Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
εχω δει και βλεπω, αλλα ειναι τρομερα μικρο το ποσοστο, η συντριπτικη πλειοψηφια τους ντυνεται κανονικα χωρις να προκαλουν
για επαρχακή πόλη κάτω των 10.000 κατοίκων μιλάς;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
δεν μιλαω για επαρχιακη πολη, μιλαω για μεγαλη πολη οπως η κηφισια, εδω βρηκα πριν κατι μερες μια του 2003 γεννημενη δηλαδη 21 χρονων ειναι τωρα , που αυτη πριν κατι χρονια ντυνονταν με κωλους και βυζια εξω, και οταν την ειδα που ητανε σεμνα ντυμενη, την ρωταω , τι εγινε με τετοια ζεστη τωρα και εισαι ετσι ντυμενη, εσυ πιο παλια τα πετουσες ολα, και μου απανταει ναι μωρε με τον καθε λιγουρη, με κοιταζαν περιεργα ασε ενας περιεργος μια μερα με πηρε απο πισω στο δρομο και χεστηκα επανω μου,
για αυτο εξαλλου εγω ειχα ανεβασει καποια προφιλ απο κατι κοπελες 18-19 που δειχνουν μεγαλυτερες για να σας δειξω οτι αυτες που ειναι νομιζετε οτι ειναι 25 χρονων και προστυχα ντυμενες ειναι αρκετα μικροτερες ηλικιακα, γιατι αλλο να τα βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια και αλλο να στο περιγραφει καποιος,
η συντριπτικη πλειοψηφια που ξερω που εχει περασει τα 20 ετη, τις βλεπω καλοκαιριατικα τωρα κανονικα ντυμενες, ενω πιο μικρες στα 18 ητανε πιο προστυχα ντυμενες,
ενταξει να μπει καποιος στο μετρο και να δει 2-3 πορνιδια 25 χρονων αφου εχουν περασει καπου 100 κοπελες μπροστα του τετοιας ηλικιας δεν το λες και μεγαλο ποσοστο

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Βρε μπας και σε πήραν χαμπάρι πως ξερογλύφεσαι με τον κώλο του Θέμη??
Κοινώς πως είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ και του λόγου σου???
Τύπε τον κώλο του Θέμη πούστης είσαι αν δεν τον πηδάς!!!!

Redmagic969

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
210
Πόντοι
21
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
Νομίζω για φιλεναδα και κανένα πηδηγματακι είναι ότι πρέπει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Δεν έχεις δει ξέκωλα ντυμένες .... στα 25 .... 30 .... 35 .... 40 .... 45 ;;;;

Έχει κάτι 30αρες συν πλην...παντρεμένες...που κυκλοφορούν με ξεκωλοσορτς και τέρμα κολλητά να φαίνονται οι τρύπες τους

Και οι ανύπαντρες...που υποτίθεται ψάχνουν άντρα...ντύνονται σεμνά μην τις πουν πουτάνες

Ζουμε μια παράνοια

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

kostetsos-640x426.jpg

Μη δούμε άντρα να έχει ανοίξει ειδικό θρεντ για τα γυναικεία ντυσίματα, αμέσως να τον πούμε ντιγκινταγκα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι σχεδιαστές μόδας είναι σχεδόν όλοι 100% αρσενικά :2funny:
Εσύ ρε τράβελο τι ρωτάς θέλεις να πάς για πιάτσα ??
Βρωμιάρα δηλωμένη και στην ταυτότητα τραβελόγυφτα!!
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΦΙΛΙΑΡΑ!!!!!
Πώς τις βλέπετε τις ελλεινιδες?χθες βράδυ πήγα μια βόλτα..και ψυχολογικά έγινα σκατα με αυτά που είδα..οι ελλεινιδες όχι μόνο δε ψαχνοντε με αγνώστους..αλλά ξινιζουν και τα μουτρα άμα καταλάβουνε ότι τις κοιτάς..το παίζουν ιστορία..αλλά το μουνι και και ο κολος όλα έξω φορα παρτιδα..πουτανες πολυτελείας..
Πάλι μαλακίες γράφεις ρε μπαφιάρη ??
Πήρες κανένα χάπι για να σηκωθεί ο πούτσος ??
Τι τα θέλεις τα χάπια ρε πουστράκι ? :sunglasses:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Πάτε κι εσείς από εκείνο το θρεντ παιδιά να τον περάσετε ένα χεράκι :2on1:

Η ωχρά σπειροχαίτη έφτασε εγκέφαλο και το καημένο παραληρεί.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Ακροατής:
Πήγα και με τα υπερμοντελέ κορίτσια μου σήμερα γιά μπάνιο...
πάντα μιλάμε εκτός από τα γνωστά μέρη...πιό έξω πήγαμε!!
Αράξαμε...και βγάλαμε τα καρατρίγωνα σουπεργυμνασμένα κορμιά μας...μοιράζοντας εννοείται εγκεφαλικά στούς γύρω μας!!

Παπαφίλιπς:
φοράς και τρίγωνο μαγιουδακι μαρή Μαρκέλλα?
καβλωσε μας και άλλο... πεσμας ότι κάνεις και τόπλες να ξεροχυσω μαρή ψωλα του κερατα...
:2funny::2funny::2funny:
Νομίζει ότι είναι γυναίκα το βλαμμένο:2funny::2funny::2funny:
Θα αλλάξετε συκώτι από τα γέλια. @Kalogero χάνεις... :2funny:

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Βρήκατε καμια ελλεινιδα να γαμησετε τωρα που έχει και καλό καιρό?εγώ σήμερα έσπασα πλάκα..βρήκα δύο ελλεινιδες βορείων προαστίων..με ύφος χιλίων καρδιναλίων..(τι να ψηφηζουν άραγε?)πήγα δίπλα τους σιγά σιγά με το αμάξι.γυριζουν αυτές με ένα ξινισμενο υφακι..της κοιτάω στα μάτια..συριζαρα!!λέω και φεύγω!!μαλακά γελούσα δέκα λεπτά μόνος μου!!θα το κάνω πάλι αβριο αμα βρω καμία..ελλεινιδα..βορείων προαστίων..και δεν έχει άλλο κόσμο εκεί κοντά!!!
Αυτες να δεις ποση ωρα γελουσαν με σενα....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βρήκατε καμια ελλεινιδα να γαμησετε τωρα που έχει και καλό καιρό?εγώ σήμερα έσπασα πλάκα..βρήκα δύο ελλεινιδες βορείων προαστίων..με ύφος χιλίων καρδιναλίων..(τι να ψηφηζουν άραγε?)πήγα δίπλα τους σιγά σιγά με το αμάξι.γυριζουν αυτές με ένα ξινισμενο υφακι..της κοιτάω στα μάτια..συριζαρα!!λέω και φεύγω!!μαλακά γελούσα δέκα λεπτά μόνος μου!!θα το κάνω πάλι αβριο αμα βρω καμία..ελλεινιδα..βορείων προαστίων..και δεν έχει άλλο κόσμο εκεί κοντά!!!
Εσυ τι να γαμήσεις ρε μαλάκα ??
Αφού είσαι δηλωμένο πουστάκι παντού!!
Τράβα πιές κανένα μπάφο χασικλή...
και πάρε κανένα χάπι...για να σου σηκώνεται ο πούτσος όργιο!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Που πήγε την θρεντ του ακροατή?παιδιά που είσαστε ρε?
φοβαται η κλωνοπουστριτσα τα μαγια και τους ταφους, χεζετε πανω της η κλωνοακροατουλα. :effemine:
να του κανουμε κανα βουντου να ισιωσει η κωλοτρουπιδα του μετα απο το γαμησι που εφαγε στο θρεντακι του ? :think:
trump friend GIF
Stabbing American Horror Story GIF by AHS
Loretta Devine Horror Movie GIF by Paramount Movies

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ένα μαζικό ρεπορτ θέλει. Γέμισαμε κλώνους:
Pantaneos, SMARTBOY, zigolo_, Okanenas_, NELLO, Akroatis_

Το θρεντ να επιστρέψει κλειδωμένο. Να το δείχνουμε στους ετοιμοθανατους να κερδίζουν 5-10 χρόνια ζωής ακόμα από το γέλιο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
ακομα ενας τον ειπε σαββιδη παντως :think:
Φερνει σε Σαββιδη, εμενα μου τον θυμισε και τον συμπαθούσα πολύ τον Σαββίδαρο , αλλα ο Σαββίδης δεν έκανε αυτά τα τα ξεφτιλικια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Ένα μαζικό ρεπορτ θέλει. Γέμισαμε κλώνους:
Pantaneos, SMARTBOY, zigolo_, Okanenas_, NELLO, Akroatis_

Το θρεντ να επιστρέψει κλειδωμένο. Να το δείχνουμε στους ετοιμοθανατους να κερδίζουν 5-10 χρόνια ζωής ακόμα από το γέλιο.
πρεπει να ανοιχτει ενα αναλογο θρεντ, οπου εκει θα πετανε μαζεμενα ολα τα κλωναρια για δημοσια εκθεση ξεφτιλισματος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μα δεν προλαβα να το ανοίξω και το έσβησαν. Γι αυτο σε ξαναρώτησα.
Τομέας Θερμότητας.
Μάλλον είναι το τελευταίο Post μου αυτό...
Αν ανοίξουν το θρέντ μου τα ξαναλέμε!!
Γειά χαρά σε όλους και καλή καρδιά...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Φερνει σε Σαββιδη, εμενα μου τον θυμισε και τον συμπαθούσα πολύ τον Σαββίδαρο , αλλα ο Σαββίδης δεν έκανε αυτά τα τα ξεφτιλικια.
δε ξερω μαν, γιατι δεν τον προλαβα τον σαββιδη που εχω δει να λενε αρκετα ατομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom