You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (12 μέλη και 49 επισκέπτες)
Κανεις λαθος ,σε φροντιζω .Μολις αντεγραψα σε DVD dual layer ,την αναπαρασταση της ζωης του Μικελαντζελο ,του Alan Yentob που εχει και πως εφτιαξε τον Δαβιδ ,αυτον που μοιαζει με το αβαταρ σου .στ αρχιδια σου με γραψες
Πες μου διευθυνση και σου στελνω αντιγραφο.
Γι αυτο θα κανεις ΕΚΠΤΩΣΗ .δεν μου παει η καρδια να χρεωσω ρε ειναι φιλες και καλα κοριτσα.
Ο Τζαμπας πεθανε.
Επισκέπτης
κοριτσια εσεις μην κοιτατε!Κανεις λαθος ,σε φροντιζω .Μολις αντεγραψα σε DVD dual layer ,την αναπαρασταση της ζωης του Μικελαντζελο ,του Alan Yentob που εχει και πως εφτιαξε τον Δαβιδ ,αυτον που μοιαζει με το αβαταρ σου .
Πες μου διευθυνση και σου στελνω αντιγραφο.
oxi_o_nwntas@live.com
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
βαλτες στην σειρα σταματηΜαστερ σε λιγο σου εχω ετοιμες της παρθενες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Οκ αλλα μια ερωτηση ρε,θες να γεμησει το καυλι σου αιματα?βαλτες στην σειρα σταματη
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτο με τρελαινει ρε!!!Οκ αλλα μια ερωτηση ρε,θες να γεμησει το καυλι σου αιματα?
Επισκέπτης
Αρχηγε Μαστερ21 ,προσπαθω να σου βρω ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ στη δυσκολη οικονομικη πραγματικοτητα.
Η Βελβυ και η Σιλβα πρεπει να σε πληρωσουν για να κανεις σεξ μαζι τους ,οχι μονο γιατι ειναι πολυ μεγαλυτερες ,αλλα γιατι εσυ εισαι πολυ πιο εμφανισιμος και εμπειρος.
Δεν διαβασες τι λεει η Βελβυ ,πως βγηκε με ενα πρωην της και...εκλαιγε γιατι την χωρισε ο τωρινος !
Η υποθεση σηκωνει γλειφομουνι.
Αν της κανεις της Βελβυς χαλαρωτικο μασαζ ,μετα αισθησιακο ,μετα γλειφομουνι για να χυσει 2 φορες και μετα πηδημα καλο και μετα την παρεις αγκαλια :
Τοτε θα σταματησει να κλαιει .Πολυ απλα κανεις δεν την εχει περιποιηθει πληρως,να χυσει να το απολαυσει.
Καιρος ειναι να της δειξεις τι εστι βερυκοκο.
Πρεπει ομως να σε ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΕΙ .
βρε τρισαθλιε μια παλιαααα ιστορια ειπα. αντε γαμησου που θα πεις οτι χωρισα κιολας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
στον μπακακο.Αρχηγε Νωντα πες καποιο μαγαζι στο κεντρο της αθηνας ,για να σου αφησω αντιγραφο του DVD ,στο ονομα νωντας .Θα στο αφησω την παρασκευη .
Θες να αφησω δυο ,ενα για μαστερ21 και ενα για Νωντα ?στον μπακακο.
Ειναι DVD εκπληκτικο ,με ελληνικους υποτιτλους ,και δεν υπαρχει να το αγορασεις.
Η ζωη του Μικελαντζελο και μπως εφτιαξε τα αριστουργηματα.
Αρεσει μονο σε ελληνιδες ,οχι ελλεεινιδες.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τιποτα αδεια dual layer εχεις γιατι γραφω παιχνιδια για το xbox360 μου και μου τελειωσαν?Θες να αφησω δυο ,ενα για μαστερ21 και ενα για Νωντα ?
Ειναι DVD εκπληκτικο ,με ελληνικους υποτιτλους ,και δεν υπαρχει να το αγορασεις.
Η ζωη του Μικελαντζελο και μπως εφτιαξε τα αριστουργηματα.
Αρεσει μονο σε ελληνιδες ,οχι ελλεεινιδες.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τρισμεγιστος τρομπας ειναι και τοοοοσο μα τοοοσο βαρετος..
Ναι, αλλά μιλάει για γλυφομούνια
Πληρη περιποιηση θα σου κανει ο Μαστερ.βρε τρισαθλιε μια παλιαααα ιστορια ειπα. αντε γαμησου που θα πεις οτι χωρισα κιολας.
Ζεστο μπανιο ,μετα με αρωματικα ελαια χαλαρωτικο μασαζ ,σε ολο το σωμα και στις πατουσες .
Μετα αισθησιακο μασαζ ,με απαλες και ερεθιστικες κινησεις .Στη συνεχεια θα βαλει ολη τη τεχνη του στο γλειφομουνι και μπορει να σου γλειψει και το κωλακι.
Μετα σεξ σε οτι στασεις σε ικανοποιουν .
Μετα αγκαλιτσα και σου σερβιρει και καφε.
Ολα αυτα στην τιμη των 50 ευρω.
Πες και και στις αλλες ,να βγαλει το παιδι το χαρτζηλικι του ,να φχαριστηθειτε και σεις.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε συ βγαλε τις πατουσες,δεν το προσφερω αυτο το προγραμμα.και το γλυψωκωλι επισης.Πληρη περιποιηση θα σου κανει ο Μαστερ.
Ζεστο μπανιο ,μετα με αρωματικα ελαια χαλαρωτικο μασαζ ,σε ολο το σωμα και στις πατουσες .
Μετα αισθησιακο μασαζ ,με απαλες και ερεθιστικες κινησεις .Στη συνεχεια θα βαλει ολη τη τεχνη του στο γλειφομουνι και μπορει να σου γλειψει και το κωλακι.
Μετα σεξ σε οτι στασεις σε ικανοποιουν .
Μετα αγκαλιτσα και σου σερβιρει και καφε.
Ολα αυτα στην τιμη των 50 ευρω.
Πες και και στις αλλες ,να βγαλει το παιδι το χαρτζηλικι του ,να φχαριστηθειτε και σεις.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Μάστερ κόψε τα νταβατζηλικια του βλάκα και έλα να την βρουμε. Ο καιρτός γαρ εγγύς...τιποτα αδεια dual layer εχεις γιατι γραφω παιχνιδια για το xbox360 μου και μου τελειωσαν?
Η Πελατισσα εχει παντα δικιο.ρε συ βγαλε τις πατουσες,δεν το προσφερω αυτο το προγραμμα.και το γλυψωκωλι επισης.
Θα κανεις τα παντα.
Οτι σου πει η Ελλεεινιδα ,που θα δωσει τα 50 γιουρια.