Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Μετά τόν Κακόγερο πού έλεγε ότι είμαι ο Zigo τών εξαρχείων...ήρθες καί εσύ τώρα καί λές ότι είμαι ο Filislover!!
Νά δώ τί άλλο θά ακούσω... :2funny:
:heavymetalbig:
τι να σου πω το zigo δεν το ξερω και έχετε μπλεξει τα μπουτια σας εδω μεσα με τα προφιλ:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τι να σου πω το zigo δεν το ξερω και έχετε μπλεξει τα μπουτια σας εδω μεσα με τα προφιλ:2funny:
Γιατί τό ξέρω εγώ ?
Ο Κακόγερος μέ είχε κατηγορήσει ότι ήμουν Zigolo...πολλά χρόνια!!
Πρώτη φορά τό ακούς ? Ετσι έλεγε...καί ότι έκανα φοροδιαφυγή γιά αρκετό καιρό!!:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.430
Πόντοι
456
Μήν τό λές ότι δέν γουστάρει...ξέρεις πόσες στήν αρχή τό παίζουν βαρύ πεπόνι...αλλά γουστάρουν full ? Πάρα πολλές!!
Βέβαια αυτό εξαρτάται καί από τίς συγκυρίες...νά μήν έχει γκόμενο η νά χωρίζει...νά μήν είναι πολύ ενεργή σέ σόσιαλ κτλ
Καλά στά σόσιαλ αν είναι ωραία Date δέν πάει...μόνο καμία ασχημομέτρια...μεγαλοκοπέλα...χοντρή...ψυχοπαθής κτλ
Πολλές θέλουν νά τίς πολιορκείς συνέχεια καυλώνουν...καί στό τέλος τίς βγάζεις γκόμενες...
Αλλά δέν ξέρω άν αξίζει αυτό...διότι θέλει άπειρο χρόνο καί ατσάλινα νεύρα!! :undecided:
Δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση, να το παίζει βαριά αλλά να γουστάρει φουλ.
Συνήθως οι γυναίκες δίνουν σήμα να προχωρήσεις. Ίσως στην πορεία το παίξουν λίγο δύσκολες, αλλά έχουν δώσει το ΟΚ. Από κει και πέρα, κάθε γυναίκα έχει τα δικά της.
Μου έχει τύχει γυναίκα να μου πει ότι της άρεσε που την πλησίασα αθόρυβα, υπήρξε και άλλη που είπε ότι γουστάρει τον άντρα να χώνεται και να την διεκδικεί φουλ...Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σε ζαπατα δεν νομιζω σε ακροατη θα ελεγα μπάζει ετούτο το παλικαρι...εαν επρόκειτο για κλονοριζο
Ο ακροατής μια χαρά άνθρωπος είναι ούτε γκέι ούτε τίποτα ευχαριστώ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση, να το παίζει βαριά αλλά να γουστάρει φουλ.
Συνήθως οι γυναίκες δίνουν σήμα να προχωρήσεις. Ίσως στην πορεία το παίξουν λίγο δύσκολες, αλλά έχουν δώσει το ΟΚ. Από κει και πέρα, κάθε γυναίκα έχει τα δικά της.
Μου έχει τύχει γυναίκα να μου πει ότι της άρεσε που την πλησίασα αθόρυβα, υπήρξε και άλλη που είπε ότι γουστάρει τον άντρα να χώνεται και να την διεκδικεί φουλ...Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά.
Οχι αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη περίπτωση...στήν αρχή τό παίζουν καί καλά ότι δέν σέ γουστάρουν...αλλά μετά αν τά πάς καλά μαζί τους...σέ θέλουν πολύ!!
Καί αυτό πού λές...παίζει εννοείται...τό έχω δεί πολλές φορές!! :sunglasses:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.430
Πόντοι
456
Οχι αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη περίπτωση...στήν αρχή τό παίζουν καί καλά ότι δέν σέ γουστάρουν...αλλά μετά αν τά πάς καλά μαζί τους...σέ θέλουν πολύ!!
Καί αυτό πού λές...παίζει εννοείται...τό έχω δεί πολλές φορές!! :sunglasses:
Ποτέ δε χώθηκα παραπάνω, σε κάποια που είπε "Όχι" εξ' αρχής.
Δεν είχε νόημα για μένα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Δεν είχε νόημα για μένα.
Αν πει ΟΧΙ , εξαρχής ..... δεν της μιλάς καν .
Δεν υπάρχει για σένα.
Ούτε καλησπέρα, ούτε την κοιτάς.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είχε νόημα για μένα.
Θά πω κάτι...αλλά δέν ξέρω εδώ πώς θά τό πάρουν πολλοί...
Ποτέ δέν αφήνεις γκόμενα νά φτάσει στό σημείο νά σέ απορρίψει...είναι ήττα όπως καί νά τό κάνουμε...άν γίνει Ok αλλά...
Τό καταλαβαίνουμε από 1002 άλλα πράγματα...πολύ πρίν τήν απόφαση της...καί δέν φτάνουμε στό σημείο τής απόρριψης ποτέ...δέν υπάρχει κανένας λόγος... :sunglasses:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.430
Πόντοι
456
Θά πω κάτι...αλλά δέν ξέρω εδώ πώς θά τό πάρουν πολλοί...
Ποτέ δέν αφήνεις γκόμενα νά φτάσει στό σημείο νά σέ απορρίψει...είναι ήττα όπως καί νά τό κάνουμε...άν γίνει Ok αλλά...
Τό καταλαβαίνουμε από 1002 άλλα πράγματα...πολύ πρίν τήν απόφαση της...καί δέν φτάνουμε στό σημείο τής απόρριψης ποτέ...δέν υπάρχει κανένας λόγος... :sunglasses:
Ποιά ήττα;
Καμία ήττα και κανένα πρόβλημα. Και δεν το λέω εγωιστικά.
Αυτή είναι η ζωή, δεν ταιριάζουμε με όλους, δεν έχουμε απαίτηση να μας θέλουν όλοι.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Μήν τό λές ότι δέν γουστάρει...ξέρεις πόσες στήν αρχή τό παίζουν βαρύ πεπόνι...αλλά γουστάρουν full ? Πάρα πολλές!!
Βέβαια αυτό εξαρτάται καί από τίς συγκυρίες...νά μήν έχει γκόμενο η νά χωρίζει...νά μήν είναι πολύ ενεργή σέ σόσιαλ κτλ
Καλά στά σόσιαλ αν είναι ωραία Date δέν πάει...μόνο καμία ασχημομέτρια...μεγαλοκοπέλα...χοντρή...ψυχοπαθής κτλ
Πολλές θέλουν νά τίς πολιορκείς συνέχεια καυλώνουν...καί στό τέλος τίς βγάζεις γκόμενες...
Αλλά δέν ξέρω άν αξίζει αυτό...διότι θέλει άπειρο χρόνο καί ατσάλινα νεύρα!! :undecided:
Νομίζω δεν θα το έκανα αυτό να κάτσω να πολιορκισω
Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω , δηλαδή να πολιορκω συνέχεια μια. Δεν θα ήθελα να σπαταλήσω τον χρόνο μου. Ένα πράγμα που μου αρέσει που είμαι ελεύθερος 2 μισή και χρόνια ειανι ότι μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα για μένα , να πάω μόνος μου σε συναυλία , Μ αρέσει πολύ η ηρεμία, αλλά κάποια στιγμή θες και μια παρεα , καλή παρεα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποιά ήττα;
Καμία ήττα και κανένα πρόβλημα. Και δεν το λέω εγωιστικά.
Αυτή είναι η ζωή, δεν ταιριάζουμε με όλους, δεν έχουμε απαίτηση να μας θέλουν όλοι.
Ok ο καθένας όπως τό βλέπει...γιά εμένα από τήν στιγμή πού αρχικά είχες ένα στόχο...καί δέν τόν πέτυχες...είναι αστοχία...ήττα!!
Προσωπικά δέν έχω μπεί σέ αυτή τήν διαδικασία...προσπαθώ νά ανιχνεύω τίς γκόμενες στόχους...καί όχι στό βρόντο!!
Αν δηλαδή δέν δώ σοβαρά σημάδια ενδιαφέροντος...δέν κάνω κίνηση...ποτέ!! :sunglasses:
Νομίζω δεν θα το έκανα αυτό να κάτσω να πολιορκισω

Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω , δηλαδή να πολιορκω συνέχεια μια. Δεν θα ήθελα να σπαταλήσω τον χρόνο μου. Ένα πράγμα που μου αρέσει που είμαι ελεύθερος 2 μισή και χρόνια ειανι ότι μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα για μένα , να πάω μόνος μου σε συναυλία , Μ αρέσει πολύ η ηρεμία, αλλά κάποια στιγμή θες και μια παρεα , καλή παρεα
Σίγουρα έτσι είναι...εγώ δέν τό έχω κάνει ποτέ στήν ζωή μου...όχι ότι είμαι ο μάγκας...απλά δέν είναι στοιχείο τού εαυτού μου...δέν τό έχω...
Οπωσδήποτε όλοι οι άνδρες τήν καλή γυναικεία παρέα ψάχνουμε...καί ψάχνουμε...καί ψάχνουμε...
Εκεί είναι όλη η ουσία...όλα τά άλλα είναι τού κώλου!! :undecided:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Οπωσδήποτε όλοι οι άνδρες τήν καλή γυναικεία παρέα ψάχνουμε...καί ψάχνουμε...καί ψάχνουμε...
Εκεί είναι όλη η ουσία...όλα τά άλλα είναι τού κώλου!! :undecided:
Για αυτό είναι πολύ τοξικό περιβάλλον ... κάτι ιντερνετικά ελληνικά irc
από την αρχή τους ... κάπου 1996 αν θυμάμαι που είχαν κόσμο
που μάζευαν αναρχοκουμμούνια, εξαρχειώτικη λάσπη .

Αυτά τα σκουπίδια, μισούν το καμάκι και το κατηγορούν και το ... θάβουν .
Κάθε προσπάθεια ανεύρεσης γκόμενας.

Ο μόνος τρόπος για αυτούς, είναι κάτι δημοσίας χρήσεως ξεφτιλισμένες που πάνε στις καταλήψεις τους
και τις παίρνουν νουμεράδα όλοι εκεί μέσα, όσοι δεν είναι σε κώμα, νεκροί , εγκεφαλικά νεκροί κτλ ....
Η αναλογία είναι μία γαμιόλα, για 50-100 ηλίθιους.

Από τα σκατά αυτά, έχει βγει το όνομα στις ιντερνετικές γνωριμίες. Στην ελλάδα πάντα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για αυτό είναι πολύ τοξικό περιβάλλον ... κάτι ιντερνετικά ελληνικά irc
από την αρχή τους ... κάπου 1996 αν θυμάμαι που είχαν κόσμο
που μάζευαν αναρχοκουμμούνια, εξαρχειώτικη λάσπη .

Αυτά τα σκουπίδια, μισούν το καμάκι και το κατηγορούν και το ... θάβουν .
Κάθε προσπάθεια ανεύρεσης γκόμενας.

Ο μόνος τρόπος για αυτούς, είναι κάτι δημοσίας χρήσεως ξεφτιλισμένες που πάνε στις καταλήψεις τους
και τις παίρνουν νουμεράδα όλοι εκεί μέσα, όσοι δεν είναι σε κώμα, νεκροί , εγκεφαλικά νεκροί κτλ ....
Η αναλογία είναι μία γαμιόλα, για 50-100 ηλίθιους.

Από τα σκατά αυτά, έχει βγει το όνομα στις ιντερνετικές γνωριμίες. Στην ελλάδα πάντα.
Τοξικό περιβάλλον γιά εμένα είναι όλα τά σόσιαλ καί τά Dating apps...τά θεωρώ παντελώς σκουπίδια...γιά άτομα άβουλα...καί ανίκανα...
Τά Εξάρχεια μία ζωή ένα μπουρδέλο καί μισό ήταν...καί είναι...καί θά είναι θεωρώ πάντα...
Καλά ξιφτιλίκια μέ γκόμενες παίζουν παντού...μήν νομίζεις ότι είναι μόνο τό σκουπιδαριό τών Εξαρχείων...
Γιά εμένα άνδρας πού δέν γνωρίσει...από μόνος του γκόμενα...δέν μετράει...δέν έχει γαμήσει...δέν έχει κάνει τίποτα...
Τό απόλυτο μηδέν...
Οι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex δεχτές...αλλά πάντα σέ 2η μοίρα...μετά τίς free γκόμενες...η παράλληλα!! :sunglasses:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Οι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex δεχτές...αλλά πάντα σέ 2η μοίρα...μετά τίς free γκόμενες...η παράλληλα!! :sunglasses:
Ναι . Εϊναι ... η ποικιλία.
Φαντάσου ... αν είσαι με μια καλή γκόμενα 2 χρόνια.
Και παίρνεις ένα καλο εσκορτάκι κάθε 15 μέρες ... στα 2 χρόνια που είσαι με την καλή γκόμενα ....
έχεις πάρει 50 εξτρά μούνες ....

Γράφονται στο μπάφερ του εγκεφάλου αυτές. Οπότε μεσα στη 2ετία ... δεν είναι μόνο η μία.
Είναι 1 + 50 .

Νομίζω για όλους μετράει αυτό .

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τοξικό περιβάλλον γιά εμένα είναι όλα τά σόσιαλ καί τά Dating apps...τά θεωρώ παντελώς σκουπίδια...γιά άτομα άβουλα...καί ανίκανα...
Τά Εξάρχεια μία ζωή ένα μπουρδέλο καί μισό ήταν...καί είναι...καί θά είναι θεωρώ πάντα...
Καλά ξιφτιλίκια μέ γκόμενες παίζουν παντού...μήν νομίζεις ότι είναι μόνο τό σκουπιδαριό τών Εξαρχείων...
Γιά εμένα άνδρας πού δέν γνωρίσει...από μόνος του γκόμενα...δέν μετράει...δέν έχει γαμήσει...δέν έχει κάνει τίποτα...
Τό απόλυτο μηδέν...
Συμφωνώ αδερφέ αλλά αν ο καθένας δε μπορει να βρει για τους λόγους του τι να κάνει?εγώ πχ δε μπορώ να βρω γιατί έχω κόμπλεξ κατωτερότητας άλλοι δε μπορούν γιατί είναι άσχημοι άλλοι γιατί είναι πάμφτωχοι κλπ κλπ οπότε οι ιερόδουλες είναι μονόδρομος μη τις σνομπαρεις για πολλούς δυστιχως είναι η μόνη λύση χωρίς να το έχουν επιλέξει,εγώ θέλω να βρω και γκόμενες αλλά δε μπορώ λόγω των κόμπλεξ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ αδερφέ αλλά αν ο καθένας δε μπορει να βρει για τους λόγους του τι να κάνει?εγώ πχ δε μπορώ να βρω γιατί έχω κόμπλεξ κατωτερότητας άλλοι δε μπορούν γιατί είναι άσχημοι άλλοι γιατί είναι πάμφτωχοι κλπ κλπ οπότε οι ιερόδουλες είναι μονόδρομος μη τις σνομπαρεις για πολλούς δυστιχως είναι η μόνη λύση χωρίς να το έχουν επιλέξει,εγώ θέλω να βρω και γκόμενες αλλά δε μπορώ λόγω των κόμπλεξ.
Καθόλου δέν τούς σνομπάρω αυτούς πού πάνε μέ επαγγελματίες...απλά λέω ότι σέ πρώτη γραμμή παίζουν οι free γκόμενες...η καί παράλληλα μέ τίς επαγγελματίες!!
Δέν μπορούμε νά πούμε δηλαδή...ότι κάποιος άνδρας θά πηγαίνει μόνο μέ επαγγελματίες...καί όλα καλά!!
Αυτό δέν παίζει...αυτό πού παίζει όμως...καί είναι τό φυσιολογικό...είναι νά έχει κάποιος γκόμενα...
Καί νά πηγαίνει παράλληλα...η όταν δέν έχει γκόμενα μέ επαγγελματία!! :sunglasses:

:jade:

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Τό απόλυτο μηδέν...
dating apps ειδικά, πρόκειται για την απόλυτη κρεατομηχανή, το χουμε ξαναπεί.
Είναι η παραδοχή της αποτυχίας ενός ανθρώπου. Για τον άνδρα αποτυχία γιατί δεν διεκδίκησε στον αληθινό κόσμο, για τη γυναίκα αποτυχία επειδή περίσσεψε σ έναν κόσμο όπου η ζήτηση για γυναίκες είναι εξωπραγματική και σταθερή.
Είναι να μην κάνεις τη μαλακία να μπεις εκεί μέσα. Ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις!

Για εμένα είναι ένα είδος κοινωνικής μόλυνσης. Ίσως να μαι μαλάκας, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουν γυναίκα που ήταν στο τίντερ, κι όσο για εμένα που έπαιζα εκεί κάποτε, ντρέπομαι για την κατάντια της φάσης μου.

Επίσης ακραία τοξικό περιβάλλον είναι και η νύχτα-ειδικά αν δουλέψεις σ αυτή.
Θεωρώ πως κάποια πράγματα, αν τύχει να τα δεις, -ειδικά αν είσαι και σε ευάλωτη φάση ή ηλικία- θα σε εκφυλίσουν παντελώς, δεν θα ξαναδείς τον κόσμο με το ίδιο μάτι, και δεν υπάρχει γυρισμός.
Είτε θα γίνεις μέρος του τσίρκου αυτού, ή απλά θα καταντήσεις ο αμίλητος της παρέας (καθώς αναγκαστικά θα κάνεις τον χαζό για να μη σε κάνουν πέρα).

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Καθόλου δέν τούς σνομπάρω αυτούς πού πάνε μέ επαγγελματίες...απλά λέω ότι σέ πρώτη γραμμή παίζουν οι free γκόμενες...η καί παράλληλα μέ τίς επαγγελματίες!!
Δέν μπορούμε νά πούμε δηλαδή...ότι κάποιος άνδρας θά πηγαίνει μόνο μέ επαγγελματίες...καί όλα καλά!!
Αυτό δέν παίζει...αυτό πού παίζει όμως...καί είναι τό φυσιολογικό...είναι νά έχει κάποιος γκόμενα...
Καί νά πηγαίνει παράλληλα...η όταν δέν έχει γκόμενα μέ επαγγελματία!! :sunglasses:

:jade:
Και αν δε μπορεί να βρει γκόμενα ?εκεί τι κάνει ρε μπρο ?εκεί αναγκαστικά μόνο επαγγελματίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom