Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πρώτο και το δεύτερο μπορώ να τα κάνω τώρα το τελευταίο τι θα κάνω στη Ασία ?Θέλω να πω που θα μείνω τι δουλειά θα βρω ?δε έχω γνωστούς στη Ασία.Με τις γυναίκες όντως δε τα καταφέρνω δε μπορώ να βρω να γαμησω ούτε όμοιες μου εμφανησιακα.
Ρέ νέουλα...αυτός πού γράφει αυτές τίς μαλακίες...είναι ένας καραφλός κοντοστούπης 61 χρονος γεροντομπαρμπάδης!!
Πάμφτωχος...χωρίς ερωτικές εμπειρίες καί αγράμματος...
Καί περιμένεις από αυτόν τόν γυφτοπρόξενο...σοβάρη συζήτηση ? :dunno:
τι να σου μάθει και ποιος να στο μάθει? :think:
Καλά άστο!!
:heavymetalbig:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάλλον εσείς δεν έχετε κατανοήσει κάτι.

Το ότι οι επιτυχημένοι γαμάνε πιο εύκολα και περισσότερο, είναι κάτι που δεν αμφισβήτησα.

Αυτό που αμφισβήτησα είναι ο αφορισμός σας. Ότι δηλαδή όλοι οι επιτυχημένοι είναι γλίτσες. :coffee:
Αυτό δεν το είπε κανένας. Επειδή λογικά αναφέρεσαι σε εμένα καθώς εγώ χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο έχω να σου πω ότι κατάλαβες λάθος.

Γλίτσα σημαίνει: Το παίζω καλό παιδί, δεν κρίνω, φροντίζω να φαίνομαι "ακίνδυνος", γίνομαι φίλος με γκόμενες για να φάω όποτε έχω την ευκαιρία και γενικά έχω συμπεριφορά γλίτσας. Κολλάω στις συνθήκες που απαιτούνται για να γαμήσω και κάνω τον καραγκιόζη περιμένοντας την ανταμοιβή ως ένα κομματάκι χρησιμοποιημένης τρύπας, στέλνω καρδούλες στα social, το παίζω λευκός ιππότης υποστηρίζοντας τα γυναικεία δικαιώματα και πολλές πολλές τέτοιες ανωμαλίες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καμία σχέση αυτό με την επαγγελματική επιτυχία.

Τί σχέση έχει άν είναι πουστάκι...τόν κάνει πιό άσχημο ?
Μίλησα γιά εξωτερική εμφάνιση...καί τό άτομο μετράει!!
Τό τί βάζει στόν κώλο του καί άν τό βάζει στήν τελική...είναι πρόβλημα του...όχι δικό μου!! :sunglasses:

Μετά από τό αστείο σου...ας γελάσω λίγο!! :2funny:
Στήν ερώτηση πού μού έκανε ο νέουλας "Ωραία πές μου έναν πού πιστεύεις ότι είναι 9 άρι να δώ κάτι" έδωσα τήν απάντηση μου!!
Ξέρεις απαντάω σέ όλες τίς ερωτήσεις...καί όχι επιλεκτικά σέ αυτές πού μέ συμφέρουν!!
Αρα η ερώτηση σου είναι εκτός από άκυρη...καί εκτός τόπου καί χρόνου!!

Καλά Ok!! :sunglasses:

Δέν έχει σχέση αυτό πού λές!!
Εσύ δέν μιλάς γιά ομορφιά...αλλά γιά μόδα!! :sunglasses:

Ρε τύπε το είπα ξεκάθαρα. "Κλασσική ομορφιά". Δεν αμφισβητείται αυτό, ότι και να πεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε τύπε το είπα ξεκάθαρα. "Κλασσική ομορφιά". Δεν αμφισβητείται αυτό, ότι και να πεις.
Τί πάει νά πεί κλασσική ομορφιά άτομο μου ?
Οποιον Ελληνα άνδρα καί νά ρωτήσεις...θά σού πεί ότι έχει κλασσική ομορφιά...καί ας είναι καί σάν γκρέμλιν!! :2funny::2funny:
Είναι απάντηση αυτή ? :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Αυτό δεν το είπε κανένας. Επειδή λογικά αναφέρεσαι σε εμένα καθώς εγώ χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο έχω να σου πω ότι κατάλαβες λάθος.

Γλίτσα σημαίνει: Το παίζω καλό παιδί, δεν κρίνω, φροντίζω να φαίνομαι "ακίνδυνος", γίνομαι φίλος με γκόμενες για να φάω όποτε έχω την ευκαιρία και γενικά έχω συμπεριφορά γλίτσας. Κολλάω στις συνθήκες που απαιτούνται για να γαμήσω και κάνω τον καραγκιόζη περιμένοντας την ανταμοιβή ως ένα κομματάκι χρησιμοποιημένης τρύπας, στέλνω καρδούλες στα social, το παίζω λευκός ιππότης υποστηρίζοντας τα γυναικεία δικαιώματα και πολλές πολλές τέτοιες ανωμαλίες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καμία σχέση αυτό με την επαγγελματική επιτυχία.

Το 8-9 το πηδάει η γλίτσα όχι ο αντίστοιχος 9 άντρας. Αν έχεις όνομα, είσαι ποδοσφαιριστής, αθλητής, διάσημος δεν πάει να είσαι πίθηκος; Θα γαμησεις 9αρι μόνο και μόνο γιατί κοινωνικά έχεις κάποια θέση.

:coffee:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τί πάει νά πεί κλασσική ομορφιά άτομο μου ?
Οποιον Ελληνα άνδρα καί νά ρωτήσεις...θά σού πεί ότι έχει κλασσική ομορφιά...καί ας είναι καί σάν γκρέμλιν!! :2funny::2funny:
Είναι απάντηση αυτή ? :headbang:
Ρε μαν αλήθεια τώρα. Γράψε το στο google. Μην με τρολάρεις.

Ρε τύπε βασικό συντακτικο. Δύο προτάσεις είναι. Θα μπορούσα να τις συνδέσω με ένα "επίσης" ή "και".

Να χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις και να πω το ίδιο λοιπόν

Το 8-9 το γαμάει η γλίτσα, επίσης αν είσαι αθλητής, διάσημος και φτασμένος θα γαμήσεις ακόμα και αν είσαι άσχημος. Άρα για να γαμήσεις 8-9 πρέπει είτε να είσαι γλοιώδης είτε να έχεις ένα πακέτο με φράγκα, θέση και πολλά άλλα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ρέ νέουλα...αυτός πού γράφει αυτές τίς μαλακίες...είναι ένας καραφλός κοντοστούπης 61 χρονος γεροντομπαρμπάδης!!
Πάμφτωχος...χωρίς ερωτικές εμπειρίες καί αγράμματος...
Καί περιμένεις από αυτόν τόν γυφτοπρόξενο...σοβάρη συζήτηση ? :dunno:

Καλά άστο!!
Ούτε που ήξερα πως είναι αυτος ευτυχώς που μου το είπες φίλε επίσης να ξέρεις ο παπαφιλιπ και υπουργαρας είναι ρατσιστές στους χοντρούς ωραία διαπεδαγωγηση πήραν από το σπίτι γαμησετα αγαπητέ μου ακροατη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι έτσι ειναι πάρα πολλά τα μπάζα Ελλάδα αλλά με ένα τουπε μεχρι εκεί πάνω..προφανώς οι Άραβες έκαναν καλή δουλειά ειδικά στη νότια Ελλάδα..οι ελλεινιδες εμένα προσωπικά μου θυμίζουν..γυναίκες από αραβικές χώρες που έχουν κάνει
.bleaching..,ειδικά στα νησιά Κρήτη Κύπρο Ρόδο Κυκλάδες..μόνο βόρεια Ελλάδα και ήπειρο είναι κάπως πιο όμορφες...αλλά εκεί έχουν πολλά σλαβικά ρουμανικά και αλβανικά γονίδια..
Οι Ελλεηνίδες από Θεσσαλία καί κάτω είναι σκουρόχρωμες...καί σέ πολλά νησιά τά χρώματα τους είναι έως καί πολύ μαύρα...είναι γνωστό αυτό!!
Μόνο Βόρεια Ελλάδα έχει ανοιχτόχρωμες γκόμενες καί κάπως ψηλές...οι άλλες είναι κοντοστούπες καί πάρα πολλές από αυτές...άσχημες!! :sunglasses:
Καί όταν λέω άσχημες εννοώ 2.5άρια...3άρια...3.5άρια μέχρι εκεί παίζουν...πολύ ασχήμια.
Ούτε που ήξερα πως είναι αυτος ευτυχώς που μου το είπες φίλε επίσης να ξέρεις ο παπαφιλιπ και υπουργαρας είναι ρατσιστές στους χοντρούς ωραία διαπεδαγωγηση πήραν από το σπίτι γαμησετα αγαπητέ μου ακροατη.
Είναι ένα άτομο πού συνέχεια θέλει τσακωμούς...δέν πιστεύει τίποτα καί κανέναν...καί θέλει νά πείσει τούς πάντες μέ τίς μαλακίες του!!
Οσο καιρό είμαι εδώ...τόν έχουν κράξει τά μισά μέλη!! :sunglasses:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736
Οι Ελλεηνίδες από Θεσσαλία καί κάτω είναι σκουρόχρωμες...καί σέ πολλά νησιά τά χρώματα τους είναι έως καί πολύ μαύρα...είναι γνωστό αυτό!!
Μόνο Βόρεια Ελλάδα έχει ανοιχτόχρωμες γκόμενες καί κάπως ψηλές...οι άλλες είναι κοντοστούπες καί πάρα πολλές από αυτές...άσχημες!! :sunglasses:
Καί όταν λέω άσχημες εννοώ 2.5άρια...3άρια...3.5άρια μέχρι εκεί παίζουν...πολύ ασχήμια.

Είναι ένα άτομο πού συνέχεια θέλει τσακωμούς...δέν πιστεύει τίποτα καί κανέναν...καί θέλει νά πείσει τούς πάντες μέ τίς μαλακίες του!!
Οσο καιρό είμαι εδώ...τόν έχουν κράξει τά μισά μέλη!! :sunglasses:
για πουστη σε εχουμε .εμεις τα μισα μελη

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
για πουστη σε εχουμε .εμεις τα μισα μελη
Οσο καί νά θέλεις...πούτσο από εμένα δέν θά φάς ούτε σέ 10 ζωές...παλιοβρώμα!! :2funny:
Κοίτα νά βρείς κανένα γκρέμλιν από εδώ...νά ταιριάξετε...
Μήν περιμένεις άνδρες επιπέδου γιά τήν πάρτη σου...μόνο κανένα πουστάκι...η κανέναν καθυστερημένο!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.481
Πόντοι
27.261
Here We Go Again GIF

:tooth::tooth::tooth:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736
Οσο καί νά θέλεις...πούτσο από εμένα δέν θά φάς ούτε σέ 10 ζωές...παλιοβρώμα!! :2funny:
Κοίτα νά βρείς κανένα γκρέμλιν από εδώ...νά ταιριάξετε...
Μήν περιμένεις άνδρες επιπέδου γιά τήν πάρτη σου...μόνο κανένα πουστάκι...η κανέναν καθυστερημένο!!
περασε η μπογια σου ..τωρα κανουμε τσικι τσικι την πετσουλα σου

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.883
Πόντοι
736
Εσυ δεν εισαι ικανή να κλασεις μωρη πλεμπα θα κανεις τσικι τσικι
Ουστ απο εδω
τι επαθε το κοριτσι σου ? ζοριζεται που εχει εσενα για πουστη? τωρα ειναι αργα ..σας θελουμε μαζι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ρε μαν αλήθεια τώρα. Γράψε το στο google. Μην με τρολάρεις.

Ρε τύπε βασικό συντακτικο. Δύο προτάσεις είναι. Θα μπορούσα να τις συνδέσω με ένα "επίσης" ή "και".

Να χρησιμοποιήσω διαφορετικές λέξεις και να πω το ίδιο λοιπόν

Το 8-9 το γαμάει η γλίτσα, επίσης αν είσαι αθλητής, διάσημος και φτασμένος θα γαμήσεις ακόμα και αν είσαι άσχημος. Άρα για να γαμήσεις 8-9 πρέπει είτε να είσαι γλοιώδης είτε να έχεις ένα πακέτο με φράγκα, θέση και πολλά άλλα.

Σαφώς και είναι δύο προτάσεις. Αλλά βρίσκονται στην ίδια παράγραφο, χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους διαχωριστικός, ή αντιθετικός, ή επεξηγηματικός σύνδεσμος.

Οπότε τα περί συντακτικού θα πρέπει μάλλον να τα αναθεωρήσετε. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom