Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πριν λίγο περνούσα από ανθοπωλείο. Ουρά με 15 άνδρες μόνον, για να αγοράσουν λουλούδια. Η δύναμη του μουνιού είναι τρομακτική. Είδες κανείς καμιά γυναίκα να παίρνει λουλούδια? Όταν δημιουργείται τέτοια υπεραξία κ έχουν στρατιές από μουνοείλωτες, καλά κάνουν κ ζητούν τον ουρανό με τα άστρα..καλά να πάθουμε
Νεοφερτα ξενα εθιμα λογω εμποριου και μιμητικη συμπεριφορά της κοινωνίας μας, τι να πεις. Οι γονείς μας δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του Αγίου Βαλεντίνου γιατί δεν είναι Άγιος της ορθοδοξης εκκλησίας. Έχει προταθεί το '94 στην Ελλάδα ο Άγιος Υακινθος να είναι ο αντίστοιχος Άγιος προστατης των ερωτευμένων που γιορτάζει στις 3 Ιουλίου αλλα δεν ευδοκιμησε. Σήμερα όμως η 14 Φλεβάρη εχει καθιερωθεί σαν γιορτη και είναι η χαρά του πυρφορου και της πριγκίπισσας Χύσσης. Δεν μπορείς όμως να ξεφύγεις σαν άντρας από το επιπλέον εξοδο- γιατί αν το κάνεις και αγνοήσεις να πάρεις κάτι ζουζουνιαρικο + λελουδια στην αγαπημένη χυμενη Πουλτσινέα το βραδι δεν θα έχει κοκο σαν αντίποινα, επομένως φαύλος κύκλος η κατάσταση.Πριν λίγο περνούσα από ανθοπωλείο. Ουρά με 15 άνδρες μόνον, για να αγοράσουν λουλούδια. Η δύναμη του μουνιού είναι τρομακτική. Είδες κανείς καμιά γυναίκα να παίρνει λουλούδια? Όταν δημιουργείται τέτοια υπεραξία κ έχουν στρατιές από μουνοείλωτες, καλά κάνουν κ ζητούν τον ουρανό με τα άστρα..καλά να πάθουμε
Γιατί .... στη Ζυρίχη ... δεν έχει πυρφορούς ; ;Ρε τύπε,σε αυτή τη "γιορτή", παίζει πάντα αλισβερίσι με δώρα(ναι, δωρίζουν και οι γυναίκες), απλά τα λουλούδια τα αγοράζουν οι άντρες.
Και Ζυρίχη ουρές οι άντρες για λουλούδια και οι γυναίκες οι αποδέκτες των λουλουδιών.
Δεν είναι μόνο φαινόμενο του Ελλαδιστάν
Ποια υπεραξία και ποιοι μουνοείλωτες..
Ήταν απλά μια μέρα που συνήθως ασχολούνται τα πολύ νεαρά ζευγάρια..
Που είναι το πρόβλημα..
Γιατί .... στη Ζυρίχη ... δεν έχει πυρφορούς ; ;
Λουλούδια έχω αγοράσει σε γυναίκες κάτω 10 φορές (πλην μάνας & αδελφής οικογενειακώς που δεν μετράει).
Εξαιρώ επίσης ... τις θλιβερές περιπτώσεις ... ύστατου αποχαιρετισμού (μπόλικες) .
Τα πολύ νεαρά ζευγάρια ... και όσοι το παίζουν σχεσάκηδες από τα 17-19-21-23-25-27 ... είναι ΓΤΠ.
Τι όχι μόνο πουτανιλίκι ;Είσαι πυρφόρος ρε τυπε αν αγοράσεις μια μέρα λουλούδια και πας να φας έξω,πας σινεμά,κ.λ.π. με την κοπέλα σου;
Όσοι είναι σχεσακηδες από νωρίς, έρχονται σε επαφή με το γυναικείο φύλο,μαζεύουν εμπειρίες πέραν του 5λεπτου στο Μεταξουργείο,έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαλέξουν σοφότερα στο μέλλον μια σύντροφο και λιγότερες να γίνουν αυτιστικοί Μακ γκάου πίκερ υποψήφιοι σήριαλ κιλλερς..
Η ζωή θέλει ΚΑΙ πουτανιλικι...
Όχι μόνο πουτανιλικι..
Έχεις γκόμενα με μεγάλα παιδιά .... ήρωα ;;;Η γκομενα μου, εχει φερει λουλουδια στο σπιτι μου, εχει παει λουλουδια στον γιο της και στην κορη της, και σε φιλες της.
Ο μπόμπος σχεσάκιας στο ελλαδιστάν .... ξεπαρθενιάζεται με τη γκόμενα ... μετά από 2-3 χρόνια σχέσης ....
κάνει σεξ μόνο μαζί της ...... κλείνει τα 30 μαζί της ... με γάμο και παιδιά ή χωρίς ......
Αυτό που λες, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, θα έδινε γόητρο στην επιλογή τους,Λάκη,όσο και να σε συμπαθώ,αυτά είναι επιχειρήματα αγάμητων μακ γκάου με απωθημένα..
Στα φοιτητικά χρόνια,οι περισσότεροι που ήξερα είχαν κατά μεγάλες ή μη περιόδους ,γκόμενες.
Οι σχέσεις που κοροϊδεύεις, είναι δείγμα ότι είσαι λειτουργικό και κοινωνικό ον.
Δηλαδή ενας άνθρωπος που σε μια ηλικία που οι γυναίκες δεν έχουν πανικό να κάνουν παιδιά ή άλλα ηλίθια κριτήρια,τον επιλέγουν για να μοιραστούν μαζί του τα καλύτερά τους χρόνια.
Οι σχέσεις αυτές προσφέρουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες,που τις απαξιώνουν μόνο μη λειτουργικά και ακοινώνητα ναυάγια που είναι μονίμως στην απ' έξω.
Οι γνωστοί τοξικοί μπανιστηρτζήδες της ζωής
Μήπως σου έκανε προσφορά η γκόμενα , αντί για 400€ σπέσιαλ πριβέ με μπριζόλα, μόνο 350€ ;Εγώ στο τζάδικο πήγα λουλούδια και σοκολατάκια στις πουτάνεςΌλα καλά
Τον ήπια γιατί είχαν πολλοί την ίδια ιδέα. Μου είπε ότι δεν έκανα κάτι το πρωτότυπο και ότι αρκετοί της έφεραν καλύτερα δώρα.Μήπως σου έκανε προσφορά η γκόμενα , αντί για 400€ σπέσιαλ πριβέ με μπριζόλα, μόνο 350€ ;
Εσύ , συνεχώς εκθειάζεις τη σταθερή σχέση , την αποκλειστικότητα κτλ ...
Ενώ από όσα γράφεις, δεν το έχεις κάνει ο ίδιος.
Αφού γουστάρεις τόσο πολύ , γιατί δεν το κάνεις ;
Μετά από μέσα .... θα το συζητάς καλύτερα το θέμα.
Αλλιώς είναι σαν να γράφω εγώ τώρα, για windwurfing στη βαλτική , χειμώνα. Δεν έχω κάνει ποτέ.
Δεν νομίζω ότι η γνώμη μου θα έλεγε πολλά.
Επίσης κάνεις συχνές αναφορές σε ψυχιάτρους. Έχεις σχέση με το χώρο ;
Γνωρίζεις πολλούς ; Προσωπικά γνωρίζω. Αν πρόσφερε κάτι , σου βάζω μέχρι τέλους εβδομάδας φωτογραφίες σε πέντε ιατρεία ψυχιάτρων ... και άλλα δύο τρία παλιών ψυχιάτρων νευρολόγων ....
Ξέρεις πολλούς εσύ ; Πιστεύεις ότι μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον που έχει θέμα με τις γυναίκες ;
Έχει και μέλη ψυχιάτρους εδώ ξέρεις .... θες να ρωτήσουμε κάποιον ;;
Εδώ γραψει ρε Λάκη ότι είχα και μέχρι 5,5 χρόνια σχέση με Ελληνίδα,μέναμε και μαζί μετά από ένα διάστημα και έχω μόνο καλές αναμνήσεις,ζωάρα έκανα.
Αθήνα μέναμε στα τέλη φοιτητικής ζωης και μετά Θεσσαλονίκη στην αρχή της εργασιακής
Καλά ρε,μιλάς εσύ που γράφεις για το μπλοκ ενώ έχεις να πας από τότε που είχαν ρούβλια![]()
Μιλάς για φοιτητής ;Πιστεύω απλά ότι το βαλιτσακι με τα πυρηνικά του Κιμ Γιονγκ Ουν,δε θα το έδινα να το κρατάς ούτε εσύ,ούτε ο Sandman,ούτε ο Πικερ.
Θα το έδινα σε κάποιον χωρίς απωθημένα που δεν θα φωνάζε πατώντας το κουμπί:
"Ελλεηνιδες καργιόλες που δεν μου καθόσασταν ούτε με κεφαλοκλείδωμα,το πατάω.
Εκδίκηηηηηση"
και του προτείνουν σκύλους, μουρλόχαπα και ψυχανάλυση .......
Σε λάτιν ... είχα κάνει κονέ.και λάτιν και ορειβασία...
Σε λάτιν ... είχα κάνει κονέ.
Αλλά σε καμία δραστηριότητα ... δεν πας αγάμητος, με την ψωλή να βγαίνει 10cm πάνω από τη ζώνη ...
και να περιμένεις να γαμήσεις από εκεί ! Μόνο ρεζίλι θα γίνεις.
Είναι ... μακροχρόνιες επενδύσεις !
Για ξεχαρμάνιασμα .... πουτάνες.
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ!Είσαι πυρφόρος ρε τυπε αν αγοράσεις μια μέρα λουλούδια και πας να φας έξω,πας σινεμά,κ.λ.π. με την κοπέλα σου;
Όσοι είναι σχεσακηδες από νωρίς, έρχονται σε επαφή με το γυναικείο φύλο,μαζεύουν εμπειρίες πέραν του 5λεπτου στο Μεταξουργείο,έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαλέξουν σοφότερα στο μέλλον μια σύντροφο και λιγότερες να γίνουν αυτιστικοί Μακ γκάου πίκερ υποψήφιοι σήριαλ κιλλερς..
Η ζωή θέλει ΚΑΙ πουτανιλικι...
Όχι μόνο πουτανιλικι..
Εγώ τύπε Τέλη είχα γκόμενα που με πήγε με το ζόρι σε σχολή χορούΣε λάτιν ... είχα κάνει κονέ.
Αλλά σε καμία δραστηριότητα ... δεν πας αγάμητος, με την ψωλή να βγαίνει 10cm πάνω από τη ζώνη ...
και να περιμένεις να γαμήσεις από εκεί ! Μόνο ρεζίλι θα γίνεις.
Είναι ... μακροχρόνιες επενδύσεις !
Για ξεχαρμάνιασμα .... πουτάνες.