Πριν μια ώρα τραγικός λεβιές που μένει κοντά μου καβάλησε το πεζοδρόμιο σε στενό δρομακι για να φορτώσει μια κατά τα άλλα εμφανισιμη παρουσία. Καθοταν στην εξώπορτα ακίνητη και μπηκε μέσα όταν ηρθε ο λεβιές. Γράψτε κι εσείς τις εμπειρίες από αυτά που βλεπετε. Μιλαμε για επιθεώρηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Μπορεί να το λέει έτσι για να κάνει την μαζεμένη. Πήγαινε χουφτωστη σκασέ της και κάνα γλωσσοφιλο να κρίνεις. Το πολυ πολύ να μην θελει. Από την στιγμή που βγήκε μαζί σου γιατί αυτες δεν βγαίνουν χωρίς λογο, μπορεί κατι να γίνει.Βγηκα πρωτο ραντεβου με γκομενα και μου ειπε οτι της αρεσω μεν αλλα επειδη εχω πολλα τατουαζ και καπνιζω(που δεν καπνιζω πολυ αλλα τεσπα) διστάζει να προχωρησει μαζι μου σε σχεση.
Επειδή έζησα εκείνη την δεκαετία του 90 ως έφηβος στο σχολείο δεν έβλεπες και πολλές ωραίες γυναίκες.
Δε θα τό λεγα, σε μας είχε πολύ καλό μουνί στο Λύκειο (Βόρεια Ελλάδα).
Τοπ μουνιά, αφάν γκατέ
Ειδικότερα η Θεσσαλονίκη εχει πολύ ωραια κορίτσια.Δε θα τό λεγα, σε μας είχε πολύ καλό μουνί στο Λύκειο (Βόρεια Ελλάδα).
Τοπ μουνιά, αφάν γκατέ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.479
- Πόντοι
- 9.297
Μπράβο το κορίτσι ..πως θα σε παρουσιάσει έτσι στον κύκλο της;Βγηκα πρωτο ραντεβου με γκομενα και μου ειπε οτι της αρεσω μεν αλλα επειδη εχω πολλα τατουαζ και καπνιζω(που δεν καπνιζω πολυ αλλα τεσπα) διστάζει να προχωρησει μαζι μου σε σχεση.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
χαχαχαχαχαχα σωστά γιατι εχω λέπραΜπράβο το κορίτσι ..πως θα σε παρουσιάσει έτσι στον κύκλο της;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.479
- Πόντοι
- 9.297
τατουάζ=λέπρα ,αν δεν το έχεις καταλάβει...χαχαχαχαχαχα σωστά γιατι εχω λέπρα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.010
- Πόντοι
- 2.356
Ανάποδη θα είναι αυτή. Στις περισσότερες αρέσουν τα τατουάζ.Βγηκα πρωτο ραντεβου με γκομενα και μου ειπε οτι της αρεσω μεν αλλα επειδη εχω πολλα τατουαζ και καπνιζω(που δεν καπνιζω πολυ αλλα τεσπα) διστάζει να προχωρησει μαζι μου σε σχεση.
(εγώ τα θεωρώ άσχημες μουτζούρες τα περισσότερα αλλά περί ορέξως.)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.913
- Πόντοι
- 6.056
Στις περισσότερες ; Που ; Σε γκοθάδικη συναυλία ; Σε φλήα μάρκετ χεβμεταλάδικων δίσκων ;Ανάποδη θα είναι αυτή. Στις περισσότερες αρέσουν τα τατουάζ.
Στην Καλλιδρομίου νύχτα ; Στο γήπεδο αστέρα εξαρχείων ;
Σε όσες κάνουν πιάτσα στη σωκράτους ;
Σε οκανά ;;
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
αμα η γκομενα ειναι κρυόκολη ολα θα την ενοχλουν...ειτε οτι εχεις τατουαζ,ειτε οτι εχεις υπερβολικα μεγαλο πουτσο ειτε ο χαρακτηρας σου.Συνηθως αυτες οι ξενερωτες θελουν κατι φλώρους κλαρινογαμπρους που το παιζουν μοντέλα με περιποιημένο μαλλάκι και γενικα στυλ(κοινως αδερφές)Ανάποδη θα είναι αυτή. Στις περισσότερες αρέσουν τα τατουάζ.
(εγώ τα θεωρώ άσχημες μουτζούρες τα περισσότερα αλλά περί ορέξως.)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.010
- Πόντοι
- 2.356
Όχι μόνο σε αυτά.Στις περισσότερες ; Που ; Σε γκοθάδικη συναυλία ; Σε φλήα μάρκετ χεβμεταλάδικων δίσκων ;
Σε οκανά ;;
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.913
- Πόντοι
- 6.056
Οι υπόλοιπες, γουστάρουν τατουάζ σε συνδιασμό με μπράτσα, ακριβά γκάνγκστα οχήματα , κοσμήματα , αλήτικο ντύσιμο αλλά σε πανάκριβα φαγάδικα ... και τα λοιπά σκατά lifestyleΌχι μόνο σε αυτά.
που προβάλονται του νεοελληνικού υποκόσμου & βόθρου.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.010
- Πόντοι
- 2.356
Με κάλυψες όχι απλά πλήρως ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣ.Οι υπόλοιπες, γουστάρουν τατουάζ σε συνδιασμό με μπράτσα, ακριβά γκάνγκστα οχήματα , κοσμήματα , αλήτικο ντύσιμο αλλά σε πανάκριβα φαγάδικα ... και τα λοιπά σκατά lifestyle
που προβάλονται του νεοελληνικού υποκόσμου & βόθρου.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.010
- Πόντοι
- 2.356
Σε αυτόν δεν γουστάρουν την εμφάνισή του αλλά όλο το κονσεπτ του. Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες. Καταλάβετέ το ορισμένοι. Ερωτεύονται με την φαντασία τους και τις προσδοκίες τους - και αν εσύ εκείνη τη στιγμή τις καλύπτεις τότε σε θέλουν - είτε είσαι ο Τραννός είτε ο υπάλληλος σε βενζινάδικο με 720 ευρώ το μήνα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. -Εναν τετοιον θελουν οι ελληνιδες...
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
η γνωμη μου ειναι οτι ο τραννός ειναι πολυ πιο εμφανισιμος και αυθεντικός απο κατι τυπους που παριστανουν τα καλα παιδια και τους καθωςπρεπει μπας και τους λυπηθει καμια γυναικα και την εχουν για μονιμη σχεση...Ειναι αυτο που λεμε οσα δεν φτανει η αλεπού...Σε αυτόν δεν γουστάρουν την εμφάνισή του αλλά όλο το κονσεπτ του. Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες. Καταλάβετέ το ορισμένοι. Ερωτεύονται με την φαντασία τους και τις προσδοκίες τους - και αν εσύ εκείνη τη στιγμή τις καλύπτεις τότε σε θέλουν. Είτε είσαι ο Τραννός είτε ο υπάλληλος σε βενζινάδικο. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
Ο καθενας εχει το στυλ του και παντα ατομα σαν τον Τραννό θα αντιπαθουν τους φλουφληδες και το αντιστροφο
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.010
- Πόντοι
- 2.356
Μάλιστα. Πάντως το παίζει, δεν είναι. Παριστανει ΔΕΝ ειναι. Αυτά. Κατά τα άλλα ναι έχεις δίκιο.η γνωμη μου ειναι οτι ο τραννός ειναι πολυ πιο εμφανισιμος και αυθεντικός απο κατι τυπους που παριστανουν τα καλα παιδια και τους καθωςπρεπει μπας και τους λυπηθει καμια γυναικα και την εχουν για μονιμη σχεση...Ειναι αυτο που λεμε οσα δεν φτανει η αλεπού...
Ο καθενας εχει το στυλ του και παντα ατομα σαν τον Τραννό θα αντιπαθουν τους φλουφληδες και το αντιστροφο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.479
- Πόντοι
- 9.297
Νορμάλ άνδρας δεν στιγματίζεται ωσάν φυλακοβιος.Στις περισσότερες ; Που ; Σε γκοθάδικη συναυλία ; Σε φλήα μάρκετ χεβμεταλάδικων δίσκων ;
Σε οκανά ;;
Νορμάλ γυναίκα δεν γουστάρει τύπους τατουαζατους .
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.913
- Πόντοι
- 6.056
Νορμάλ άνδρας ;Νορμάλ άνδρας δεν στιγματίζεται ωσάν φυλακοβιος.
Νορμάλ γυναίκα δεν γουστάρει τύπους τατουαζατους .
Νορμάλ γυναίκα ;
Σε λάθος κουβέντα είμαι μάλλον .
Για ελληνίδες στην ελλάδα νόμιζα ότι μιλάμε.