυναικες κανω αγκαλιες ενω στους αντρες οχι. κααατι θυμασαι πιστευω χοχο!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
βασικα εξαρταται το ειδος της οικειοτητας που εχεις με καποιον. ανεξαρτητος φυλου.
απλα στις γυναικες κανω αγκαλιες ενω στους αντρες οχι. κααατι θυμασαι πιστευω χοχο!
εγω κανω.... :S

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

οοοοχοχοχοχοοο  :rockon: :rockon:

εγώ κάνω και στους άντρες, πολύ.
απλώς βάζω κάποια όρια γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν ρόλοι. δε θα περιμένω από ένα φίλο μου να κάθεται να με παρηγορεί με τις ώρες, όπως περιμένω από μια φίλη μου. άλλωστε οι άντρες δεν το κάνουν καλά και αυτό. θα του πω το πρόβλημά μου, φυσικά, θα συζητήσουμε, θα μου πει τη γνώμη του, αλλά δε θα τελειώσουμε και τα χαρτομάντηλα.
τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερα είναι να μιλάς σε άντρες άμα έχεις γκομενοπροβλήματα, δε θέλουν να μιλάνε με τις ώρες γι'αυτό (=δε χαραμίζεις χρόνο πρήζοντας τα μάτια σου) και πάντα βρίσκουν τρόπο να σου φτιάξουν το κέφι, σε αντίθεση με τις γυναίκες που όσο κι αν προσπαθούν εσύ πάντα το γυρίζεις στο γκομενικό σου  :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το καλό είναι να έχεις κάτι ανάμεσα που τις εμποδίζει να σε αγκαλιάσουν

Επισκέπτης

δε φανταζεσαι ποσο εχω κλαψει σε φιλο μου (και ηταν και πρωην γκομενος) επειδη με χωρισε καποιος. να ειμαστε εξω για φαγητο και να με πιασει να κλαιω με λυγμους κι ολοι να νομιζουν οτι με χωριζει :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom