Τοξικό περιβάλλον γιά εμένα είναι όλα τά σόσιαλ καί τά Dating apps...τά θεωρώ παντελώς σκουπίδια...γιά άτομα άβουλα...καί ανίκανα...
Τά Εξάρχεια μία ζωή ένα μπουρδέλο καί μισό ήταν...καί είναι...καί θά είναι θεωρώ πάντα...
Καλά ξιφτιλίκια μέ γκόμενες παίζουν παντού...μήν νομίζεις ότι είναι μόνο τό σκουπιδαριό τών Εξαρχείων...
Γιά εμένα άνδρας πού δέν γνωρίσει...από μόνος του γκόμενα...δέν μετράει...δέν έχει γαμήσει...δέν έχει κάνει τίποτα...
Τό απόλυτο μηδέν...
Οι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex δεχτές...αλλά πάντα σέ 2η μοίρα...μετά τίς free γκόμενες...η παράλληλα!!
dating apps ειδικά, πρόκειται για την απόλυτη κρεατομηχανή, το χουμε ξαναπεί.
Είναι η παραδοχή της αποτυχίας ενός ανθρώπου. Για τον άνδρα αποτυχία γιατί δεν διεκδίκησε στον αληθινό κόσμο, για τη γυναίκα αποτυχία επειδή περίσσεψε σ έναν κόσμο όπου η ζήτηση για γυναίκες είναι εξωπραγματική και σταθερή.
Είναι να μην κάνεις τη μαλακία να μπεις εκεί μέσα. Ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις!
Για εμένα είναι ένα είδος κοινωνικής μόλυνσης. Ίσως να μαι μαλάκας, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουν γυναίκα που ήταν στο τίντερ, κι όσο για εμένα που έπαιζα εκεί κάποτε, ντρέπομαι για την κατάντια της φάσης μου.
Επίσης ακραία τοξικό περιβάλλον είναι και η νύχτα-ειδικά αν δουλέψεις σ αυτή.
Θεωρώ πως κάποια πράγματα, αν τύχει να τα δεις, -ειδικά αν είσαι και σε ευάλωτη φάση ή ηλικία- θα σε εκφυλίσουν παντελώς, δεν θα ξαναδείς τον κόσμο με το ίδιο μάτι, και δεν υπάρχει γυρισμός.
Είτε θα γίνεις μέρος του τσίρκου αυτού, ή απλά θα καταντήσεις ο αμίλητος της παρέας (καθώς αναγκαστικά θα κάνεις τον χαζό για να μη σε κάνουν πέρα).