Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.966

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μετά τα περνάτε και απο ρωσικό Άγιε;
dovo-solingen.jpg
Πριν.

Μετά πρέπει να "ξεκουραστεί" το μέταλλο.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ggthd

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Είσαι δικός μου φίλε... Εμένα λέει δεν με κοιτάζουν επειδή ξυρισμένος είμαι baby face, αλλά να σου πω, στα @@ μου!!!
Aς την πέφτουν και σε λάθρο μουσατους οι ελλεεινιδες να μάθουν υποταγή στους μουσουλμανικούς νόμους...

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Γάμο θέλει. Κ επειδή δε την παντρευόμουν , με παράτησε κ έμπλεξε με τον διευθυντή της

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Κοιτάξτε να μαθαίνετε απο τον θείο τζονι...

fdsfsdfsd.jpg

elpidapremira3.jpg
dddddd.jpg

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
125
Πόντοι
1
Aς την πέφτουν και σε λάθρο μουσατους οι ελλεεινιδες να μάθουν υποταγή στους μουσουλμανικούς νόμους...
Το 90% του πληθυσμού είναι ηλίθιες. Δεν περιμένω και κάτι καλύτερο!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
125
Πόντοι
1
Γάμο θέλει. Κ επειδή δε την παντρευόμουν , με παράτησε κ έμπλεξε με τον διευθυντή της
Είδαμε κι εμείς που παντρευτήκαμε πώς προκόψαμε, με παιδί στην εφηβεία να του λείπω και να μου λείπει. Άστα να πάνε στο διάολο...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.714
Πόντοι
1.446
Βλεπω άτομα γύρω μου που παντρεύτηκαν Ελλεηνιδα ...
έκαναν παιδί ... χρωστάνε το σπίτι ... έχουν μούσι ( σημαντικο) ...

Δεν ξέρω κανέναν που είναι ευχαριστημένος ...
δεν τους ζηλεύω καθόλου ...

Στα αρχιδια μου τα γούστα τους, οι απαιτήσεις τους και η σαπιλα τους ...

Όλα για πάρτη μου καριολες ...!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Η καραμέλα που πιπιλάνε σχεδόν όλες είναι ότι θα κάνουν παιδί στα 40 με τη βοήθεια της τεχνολογίας το οποίο θα το μεγαλώνουν μόνες τους.
Δεν τους λένε όμως ότι σε αυτή την ηλικία ελάχιστες θα έχουν το χρήμα για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Μόνο σε κανένα κράτος του τύπου Σουηδία που δίνει μεγάλα επιδόματα.
Βγηκα 2 φορές με μια που είναι στην ηλικία των 40 και έκανε προσπάθεια να καταψυξει ωράρια. Αποτυχημένη προσπάθεια καθώς ήταν λέει αδύναμα κ θα επιβίωναν λίγα. Της έφυγαν λέει 3000. Θα ξαναδοκιμάσει. Από εμφάνιση οριακά στην βάση αλλά από χρήμα 9/10.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.411
Πόντοι
456
Είδαμε κι εμείς που παντρευτήκαμε πώς προκόψαμε, με παιδί στην εφηβεία να του λείπω και να μου λείπει. Άστα να πάνε στο διάολο...
Ας την παντρευτεί ο μασόνος. Που δε την παντρεύεται βέβαια. Θέλει μόνο να περνάει καλά της είπε χαχα

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
142
Πόντοι
0
Η καραμέλα που πιπιλάνε σχεδόν όλες είναι ότι θα κάνουν παιδί στα 40 με τη βοήθεια της τεχνολογίας το οποίο θα το μεγαλώνουν μόνες τους.
Δεν τους λένε όμως ότι σε αυτή την ηλικία ελάχιστες θα έχουν το χρήμα για να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Μόνο σε κανένα κράτος του τύπου Σουηδία που δίνει μεγάλα επιδόματα.
Έχουν πείσει με την πλύση εγκεφάλου απο πάσα κατεύθυνση, πως είμαστε το ίδιο και δεν πειράζει μωρέ, θα τα κάνεις όλα πιο μετά. Δείχνουν ενίοτε και καμία 50αρα που έκανε παιδί με την βοηθεια της επιστήμης και χαίρονται οι βλαμμένες, αλλά αυτό γίνεται χωρίς να μας λένε πόσες χιλιάδες 40-50 πάνε για εξωσωματικές και δεν γίνεται τίποτε. Και μετά θα πάνε να δώσουν το μουνί τους σε κανέναν λάθρο και θα μείνουν με το ημίαιμο μπάσταρδο. Είμαι σε μια εταιρεία τώρα, όπου έχουμε μια φασαία κάτασπρη με κοκκινα μαλλιά, ωραίο μουνί και δεν έχει κάτσει σε κανέναν. Έμπλεξε με "Σύρο" πρόσφυγα, ο οποίος την γκάστρωσε στα 37 της, την σακάτευε στο ξυλο, προφανώς έχασε το παιδί σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης και πλέον δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω κάποιας επιπλοκής... Επίσης απο το περιβάλλον της πλέον δεν της την πέφτει κανείς, ούτε και απο την δουλειά ακόμα που ήταν η Μίς Γραφείο, γιατί τα είχε με λάθρο. Ούτε οι φασαίοι μπροστάρηδες ανέχονται να έχουν κάποια που δεν μπορεί να κάνει παιδιά επειδή έκανε την πουτάνα του πίθηκου μουσουλμάνου. Άρα η επιστήμη δεν είναι ακόμα παντοδύναμη και καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και με ρεαλιστική αντιμετώπιση της κατάστασης και των συνθηκών. Καλές οι πίπες του woke και τα νεοεποχίτικα για το μυαλό της κάθε πειραγμένης, αλλά η φύση ειναι αυτή και δεν θα αλλάξει επειδή είπε μια πίπα κάποια με μπλέ μαλλιά.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
125
Πόντοι
1
Ας την παντρευτεί ο μασόνος. Που δε την παντρεύεται βέβαια. Θέλει μόνο να περνάει καλά της είπε χαχα
Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Το 90% του πληθυσμού των γυναικών, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι επιεικώς ηλίθιες.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
125
Πόντοι
1
Έχουν πείσει με την πλύση εγκεφάλου απο πάσα κατεύθυνση, πως είμαστε το ίδιο και δεν πειράζει μωρέ, θα τα κάνεις όλα πιο μετά. Δείχνουν ενίοτε και καμία 50αρα που έκανε παιδί με την βοηθεια της επιστήμης και χαίρονται οι βλαμμένες, αλλά αυτό γίνεται χωρίς να μας λένε πόσες χιλιάδες 40-50 πάνε για εξωσωματικές και δεν γίνεται τίποτε. Και μετά θα πάνε να δώσουν το μουνί τους σε κανέναν λάθρο και θα μείνουν με το ημίαιμο μπάσταρδο. Είμαι σε μια εταιρεία τώρα, όπου έχουμε μια φασαία κάτασπρη με κοκκινα μαλλιά, ωραίο μουνί και δεν έχει κάτσει σε κανέναν. Έμπλεξε με "Σύρο" πρόσφυγα, ο οποίος την γκάστρωσε στα 37 της, την σακάτευε στο ξυλο, προφανώς έχασε το παιδί σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης και πλέον δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω κάποιας επιπλοκής... Επίσης απο το περιβάλλον της πλέον δεν της την πέφτει κανείς, ούτε και απο την δουλειά ακόμα που ήταν η Μίς Γραφείο, γιατί τα είχε με λάθρο. Ούτε οι φασαίοι μπροστάρηδες ανέχονται να έχουν κάποια που δεν μπορεί να κάνει παιδιά επειδή έκανε την πουτάνα του πίθηκου μουσουλμάνου. Άρα η επιστήμη δεν είναι ακόμα παντοδύναμη και καλό είναι να έχουμε στο νου μας ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια και με ρεαλιστική αντιμετώπιση της κατάστασης και των συνθηκών. Καλές οι πίπες του woke και τα νεοεποχίτικα για το μυαλό της κάθε πειραγμένης, αλλά η φύση ειναι αυτή και δεν θα αλλάξει επειδή είπε μια πίπα κάποια με μπλέ μαλλιά.
Μουνάρα με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών σε μια εταιρεία που δούλευα παλιά, τη ρώτησε για πλάκα συνάδελφος αν θα πήγαινε με Πακιστανό. Η απάντησή της ήταν "εξαρτάται από το πώς θα μύριζε".
Βρες άκρη!

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
142
Πόντοι
0
Μουνάρα με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών σε μια εταιρεία που δούλευα παλιά, τη ρώτησε για πλάκα συνάδελφος αν θα πήγαινε με Πακιστανό. Η απάντησή της ήταν "εξαρτάται από το πώς θα μύριζε".
Βρες άκρη!
Πλέον ούτε οι Πάκηδες μπλέκουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Κράτησαν χαρακτήρα και οι υπόλοιποι και τώρα ειναι απομονωμένη τρόπον τινά ..ας πληρώσει την "φιλανθρωπική/ λαθρολαγνικη"της δράση.

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
142
Πόντοι
0
Κράτησαν χαρακτήρα και οι υπόλοιποι και τώρα ειναι απομονωμένη τρόπον τινά ..ας πληρώσει την "φιλανθρωπική/ λαθρολαγνικη"της δράση.
Αυτά να τα βλέπουν άλλες. Δεν παίζουν ότι τους λένε. Χωνέψαμε σαν άνδρες ότι πηδιουνται σαν τα σκυλιά. Κακώς μάλλον, όπως πάει, αλλά είναι μια πραγματικότητα που αποδεχτήκαμε στο πλαίσιο της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Αλλά όχι και με λάθρο... Ακομα και στις ΗΠΑ, όπου μας προμοτάρουν το interracial μοντέλο σε media κάθε είδους, τελικά δεν ισχύει στην πραγματικότητα και κανένας δεν θέλει κάποια που τραβιόταν με μαύρους. Και μιλάμε για κυριλέ μαύρους, που μεγάλωσαν στο Αμέρικα, όχι τελείως αποκτηνωμένους όπως εδώ. Σε σχέση με τους εδώ μαύρους, οι Αμερικάνοι μοιάζουν καθηγητές στο Harvard.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Το 90% του πληθυσμού των γυναικών, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι επιεικώς ηλίθιες.
εγω μονο χαζες ψαχνω τωρα τελευταια οι εξυπνες ειναι καρκινος

οταν λεω χαζες πανχαζες ...

να τις λες επιασες το φορεμα σου στην πορτα του αυτοκινητου και να σε κοιτανε σαν να επαθαν εγκεφαλικο μεχρι να το δειξεις με παντομιμα τι θες να πεις

τετοιες αλλα τουμπανα που θα βρουμε? :undecided:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.651
Πόντοι
8.346
εγω μονο χαζες ψαχνω τωρα τελευταια οι εξυπνες ειναι καρκινος

οταν λεω χαζες πανχαζες ...

να τις λες επιασες το φορεμα σου στην πορτα του αυτοκινητου και να σε κοιτανε σαν να επαθαν εγκεφαλικο μεχρι να το δειξεις με παντομιμα τι θες να πεις

τετοιες αλλα τουμπανα που θα βρουμε? :undecided:
Τι εννοείς, μόνο τέτοια εχει σε ηλικίες 20-27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom