Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.059
Πόντοι
6.056
Και η επιπρόσθετη μαλακία στη σημερινή κυρίως εποχή, είναι ότι οι γυναίκες που είναι πιο ανεξάρτητες ή αυτόνομες, τους προστατευτικούς και περιποιητικούς άνδρες θα τους ειρωνευτούν, χλευάσουν και παρεξηγήσουν ειδικά αν δεν τους βλέπουν ερωτικά.
Όσους δεν βλέπουν ερωτικά οι γυναίκες, τους βλέπουν σταθερά ως ενόχληση .
Εξαίρεση αν είναι κανένας σούπερ έξτρα δανδής με κονέ χρήμα που προσφέρει σούπερ ψυχαγωγία.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Ετών 22 χωρίς να φαίνεται φάτσα στο προφίλ της.
Να έχεις στο μυαλό σου ένα γλυκό πλάσμα και να διαβάζεις αυτό (φωτό) και να αναρωτιεσαι τι τύπισσα είναι αυτή ; Αντρογυναικα ή γυναίκα με στόμα νταλικερη ;

Συνημμένα

• IMG_20250131_183520.jpg
    IMG_20250131_183520.jpg
    124 KB · Εμφανίσεις: 25

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
657
Πόντοι
86
Βγήκα με μία 35άρα για καφέ. Χωρισμένη με παιδιά. Τόσο μαλακισμένο πλάσμα δεν έχω συναντήσει ξανά. Είχε δύο κινητά που χτυπούσαν εναλλάξ και όταν της είπα τι είναι αυτή η κατάσταση μου απάντησε ότι έχει παιδιά και έχει όλα τα σόσιαλ ώστε να ενημερώνεται. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Αρκετά πρωτότυπη δικαιολογία αλλά εγώ ήμουν πιο πρωτότυπος. Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να πληρώσω ούτε τον καφέ μου. Την αλλά φορά που θα βγει βόλτα θα τα έχει κλειστά τα κινητά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
:confused:

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.031
Πόντοι
446
Βγήκα με μία 35άρα για καφέ. Χωρισμένη με παιδιά. Τόσο μαλακισμένο πλάσμα δεν έχω συναντήσει ξανά. Είχε δύο κινητά που χτυπούσαν εναλλάξ και όταν της είπα τι είναι αυτή η κατάσταση μου απάντησε ότι έχει παιδιά και έχει όλα τα σόσιαλ ώστε να ενημερώνεται. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Αρκετά πρωτότυπη δικαιολογία αλλά εγώ ήμουν πιο πρωτότυπος. Σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να πληρώσω ούτε τον καφέ μου. Την αλλά φορά που θα βγει βόλτα θα τα έχει κλειστά τα κινητά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
:confused:
Της έδωσες ένα μάθημα και τώρα ο επόμενος μύστης θα θερίσει τη δική σου θυσία, πολύ σωστή και ανιδιοτελής κίνηση

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
657
Πόντοι
86
ντοναλτ επεστρεψες εισαι στα αληθεια εσυ?
ο συνονοματος σου εγινε αυτοκρατορας τι εχεις να πεις γιαυτο?
Ήταν θέμα χρόνου να κυβερνήσει η αλήθεια των Ντοναλντάκηδων για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. :rockon:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.780
Πόντοι
2.356
Της έδωσες ένα μάθημα και τώρα ο επόμενος μύστης θα θερίσει τη δική σου θυσία, πολύ σωστή και ανιδιοτελής κίνηση
οτι και να γινει ο επομενος πληρωνει τα του προηγουμενου. οποτε για να φτασει αυτη να βγαινει με 2 κινητα με μαλακες εβγαινε

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
Οι ελληνίδες είναι οι πιο εύκολες γυναίκες για εφήμερο σεξ και οι πιο δύσκολες γυναίκες για σοβαρή σχέση...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.238
Πόντοι
2.846
Οι ελληνίδες είναι οι πιο εύκολες γυναίκες για εφήμερο σεξ και οι πιο δύσκολες γυναίκες για σοβαρή σχέση...
σίγουρα;
Για ποια ηλικιακή ομάδα μιλάμε;
Διότι έχω την εντύπωση ότι μόνο σε μια κατηγορία αρσενικών ανοίγουν εύκολα τα πόδια, σ' αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις του Alpha male - και οι υπόλοιποι μένουμε με το πουλί στο χέρι.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
Το ανάποδο ισχύει
Σε οποιοδήποτε μέρος που βρίσκεται μακριά από την επίβλεψη των γονιών τους είναι οι πιο εύκολες με διαφορά. Θα τις παρομοίαζα με τις τουρίστριες που πηγαίνουν σε ξένες χώρες για να ξεφαντώσουν μέχρι τελικής πτώσης...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
σίγουρα;
Διότι έχω την εντύπωση ότι μόνο σε μια κατηγορία αρσενικών ανοίγουν εύκολα τα πόδια, σ' αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις του Alpha male - και οι υπόλοιποι μένουμε με το πουλί στο χέρι.

Να'χεις τη σιγουριά,όχι την εντύπωση

Απλά το 'alpha male' στην Ελλάδα σημαίνει αυτός με δουλειά-γυναικομαγνήτη,λεφτάς,αφεντικό κλπ

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
σίγουρα;
Όπου το συμφέρον εκεί και το εύκολο σεξ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.024
Πόντοι
3.656
Σε οποιοδήποτε μέρος που βρίσκεται μακριά από την επίβλεψη των γονιών τους είναι οι πιο εύκολες με διαφορά. Θα τις παρομοίαζα με τις τουρίστριες που πηγαίνουν σε ξένες χώρες για να ξεφαντώσουν μέχρι τελικής πτώσης...

Εύκολες είναι γι'αυτούς που είπα παραπάνω

Όλοι οι άλλοι πρέπει να κάνουν σχέση για να βλέπουν μουνί

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.419
Πόντοι
216
55 ίντσες σάμσουνγκ. Η τυπισσα ήταν πορνιδιο πρωτης κατηγοριας με ρουχα στυλ πηδα με. Μονο γροθιες δεν επαιξαν. :2funny:

Να κουβαλάς 55αρα οθόνη στην πλατεία Συντάγματος και να σου τα χώνει η "πριγκίπισα" σου, ενώ δε σου περισεύουν ούτε για καφέ, είναι μία πάρα πολύ καλή αιτία για:

6.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom