master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
explain please.εξακολουθω να διαφωνω.
explain please.εξακολουθω να διαφωνω.
Φιλενάδα όσο και αν δεν θες να το δεχτείς έτσι είναι,για τον άνδρα τουλάχιστον είμαι βέβαιος.
Βρήκαμε κι άλλη που ακούει Πλιάτσικα
καντο ταλιρα.
Πλάκα κάνω,ψιλοκατάλαβα τι ακούςε? δεν εχεις ιδεα ποιο ειδος με τρελαινει... επειδη συμφωνω σε αρκετα θεματα με το γατι, παει να πει οτι ταυτιζονται ολα μας τα γουστα?
τι να εξηγησω ρε ανθρωπε?explain please.
η βεβαιοτητα θα σε φαει.Φιλενάδα όσο και αν δεν θες να το δεχτείς έτσι είναι,για τον άνδρα τουλάχιστον είμαι βέβαιος.
Αυτό δεν το πιστεύω,αν σου κινούσε τόσο το ενδιαφέρον θα τον ήθελες και για !!!
το γατι;ααααααααχχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧε? δεν εχεις ιδεα ποιο ειδος με τρελαινει... επειδη συμφωνω σε αρκετα θεματα με το γατι, παει να πει οτι ταυτιζονται ολα μας τα γουστα?
κοιτα, εγω γενικα ειμαι περιεργη! σχεδον παντα αφοσιωνομαι στην παρεα μου και δεν κοιταζω αριστερα δεξια. αλλα σκοπος ειναι να περασουμε ολοι καλα. ε τωρα αν καμια φιλη ή φιλος εντοπισουν ωραιο γκομενακι σε αλλη παρεα και γουσταρει, ας κανει οτι θελει δε με πειραζει. λες και θα τον χασω και δε θα τον ξαναδω. ας κανει ο καθενας οτι νομιζει. οχι και κανονες ακομα κι εκει ρε..
απλα την επομενη μερα θελω ολα τα κουτσομπολια
και μην ακουω μαλακιες για μη υπαρξη φιλιας μεταξυ ετεροφυλων..
ολα αυτα εχουν γινει....πώς να το εξηγήσω... το ότι κάποιος είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. με τις φίλες μου εγώ μπορεί να κάνουμε μαζί αποτρίχωση στο μπικίνι, να κάθομαι να κλαίω μαζί τους για τον γκόμενο που με παράτησε, να χαζεύουμε γκομενάκια. αυτά δεν τα κάνεις μαζί με έναν άντρα, αν σέβεσαι και σέβεται το ότι είναι άντρας. αν σέβομαι ότι είναι άντρας κάποιος και τον θεωρώ φίλο μου δε θα εμφανίζομαι με το βρακί (καλά, εγώ έτσι κι αλλιώς γιατί σέβομαι την αισθητική του, πάρ'το πιο γενικά ), δεν θα του ζητάω να με παρηγορεί, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του άντρα-φίλου, και φυσικά δεν θα είμαι μαζί του και θα κοιτάζω γκομενάκια τριγύρω.
αντίστοιχα περιμένω κι απ'αυτόν να σεβαστεί ότι είναι με γυναίκα. δεν θα ξύνει τ'αρχίδια του με λύσσα μπροστά μου, δεν θα μου λέει πόσο γαμιάς είναι (όσο διακριτικά κι αν το λέει στους φίλους του), και φυσικά δεν θα κάνει νόημα σε γκομενάκια όταν είμαστε μαζί (εκτός από το να σχολιάζει κώλους, αυτό είναι στάνταρ). Θα έλεγα μάλιστα να μην το παρακάνει με το να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι υπερβολή και ότι είναι δικό μου πρόβλημα το ότι μερικές φορές μπαίνω σε ¨"how YOU doin' " mode
εσύ δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω εγώ, και πιάνεσαι από τις λέξεις.
το μανικιούρ ήταν σαν παράδειγμα για να πω ότι άλλου είδους σχέση θα έχεις με έναν φίλο σου και άλλου είδους με μια φίλη σου.
όχι ο ένας πιο κοντά σου από τον άλλον, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ακριβώς όπως είσαι με τις γυναίκες είσαι και με τους άντρες, όχι εσύ, το γενικό εσύ.
εγω κανω.... :Sβασικα εξαρταται το ειδος της οικειοτητας που εχεις με καποιον. ανεξαρτητος φυλου.
απλα στις γυναικες κανω αγκαλιες ενω στους αντρες οχι. κααατι θυμασαι πιστευω χοχο!
και δεν φουσκωνει τιποτα?εγω κανω.... :S
και δεν φουσκωνει τιποτα?
και δεν φουσκωνει τιποτα?
βασικα εξαρταται το ειδος της οικειοτητας που εχεις με καποιον. ανεξαρτητος φυλου.
απλα στις γυναικες κανω αγκαλιες ενω στους αντρες οχι. κααατι θυμασαι πιστευω χοχο!
πώς να το εξηγήσω... το ότι κάποιος είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι άντρας. με τις φίλες μου εγώ μπορεί να κάνουμε μαζί αποτρίχωση στο μπικίνι, να κάθομαι να κλαίω μαζί τους για τον γκόμενο που με παράτησε, να χαζεύουμε γκομενάκια. αυτά δεν τα κάνεις μαζί με έναν άντρα, αν σέβεσαι και σέβεται το ότι είναι άντρας. αν σέβομαι ότι είναι άντρας κάποιος και τον θεωρώ φίλο μου δε θα εμφανίζομαι με το βρακί (καλά, εγώ έτσι κι αλλιώς γιατί σέβομαι την αισθητική του, πάρ'το πιο γενικά ), δεν θα του ζητάω να με παρηγορεί, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του άντρα-φίλου, και φυσικά δεν θα είμαι μαζί του και θα κοιτάζω γκομενάκια τριγύρω.
αντίστοιχα περιμένω κι απ'αυτόν να σεβαστεί ότι είναι με γυναίκα. δεν θα ξύνει τ'αρχίδια του με λύσσα μπροστά μου, δεν θα μου λέει πόσο γαμιάς είναι (όσο διακριτικά κι αν το λέει στους φίλους του), και φυσικά δεν θα κάνει νόημα σε γκομενάκια όταν είμαστε μαζί (εκτός από το να σχολιάζει κώλους, αυτό είναι στάνταρ). Θα έλεγα μάλιστα να μην το παρακάνει με το να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι υπερβολή και ότι είναι δικό μου πρόβλημα το ότι μερικές φορές μπαίνω σε ¨"how YOU doin' " mode
θα βαλω φιτιλιες να κλειδωθει επι του παροντος το θρεντ....έλα ρε παίχτη gl,βάλε τάξη