Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 585 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.997

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
250
Πόντοι
21
Πριν μια ώρα τραγικός λεβιές που μένει κοντά μου καβάλησε το πεζοδρόμιο σε στενό δρομακι για να φορτώσει μια κατά τα άλλα εμφανισιμη παρουσία. Καθοταν στην εξώπορτα ακίνητη και μπηκε μέσα όταν ηρθε ο λεβιές. Γράψτε κι εσείς τις εμπειρίες από αυτά που βλεπετε. Μιλαμε για επιθεώρηση. :2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.095
Πόντοι
206
Βγηκα πρωτο ραντεβου με γκομενα και μου ειπε οτι της αρεσω μεν αλλα επειδη εχω πολλα τατουαζ και καπνιζω(που δεν καπνιζω πολυ αλλα τεσπα) διστάζει να προχωρησει μαζι μου σε σχεση.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
250
Πόντοι
21
Βγηκα πρωτο ραντεβου με γκομενα και μου ειπε οτι της αρεσω μεν αλλα επειδη εχω πολλα τατουαζ και καπνιζω(που δεν καπνιζω πολυ αλλα τεσπα) διστάζει να προχωρησει μαζι μου σε σχεση.
Μπορεί να το λέει έτσι για να κάνει την μαζεμένη. Πήγαινε χουφτωστη σκασέ της και κάνα γλωσσοφιλο να κρίνεις. Το πολυ πολύ να μην θελει. Από την στιγμή που βγήκε μαζί σου γιατί αυτες δεν βγαίνουν χωρίς λογο, μπορεί κατι να γίνει.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.087
Πόντοι
216
Επειδή έζησα εκείνη την δεκαετία του 90 ως έφηβος στο σχολείο δεν έβλεπες και πολλές ωραίες γυναίκες.

Δε θα τό λεγα, σε μας είχε πολύ καλό μουνί στο Λύκειο (Βόρεια Ελλάδα).
Τοπ μουνιά, αφάν γκατέ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.476
Πόντοι
9.297
Μπράβο το κορίτσι ..πως θα σε παρουσιάσει έτσι στον κύκλο της;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Ανάποδη θα είναι αυτή. Στις περισσότερες αρέσουν τα τατουάζ.
(εγώ τα θεωρώ άσχημες μουτζούρες τα περισσότερα αλλά περί ορέξως.)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.904
Πόντοι
6.056
Στις περισσότερες ; Που ; Σε γκοθάδικη συναυλία ; Σε φλήα μάρκετ χεβμεταλάδικων δίσκων ;
Στην Καλλιδρομίου νύχτα ; Στο γήπεδο αστέρα εξαρχείων ;
Σε όσες κάνουν πιάτσα στη σωκράτους ;
Σε οκανά ;;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.095
Πόντοι
206
(εγώ τα θεωρώ άσχημες μουτζούρες τα περισσότερα αλλά περί ορέξως.)
αμα η γκομενα ειναι κρυόκολη ολα θα την ενοχλουν...ειτε οτι εχεις τατουαζ,ειτε οτι εχεις υπερβολικα μεγαλο πουτσο ειτε ο χαρακτηρας σου.Συνηθως αυτες οι ξενερωτες θελουν κατι φλώρους κλαρινογαμπρους που το παιζουν μοντέλα με περιποιημένο μαλλάκι και γενικα στυλ(κοινως αδερφές)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Στις περισσότερες ; Που ; Σε γκοθάδικη συναυλία ; Σε φλήα μάρκετ χεβμεταλάδικων δίσκων ;
Στην Καλλιδρομίου νύχτα ; Στο γήπεδο αστέρα εξαρχείων ;
Σε όσες κάνουν πιάτσα στη σωκράτους ;
Σε οκανά ;;
Όχι μόνο σε αυτά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.904
Πόντοι
6.056
Οι υπόλοιπες, γουστάρουν τατουάζ σε συνδιασμό με μπράτσα, ακριβά γκάνγκστα οχήματα , κοσμήματα , αλήτικο ντύσιμο αλλά σε πανάκριβα φαγάδικα ... και τα λοιπά σκατά lifestyle
που προβάλονται του νεοελληνικού υποκόσμου & βόθρου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Οι υπόλοιπες, γουστάρουν τατουάζ σε συνδιασμό με μπράτσα, ακριβά γκάνγκστα οχήματα , κοσμήματα , αλήτικο ντύσιμο αλλά σε πανάκριβα φαγάδικα ... και τα λοιπά σκατά lifestyle
που προβάλονται του νεοελληνικού υποκόσμου & βόθρου.
Με κάλυψες όχι απλά πλήρως ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣ.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.095
Πόντοι
206
Εναν τετοιον θελουν οι ελληνιδες...
Trannos-.jpg

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
Εναν τετοιον θελουν οι ελληνιδες...
Trannos-.jpg
Σε αυτόν δεν γουστάρουν την εμφάνισή του αλλά όλο το κονσεπτ του. Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες. Καταλάβετέ το ορισμένοι. Ερωτεύονται με την φαντασία τους και τις προσδοκίες τους - και αν εσύ εκείνη τη στιγμή τις καλύπτεις τότε σε θέλουν - είτε είσαι ο Τραννός είτε ο υπάλληλος σε βενζινάδικο με 720 ευρώ το μήνα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. -

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.095
Πόντοι
206
Σε αυτόν δεν γουστάρουν την εμφάνισή του αλλά όλο το κονσεπτ του. Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες. Καταλάβετέ το ορισμένοι. Ερωτεύονται με την φαντασία τους και τις προσδοκίες τους - και αν εσύ εκείνη τη στιγμή τις καλύπτεις τότε σε θέλουν. Είτε είσαι ο Τραννός είτε ο υπάλληλος σε βενζινάδικο. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
η γνωμη μου ειναι οτι ο τραννός ειναι πολυ πιο εμφανισιμος και αυθεντικός απο κατι τυπους που παριστανουν τα καλα παιδια και τους καθωςπρεπει μπας και τους λυπηθει καμια γυναικα και την εχουν για μονιμη σχεση...Ειναι αυτο που λεμε οσα δεν φτανει η αλεπού...
Ο καθενας εχει το στυλ του και παντα ατομα σαν τον Τραννό θα αντιπαθουν τους φλουφληδες και το αντιστροφο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.996
Πόντοι
2.356
η γνωμη μου ειναι οτι ο τραννός ειναι πολυ πιο εμφανισιμος και αυθεντικός απο κατι τυπους που παριστανουν τα καλα παιδια και τους καθωςπρεπει μπας και τους λυπηθει καμια γυναικα και την εχουν για μονιμη σχεση...Ειναι αυτο που λεμε οσα δεν φτανει η αλεπού...
Ο καθενας εχει το στυλ του και παντα ατομα σαν τον Τραννό θα αντιπαθουν τους φλουφληδες και το αντιστροφο
Μάλιστα. Πάντως το παίζει, δεν είναι. Παριστανει ΔΕΝ ειναι. Αυτά. Κατά τα άλλα ναι έχεις δίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom