kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ερευνητη μας τα χεις κανει τουμπανο.
Ξαναέβαλε τα αποτελέσματα της έρευνας;
ερευνητη μας τα χεις κανει τουμπανο.
Ξαναέβαλε τα αποτελέσματα της έρευνας;
εχει βαλει στο στοχο το μ..... σου.....ειναι τρισμεγιστος τυπος....και το παει απεξω απεξω πετωντας σποντες για γλειφομουνια και καλα ....και πεταει και την μπαλα στην εξεδρα εμπλεκοντας και τον μαστερ που ειναι αγιο παιδι και δεν κανει τετοια αισχρα πραγματα....οχι ακομα. αν κι εχει βρει καινουριο κοσκινακι τωρα..
ερευνητη εισαι τεραστιος!
εχει βαλει στο στοχο το μ..... σου.....ειναι τρισμεγιστος τυπος....και το παει απεξω απεξω πετωντας σποντες για γλειφομουνια και καλα ....και πεταει και την μπαλα στην εξεδρα εμπλεκοντας και τον μαστερ που ειναι αγιο παιδι και δεν κανει τετοια αισχρα πραγματα....
τζιελ τυπαρα μου τι γινεται?
ολα καλα...εσυ τρισμεγιστε παιχτη;τζιελ τυπαρα μου τι γινεται?
καλα και γω μεγα τυπονι μου!τι τρεχει με τις ελλεηνιδες απαιχτε παιχταρα μου??ολα καλα...εσυ τρισμεγιστε παιχτη;
Αρχηγε Μαστερ21 ,προσπαθω να σου βρω ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ στη δυσκολη οικονομικη πραγματικοτητα.ρε μαλακα με εχεις πλασαρει σε ολα τα μωρα του σαιτ.και μου ριχνουν και χυλοπιτα.
ποιος τις γαμει και αυτες;μολις γυρισα απο ενα τσεχακι....καλα και γω μεγα τυπονι μου!τι τρεχει με τις ελλεηνιδες απαιχτε παιχταρα μου??
ισχυει??????????????????Αρχηγε Μαστερ21 ,προσπαθω να σου βρω ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ στη δυσκολη οικονομικη πραγματικοτητα.
Η Βελβυ και η Σιλβα πρεπει να σε πληρωσουν για να κανεις σεξ μαζι τους ,οχι μονο γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερες ,αλλα γιατι εσυ εισαι πολυ πιο εμφανισιμος και εμπειρος.
Δεν διαβασες τι λεει η Βελβυ ,πως βγηκε με ενα πρωην της και...εκλαιγε γιατι [glow=red,2,300]την χωρισε ο τωρινος ![/glow]
Η υποθεση σηκωνει γλειφομουνι.
Αν της κανεις της Βελβυς χαλαρωτικο μασαζ ,μετα αισθησιακο ,μετα γλειφομουνι για να χυσει 2 φορες και μετα πηδημα καλο και μετα την παρεις αγκαλια :
Τοτε θα σταματησει να κλαιει .Πολυ απλα κανεις δεν την εχει περιποιηθει πληρως,να χυσει να το απολαυσει.
Καιρος ειναι να της δειξεις τι εστι βερυκοκο.
Πρεπει ομως να σε ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΕΙ .
τι τρεχει επιτελους μ αυτες τις τσεχες?ποιος τις γαμει και αυτες;μολις γυρισα απο ενα τσεχακι....
πιπα που ακριβως να του παρει σε αυτην την ακολουθια;πριν ή μετα το αισθησιακο.....;Αν της κανεις της Βελβυς χαλαρωτικο μασαζ ,μετα αισθησιακο ,μετα γλειφομουνι για να χυσει 2 φορες και μετα πηδημα καλο και μετα την παρεις αγκαλια :
ελα ντε...θα γινει σφαγη απο πμ λεμε...ισχυει??????????????????
ποσο να χρεωνω ρε λες.Αρχηγε Μαστερ21 ,προσπαθω να σου βρω ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ στη δυσκολη οικονομικη πραγματικοτητα.
Η Βελβυ και η Σιλβα πρεπει να σε πληρωσουν για να κανεις σεξ μαζι τους ,οχι μονο γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερες ,αλλα γιατι εσυ εισαι πολυ πιο εμφανισιμος και εμπειρος.
Δεν διαβασες τι λεει η Βελβυ ,πως βγηκε με ενα πρωην της και...εκλαιγε γιατι την χωρισε ο τωρινος !
Η υποθεση σηκωνει γλειφομουνι.
Αν της κανεις της Βελβυς χαλαρωτικο μασαζ ,μετα αισθησιακο ,μετα γλειφομουνι για να χυσει 2 φορες και μετα πηδημα καλο και μετα την παρεις αγκαλια :
Τοτε θα σταματησει να κλαιει .Πολυ απλα κανεις δεν την εχει περιποιηθει πληρως,να χυσει να το απολαυσει.
Καιρος ειναι να της δειξεις τι εστι βερυκοκο.
Πρεπει ομως να σε ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΕΙ .
60 με 80 ειναι η τιμη στην αγορα....ποσο να χρεωνω ρε λες.
Η πελατισσα εχει παντα δικιο .πιπα που ακριβως να του παρει σε αυτην την ακολουθια;πριν ή μετα το αισθησιακο.....;
στ αρχιδια σου με γραψεςΗ πελατισσα εχει παντα δικιο .
Αυτη πληρωνει ,οποτε θελει θα κανει.
Η βελβυ ,επειδη αρνειται οτι ειναι απο πλουσιοσπιτο ,θα τυγχανει εκπτωσης που θα επιδοτειται απο την Εργατικη Εστια.ποσο να χρεωνω ρε λες.