για επαρχακή πόλη κάτω των 10.000 κατοίκων μιλάς;
δεν μιλαω για επαρχιακη πολη, μιλαω για μεγαλη πολη οπως η κηφισια, εδω βρηκα πριν κατι μερες μια του 2003 γεννημενη δηλαδη 21 χρονων ειναι τωρα , που αυτη πριν κατι χρονια ντυνονταν με κωλους και βυζια εξω, και οταν την ειδα που ητανε σεμνα ντυμενη, την ρωταω , τι εγινε με τετοια ζεστη τωρα και εισαι ετσι ντυμενη, εσυ πιο παλια τα πετουσες ολα, και μου απανταει ναι μωρε με τον καθε λιγουρη, με κοιταζαν περιεργα ασε ενας περιεργος μια μερα με πηρε απο πισω στο δρομο και χεστηκα επανω μου,
για αυτο εξαλλου εγω ειχα ανεβασει καποια προφιλ απο κατι κοπελες 18-19 που δειχνουν μεγαλυτερες για να σας δειξω οτι αυτες που ειναι νομιζετε οτι ειναι 25 χρονων και προστυχα ντυμενες ειναι αρκετα μικροτερες ηλικιακα, γιατι αλλο να τα βλεπεις με τα ιδια σου τα ματια και αλλο να στο περιγραφει καποιος,
η συντριπτικη πλειοψηφια που ξερω που εχει περασει τα 20 ετη, τις βλεπω καλοκαιριατικα τωρα κανονικα ντυμενες, ενω πιο μικρες στα 18 ητανε πιο προστυχα ντυμενες,
ενταξει να μπει καποιος στο μετρο και να δει 2-3 πορνιδια 25 χρονων αφου εχουν περασει καπου 100 κοπελες μπροστα του τετοιας ηλικιας δεν το λες και μεγαλο ποσοστο