Ο αγώνας σου τώρα δικαιώνεται με τη βοήθεια του Λιάγκα.Ενώ οι ελλεινιδες έχουν σοβαρές απόψεις..θέλω να μου πεις τη άποψη σου για το Λιάγκα που έχει γκόμενα τη.μαρια αντωνα..είναι ο Λιάγκας όμορφος?και σοβαρός άνθρωπος?δικαίωση λιντερ..ότι Ελλάδα μόνο οι πλούσιοι γαμανε και όσοι έχουν παρέες με μούνια!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (11 μέλη και 39 επισκέπτες)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Νόμιζα έλεγες πως και οι Αλβανοί μας γαμάνε τις γυναίκες τύπε. Τους ξέχασες. Έπρεπε να πεις πλούσιοι, παρεατζηδες και τηγανοκεφαλοιΕνώ οι ελλεινιδες έχουν σοβαρές απόψεις..θέλω να μου πεις τη άποψη σου για το Λιάγκα που έχει γκόμενα τη.μαρια αντωνα..είναι ο Λιάγκας όμορφος?και σοβαρός άνθρωπος?δικαίωση λιντερ..ότι Ελλάδα μόνο οι πλούσιοι γαμανε και όσοι έχουν παρέες με μούνια!!
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Τι κυνηγάει; Τις γίδες στο Τεπελένι ;Τελευταία έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του κυνηγό και μιλάει για δικαίωση του!
Σαν να έχει ξεφύγει!
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Σαντμαν στο πιο αλβανεζικο. Μαγκιά κλανια λόγια του πληκτρολογίου και εξάτμισηΕίναι "κυνηγός" τρομαρα
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.643
- Πόντοι
- 456
Το τελευταίο μάρεσε χαχα!Για μια τρύπα ρε τύπε. Κάποιοι πουλάνε φίλους ,ομάδα, μάνα, πατέρα, λεφτά , αξιοπρέπεια
Αυτοί κανονικά δε θα έπρεπε να αναπαράγονται
Να βλέπεις τώρα κάτι τύπους που τους τυχαίνει να μιλάνε με κάποια άγνωστη στο λεωφορείο και από τη χαρά τους να μη κατεβαίνουν στη στάση τους , αλλα στο τέλος της διαδρομής κι να αναγκάζονται να πάρουν ταξί μετά.
Και να σου λένε , αν η γκομενα μου ζήταγε το τηλέφωνο θα της το έδινα. Μωρέ και τα χυσια του γαμια της να καθαρίσουν από το πράγμα της θα το κάνανε μερικοί εδώ μέσα. Αυτοί που περιμένουν στο λεωφορείο για παράδειγμα
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Κάποιο νικ εδώ μέσα το έλεγε αυτό. Αλλά δεν είμαι κακοπροαίρετος να πω ότι ήταν ο σαμπζιροΤο τελευταίο μάρεσε χαχα!
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Ο leader όμως το παλευει, δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή.Σαντμαν στο πιο αλβανεζικο. Μαγκιά κλανια λόγια του πληκτρολογίου και εξάτμιση
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Έχει το αλβανεζικο πείσμα και θα ήταν ευχαριστημένος και απλά με μια κατσίκα. Δεν περιμένει μοντέλο να του ορμήσει στο παιδικό του δωμάτιοΟ leader όμως το παλευει, δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Έχει το αλβανεζικο πείσμα και θα ήταν ευχαριστημένος και απλά με μια κατσίκα. Δεν περιμένει μοντέλο να του ορμήσει στο παιδικό του δωμάτιο
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
εγώ νόμιζα ότι απλά θέλει να έχεις κύκλοΠρέπει να βλέπεσαι λιγάκι για να ρίξεις εμφανίσιμη, αλλά που να το καταλάβει ο χαζός
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Εσύ ρε καράφλα μπεκρή πολλά νομίζεις...εγώ νόμιζα ότι απλά θέλει να έχεις κύκλο
δεν πιστεύω μωρή χαμηλοκώλα...να το πηγαίνεις το γράμμα εεε ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουστράκι τελειωμένο...Αν δεν μπαζώσεις δε χτίζεις
σύκα καλέ σύκα ου ου πουστάρα...
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.766
- Πόντοι
- 3.556
Τους μπεκρηδες και αν δικάσουνε , άδικα θα με κρεμασουνεΕσύ ρε καράφλα μπεκρή πολλά νομίζεις...
δεν πιστεύω μωρή χαμηλοκώλα...να το πηγαίνεις το γράμμα εεε ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουστράκι τελειωμένο...
σύκα καλέ σύκα ου ου πουστάρα...
Εγώ δεν ανέχομαι τέτοια θα την είχε πάρει και σηκώσει ο διαολος!Ειχα πάει έξω και μια ελλεινιδα με ένα αμάξι έβριζε μαλακα έναν ανθρωπάκο που την είχε κλείσει λίγο με το αμάξι η τυπισα χωρούσε να περάσει αλλά ήταν βλαμμένη ελλεινιδα..εγώ.ειμουνα ένα αμάξι πίσω..αν τι είχε κάνει σε εμένα..θα είχα κατέβει και θα της είχα ρίξει δύο τρις γρήγορες..ο ανθρωπάκος δεν της ειπε τίποτα..
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Γυναικεία μόδα-ντυσίματα-look - bourdela.com forum
Λοιπόν οι Ελλεηνίδες εκτός από άσχετες σέ πολλά πράγματα, είναι άσχετες καί στό ντύσιμο!! Σπάνια γκόμενα, νά είναι ωραία ντυμένη καί νά υποστιρίζει...σωστά τό look της. Δέν είπα νά ντύνονται σάν τά μοντέλα τού Armani. Αλλά τό έχουν ξεφτιλίσει εντελώς τό θέμα. Ασχετες!!
www.bourdela.com
Μη δούμε άντρα να έχει ανοίξει ειδικό θρεντ για τα γυναικεία ντυσίματα, αμέσως να τον πούμε ντιγκινταγκα. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι σχεδιαστές μόδας είναι σχεδόν όλοι 100% αρσενικά
igetis-eforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Ισχύει κάποιοι δεν έχουν αξιοπρέπεια. Κάποιοι θα κάνουν τα πάντα για να γαμησουνΓια μια τρύπα ρε τύπε. Κάποιοι πουλάνε φίλους ,ομάδα, μάνα, πατέρα, λεφτά , αξιοπρέπεια
Αυτοί κανονικά δε θα έπρεπε να αναπαράγονται
Να βλέπεις τώρα κάτι τύπους που τους τυχαίνει να μιλάνε με κάποια άγνωστη στο λεωφορείο και από τη χαρά τους να μη κατεβαίνουν στη στάση τους , αλλα στο τέλος της διαδρομής κι να αναγκάζονται να πάρουν ταξί μετά.
Και να σου λένε , αν η γκομενα μου ζήταγε το τηλέφωνο θα της το έδινα. Μωρέ και τα χυσια του γαμια της να καθαρίσουν από το πράγμα της θα το κάνανε μερικοί εδώ μέσα. Αυτοί που περιμένουν στο λεωφορείο για παράδειγμα
αυτες που ειναι ξεκολα ντυμενες ειναι το πολυ 20 χρονων, οι υπολοιπες μεγαλυτερης ηλικιας το 99% απο αυτες ντυνεται σεμνα και με πολλα ρουχα, ας ειναι και καλοκαιρι.Πώς τις βλέπετε τις ελλεινιδες?χθες βράδυ πήγα μια βόλτα..και ψυχολογικά έγινα σκατα με αυτά που είδα..οι ελλεινιδες όχι μόνο δε ψαχνοντε με αγνώστους..αλλά ξινιζουν και τα μουτρα άμα καταλάβουνε ότι τις κοιτάς..το παίζουν ιστορία..αλλά το μουνι και και ο κολος όλα έξω φορα παρτιδα..πουτανες πολυτελείας..
ο λογος που ντυνονται σεμνα αυτες που ειναι πανω απο 20 χρονων ειναι επειδη δεν ψαχνονται και επειδη δεν θελουν να προκαλουν λιγουρια να τους την πεσουν, εχουν βαρεθει το ακυρο πεσιμο απο αγνωστους τα προηγουμενα χρονια της ζωης τους
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.248
- Πόντοι
- 6.056
Δεν έχεις δει ξέκωλα ντυμένες .... στα 25 .... 30 .... 35 .... 40 .... 45 ;;;;αυτες που ειναι ξεκολα ντυμενες ειναι το πολυ 20 χρονων, οι υπολοιπες μεγαλυτερης ηλικιας το 99% απο αυτες ντυνεται σεμνα και με πολλα ρουχα, ας ειναι και καλοκαιρι.
ο λογος που ντυνονται σεμνα αυτες που ειναι πανω απο 20 χρονων ειναι επειδη δεν ψαχνονται και επειδη δεν θελουν να προκαλουν λιγουρια να τους την πεσουν, εχουν βαρεθει το ακυρο πεσιμο απο αγνωστους τα προηγουμενα χρονια της ζωης τους
εχω δει και βλεπω, αλλα ειναι τρομερα μικρο το ποσοστο, η συντριπτικη πλειοψηφια τους ντυνεται κανονικα χωρις να προκαλουνΔεν έχεις δει ξέκωλα ντυμένες .... στα 25 .... 30 .... 35 .... 40 .... 45 ;;;;
Aκου...οι περισσοτερες απο αυτες που βλεπονται --οι φαινομενικα-- μονες/εξωΠώς τις βλέπετε τις ελλεινιδες?χθες βράδυ πήγα μια βόλτα..και ψυχολογικά έγινα σκατα με αυτά που είδα..οι ελλεινιδες όχι μόνο δε ψαχνοντε με αγνώστους..αλλά ξινιζουν και τα μουτρα άμα καταλάβουνε ότι τις κοιτάς..το παίζουν ιστορία..αλλά το μουνι και και ο κολος όλα έξω φορα παρτιδα..πουτανες πολυτελείας..
εχουν καποιον σε φαση χαλαρα-φρει-ει που τις γαμαει... και το μουνι τους το εχουν καλυμενο'''
και ειναι και ξεκαβλωτες......
Οποτε... εξω-βολτα...με ντυσιμο να προκαλουν-ντιβες και να αρεσουν.......
να κανουν πλακα με τις φιλες τους---λυκοφιλιες.ανταγωνισμος--
Μοιραζουν Ακυρα/πολλα Ακυρα.....
Τωρα..εαν τους προκυψει στην εξοδο, κανας μετρατος η λεφτας η γαμαω η κανας μαγκας και τις ψησει
κατι μπορει να γινει απο σχεσουλα εαν υπαρχουν οι προυποθεσεις.....σαββατοκυριακα-εξοδοι-μοστρες
εως ουαν-ναιτ, κοκακια, μπουζουκακια, παρτουζιτσα με την νεα γνωριμια και την φιλη.......
Ολα παιζουν, εαν δει οφελοςι η εαν πραγματικα γουσταρει....
Δεν το εχουν σε τιποτα οι Μοστρατες για το οτιδοιποτε....... μην ειστε αφελεις....
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ..........
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
για επαρχακή πόλη κάτω των 10.000 κατοίκων μιλάς;εχω δει και βλεπω, αλλα ειναι τρομερα μικρο το ποσοστο, η συντριπτικη πλειοψηφια τους ντυνεται κανονικα χωρις να προκαλουν