The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Μωρέ μαλακα κατι αντρακια σαν και σενα τα εχω για να καυλαντιζω...
Σίγουρον...
Αλλά δεν μου απαντήσατε για το στάδιο της αναστροφής σας.
Μωρέ μαλακα κατι αντρακια σαν και σενα τα εχω για να καυλαντιζω...
Ωωωωωωωωωω, τι είπες τώρα ρε μεγάλε???Μωρέ μαλακα κατι αντρακια σαν και σενα τα εχω για να καυλαντιζω...
θα γαμηθεις νου σουΚανε μωκο μωρή σουρλουλου μη σου τραβηξω το κοτσιδι και βαλεις τα κλαματα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βγες μπροστατζας και σε φτιάξω εγω.
Ωωωωωωωωωω, τι είπες τώρα ρε μεγάλε???
θα γαμηθεις νου σου
Τι θελετε κύριε Σαιντ?
Ολο ερωτηματα είστε?
Χαχαχχαχαχα αυτό είναι το πρόγραμμα του μαλακά δε παίζει.
Eκλα(π)σα από το γέλιο μαλακααααααααα...!!!
Aπιθανο...γελάω ακόμα.....απάντησε ο συναγωνιστής;Χαχαχχαχαχα αυτό είναι το πρόγραμμα του μαλακά δε παίζει.
Αντί να βριζόμεθα σκαιότατα που δεν είναι καθόλου παραγωγικό για ανθρώπους του πνεύματος όπως εσείς, θεωρώ ότι είναι πολύ παραγωγικότερο να συνδιαλεγόμαστε πάνω σε επιστημονικά θέματα.
Θα κρατήσω σημειώσεις και θα κάνω μια κουβέντα ενδελεχώς πάνω σε αυτά με την πολυαγαπημένη @MagiΠαιδες αυτοβελτιωθειται ειναι η μονη λυση και να μην δινεται αξία στη καθε μια.
Φτιαχτε τον εαυτο σας και παιξτε το ανετοι χωρις να σας ενδιαφέρει καμια.
Θα συνεχισω να λεω για την αυτοβελτιωση και τους τρόπους προσέγγισης γιατι οι καιροί εχουν αλλάξει και το καμακι εχει ψωφισει
Με τέτοιο καύσωνα;Αντί να βριζόμεθα σκαιότατα που δεν είναι καθόλου παραγωγικό για ανθρώπους του πνεύματος όπως εσείς, θεωρώ ότι είναι πολύ παραγωγικότερο να συνδιαλεγόμαστε πάνω σε επιστημονικά θέματα.
Όχι δε απάντησε ο Δημήτρης είναι ένας τύπος με 500 κριτικές που γαμαει κυρίως Μεταξουργείο και πάει και τον κατουρανε οι κορασίδες,έχει μια εμμονή με το κατούρημα.Ο τύπος μας έλεγε νοικιάζει Μεταξουργείο προφανώς για να είναι κοντά στις κοπέλες εκει στο Μεταξουργείο που είναι τα αγαπημένα του μπουρδελα και έχει και πακιστανικο πατίνι για να μη αργει στις τσαρκες του χαχαα μιλάμε έχει πατίνι λες και είναι 15 χρονών καγκουρας και πάει Μεταξουργείο και τον κατουρανε μιλάνε ο τύπος το έχει κάψει τελείως.Συγουρα εκεί που μένει θα ζουν Πακιστανοί από κάτω του όπως ξέρουμε οι Πακιστανοί όταν δε έχουν λεφτά για μπουρδελα βολεύονται μεταξύ τους άρα ο Δημητράκης θα ακούει ξεκάθαρα βογγητα του αλι με τον οζμαν και όταν ακούει αυτά τα βογγητα κατευθείαν ο Δημητράκης πετάγεται από το κρεβάτι του και θα πηγαίνει με το πατίνι αμέσως Μεταξουργείο για βανεσοκατουρα στο Μεταξουργείο μλκ έχει κριτική με τη Βανέσα έχει πιει και τα τελευταία κατουρα της,πάει και Λιοσίων με τη σαμπινα και τον κατουραει τα λεγόμενα σαμπινοκατουρα.Aπιθανο...γελάω ακόμα.....απάντησε ο συναγωνιστής;
Ποιά είναι η επιστήμη του;
Η ηλιθιότητα δίχως όρια;
Έλεος ρε,χτυπιεμαι......Όχι δε απάντησε ο Δημήτρης είναι ένας τύπος με 500 κριτικές που γαμαει κυρίως Μεταξουργείο και πάει και τον κατουρανε οι κορασίδες,έχει μια εμμονή με το κατούρημα.Ο τύπος μας έλεγε νοικιάζει Μεταξουργείο προφανώς για να είναι κοντά στις κοπέλες εκει στο Μεταξουργείο που είναι τα αγαπημένα του μπουρδελα και έχει και πακιστανικο πατίνι για να μη αργει στις τσαρκες του χαχαα μιλάμε έχει πατίνι λες και είναι 15 χρονών καγκουρας και πάει Μεταξουργείο και τον κατουρανε μιλάνε ο τύπος το έχει κάψει τελείως.Συγουρα εκεί που μένει θα ζουν Πακιστανοί από κάτω του όπως ξέρουμε οι Πακιστανοί όταν δε έχουν λεφτά για μπουρδελα βολεύονται μεταξύ τους άρα ο Δημητράκης θα ακούει ξεκάθαρα βογγητα του αλι με τον οζμαν και όταν ακούει αυτά τα βογγητα κατευθείαν ο Δημητράκης πετάγεται από το κρεβάτι του και θα πηγαίνει με το πατίνι αμέσως Μεταξουργείο για βανεσοκατουρα στο Μεταξουργείο μλκ έχει κριτική με τη Βανέσα έχει πιει και τα τελευταία κατουρα της,πάει και Λιοσίων με τη σαμπινα και τον κατουραει τα λεγόμενα σαμπινοκατουρα.
Το ότι μένει Μεταξουργείο και το ότι έχει πατίνι μας τα έχει πει και το ότι έχει 500 κριτικές επίσης αν δεις τόσες έχει τώρα για τους πακιστανους όχι εγώ το υποθέτω γιατί Μεταξουργείο μένουν Πακιστανοί φουλ και σίγουρα θα γαμιουνται σα τα σκυλιά όταν δε έχουν φράγκα για σεξ για να πάνε στα μπουρδελα.Έλεος ρε,χτυπιεμαι......
Όλα αυτά στα είπε ο ίδιος;
Τύπε παίζει κάνα airco σπίτι σου να ρθω ν' αράξουμε και να αυτοβελτιωθούμεΠαιδες αυτοβελτιωθειται ειναι η μονη λυση και να μην δινεται αξία στη καθε μια.
Φτιαχτε τον εαυτο σας και παιξτε το ανετοι χωρις να σας ενδιαφέρει καμια.
Θα συνεχισω να λεω για την αυτοβελτιωση και τους τρόπους προσέγγισης γιατι οι καιροί εχουν αλλάξει και το καμακι εχει ψωφισει
Έχω την αμυδρά υποψία ότι αν ζούσε σήμερα ο Wilhelm Wundt και παρατηρούσε τον Ανεστάκο μας,θα λουζόταν με βενζίνη και θα είχε αυτοπυρποληθεί
Μη τον παρεξηγείς γερός άνθρωπος 67 χρονών είναι παππουλης τελείως γαμησετα,η άνοια σε αυτές τις ηλικίες πάει και έρχεται έχει και 90 κριτικές από ακριβά κολ γκερλ φράγκατος που σημαίνει και υποστήριζε και τον κουλή σε άλλο ποστ οπότε καταλαβαίνεις οποίος ψηφίζει κουλή να του κοπεί το χέρι.Τι θελετε κύριε Σαιντ?
Ολο ερωτηματα είστε?
Μη τον παρεξηγείς γερός άνθρωπος 67 χρονών είναι παππουλης τελείως γαμησετα,η άνοια σε αυτές τις ηλικίες πάει και έρχεται έχει και 90 κριτικές από ακριβά κολ γκερλ φράγκατος που σημαίνει και υποστήριζε και τον κουλή σε άλλο ποστ οπότε καταλαβαίνεις οποίος ψηφίζει κουλή να του κοπεί το χέρι.
67 είπες τώρα πρόσφατα.76 είμαι.