Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.083
- Πόντοι
- 736
Για πιασε λιγο πιο αντρικο αγορι μου ...μην σου γινει συνήθεια αυτη η ροζ χαλαρότητα,,,Ναι οκ ότι Πεις κοπέλιτσα μου άντε τώρα να γλυψεις κάνα πακοσπερμα
Για πιασε λιγο πιο αντρικο αγορι μου ...μην σου γινει συνήθεια αυτη η ροζ χαλαρότητα,,,Ναι οκ ότι Πεις κοπέλιτσα μου άντε τώρα να γλυψεις κάνα πακοσπερμα
ανιψιοί ζαπατα ,,,,βελουδινο πουστρακι σου θυμιζουν κατι αυτα τα ποδαρια... εσυ εβαλες τη φωτο ξεχασες ?
και καποιος που σε ειδε κιολας απο κατω σε στολισε αναλογως.
νονος και φαε κανα γιαουρτακι δεν θελω ζαρες στο κωλαρακι σου......Σκασε μωρη γαμιολα που θα μου πεις οτι το πουστεψα οταν εσεις οι ίδιοι κοιτατε να το πουστεψετε.
Εγω στηρίζω ο άντρας να γαμει και μα δέρνει και εσεις στηριζετε πως να γαμιέται.
Εσυ μωρη γαμιολα δεν προμοτορεις τα υποτακτικά πουστακια?
Βρωμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκασε μωρη βρωμα
το τριο μπελκαντο της μαλακιας ειναι τουτοιανιψιοί ζαπατα ,,,,
νομιζα ηταν ανιψιος δεν ηθελα να μπω αναμεσα σας...ζηλιάρα στρίγγλαΣκασε μωρη γαμιολα που θα μου πεις οτι το πουστεψα οταν εσεις οι ίδιοι κοιτατε να το πουστεψετε.
Εγω στηρίζω ο άντρας να γαμει και μα δέρνει και εσεις στηριζετε πως να γαμιέται.
Εσυ μωρη γαμιολα δεν προμοτορεις τα υποτακτικά πουστακια?
Βρωμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκασε μωρη βρωμα
αντε να δουμε που θα το φτασει το θεμα του...το τριο μπελκαντο της μαλακιας ειναι τουτοι
Αυτός ξεκίνησε τα πουστριλικια του μιλάω αναλογωςΓια πιασε λιγο πιο αντρικο αγορι μου ...μην σου γινει συνήθεια αυτη η ροζ χαλαρότητα,,,
Ναι ισχύει φουλ. Εδώ μπορεί να κοιτάξεις μια γυναίκα και να νομίζει μετά ότι είσαι πεφτουλας η ότι την έχεις ερωτευτεί.Δυστυχώς έφορε μου...στήν Ελλάδα καί καλημέρα νά πείς στήν άλλη...είναι ο τρόπος που θά τό πείς καί πώς θά τό λάβει αυτή!!
Ξέρεις πόσοι άνδρες τήν έχουν πατήσει ? Πάρα πολλοί!!
Είναι φαντασμένες...καί νομίζουν επειδή τίς κοίταξες...η τούς είπες καλημέρα...υποπτεύονται ότι είσαι τρελά ερωτευμένος μαζί τους!!
Μιλάμε γιά πολύ χάσιμο οι γκόμενες...τό βλέπω σχεδόν καθημερινά...
Χαχαχαχα τι έχουν τα πόδια μου βρε παπαφιλιπ?μια χαρά είναι για άραξε λίγο ξυπναβελουδινο πουστρακι σου θυμιζουν κατι αυτα τα ποδαρια... εσυ εβαλες τη φωτο ξεχασες ?
και καποιος που σε ειδε κιολας απο κατω σε στολισε αναλογως.
Καλα εδω λεμε εφυγε μεχρι και ο ΑΛΒΑΝΟΣ σε αλλο νημα και ρωταγε που θα βρει γκομενα ..Η μεθοδος της αυτοβελτιωσης ειναι η μοναδική λυση στην αγαμια που επικρατεί.
Ολα εχουν να κανουν με τον αντρα να γινει πιο ποιοτικος πιο αποδοτικος με σκοπο να ριχνει γκόμενες και να πηδαει.
Οποιου δεν του αρεσουν αυτα αφηνει τη μέθοδο στην άκρη και ακουει παπατετοιο να μαθει πως θα κανει τη γυναίκα του να τον κερατώσει η τη μαγκι πως θα γινει πισωγλεντης η τον ζιρο πως θα κλαίει τη μοιρα του.
Ποιος εβγαλε αξιοπιστη μεθοδο απο αυτους που αναφερα?
Κανεις,η παπια έβγαλε μια μαλακια αναποτελεσματικη εντελως.
σε ζαπατα δεν νομιζω σε ακροατη θα ελεγα μπάζει ετούτο το παλικαρι...εαν επρόκειτο για κλονοριζοΧαχαχαχα τι έχουν τα πόδια μου βρε παπαφιλιπ?μια χαρά είναι για άραξε λίγο ξυπνα
Η μεθοδος της αυτοβελτιωσης ειναι η μοναδική λυση στην αγαμια που επικρατεί.
Ολα εχουν να κανουν με τον αντρα να γινει πιο ποιοτικος πιο αποδοτικος με σκοπο να ριχνει γκόμενες και να πηδαει.
Οποιου δεν του αρεσουν αυτα αφηνει τη μέθοδο στην άκρη και ακουει παπατετοιο να μαθει πως θα κανει τη γυναίκα του να τον κερατώσει η τη μαγκι πως θα γινει πισωγλεντης η τον ζιρο πως θα κλαίει τη μοιρα του.
Ποιος εβγαλε αξιοπιστη μεθοδο απο αυτους που αναφερα?
Κανεις,η παπια έβγαλε μια μαλακια αναποτελεσματικη εντελως.
δε φτάνει πουθενά, η μαλακια τους είναι απεριόριστηαντε να δουμε που θα το φτασει το θεμα του...
Zapata method of male self - improvement and evolutionΜη ξεχασεις να βαλεις το στραπον
Χαχαχχαχα
Μήν τό λές ότι δέν γουστάρει...ξέρεις πόσες στήν αρχή τό παίζουν βαρύ πεπόνι...αλλά γουστάρουν full ? Πάρα πολλές!!Ναι ισχύει φουλ. Εδώ μπορεί να κοιτάξεις μια γυναίκα και να νομίζει μετά ότι είσαι πεφτουλας η ότι την έχεις ερωτευτεί.
Την συγκεκριμένη τύπισσα ενω δεν ασχολούμαι εφόσον δεν γουστάρει , την έχω παρατηρήσει ότι με κοιτάει να δει αν τη κοιτάζω πάρα πολλές φορές. Μάλλον το κάνει από περιέργεια
οτι ειχα να πω το ειπα κανε οτι θεςΧαχαχααχχα
Χαχαχαχχαχ
Ποιος βανταμ ποια πολυτικα ρε εχετε μπερδεψει τα μπουτακια σας μου φαίνεται...
στον αλλο λογαριασμο γυρνα κανονικα στα πολιτικαΣυμβουλατορα μου
Αποκτησαμε και σύμβουλο
Το γνωστο ...το εχυσες ξανα και ξανα και το πετας λιωμενο ..τι να παιξω οχι κανω μουτρα το πηδατε ολη μερα μετα πεταει μαλακιες και ξανα πεταγετε φορτσατο 6 το πρωι που ειναι ο ποιο γλυκος υπνος ...μεχρι 9 10 που θα παρω καφε παλι θριψαλα...δε φτάνει πουθενά, η μαλακια τους είναι απεριόριστη
παίξε μπάλα, πάω για ύπνο...
Μετά τόν Κακόγερο πού έλεγε ότι είμαι ο Zigo τών Εξαρχείων...ήρθες καί εσύ τώρα καί λές ότι είμαι ο Filislover!!σε ζαπατα δεν νομιζω σε ακροατη θα ελεγα μπάζει ετούτο το παλικαρι...εαν επρόκειτο για κλονοριζο
τι να σου πω το zigo δεν το ξερω και έχετε μπλεξει τα μπουτια σας εδω μεσα με τα προφιλΜετά τόν Κακόγερο πού έλεγε ότι είμαι ο Zigo τών εξαρχείων...ήρθες καί εσύ τώρα καί λές ότι είμαι ο Filislover!!
Νά δώ τί άλλο θά ακούσω...