Χαχαχαχαχα...Βρέ αντε γαμήσου ξεκωλιάρα!!
Θα έρθει και η σειρά σου μην βιάζεσαι!!
Κλαίω από τα γέλια μαλάκα!
Χαχαχαχαχα...Βρέ αντε γαμήσου ξεκωλιάρα!!
Θα έρθει και η σειρά σου μην βιάζεσαι!!
Σε λίγο όταν σε αναλάβω να δείς γέλια...Χαχαχαχαχα...
Κλαίω από τα γέλια μαλάκα!
χυσε ρε βλημα να ηρεμήσουμε..Σε λίγο όταν σε αναλάβω να δείς γέλια...
Τότε να δείς...να είσαι πλυμένη!!
Εσένα θα σε πάω πιό νορμάλ μην μου πάθεις και υπερκόπωση!!
Την μάπα σου όσο και να με παρακαλάς ΠΟΤΕ!!!!χυσε ρε βλημα να ηρεμήσουμε..
στη μισανδρη λεσβια εριξες πορτα ..μπραβο ...αντε να χυσεις γιατι στην ηλικια σου θα το παθεις το εγκεφαλικο οπως πας..Την μάπα σου όσο και να με παρακαλάς ΠΟΤΕ!!!!
Εφαγες πόρτα δέν σε γάμησα και χάζεψες...
Ετσι είναι είναι αυτά!!!
νταξει ρε τυπε την απαξιωσες....Μία μίσανδρη λεσβία...δίνει εντολές και λέει τις απόψεις της...πού είναι παντελώς του κώλου...
Και από κάτω κάποια πουστάκια...bi...αγάμητοι...παρθένοι κτλ χειροκροτούν...
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΣΤ ΧΑΜΟΥΡΕΣ!!!!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!!!!
Τι να χύσω μωρή αν δείς την γκόμενα μου θα αλλάξεις χώρα...θα πάς στήν ζούγκλα!!στη μισανδρη λεσβια εριξες πορτα ..μπραβο ...αντε να χυσεις γιατι στην ηλικια σου θα το παθεις το εγκεφαλικο οπως πας..
Δέν έχεις άδικο άτομο μου...σωστός!!νταξει ρε τυπε την απαξιωσες....
μπορει να λεει 9 στα 10 λαθος αλλα εχει και τα σωστα της...
δηλαδη αν πει ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη πρεπει να διαφωνησουμε και σε αυτο μαζι της επειδη ειναι μισανδρη λεσβια?
μη σκας γιατι ουτε στο δικο μου ουτε στο δικο σου θα μπει...
οσο την βλεπεις εσυ αλλο τοσο και εμεις...ταγαριΤι να χύσω μωρή αν δείς την γκόμενα μου θα αλλάξεις χώρα...θα πάς στήν ζούγκλα!!
Στον φυσικό σου χώρο!!
Ναί θα στην βάλω και Photo ηλίθια...οσο την βλεπεις εσυ αλλο τοσο και εμεις...ταγαρι
Ο μπόγιας ειμαι και ηρθα να σε μαζεψω...τιτικαΝαί θα στην βάλω και Photo ηλίθια...
Ασε εσύ είσαι για τούς τελειωμένους!!
Σίγουρα με τέτοια ασχήμια μόνο μπόγιας θα ήσουν!!Ο μπόγιας ειμαι και ηρθα να σε μαζεψω...τιτικα
αψογα ...για να βαλεις και το φίμωτρο γιατι ενοχλεις τον player πινει το ουίσκι του..Σίγουρα με τέτοια ασχήμια μόνο μπόγιας θα ήσουν!!
Δεν είναι τρολ, τύπε. Είναι άτομο μειωμένης αντίληψης και ψυχικά διαταραγμένο.Μαλάκα έχω κατουρήσει από το γέλιο...
Είσαι τεράστιο τρολλ!
Ο Αλβανός σαντμανΚαι τι πάει να πει αυτό για τον Λιαγκα;
Ότι όλες θέλουν μόνο φραγκάτους;
Τυπάκο δεν είναι πρώτη φορά που μιλάς για (δήθεν) δικαίωση σου.
Έχεις αρχίζει και ξεφεύγεις άσχημα.
Κοίτα μη πάρεις καμία κοπελίτσα στο κατόπι και γίνεις πρώτο θέμα στο δελτίο των 8....
Ενταξει κραζεις τις τυπισσες και δικιο εχεις αλλα και η πλειοψηφια των τυπαδων μαλακες ειναι και ασκουνται για λαθος λογους.Για μενα πρεπει να το κανεις ειτε για δικη σου αυτοβελτιωση ειτε για λογους υγειας και για να νιωθεις εσυ καλα,αμα ελπιζεις να σταυρωσεις γκομενα με σωμα μονο τα αρχιδια σου θα παιρνεις στον αιωνα τον απαντα.περασα πριν λιγο απο το γιαβα, καλα τι ψωλαρια ητανε εκει μεσα χαμος , και απο γυναικες μια μονο θειτσα υπηρχε . τον μαιο εβλεπες και καποιες φοιτητριες ,εβλεπες και καμια νεαρη χοντρη να το παλευει, τωρα ολες αυτες ειναι σε παραλια και δειχνουν κωλους και βυζια, εκαναν 3 μηνες γυμναστικη, βελτιωσαν λιγο το σωμα τους και πανε σαν ντιβες να το δειξουν στην παραλια για να μαζεψουν λικες απο λιγουρες στο ινστα που τα ανεβαζουν
Δεν πάμε στο γυμναστήριο για να βλέπουμε κωλάρες με κολάν, αλλά για να βελτιώσουμε τη σωματική μας υγεία. Έλεος πιαχ με τη μιζέρια για μουνιά...περασα πριν λιγο απο το γιαβα, καλα τι ψωλαρια ητανε εκει μεσα χαμος , και απο γυναικες μια μονο θειτσα υπηρχε . τον μαιο εβλεπες και καποιες φοιτητριες ,εβλεπες και καμια νεαρη χοντρη να το παλευει, τωρα ολες αυτες ειναι σε παραλια και δειχνουν κωλους και βυζια, εκαναν 3 μηνες γυμναστικη, βελτιωσαν λιγο το σωμα τους και πανε σαν ντιβες να το δειξουν στην παραλια για να μαζεψουν λικες απο λιγουρες στο ινστα που τα ανεβαζουν