Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.132
Πόντοι
456
Ξερω οτι θα πεσουν φιδια αλλα αποψε μου εκατσε στο φτερο ελληνιδα που αν ημουν γυφτος θα μπορουσε να ειναι κορη μου. Λιγο τσουπωτο αλλα κατα τα αλλα αρκετα καλο

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Πριν λίγο περνούσα από ανθοπωλείο. Ουρά με 15 άνδρες μόνον, για να αγοράσουν λουλούδια. Η δύναμη του μουνιού είναι τρομακτική. Είδες κανείς καμιά γυναίκα να παίρνει λουλούδια? Όταν δημιουργείται τέτοια υπεραξία κ έχουν στρατιές από μουνοείλωτες, καλά κάνουν κ ζητούν τον ουρανό με τα άστρα..καλά να πάθουμε

Ρε τύπε,σε αυτή τη "γιορτή", παίζει πάντα αλισβερίσι με δώρα(ναι, δωρίζουν και οι γυναίκες), απλά τα λουλούδια τα αγοράζουν οι άντρες.

Και Ζυρίχη ουρές οι άντρες για λουλούδια και οι γυναίκες οι αποδέκτες των λουλουδιών.
Δεν είναι μόνο φαινόμενο του Ελλαδιστάν

Ποια υπεραξία και ποιοι μουνοείλωτες..
Ήταν απλά μια μέρα που συνήθως ασχολούνται τα πολύ νεαρά ζευγάρια..
Που είναι το πρόβλημα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Πριν λίγο περνούσα από ανθοπωλείο. Ουρά με 15 άνδρες μόνον, για να αγοράσουν λουλούδια. Η δύναμη του μουνιού είναι τρομακτική. Είδες κανείς καμιά γυναίκα να παίρνει λουλούδια? Όταν δημιουργείται τέτοια υπεραξία κ έχουν στρατιές από μουνοείλωτες, καλά κάνουν κ ζητούν τον ουρανό με τα άστρα..καλά να πάθουμε
Νεοφερτα ξενα εθιμα λογω εμποριου και μιμητικη συμπεριφορά της κοινωνίας μας, τι να πεις. Οι γονείς μας δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του Αγίου Βαλεντίνου γιατί δεν είναι Άγιος της ορθοδοξης εκκλησίας. Έχει προταθεί το '94 στην Ελλάδα ο Άγιος Υακινθος να είναι ο αντίστοιχος Άγιος προστατης των ερωτευμένων που γιορτάζει στις 3 Ιουλίου αλλα δεν ευδοκιμησε. Σήμερα όμως η 14 Φλεβάρη εχει καθιερωθεί σαν γιορτη και είναι η χαρά του πυρφορου και της πριγκίπισσας Χύσσης. Δεν μπορείς όμως να ξεφύγεις σαν άντρας από το επιπλέον εξοδο- γιατί αν το κάνεις και αγνοήσεις να πάρεις κάτι ζουζουνιαρικο + λελουδια στην αγαπημένη χυμενη Πουλτσινέα το βραδι δεν θα έχει κοκο σαν αντίποινα, επομένως φαύλος κύκλος η κατάσταση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056
Ρε τύπε,σε αυτή τη "γιορτή", παίζει πάντα αλισβερίσι με δώρα(ναι, δωρίζουν και οι γυναίκες), απλά τα λουλούδια τα αγοράζουν οι άντρες.

Και Ζυρίχη ουρές οι άντρες για λουλούδια και οι γυναίκες οι αποδέκτες των λουλουδιών.
Δεν είναι μόνο φαινόμενο του Ελλαδιστάν

Ποια υπεραξία και ποιοι μουνοείλωτες..
Ήταν απλά μια μέρα που συνήθως ασχολούνται τα πολύ νεαρά ζευγάρια..
Που είναι το πρόβλημα..
Γιατί .... στη Ζυρίχη ... δεν έχει πυρφορούς ; ;

Λουλούδια έχω αγοράσει σε γυναίκες κάτω 10 φορές (πλην μάνας & αδελφής οικογενειακώς που δεν μετράει).
Εξαιρώ επίσης ... τις θλιβερές περιπτώσεις ... ύστατου αποχαιρετισμού (μπόλικες) .

Τα πολύ νεαρά ζευγάρια ... και όσοι το παίζουν σχεσάκηδες από τα 17-19-21-23-25-27 ... είναι ΓΤΠ.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Γιατί .... στη Ζυρίχη ... δεν έχει πυρφορούς ; ;

Λουλούδια έχω αγοράσει σε γυναίκες κάτω 10 φορές (πλην μάνας & αδελφής οικογενειακώς που δεν μετράει).
Εξαιρώ επίσης ... τις θλιβερές περιπτώσεις ... ύστατου αποχαιρετισμού (μπόλικες) .

Τα πολύ νεαρά ζευγάρια ... και όσοι το παίζουν σχεσάκηδες από τα 17-19-21-23-25-27 ... είναι ΓΤΠ.

Είσαι πυρφόρος ρε τυπε αν αγοράσεις μια μέρα λουλούδια και πας να φας έξω,πας σινεμά,κ.λ.π. με την κοπέλα σου;

Όσοι είναι σχεσακηδες από νωρίς, έρχονται σε επαφή με το γυναικείο φύλο,μαζεύουν εμπειρίες πέραν του 5λεπτου στο Μεταξουργείο,έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαλέξουν σοφότερα στο μέλλον μια σύντροφο και λιγότερες να γίνουν αυτιστικοί Μακ γκάου πίκερ υποψήφιοι σήριαλ κιλλερς..

Η ζωή θέλει ΚΑΙ πουτανιλικι...
Όχι μόνο πουτανιλικι..

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
836
Πόντοι
86
Γιατι δεν μετρανε τα λουλουδια σε μανες/αδερφες? Εχω αγορασει λουλουδια, για την μανα μου, την αδερφη μου, σε γκομενα, σε φιλη (γυναικα φιλου). Σε γενεθλια η ονομαστικες εορτες. Η γκομενα μου, εχει φερει λουλουδια στο σπιτι μου, εχει παει λουλουδια στον γιο της και στην κορη της, και σε φιλες της.
Δεν το καταλαβαινω, δλδ αν πας λουλουδια εισαι μαλακας, κι αν πας σοκολατακια η μπακλαβα εισαι μαγκας?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056
Είσαι πυρφόρος ρε τυπε αν αγοράσεις μια μέρα λουλούδια και πας να φας έξω,πας σινεμά,κ.λ.π. με την κοπέλα σου;

Όσοι είναι σχεσακηδες από νωρίς, έρχονται σε επαφή με το γυναικείο φύλο,μαζεύουν εμπειρίες πέραν του 5λεπτου στο Μεταξουργείο,έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαλέξουν σοφότερα στο μέλλον μια σύντροφο και λιγότερες να γίνουν αυτιστικοί Μακ γκάου πίκερ υποψήφιοι σήριαλ κιλλερς..

Όχι μόνο πουτανιλικι..
Τι όχι μόνο πουτανιλίκι ;
Για ελλάδα μιλάς .... όχι για αυστραλούς σέρφερς ... που πάνε με μία γκόμενα στο ουλουβατού και 3 σανίδες,
σπάνε τις σανίδες και γυρνάνε στην αυστραλία με άλλη γκόμενα ......

Ο μπόμπος σχεσάκιας στο ελλαδιστάν .... ξεπαρθενιάζεται με τη γκόμενα ... μετά από 2-3 χρόνια σχέσης ....
κάνει σεξ μόνο μαζί της ...... κλείνει τα 30 μαζί της ... με γάμο και παιδιά ή χωρίς ......

Και αν τον παρατήσει ... δεν έχει φίλους .... δεν ξέρει μέρη να βγει ... δεν ξέρει να γαμήσει πουτάνες ... δεν ξέρει να κάνει καμάκι ..... δεν ξέρει τον κακό του τον καιρό ...

και του προτείνουν σκύλους, μουρλόχαπα και ψυχανάλυση .......
και του κάνουν προξενιά ζωντοχήρες και μπάζα !

Για βιαστές και σέριαλ κήλερς .... μάλλον δεν θυμάσαι την επικαιρότητα ....

Παντρεμένοι βιαστές/δολοφόνοι 30ρηδες και 35ρηδες .... που στοχοποίησαν 60ρες και 70ρες και .... 55ρες !!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Ο μπόμπος σχεσάκιας στο ελλαδιστάν .... ξεπαρθενιάζεται με τη γκόμενα ... μετά από 2-3 χρόνια σχέσης ....
κάνει σεξ μόνο μαζί της ...... κλείνει τα 30 μαζί της ... με γάμο και παιδιά ή χωρίς ......

Λάκη,όσο και να σε συμπαθώ,αυτά είναι επιχειρήματα αγάμητων μακ γκάου με απωθημένα..

Στα φοιτητικά χρόνια,οι περισσότεροι που ήξερα είχαν κατά μεγάλες ή μη περιόδους ,γκόμενες.

Οι σχέσεις που κοροϊδεύεις, είναι δείγμα ότι είσαι λειτουργικό και κοινωνικό ον.
Δηλαδή ενας άνθρωπος που σε μια ηλικία που οι γυναίκες δεν έχουν πανικό να κάνουν παιδιά ή άλλα ηλίθια κριτήρια,τον επιλέγουν για να μοιραστούν μαζί του τα καλύτερά τους χρόνια.

Οι σχέσεις αυτές προσφέρουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες,που τις απαξιώνουν μόνο μη λειτουργικά και ακοινώνητα ναυάγια που είναι μονίμως στην απ' έξω.
Οι γνωστοί τοξικοί μπανιστηρτζήδες της ζωής

Οι νεανικές σχέσεις,είναι προθάλαμος για να επιλέξεις αργότερα σωστά τη σύντροφό σου και προπαντός να ξέρεις τι θέλεις και τι όχι.
Και εννοείται ότι τα καλύτερα γαμησια τα κάνεις σαν νέος με μια επίσης νέα που την κλείνεις μέσα στο σπίτι και γαμιέσαι δίχως αύριο και όχι με το να αφήνεις στα 20 σου τα λεφτά στο κομοδίνο και να αρχίσει να μετράει το χρονόμετρο..

Υ.Γ.Όποιον τον πειράζει ακόμη και μια μαρκετίστικη γιορτή της πούτσας που διαρκεί μόλις μία μέρα,όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου,ας πάει να κοιταχτεί στον ψυχίατρο.
Πιθανόν να έχει και άλλα θέματα ..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056
Λάκη,όσο και να σε συμπαθώ,αυτά είναι επιχειρήματα αγάμητων μακ γκάου με απωθημένα..

Στα φοιτητικά χρόνια,οι περισσότεροι που ήξερα είχαν κατά μεγάλες ή μη περιόδους ,γκόμενες.

Οι σχέσεις που κοροϊδεύεις, είναι δείγμα ότι είσαι λειτουργικό και κοινωνικό ον.
Δηλαδή ενας άνθρωπος που σε μια ηλικία που οι γυναίκες δεν έχουν πανικό να κάνουν παιδιά ή άλλα ηλίθια κριτήρια,τον επιλέγουν για να μοιραστούν μαζί του τα καλύτερά τους χρόνια.

Οι σχέσεις αυτές προσφέρουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες,που τις απαξιώνουν μόνο μη λειτουργικά και ακοινώνητα ναυάγια που είναι μονίμως στην απ' έξω.
Οι γνωστοί τοξικοί μπανιστηρτζήδες της ζωής
Αυτό που λες, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, θα έδινε γόητρο στην επιλογή τους,
αν είχαν γίνει κάτι μεταξύ Ωνάση Νιάρχου ή Ζούκενμπεργκ τώρα ... ή είχαν αποκτήσει
ακίνητη περιουσία επιπέδου Τραμπ .... έστω του πατέρα. Χωρίς αυτή τη ... λεπτομέρεια,
κανένα κύρος δεν έχουν οι επιλογές τους και το lifestyle που είχαν κάποτε.

Και δεν κοροϊδεύω όποιον έχει ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ. Και πάει και σε τζάδικα και γαμάει και βίζιτες.
Βρίσκω αστείο , ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΣΗ . Και έχει πάει ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ.
Δηλ φτάνει 25 και τον έχει βρέξει .... αν όχι σε ένα σε πες 2-3 μουνιά.

Αυτό για τη δική μου σεξουαλική ζωή, το θεωρώ πάτο .

Εσύ , συνεχώς εκθειάζεις τη σταθερή σχέση , την αποκλειστικότητα κτλ ...
Ενώ από όσα γράφεις, δεν το έχεις κάνει ο ίδιος.
Αφού γουστάρεις τόσο πολύ , γιατί δεν το κάνεις ;
Μετά από μέσα .... θα το συζητάς καλύτερα το θέμα.
Αλλιώς είναι σαν να γράφω εγώ τώρα, για windwurfing στη βαλτική , χειμώνα. Δεν έχω κάνει ποτέ.
Δεν νομίζω ότι η γνώμη μου θα έλεγε πολλά.

Επίσης κάνεις συχνές αναφορές σε ψυχιάτρους. Έχεις σχέση με το χώρο ;
Γνωρίζεις πολλούς ; Προσωπικά γνωρίζω. Αν πρόσφερε κάτι , σου βάζω μέχρι τέλους εβδομάδας φωτογραφίες σε πέντε ιατρεία ψυχιάτρων ... και άλλα δύο τρία παλιών ψυχιάτρων νευρολόγων ....
Ξέρεις πολλούς εσύ ; Πιστεύεις ότι μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον που έχει θέμα με τις γυναίκες ;
Έχει και μέλη ψυχιάτρους εδώ ξέρεις .... θες να ρωτήσουμε κάποιον ;;

Οι γιορτές της πούτσας ... είναι γιορτές της πούτσας .... πλέμπα και μαζικότητα.
Αν είναι κάποιος του πενθήμερου , 08.00 με 18.00 ....
αναγκαστικά πέφτει εκεί ....

Αν έχει άνεση να πηγαίνει οποιαδήποτε καθημερινή σε φαγάδικο ... μπαρ .... γαμιστρώνα ....
Δεν πάει τσικνοπέμπτη σε ταβέρνα .... δεν βγαίνει σάββατο σε μπαρ ....
δεν πάει του αγίου βαλεντίνου σε γκομενοστέκια ... ΣΝΟΜΠΆΡΕΙ !

Πάντως, γνώμη μου ... αφού γουστάρεις τόσο τη μοναδικότητα και το καταπληκτικό
σταθερών σχέσεων ... και εξόδων σάββατο βράδυ ... και σε γιορτινά ρεβεγιόν ....
Παντρέψου εντός του μήνα μία συντηρητική γερμανόφωνη "για σπίτι" .

Εκεί που είσαι , θα έχει , είμαι σίγουρος μπορείς να βρεις.
Κι εδώ είμαστε ... και τα ξαναλέμε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.637
Πόντοι
206
Μήπως σου έκανε προσφορά η γκόμενα , αντί για 400€ σπέσιαλ πριβέ με μπριζόλα, μόνο 350€ ;
Τον ήπια γιατί είχαν πολλοί την ίδια ιδέα. Μου είπε ότι δεν έκανα κάτι το πρωτότυπο και ότι αρκετοί της έφεραν καλύτερα δώρα.
Μου γάμησε τη ψυχολογία η πουτάνα αλλά οκ. Κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίχτες τελικά και δέχθηκα την ήττα μου

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.120
Πόντοι
1.056
Εσύ , συνεχώς εκθειάζεις τη σταθερή σχέση , την αποκλειστικότητα κτλ ...
Ενώ από όσα γράφεις, δεν το έχεις κάνει ο ίδιος.
Αφού γουστάρεις τόσο πολύ , γιατί δεν το κάνεις ;
Μετά από μέσα .... θα το συζητάς καλύτερα το θέμα.

Εδώ γραψει ρε Λάκη ότι είχα και μέχρι 5,5 χρόνια σχέση με Ελληνίδα,μέναμε και μαζί μετά από ένα διάστημα και έχω μόνο καλές αναμνήσεις,ζωάρα έκανα.
Αθήνα μέναμε στα τέλη φοιτητικής ζωης και μετά Θεσσαλονίκη στην αρχή της εργασιακής

Αλλιώς είναι σαν να γράφω εγώ τώρα, για windwurfing στη βαλτική , χειμώνα. Δεν έχω κάνει ποτέ.
Δεν νομίζω ότι η γνώμη μου θα έλεγε πολλά.

Καλά ρε,μιλάς εσύ που γράφεις για το μπλοκ ενώ έχεις να πας από τότε που είχαν ρούβλια :2funny:

Επίσης κάνεις συχνές αναφορές σε ψυχιάτρους. Έχεις σχέση με το χώρο ;
Γνωρίζεις πολλούς ; Προσωπικά γνωρίζω. Αν πρόσφερε κάτι , σου βάζω μέχρι τέλους εβδομάδας φωτογραφίες σε πέντε ιατρεία ψυχιάτρων ... και άλλα δύο τρία παλιών ψυχιάτρων νευρολόγων ....
Ξέρεις πολλούς εσύ ; Πιστεύεις ότι μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον που έχει θέμα με τις γυναίκες ;
Έχει και μέλη ψυχιάτρους εδώ ξέρεις .... θες να ρωτήσουμε κάποιον ;;

Πιστεύω απλά ότι το βαλιτσακι με τα πυρηνικά του Κιμ Γιονγκ Ουν,δε θα το έδινα να το κρατάς ούτε εσύ,ούτε ο Sandman,ούτε ο Πικερ.
Θα το έδινα σε κάποιον χωρίς απωθημένα που δεν θα φωνάζε πατώντας το κουμπί:
"Ελλεηνιδες καργιόλες που δεν μου καθόσασταν ούτε με κεφαλοκλείδωμα,το πατάω.
Εκδίκηηηηηση":2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056
Εδώ γραψει ρε Λάκη ότι είχα και μέχρι 5,5 χρόνια σχέση με Ελληνίδα,μέναμε και μαζί μετά από ένα διάστημα και έχω μόνο καλές αναμνήσεις,ζωάρα έκανα.
Αθήνα μέναμε στα τέλη φοιτητικής ζωης και μετά Θεσσαλονίκη στην αρχή της εργασιακής

Καλά ρε,μιλάς εσύ που γράφεις για το μπλοκ ενώ έχεις να πας από τότε που είχαν ρούβλια :2funny:

Πιστεύω απλά ότι το βαλιτσακι με τα πυρηνικά του Κιμ Γιονγκ Ουν,δε θα το έδινα να το κρατάς ούτε εσύ,ούτε ο Sandman,ούτε ο Πικερ.
Θα το έδινα σε κάποιον χωρίς απωθημένα που δεν θα φωνάζε πατώντας το κουμπί:
"Ελλεηνιδες καργιόλες που δεν μου καθόσασταν ούτε με κεφαλοκλείδωμα,το πατάω.
Εκδίκηηηηηση"
Μιλάς για φοιτητής ;
Και εγώ είχα σχέσεις φοιτητής.
Προϊστορία ... του κώλου τα 9μερα.

Στο μπλοκ , έχω πάει μόνο τουρίστας.
Πολλές φορές. Πάρα πολλές . Τελευταία φορά Βουδαπέστη το 2024. Ναι , έχεις δίκιο . Το 2025 δεν πήγα.
Πόσες φορές έχεις πάει Βουδαπέστη ; Δεν έχεις πάει παραπάνω.
Πρώτη φορά είχα πάει το 1992. Εσύ τότε το πιο ανατολικό μέρος που θα είχες πάει
μάλλον ήταν η Καλαμαριά. Για να μην υπερβάλω , μπορεί να ήταν και η Ασπροβάλτα.

Έχω πάει και σε μέρη όμως, που κανείς σας του ... μπλοκ ... δεν ξέρει να δείξει στην υδρόγειο .

Γα κουμπιά και όπλα .... είμαι μέλος της ΣΚΟΕ , από το 1995.
Με συνεχείς ανανεώσεις ταυτότητας .... αδειών όπλων .... κοκ ...
Οπότε ... έχω χαρτιά από ψυχίατρους .... ότι δεν πάσχω και δεν παίρνω ψυχοτρόπα !!!!

Εσύ έχεις ;;;;;;
:birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman::birdman:

Για ελληνίδες που δεν μου κάθονται .... 2-3 .... αρραβωνιάρες στο παρελθόν ... μία σύζυγο ...
και παντρεμένες για ... κονέ ....

Εσένα η τελευταία ήταν στη φοιτητική ζωή στην Καλαμαριά
την εποχή της κρίσης των Ιμίων ;

Υ.Γ. Γιατί σου αρέσει σε παπαρολογία κουβέντα περί ελλεηνίδικου καριολικίου ... να μανουριάζεις με τα άλλα μέλη ;;; Αισθάνεσαι ότι ... αδικούνται οι ελληνίδες και θες να κάνεις τον προστάτη ;
Υπάρχουν καριόλες στον υπόλοιπο κόσμο ... που να πάνε να φάνε κερασμένα όλα, πάνω από 3-4-5 φορές με έναν ΜΑΛΑΚΑ ... και αν πάει να τους πιάσει το μπούτι ... να το παίζουν θιγμένες και ... "φίλες" ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.075
Πόντοι
6.056
και λάτιν και ορειβασία...
Σε λάτιν ... είχα κάνει κονέ.
Αλλά σε καμία δραστηριότητα ... δεν πας αγάμητος, με την ψωλή να βγαίνει 10cm πάνω από τη ζώνη ...
και να περιμένεις να γαμήσεις από εκεί ! Μόνο ρεζίλι θα γίνεις.
Είναι ... μακροχρόνιες επενδύσεις !
Για ξεχαρμάνιασμα .... πουτάνες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.423
Πόντοι
216
Αλλά σε καμία δραστηριότητα ... δεν πας αγάμητος, με την ψωλή να βγαίνει 10cm πάνω από τη ζώνη ...

Όποιον/α βλέπω να προτείνει σε άντρα λάτιν και ορειβασίες για να βρει γκόμενα, τρώει ισόβιο μπλοκ, ντιλιτ, αφόλλοου και αν τον/την δω αλλάζω πεζοδρόμιο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.861
Πόντοι
2.356

Όχι μόνο πουτανιλικι..
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.861
Πόντοι
2.356
Εγώ τύπε Τέλη είχα γκόμενα που με πήγε με το ζόρι σε σχολή χορού :D::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom