papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.514
- Πόντοι
- 27.261
αποθεωτική κάβλαμε μπυριτσα ειναι απόλαυση
αποθεωτική κάβλαμε μπυριτσα ειναι απόλαυση
πουστρα και χορευτρια σηκω να σε απολαυσωΤόσο πολύ μέ ήθελες πού τελικά σέ έκλασα στήν μάπα!!
Καί ευτυχώς...διότι είσαι μία σιχαμένη μίσανδρη λεσβία!!
Θα σε κανω εγω αρχοντισσα μωρη ξεκωλο...
Θα σε φτιαξω εγω καλα μωρη πορνοφεμινιστρια
Θα μιλάς καλύτερα στον ακροατη δε τον φτάνεις ούτε τόσο,είναι από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους εδώ,κάτσε εσύ με τον παπαφιλιπ τον ξενερα και τον υπουργαρα δε είσαι για καλύτερο λεβελ.τι να κλασεις μωρη κολογρια ρουφα το τσαι σου
Θα μιλάς καλύτερα στον ακροατη δε τον φτάνεις ούτε τόσο,είναι από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους εδώ,κάτσε εσύ με τον παπαφιλιπ τον ξενερα και τον υπουργαρα δε είσαι για καλύτερο λεβελ.
Εσύ μωρή βρώμα τό μόνο πού απολαμβάνεις...είναι ο πόνος τού άλλου...πουστρα και χορευτρια σηκω να σε απολαυσω
σε γαμαω και εσενα αλλα με σακουλα στο κεφαλιΘα μιλάς καλύτερα στον ακροατη δε τον φτάνεις ούτε τόσο,είναι από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους εδώ,κάτσε εσύ με τον παπαφιλιπ τον ξενερα και τον υπουργαρα δε είσαι για καλύτερο λεβελ.
Λεσβία είναι αυτή?τοτε γιατί μου λες να της ρίξω πουτσο αδερφούλη?δε πάω με λεσβίες,να κάτσει εκεί ο παπαφιλιπ και ο υπουργαρας οι 2 γκέι με τη άλλη τη λεσβία να φέρουμε έναν ψηλό νταυραντισμενο εκεί να τους γαμησει και τους 3 μπας και ξυπνήσουν.Τόσο πολύ μέ ήθελες πού τελικά σέ έκλασα στήν μάπα!!
Καί ευτυχώς...διότι είσαι μία σιχαμένη μίσανδρη λεσβία!!
προσοχή στο κτήνος μπουστης24
μουναρα χωρις υγρα μην κλαις θα στο βρεξω και θα ηρεμήσειςΕσύ μωρή βρώμα τό μόνο πού απολαμβάνεις...είναι ο πόνος τού άλλου...
Από Sex έχεις μαύρα μεσάνυχτα...είσαι άσχετη στό υπογράφω!!
Θά έρθει ο Filis νά σέ γαμήσει καμιά ώρα νά ισιώσεις...όσο ισιώσεις...διότι είσαι καί στραβομούτσουνη!!
Καί όταν φεύγει μήν τού κάνεις μουτράκια...τήν άλλη μέρα πάλι...
Μήν τά θέλεις όλα δικά σου!!
Βρε ουστ παλιολεσβια που θα με γαμησεις με στραπον αυτά στον παπαφιλιπ.σε γαμαω και εσενα αλλα με σακουλα στο κεφαλι
τι να φερεις μωρη απελπισίαΛεσβία είναι αυτή?τοτε γιατί μου λες να της ρίξω πουτσο αδερφούλη?δε πάω με λεσβίες,να κάτσει εκεί ο παπαφιλιπ και ο υπουργαρας οι 2 γκέι με τη άλλη τη λεσβία να φέρουμε έναν ψηλό νταυραντισμενο εκεί να τους γαμησει και τους 3 μπας και ξυπνήσουν.
και με ένα οικολογικό στο χέρισε γαμαω και εσενα αλλα με σακουλα στο κεφαλι
αμα δεις τα κωλαρακια που γαμαω θα καταλαβεις οτι εισαι τρυπα ...Βρε ουστ παλιολεσβια που θα με γαμησεις με στραπον αυτά στον παπαφιλιπ.
γαμαω και πιτονιακαι με ένα οικολογικό στο χέρι
Αυτή δέν λέει ότι είναι λεσβία...εμείς τό λέμε...αυτή λέει ότι είναι bi...Λεσβία είναι αυτή?τοτε γιατί μου λες να της ρίξω πουτσο αδερφούλη?δε πάω με λεσβίες,να κάτσει εκεί ο παπαφιλιπ και ο υπουργαρας οι 2 γκέι με τη άλλη τη λεσβία να φέρουμε έναν ψηλό νταυραντισμενο εκεί να τους γαμησει και τους 3 μπας και ξυπνήσουν.
Πολύ θά ήθελες...μουναρα χωρις υγρα μην κλαις θα στο βρεξω και θα ηρεμήσεις
ολα ανοιχτα θα στα εχω και θα ισιωσεις 1.92Αυτή δέν λέει ότι είναι λεσβία...εμείς τό λέμε...αυτή λέει ότι είναι bi...
Τώρα τί νά πώ...ούτε ξέρει τί είναι...
Τό σίγουρο πάντως είναι μεγάλη βρώμα!!
Πολύ θά ήθελες...
Αλλά εγώ σού έχω εξηγηθεί από τήν αρχή!!
ανεστακος Ζαν ξεφορτιστηκε από τις πολλές γυροβολιεςαμα δεις τα κωλαρακια που γαμαω θα καταλαβεις οτι εισαι τρυπα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γαμαω και πιτονια
Η αποδείξω ότι υπουργαρας και παπαφιλιπ ότι είναι γκέι κάνουν παρέα με τη μαγκι μια λεσβια τώρα εξηγείται.Τοσο καιρό ρε μάγκες ακροατή,Ανέστος και εγώ ασχολούμαστε με 3 λοατκι?τουλάχιστον εγώ ο Ακροατης και ο Ανέστος είμαστε άντρες.Αυτή δέν λέει ότι είναι λεσβία...εμείς τό λέμε...αυτή λέει ότι είναι bi...
Τώρα τί νά πώ...ούτε ξέρει τί είναι...
Τό σίγουρο πάντως...είναι μεγάλη βρώμα!!
Πολύ θά ήθελες...
Αλλά εγώ σού έχω εξηγηθεί από τήν αρχή!!
Νά σέ ρωτήσω κάτι στά σοβαρά ?ολα ανοιχτα θα στα εχω και θα ισιωσεις 1.92
Κάτσε νά δούμε τί θά πεί η Κυρία Magi!!Η αποδείξω ότι υπουργαρας και παπαφιλιπ ότι είναι γκέι κάνουν παρέα με τη μαγκι μια λεσβια τώρα εξηγείται.Τοσο καιρό ρε μάγκες ακροατή,Ανέστος και εγώ ασχολούμαστε με 3 λοατκι?τουλάχιστον εγώ ο Ακροατης και ο Ανέστος είμαστε άντρες.
τουλάχιστον εγώ ο Ακροατης και ο Ανέστος είμαστε άντρες.
πάντα στις εργαζόμενες με καθαρη κωλοτριπιδα