papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.491
- Πόντοι
- 27.261
εδω δεν ηξερε τι ειναι παρθενα το κουτορνιθι απο το λεοντιοΛες να το ήξερε;
εδω δεν ηξερε τι ειναι παρθενα το κουτορνιθι απο το λεοντιοΛες να το ήξερε;
Λες να το ήξερε;
επειδη εχει αγωνα μικρε θα σου δωσω συμβουλη αργα βραδυ η αυριο αναλογαΡε μαλάκες δεν προλαβαίνω 3πλο ροστερ,οσο εγω πηδαω εσεις φτιάχνεται κηδειοχαρτα
Iσχυει απολύτως...Ναι αυτό κατάλαβα και εγώ
Οι ελλεινιδες δεν ερωτεβοντε..είναι με το γκομενο.απο συμφέρον..γιατί αυτός έχει πλούσιο μπαμπά.αμ δε μπορούν να βρούνε πλούσιο.
Αναγκαστικά τα φτιάχνουν με κάποιο από τη παρέα τους..ούτε αγκαλιές οι ελλεινιδες ούτε χαμόγελα ούτε φιλιά,τίποτα..οι σχέσεις τους είναι απλά μια οικονομική δοσοληψηα..δίνω μουνι..δίνεις λεφτά..χορηγία
.ένα καλό γάμο..σιχαματα οι ελλεινιδες
Χαχαα αυτό όχι αυτός είναι αντρικό πρότυπο.
στο αλλο δεν απαντησε ομωςΠάλι καλά που απαντήσατε γιατί νόμιζα ότι πάθατε ανακοπή μόνο και μόνο στη σκέψη και θα είχα τύψεις.
Εχω παρατηρήσει ότι αυτός ο παπαφιλιπς προσπαθεί να τους βγάλει όλους πουστηδες,μήπως είναι ο ίδιος και προσπαθεί να το κάνει αυτό?δε εξηγηται αλλιώς,εσένα πουστη εμένα πουστη τον πχ75 πουστη ολοι πουστηδες γιαυτον κάτι δε πάει καλά.Ποσο σου εχω βιασει τη ψυχουλα σου ρε μπούλη
Σε εχω κανει γαϊδούρι και αλογο
Χαχαχα οχιΠάλι καλά που απαντήσατε γιατί νόμιζα ότι πάθατε ανακοπή μόνο και μόνο στη σκέψη και θα είχα τύψεις.
στο αλλο δεν απαντησε ομως
Αν επιτρέπεται εσύ ύψος κιλά ?στο αλλο δεν απαντησε ομως
λες εε ?Αποκλείεται να το κάνει εσκεμμένα. Δεν θα το είδε.
α ξαναγυρισες ?Αν επιτρέπεται εσύ ύψος κιλά ?
Είχα 40 κριτικές στο ορεος24
εδω εχουμε μεινει και περιμενω απαντηση.εισαι κλωνος του δηλαδη ?
κατι ειπες για μπουστηδες, παρατηρησα εδω.Εχω παρατηρήσει ότι αυτός ο παπαφιλιπς προσπαθεί να τους βγάλει όλους πουστηδες,μήπως είναι ο ίδιος και προσπαθεί να το κάνει αυτό?δε εξηγηται αλλιώς,εσένα πουστη εμένα πουστη τον πχ75 πουστη ολοι πουστηδες γιαυτον κάτι δε πάει καλά.
Μάλλον είσαι εσύ και προσπαθείς να τους βγάλεις όλους φίλε λιπαμαι που στο λέωκατι ειπες για μπουστηδες, παρατηρησα εδω.
ειδες πως τους εχω πετυχει ολους... μαζι με σενα ?
καλυτερα να λυπασαι τον εαυτο σου τζιμακο γιατι ντρεπεσαι, λες ψεματα και εισαι μπουστης που μας το κρυβεις.Μάλλον είσαι εσύ και προσπαθείς να τους βγάλεις όλους φίλε λιπαμαι που στο λέω
Χαχχα εσύ είσαι ο λευκός και ο μαύρος είναι ο εραστής σουκαλυτερα να λυπασαι τον εαυτο σου τζιμακο γιατι ντρεπεσαι, λες ψεματα και εισαι μπουστης που μας το κρυβεις.
αυτα κανουν οι μπουστηδες τζιμακο, λενε ψεματα... οπως ακριβως και ο ανεστακος Ζαν.Χαχχα εσύ είσαι ο λευκός και ο μαύρος είναι ο εραστής σου
Εσύ με 2 μαυρουκους πέρσυ το καλοκαίρι στη Ικαρίααυτα κανουν οι μπουστηδες τζιμακο, λενε ψεματα... οπως ακριβως και ο ανεστακος Ζαν.
και τα δυο σας ειστε πουστρακια δηλαδη
ξεκινησαμε με ανεστακο Ζαν, μετα ειχαμε τον πανουλη κ. που βγαζει φωτο στο βεσε της αυτοβελτιωσης του και αυτος σαν χαζογκομενα, τωρα εχουμε και σενα την κρυφη που ξετρυπωθηκε απο το πουθενα και κανει σαν τρελη.Εσύ με 2 μαυρουκους πέρσυ το καλοκαίρι στη Ικαρία
Χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μλκ είσαι θεουλης και γαμω τα άτομαξεκινησαμε με ανεστακο Ζαν, μετα ειχαμε τον πανουλη κ. που βγαζει φωτο στο βεσε της αυτοβελτιωσης του και αυτος σαν χαζογκομενα, τωρα εχουμε και σενα την κρυφη που ξετρυπωθηκε απο το πουθενα και κανει σαν τρελη.
αλλαξες κυλωτα παλι βλεπω.Χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μλκ είσαι θεουλης και γαμω τα άτομα
σαν καινουριο μελος του 05/2024, αυτον που τον ξερεις εσυ btw ?τον πχ75 πουστη ολοι πουστηδες γιαυτον