Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ρε μπουλη νομιζεις θα καθομαι εγω να σου αποδειξω τι κανω?
Χαχαχαχα
Ρε ποσο σουργελα ειστε εδω μεσα.
Μαζευτήκατε 4 και δεν μπορειτε ρε γαμιολακια να με δαμασετε,ποσο σας γαμαω τη ψυχουλα...

Ναι ρε Ζαν!

Λυπήσου μας!

Μην μας γαμάς άλλο!

Θα πάθεις καμιά ρήξη παχέως εντέρου. :coffee:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καί ακόμα χειρότερα είναι τά ποσοστά στήν Ελλάδα...μήν κοιτάς εδώ τούς αγάμητους...πού τά 4άρια τά βλέπουν 6.5άρια...καί τά 5άρια 7άρια!!
Εδώ σού λένε τά άτομα...είναι η άλλη 1.55-1.65...καί πέφτουν στά πατώματα...καί μιλάνε γιά γκόμενες...τί νά πώ άλλο πιά...
Νά είσαι σίγουρος ότι άν είχαν τήν δυνατότητα νά βγάλουν έστω καί 6άρι γκόμενα...θά ήταν πολύ πιό προσεκτικοί καί προσγειωμένοι...
Αλλά τό μόνο πού ξέρουν είναι...μαγκιά...ψέμα...καί αμφισβήτηση όλων τών άλλων πού δέν συμφωνούν...
Είναι γιά γέλια πραγματικά!! :2funny::2funny:

Ναί άτομο μου η εμφάνιση δέν βοηθάει καθόλου τόν άνδρα...έχεις δίκιο...πρέπει νά είσαι άθλιος καί πανάσχημος γιά νά βρείς ωραία γκόμενα!!
Ρέ τί ακούμε εδώ μέσα... :2funny::2funny:
:heavymetalbig:
Την ξανακάναμε την κουβέντα δεν έχει νόημα η ανακύκλωση.

Όταν σου είπα ότι οι άσχημοι γαμάνε μουνάρες αρκεί να έχουν λεφτά σου έφερα για παράδειγμα διάσημους και μου είπες ότι εκεί παίζουν αλλά πράγματα.

Σου έδειξα ποιες γκόμενες τις γαμάνε άσχημοι και μου είπες ότι είναι 6αρια με το ζόρι, σου έδειξα ποιοι τις γαμάνε και είπες ότι και αυτοί είναι κάπου εκεί.

Γενικά ότι και να σου πουν το τουμπάρεις αρκεί να φαίνεται πως εσύ έχεις δίκιο.

Το γάμησες και ψόφησε
Θα σου πω γιατί το πιστεύεις αυτό. Δύο πράγματα είναι κυρίως. Είτε έχεις γούστα τα οποία είναι διαμορφωμένα από κοινωνικά στερεότυπα είτε από ψυχολογικά αίτια προσπαθείς να φτιάξεις μια πραγματικότητα που σε βολεύει.
Δηλαδή όποιος έχει καταφέρει να κατακτήσει μια υψηλή κοινωνική θέση, ανεξάρτητα από το αν πάσχισε για να φτάσει εκεί, είναι εξ ορισμού γλίτσας.

Εξαιρετικά λογικό και αμερόληπτο επιχείρημα.

Εύγε! :coffee:
Ας μεγαλώσουμε το επιχείρημα για να το κάνουμε πιο κατανοητό. Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο (άλλοι λένε Πούτιν άλλοι αυτός με τα Τέσλα) γαμάει γιατί είναι ωραίος; Αυτοί γενικά γαμάνε γιατί οι γυναίκες καυλώνουν με την πάρτη τους; Τις κάνουν να χύνουν; Νομίζεις ότι το κύρος και το χρήμα προσφέρουν σεξουαλική ηδονή;
Οι γυναίκες επιλέγουν τέτοιους τύπους όχι για σεξουαλική ικανοποίηση. Μπορεί να ανοίγουν τα πόδια εύκολα σε αυτούς αλλά πάντα θα τις ικανοποιεί ο δονητής τους, όταν τις γαμάνε θα σκέφτονται τον Χ από τον κοινωνικό τους κύκλο και όταν κάνουν ότι χύνουν θα είναι ένα καλοπαιγμένο θέατρο.
Με λίγα λόγια οι κοινοί θνητοί έχουμε την ίδια υπηρεσία στα μπουρδέλα ή το πολύ με μια μέτρια άσχημη που την παντρευόμαστε και την ζούμε από το πενιχρό μας πορτοφόλι.
Πλάκα μάς κάνεις ? :2funny::2funny:
9άρι ? :2funny::2funny:
Στό πρόσωπο τό άτομο αυτό δέν είναι ούτε 6άρι...
Σώμα γυμνασμένο έχει...

Σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τέτοιοι τύποι πάλι λειτουργούν σαν τους επιχειρηματίες. Όταν τους κάτσουν οι πρώτες επιχειρήσεις μετά γίνονται φραγκάτοι. Δηλαδή απλά έχουν πέραση σε 5-10 χαζογκομενες, οι υπόλοιπες ζηλεύουν, αποκτούν ρεύμα και βγάζουν όνομα. Μπορεί να ξεκινήσει αυτό με ένα μέτριο πρόσωπο, λίγη γράμμωση και συνήθως πολύ στυλ. Τατού, αποτριχώσεις, καλό ντύσιμο, περιποίηση κτλ.

-----------------------------

Πάμε τώρα στο αντικειμενικό. Η ομορφιά ανά τους αιώνες υπάρχει στην φύση και οι ειδικοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Έχει μαθηματική εξήγηση και ειδικά οι αρχιτέκτονες το γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτό που λέω μπορείτε απλά να το βρείτε σαν "κλασσική ομορφιά".

Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και παραμύθια. Σήμερα είναι "ωραίο" το ίσιο μαλλί, αύριο το κοντό και μεθαύριο ξύρισμα νεοσύλλεκτου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δηλαδη τι να κανουμε, να ερχομαστε με ωραριο?
12-2 ο παπαφιλιππος, 2-4 ο Αγιος, 4-6 ο υπουργάρας και 6-8 εγω?
Εμένα πάλι το γερμανικό 2-4 τα μεσάνυχτα μου χρέωσες γαμω τα πάντα μου;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
Εμένα πάλι το γερμανικό 2-4 τα μεσάνυχτα μου χρέωσες γαμω τα πάντα μου;
ελα βρε μαλακα κοιμασαι με τα τσαρουχια...
Ζωνατε ο Ζαπατας=Βανταμας
πλεον ψυχολογος-βελτιωτης:coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Οι σχέσεις γενικά και αν πετύχουν ή όχι είναι καθαρά θέμα τυχαιότητας.
Εμείς οι άντρες είμαστε κυνηγοί, αν στον περίγυρο μας υπάρχει κάποια που αξίζει τη διεκδικούμε αν όχι προσπερνάμε. Η λαϊκή σοφία που λέει πως οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες έχει μια δόση αλήθειας.
Υπάρχουν χιλιάδες μόνοι και μόνες και το πιθανότερο είναι να καταλήξουν μόνοι.
Ο λόγος είναι πως οι μόνες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και οι μόνοι σε ήδη πιασμένες.

Μόνες γυναίκες που τις πήραν τα χρόνια κοιτάνε άντρες που θέλουν οικογένεια και παιδιά και δεν κοιτάνε συνομήλικους.
Χωρισμένες με παιδιά ψάχνουν άντρα χωρίς υποχρεώσεις όταν αυτός δεν πρόκειται να κοιτάξει αυτές κοκ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το πιο εύκολο είναι να κολλήσεις με βάση τα συμφέροντα.
Είσαι 30; Μπλέκεις με μια 40αρα και όλα κομπλέ.
Είσαι απένταρη; Είσαι με το φραγκάτο κοκ

Δεν τρέχει τίποτα με τις ελλεηνίδες κτλ απλά κάποιοι ήταν τυχεροί και γνώρισαν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη στιγμή. Οι υπόλοιποι περιφέρονται και δημιουργούν σχέσεις με βάση τα συμφέροντα που κάποτε θα λήξουν.

Γνωρίζω πολλές γυναίκες αλλά οι πιο πολλές αποφεύγουν να απαντήσουν στον ελέφαντα στο δωμάτιο και νομίζουν πως έχουν το πάνω χέρι επειδή απλώς είναι γυναίκες. Που να ήξεραν :wink:

Ο άντρας δεν έχει και τις απαιτήσεις των γυναικών.Αν του αρέσει κάποια,αμέσως θα την δει σαν υποψήφια γκόμενα,χωρις να τον ενδιαφέρουν και πολύ τα υπόλοιπα (δουλειά,μόρφωση κλπ).

Αυτή είναι η διαφορά.Οι άντρες ψάχνουν σύντροφο (σε πρώτη φάση),μανα παιδιών ( σε δεύτερη),αλλά οι γυναίκες δεν αρκούνται σ'αυτά.Θέλουν κι άλλα,και ασφάλεια,και κοινωνικότητα,και ταξίδια,και τα πάντα όλα.Και αν δεν τα βρουν,κάθονται μόνες.Έτσι,ένα μεγάλο ποσοστό αντρών μένει μπουκάλα αφού όπως λές κι εσύ,αυτές με νορμάλ απαιτήσεις είναι ήδη πιασμένες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο άντρας δεν έχει και τις απαιτήσεις των γυναικών.Αν του αρέσει κάποια,αμέσως θα την δει σαν υποψήφια γκόμενα,χωρις να τον ενδιαφέρουν και πολύ τα υπόλοιπα (δουλειά,μόρφωση κλπ).
Να με συγχωρεις πολυ, να μιλας για τον εαυτο σου.
Καποιοι ειμαστε πανω απο 15 ετων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ας μεγαλώσουμε το επιχείρημα για να το κάνουμε πιο κατανοητό. Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο (άλλοι λένε Πούτιν άλλοι αυτός με τα Τέσλα) γαμάει γιατί είναι ωραίος; Αυτοί γενικά γαμάνε γιατί οι γυναίκες καυλώνουν με την πάρτη τους; Τις κάνουν να χύνουν; Νομίζεις ότι το κύρος και το χρήμα προσφέρουν σεξουαλική ηδονή;
Οι γυναίκες επιλέγουν τέτοιους τύπους όχι για σεξουαλική ικανοποίηση. Μπορεί να ανοίγουν τα πόδια εύκολα σε αυτούς αλλά πάντα θα τις ικανοποιεί ο δονητής τους, όταν τις γαμάνε θα σκέφτονται τον Χ από τον κοινωνικό τους κύκλο και όταν κάνουν ότι χύνουν θα είναι ένα καλοπαιγμένο θέατρο.
Με λίγα λόγια οι κοινοί θνητοί έχουμε την ίδια υπηρεσία στα μπουρδέλα ή το πολύ με μια μέτρια άσχημη που την παντρευόμαστε και την ζούμε από το πενιχρό μας πορτοφόλι.

Μάλλον εσείς δεν έχετε κατανοήσει κάτι.

Το ότι οι επιτυχημένοι γαμάνε πιο εύκολα και περισσότερο, είναι κάτι που δεν αμφισβήτησα.

Αυτό που αμφισβήτησα είναι ο αφορισμός σας. Ότι δηλαδή όλοι οι επιτυχημένοι είναι γλίτσες. :coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δηλαδη και μπουστης και ανδρας :confused:
ωραια και μυστηρια πραγματα συναμα...
Τί σχέση έχει άν είναι πουστάκι...τόν κάνει πιό άσχημο ?
Μίλησα γιά εξωτερική εμφάνιση...καί τό άτομο μετράει!!
Τό τί βάζει στόν κώλο του καί άν τό βάζει στήν τελική...είναι πρόβλημα του...όχι δικό μου!! :sunglasses:
Σου αρεσει ο Παπαδακης τύπε?
Μετά από τό αστείο σου...ας γελάσω λίγο!! :2funny:
Στήν ερώτηση πού μού έκανε ο νέουλας "Ωραία πές μου έναν πού πιστεύεις ότι είναι 9 άρι να δώ κάτι" έδωσα τήν απάντηση μου!!
Ξέρεις απαντάω σέ όλες τίς ερωτήσεις...καί όχι επιλεκτικά σέ αυτές πού μέ συμφέρουν!!
Αρα η ερώτηση σου είναι εκτός από άκυρη...καί εκτός τόπου καί χρόνου!!
Την ξανακάναμε την κουβέντα δεν έχει νόημα η ανακύκλωση.

Όταν σου είπα ότι οι άσχημοι γαμάνε μουνάρες αρκεί να έχουν λεφτά σου έφερα για παράδειγμα διάσημους και μου είπες ότι εκεί παίζουν αλλά πράγματα.

Σου έδειξα ποιες γκόμενες τις γαμάνε άσχημοι και μου είπες ότι είναι 6αρια με το ζόρι, σου έδειξα ποιοι τις γαμάνε και είπες ότι και αυτοί είναι κάπου εκεί.

Γενικά ότι και να σου πουν το τουμπάρεις αρκεί να φαίνεται πως εσύ έχεις δίκιο.
Καλά Ok!! :sunglasses:
Πάμε τώρα στο αντικειμενικό. Η ομορφιά ανά τους αιώνες υπάρχει στην φύση και οι ειδικοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Έχει μαθηματική εξήγηση και ειδικά οι αρχιτέκτονες το γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτό που λέω μπορείτε απλά να το βρείτε σαν "κλασσική ομορφιά".

Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και παραμύθια. Σήμερα είναι "ωραίο" το ίσιο μαλλί, αύριο το κοντό και μεθαύριο ξύρισμα νεοσύλλεκτου.
Δέν έχει σχέση αυτό πού λές!!
Εσύ δέν μιλάς γιά ομορφιά...αλλά γιά μόδα!! :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μου τα ξαναλές σε παρακαλω γιατι τόσα μυνήματα δε θυμάμαι.
Όποιος δεν τα καταφέρνει με τις γυναίκες, έχει, κατά την άποψή μου, τις εξής επιλογές:
-αυτοβελτιώνεται
-προσπαθεί να βγάλει αρκετά λεφτά
-φροντίζει να γίνει «κάποιος»
-μετακομίζει εκεί που περνάει η μπογιά του πχ Ασία

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Όποιος δεν τα καταφέρνει με τις γυναίκες, έχει, κατά την άποψή μου, τις εξής επιλογές:
-αυτοβελτιώνεται
-προσπαθεί να βγάλει αρκετά λεφτά
-φροντίζει να γίνει «κάποιος»
-μετακομίζει εκεί που περνάει η μπογιά του πχ Ασία
Το πρώτο και το δεύτερο μπορώ να τα κάνω τώρα το τελευταίο τι θα κάνω στη Ασία ?Θέλω να πω που θα μείνω τι δουλειά θα βρω ?δε έχω γνωστούς στη Ασία.Με τις γυναίκες όντως δε τα καταφέρνω δε μπορώ να βρω να γαμησω ούτε όμοιες μου εμφανησιακα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.521
Πόντοι
1.196

Αυτή είναι η διαφορά.Οι άντρες ψάχνουν σύντροφο (σε πρώτη φάση),μανα παιδιών ( σε δεύτερη),αλλά οι γυναίκες δεν αρκούνται σ'αυτά.Θέλουν κι άλλα,και ασφάλεια,και κοινωνικότητα,και ταξίδια,και τα πάντα όλα.Και αν δεν τα βρουν,κάθονται μόνες.Έτσι,ένα μεγάλο ποσοστό αντρών μένει μπουκάλα αφού όπως λές κι εσύ,αυτές με νορμάλ απαιτήσεις είναι ήδη πιασμένες
Εξαρτάται τι πλάνο και χρήση ψάχνεις, long ή short term.
Και ο άνδρας για LT κατάσταση θα κοιτάξει πέρα από την εμφάνιση. Αν κάποια έχει μόνο εμφάνιση θα βαρεθείς γρήγορα.
Πολλές γυναίκες που ψάχνουν ασφάλεια στις LT σχέσεις τους, όταν θέλουν μόνο σεξ απλά πάνε με ωραίους.
Γι' αυτό πολλοί ωραίοι που επαγγελματικά δε μετράνε δεν έχουν σταθερή σχέση αλλά γαμάνε γκόμενες στο ψάξιμο, παντρεμένες κλπ. Αν δεις έρευνες, το 50-60% των γυναικών κερατώνει στην Ελλάδα, αυτές κάποιον που να τις καυλώνει ψάχνουν, ασφάλεια και ταξίδια έχουν ήδη.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Μίλησα γιά εξωτερική εμφάνιση...καί τό άτομο μετράει!!
Τό τί βάζει στόν κώλο του καί άν τό βάζει στήν τελική...είναι πρόβλημα του...όχι δικό μου!! :sunglasses:
μάστορα μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα.
το αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια... το ξέρεις ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom