papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.963
- Πόντοι
- 27.261
δεν κράτησα κάτιΚαλά άστο!!
δεν κράτησα κάτιΚαλά άστο!!
Αυτό δεν το είπε κανένας. Επειδή λογικά αναφέρεσαι σε εμένα καθώς εγώ χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο έχω να σου πω ότι κατάλαβες λάθος.Μάλλον εσείς δεν έχετε κατανοήσει κάτι.
Το ότι οι επιτυχημένοι γαμάνε πιο εύκολα και περισσότερο, είναι κάτι που δεν αμφισβήτησα.
Αυτό που αμφισβήτησα είναι ο αφορισμός σας. Ότι δηλαδή όλοι οι επιτυχημένοι είναι γλίτσες.
Τί σχέση έχει άν είναι πουστάκι...τόν κάνει πιό άσχημο ?
Μίλησα γιά εξωτερική εμφάνιση...καί τό άτομο μετράει!!
Τό τί βάζει στόν κώλο του καί άν τό βάζει στήν τελική...είναι πρόβλημα του...όχι δικό μου!!
Μετά από τό αστείο σου...ας γελάσω λίγο!!
Στήν ερώτηση πού μού έκανε ο νέουλας "Ωραία πές μου έναν πού πιστεύεις ότι είναι 9 άρι να δώ κάτι" έδωσα τήν απάντηση μου!!
Ξέρεις απαντάω σέ όλες τίς ερωτήσεις...καί όχι επιλεκτικά σέ αυτές πού μέ συμφέρουν!!
Αρα η ερώτηση σου είναι εκτός από άκυρη...καί εκτός τόπου καί χρόνου!!
Καλά Ok!!
Δέν έχει σχέση αυτό πού λές!!
Εσύ δέν μιλάς γιά ομορφιά...αλλά γιά μόδα!!
Τί πάει νά πεί κλασσική ομορφιά άτομο μου ?Ρε τύπε το είπα ξεκάθαρα. "Κλασσική ομορφιά". Δεν αμφισβητείται αυτό, ότι και να πεις.
Αυτό δεν το είπε κανένας. Επειδή λογικά αναφέρεσαι σε εμένα καθώς εγώ χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο έχω να σου πω ότι κατάλαβες λάθος.
Γλίτσα σημαίνει: Το παίζω καλό παιδί, δεν κρίνω, φροντίζω να φαίνομαι "ακίνδυνος", γίνομαι φίλος με γκόμενες για να φάω όποτε έχω την ευκαιρία και γενικά έχω συμπεριφορά γλίτσας. Κολλάω στις συνθήκες που απαιτούνται για να γαμήσω και κάνω τον καραγκιόζη περιμένοντας την ανταμοιβή ως ένα κομματάκι χρησιμοποιημένης τρύπας, στέλνω καρδούλες στα social, το παίζω λευκός ιππότης υποστηρίζοντας τα γυναικεία δικαιώματα και πολλές πολλές τέτοιες ανωμαλίες.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καμία σχέση αυτό με την επαγγελματική επιτυχία.
Το 8-9 το πηδάει η γλίτσα όχι ο αντίστοιχος 9 άντρας. Αν έχεις όνομα, είσαι ποδοσφαιριστής, αθλητής, διάσημος δεν πάει να είσαι πίθηκος; Θα γαμησεις 9αρι μόνο και μόνο γιατί κοινωνικά έχεις κάποια θέση.
Ρε μαν αλήθεια τώρα. Γράψε το στο google. Μην με τρολάρεις.Τί πάει νά πεί κλασσική ομορφιά άτομο μου ?
Οποιον Ελληνα άνδρα καί νά ρωτήσεις...θά σού πεί ότι έχει κλασσική ομορφιά...καί ας είναι καί σάν γκρέμλιν!!
Είναι απάντηση αυτή ?
Ρε τύπε βασικό συντακτικο. Δύο προτάσεις είναι. Θα μπορούσα να τις συνδέσω με ένα "επίσης" ή "και".
Ούτε που ήξερα πως είναι αυτος ευτυχώς που μου το είπες φίλε επίσης να ξέρεις ο παπαφιλιπ και υπουργαρας είναι ρατσιστές στους χοντρούς ωραία διαπεδαγωγηση πήραν από το σπίτι γαμησετα αγαπητέ μου ακροατη.Ρέ νέουλα...αυτός πού γράφει αυτές τίς μαλακίες...είναι ένας καραφλός κοντοστούπης 61 χρονος γεροντομπαρμπάδης!!
Πάμφτωχος...χωρίς ερωτικές εμπειρίες καί αγράμματος...
Καί περιμένεις από αυτόν τόν γυφτοπρόξενο...σοβάρη συζήτηση ?
Καλά άστο!!
Οι Ελλεηνίδες από Θεσσαλία καί κάτω είναι σκουρόχρωμες...καί σέ πολλά νησιά τά χρώματα τους είναι έως καί πολύ μαύρα...είναι γνωστό αυτό!!Ναι έτσι ειναι πάρα πολλά τα μπάζα Ελλάδα αλλά με ένα τουπε μεχρι εκεί πάνω..προφανώς οι Άραβες έκαναν καλή δουλειά ειδικά στη νότια Ελλάδα..οι ελλεινιδες εμένα προσωπικά μου θυμίζουν..γυναίκες από αραβικές χώρες που έχουν κάνει
.bleaching..,ειδικά στα νησιά Κρήτη Κύπρο Ρόδο Κυκλάδες..μόνο βόρεια Ελλάδα και ήπειρο είναι κάπως πιο όμορφες...αλλά εκεί έχουν πολλά σλαβικά ρουμανικά και αλβανικά γονίδια..
Είναι ένα άτομο πού συνέχεια θέλει τσακωμούς...δέν πιστεύει τίποτα καί κανέναν...καί θέλει νά πείσει τούς πάντες μέ τίς μαλακίες του!!Ούτε που ήξερα πως είναι αυτος ευτυχώς που μου το είπες φίλε επίσης να ξέρεις ο παπαφιλιπ και υπουργαρας είναι ρατσιστές στους χοντρούς ωραία διαπεδαγωγηση πήραν από το σπίτι γαμησετα αγαπητέ μου ακροατη.
για πουστη σε εχουμε .εμεις τα μισα μεληΟι Ελλεηνίδες από Θεσσαλία καί κάτω είναι σκουρόχρωμες...καί σέ πολλά νησιά τά χρώματα τους είναι έως καί πολύ μαύρα...είναι γνωστό αυτό!!
Μόνο Βόρεια Ελλάδα έχει ανοιχτόχρωμες γκόμενες καί κάπως ψηλές...οι άλλες είναι κοντοστούπες καί πάρα πολλές από αυτές...άσχημες!!
Καί όταν λέω άσχημες εννοώ 2.5άρια...3άρια...3.5άρια μέχρι εκεί παίζουν...πολύ ασχήμια.
Είναι ένα άτομο πού συνέχεια θέλει τσακωμούς...δέν πιστεύει τίποτα καί κανέναν...καί θέλει νά πείσει τούς πάντες μέ τίς μαλακίες του!!
Οσο καιρό είμαι εδώ...τόν έχουν κράξει τά μισά μέλη!!
εμένα μου αρεσε που σύγκρινε πουστη με άντρα, αλλά, ...εγώ δεν το κατάλαβα τελικάγια πουστη σε εχουμε .εμεις τα μισα μελη
τι εγινε ζευγος ?λυκος μπηκε στο μαντριΕσενα σε εχουμε για λεσβια ανώμαλη μισαντρου
Οσο καί νά θέλεις...πούτσο από εμένα δέν θά φάς ούτε σέ 10 ζωές...παλιοβρώμα!!για πουστη σε εχουμε .εμεις τα μισα μελη
Γεια σου ΑΡΧΟΝΤΑΕσενα σε εχουμε για λεσβια ανώμαλη μισαντρου
εμένα μου αρεσε που σύγκρινε πουστη με άντρα, αλλά, ...εγώ δεν το κατάλαβα τελικά
περασε η μπογια σου ..τωρα κανουμε τσικι τσικι την πετσουλα σουΟσο καί νά θέλεις...πούτσο από εμένα δέν θά φάς ούτε σέ 10 ζωές...παλιοβρώμα!!
Κοίτα νά βρείς κανένα γκρέμλιν από εδώ...νά ταιριάξετε...
Μήν περιμένεις άνδρες επιπέδου γιά τήν πάρτη σου...μόνο κανένα πουστάκι...η κανέναν καθυστερημένο!!
παω να πιω ουισκακι το μεσημερι αυριο θα μπω να μελετησω τα γραφομεναΤι έχασα;
τι επαθε το κοριτσι σου ? ζοριζεται που εχει εσενα για πουστη? τωρα ειναι αργα ..σας θελουμε μαζιΕσυ δεν εισαι ικανή να κλασεις μωρη πλεμπα θα κανεις τσικι τσικι
Ουστ απο εδω
Ρε μαν αλήθεια τώρα. Γράψε το στο google. Μην με τρολάρεις.
Ρε τύπε βασικό συντακτικο. Δύο προτάσεις είναι. Θα μπορούσα να τις συνδέσω με ένα "επίσης" ή "και".
Να χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις και να πω το ίδιο λοιπόν
Το 8-9 το γαμάει η γλίτσα, επίσης αν είσαι αθλητής, διάσημος και φτασμένος θα γαμήσεις ακόμα και αν είσαι άσχημος. Άρα για να γαμήσεις 8-9 πρέπει είτε να είσαι γλοιώδης είτε να έχεις ένα πακέτο με φράγκα, θέση και πολλά άλλα.
Πέρασε η μπογιά μου ?περασε η μπογια σου ..τωρα κανουμε τσικι τσικι την πετσουλα σου