Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.107
- Πόντοι
- 736
μισο να σε σπρωξω λιγακι παρα περα μην κολλήσω πουστιτιδαΕσυ μωρη δεν θελεις να βλέπεις αντρα για αντρα
μισο να σε σπρωξω λιγακι παρα περα μην κολλήσω πουστιτιδαΕσυ μωρη δεν θελεις να βλέπεις αντρα για αντρα
ψιλοκοκο ακόμαΤι έχασα;
Η βασική διαφορά είναι ότι ο Άγγλος δε ψάχνει τη fairy-tale princess για να κάνει ένα πέσιμο στο κλαμπ ή για να βγει ένα ραντεβού από app. Και στην Ελλάδα αν σκέφτεσαι έτσι γαμάς, trust me. Πολλοί που δε γαμάνε στην Ελλάδα, αν πάνε στην Αγγλία hard-nosed πάλι δε θα γαμήσουν.Down on earth..μας πέθανες με τα αγγλικά σου..που τα έμαθες?και μη λέμε ότι να είναι..Αγγλία όποιος θέλει να γαμησειε γαμαει..ένας που δε γαμαει Ελλάδα θα γαμησει Αγγλία..ένας που δε γαμαει Αγγλία..δεν θα γαμησει σίγουρα στην Ελλάδα(εκτός και αν έχει λεφτά)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μουσειο στην κολοπετινιτσα...ποιο αδερφη και απο αδερφες ...Πέρασε η μπογιά μου ?
Ποιά τό λέει αυτό ?
Εσύ ?
Είσαι μακριά νυχτωμένη...μόνο αυτό σού λέω!!
Στά 56 πάω...καί γαμώ καί δέρνω...
Καλύτερα νά μήν σού πώ στά 26...36...46...τί έκανα...θά αυτοκτονήσεις!!
ολο αντιγραφη εισαι σουφριτσαΕσυ εχεις κολλησει λεσβιτιδα μωρη φωκια
εχει νημα με αδερφες πήγαινε εκει και κανεις δεν θα σε πειράζει...Για σενα ολοι αδερφες ειναι...
Πες οτι εισαι λεσβιαρα και ασε τα υπολοιπα
Αδελφές καί πουστάρες είναι αυτές που συναναστρέφεσαι ξεκωλιάρα...μουσειο στην κολοπετινιτσα...ποιο αδερφη και απο αδερφες ...
ολο αντιγραφη εισαι σουφριτσα
είναι λάτρης μοτοκρός ο ανεστακος μαςεχει νημα με αδερφες πήγαινε εκει και κανεις δεν θα σε πειράζει...
και να παρετε και το παχυδερμο που αμολήσατε εδω μεσα.... πουστοσογοΑδελφές καί πουστάρες είναι αυτές που συναναστρέφεσε ξεκωλιάρα...
Σέ εμένα έχουν θέση μόνο γκόμενες επιπέδου...
Ολα τά άλλα είναι από τήν ζήλια σου...άρρωστη μίσανδρη λεσβία!!
Γιατί μωρή βρώμα τί σού έκανε τό παιδί...ξεκωλιάρα...και να παρετε και το παχυδερμο που αμολήσατε εδω μεσα.... πουστοσογο
δρομο πουστρακιαΓιατί μωρή βρώμα τί σού έκανε τό παιδί...ξεκωλιάρα...
Κανείς μωρή δέν σε γαμεί καί έχεις λυσσάξει από τό κακό σου...
Αλλά νά μού πείς τί μαλακίες λέω...εσύ είσαι μία λεσβία...πού θέλεις νά προκαλείς τόν πόνο στούς άλλους...γιά νά καυλώσεις...
Διαφορετικά δέν τήν βρίσκεις μέ τίποτα...σίχαμα!!
Τό πουστάκια...θά τό λές εκεί πού ξέρεις βρωμιάρα...εδώ στά 4...δρομο πουστρακια
το πουλη τη πουλα και τον πουλοΔρομο εσυ λεσβιαρα
καροτσα θα σας παω με τον κωλο τουρλαΤό πουστάκια θά τό λές εκεί πού ξέρεις βρωμιάρα...εδώ στά 4...
Πάντα στά 4...διαφορετικά θά τρώς φάπες...ξεκωλιάρα...
Αλλο πού δέν θέλεις βρώμα!!
βαλε 2 βρακια στη σακουλα και στο νημα με τους πουστηδεςΑγαμητη λεσβιαρα του κερατα
Βρωμα...
Καλως τη ψαροκασελα
τι να πας ρε πουστο ερείπιοΕγω θα σε παω μαλλιοκουβαρα με τα στραπον στο κωλο σου
Τι κάνεις υπουργιτσα μου κοπελίτσα μου καυλιτσα μου
Ενώ εσύ δε επανέρχεσαι που με ειρωνεύεσαι φαγανα μωρη καριολιτσαΚαι έλεγα,δεν θα επανέλθει στο ίδιο μοτίβο;
Τί καρότσα μωρή στραβομούτσουνη νά μάς πάς...πού αν μέ δείς μπροστά σου θά πέσεις στά γόνατα νά με παρακαλάς νά σέ χύσω!!καροτσα θα σας παω με τον κωλο τουρλα
Θα σε κανω εγω αρχοντισσα μωρη ξεκωλο...
Θα σε φτιαξω εγω καλα μωρη πορνοφεμινιστρια
το παχυδερμο να βγει απο το λαγουμι ..να μην μένουν υπολείμματαΤί καρότσα μωρή στραβομούτσουνη νά μάς πάς...πού αν μέ δείς μπροστά σου θά πέσεις στά γόνατα νά με παρακαλάς νά σέ χύσω!!
Βέβαια αυτό έγινε αλλά μέσα από εδώ...άσχετα πού σέ έκλασα καί δέν ήρθα...καί έχεις αρρωστήσει από τότε...παλιοβρώμα!!
Μωρή μήπως γουστάρεις τόν νέουλα τώρα ?το παχυδερμο να βγει απο το λαγουμι ..να μην μένουν υπολείμματα