papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 134
- Like
- 52.332
- Πόντοι
- 27.261
7αρι και 120 κιλα, εισαι δυνατος... για το μπουτσο τζιμακοειμαι 7αρι,εντάξει σώμα σκατα 4 Άρι αλλά φάτσα δυνατή 7 Άρι
7αρι και 120 κιλα, εισαι δυνατος... για το μπουτσο τζιμακοειμαι 7αρι,εντάξει σώμα σκατα 4 Άρι αλλά φάτσα δυνατή 7 Άρι
117 όχι 120 και τώρα μπορει να εχω πέσει έτρωγα πιο νορμάλ αυτές τις μέρες.7αρι και 120 κιλα, εισαι δυνατος... για το μπουτσο τζιμακο
Όχι μόνο με γυναίκες εχω δει για μένα για σένα εχω δει με Πακιστανούς και για Ρομπ και παπαροτριφτ έχω δει να φασωνονται με ΑφρικανούςΈχεις δει και Μπισμπικη να σε γαμάει;
μπορει, αλλα το για το μπουτσο δεν το γλυτωνεις τζιμακο117 όχι 120 και τώρα μπορει να εχω πέσει έτρωγα πιο νορμάλ αυτές τις μέρες.
Χαχαα δε με ξέρεις καν εμφανησιακαμπορει, αλλα το για το μπουτσο δεν το γλυτωνεις τζιμακο
Χαχαχ όχι κοπέλα μου μη το παίρνεις έτσιΑυτό ξέρεις τι σημαίνει:
Ότι μας μισείς εμάς τους 3
Τό νά χαλαρώσεις καί νά είσαι Cool δέν οφείλεται στίς γκόμενες...αλλά στόν εαυτό σου...τό έχεις συνέχεια στό μυαλό σου καί είναι λάθος!!Μα δε σε αφήνουν και οι γκόμενες να χαλαρώσεις αυτές είναι εκεί για να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα και να μεγαλωποιησεις αυτή τη αμηχανία και αν δε τη μεγαλοποιεις από τη κοπέλα τη μεγαλοποιεις από το κόσμο όπως σε κοιτάει γαμησετα γι'αυτό δε έχω βρει πρόσωπο ειμαι 7αρι,εντάξει σώμα σκατα 4 Άρι αλλά φάτσα δυνατή 7 Άρι
σε ξερω και σε εχω δει τζιμακοΧαχαα δε με ξέρεις καν εμφανησιακα
και που το ξερεις οτι εχει μεινει μονο στον εναν ?Ότι θέλει να φάει έναν μπουτσο ισχύει!
Το ξέρω τουλάχιστον ξέρω και τον λόγο που δε βρίσκω είναι αυτός ξεκάθαρα δε ξέρω γιατί αλλά νοιωθω τέρμα άβολα με τις γκόμενες είναι και οι ίδιες άδικες και δε σε κάνουν να χαλαρώσεις.Τό νά χαλαρώσεις καί νά είσαι Cool δέν οφείλεται στίς γκόμενες...αλλά στόν εαυτό σου...τό έχεις συνέχεια στό μυαλό σου καί είναι λάθος!!
Καμία γκόμενα δέν μπορεί νά σέ κάνει νά αισθανθείς αμήχανα...από τήν στιγμή πού τά έχεις βρεί μέ τήν πάρτη σου...
Θέλει κάποιες στιγμές πρίν ενεργήσουμε...νά σκεφτόμαστε σοβαρά τό αποτέλεσμα τής ενέργειας πού θά κάνουμε!!
Διαφορετικά φλιπάρουμε καί πέφτουμε ψυχολογικά ...μεγάλο λάθος!!
Χαχαχ επειδή παλιά είχα στείλει εδώ φωτό αλλά δε είχα στείλει καν φάτσα.σε ξερω και σε εχω δει τζιμακο
εισαι μπουστης γι'αυτο τζιμακο.Το ξέρω τουλάχιστον ξέρω και τον λόγο που δε βρίσκω είναι αυτός ξεκάθαρα δε ξέρω γιατί αλλά νοιωθω τέρμα άβολα με τις γκόμενες είναι και οι ίδιες άδικες και δε σε κάνουν να χαλαρώσεις.
Χαχαχα μλκες το γαμησατε όχι και πουστριτσα.και που το ξερεις οτι εχει μεινει μονο στον εναν ?
Λες να είναι αυτό που ντρέπομαι τόσο στις γκόμενες ?να είμαι Μπουστης?δηλαδή πρώτη φορά ακούς κάποιος να ντρέπεται ?εισαι μπουστης γι'αυτο τζιμακο.
ο ανεστακος Ζαν θα σου μαθει ολα τα κατατοπια της αυτοβελτιωσης.
τσαμπα αγχωνεσαι... σε τοσα προφιλ.
ναι τζιμακο, οι μπουστηδες ντρεπονται για τα γουστα τους και πανε να θολωσουν τα νερα.Χαχαχα μλκες το γαμησατε όχι και πουστριτσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες να είναι αυτό που ντρέπομαι τόσο στις γκόμενες ?να είμαι Μπουστης?δηλαδή πρώτη φορά ακούς κάποιος να ντρέπεται ?
Μπουστης δε είμαι μαν απλα δε ξέρω γιατί είμαι τόσο ντροπαλός με τις γκόμενες και δε βρίσκω γι'αυτό από πού πηγάζει αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης ?ναι τζιμακο, οι μπουστηδες ντρεπονται για τα γουστα τους και πανε να θολωσουν τα νερα.
αρα εισαι μπουστης και εσυ... μην αγχωνεσαι.
ο ανεστακος Ζαν θα φροντισει για την αυτοβελτιωση σου.
ρακ οχι ?Έναν συγκεκριμένο ρε μαλάκα (του Μπισμπικη)
επειδη εισαι μπουστης ειπαμε.Μπουστης δε είμαι μαν απλα δε ξέρω γιατί είμαι τόσο ντροπαλός με τις γκόμενες και δε βρίσκω γι'αυτό από πού πηγάζει αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης ?
Είσαι κακοψυχος με αυτό που λες πως είμαι Μπουστης αφού γαμαω κάργα πουτανες ?επειδη εισαι μπουστης ειπαμε.
οσο το αρνεισαι, τοσο πιο ντροπαλος θα γινεσαι, αρα τοσο πιο μπουστης.
αλυσιδα ειναι ολα οπως βλεπεις... 1+1=1
η μαμα σου το εχει παρει χαμπαρι η' οχι ακομα ?
γι'αυτο εχει 7αρι φατσαΝομίζω κλίνει προς Μπισμπικη
Χαχα φάτσα έχω όντως ωραία μου το είχε πει και η ειρήνη Φώκαιας ότι εχω ωραίο πρόσωπο αλλά είμαι χοντρούλης αυτό με χαλάει.γι'αυτο εχει 7αρι φατσα
αλλα ελεγες πριν ομωςΕίσαι κακοψυχος με αυτό που λες πως είμαι Μπουστης αφού γαμαω κάργα πουτανες ?
οι μπουστηδες επειδη ντρεπονται, λενε και ψεματα.ο παπαφιλιπς είναι ωραίο Τυπακι
Είσαι ωραίο Τυπακι αλλά εδώ ξεφεύγεις.Βασικα έχεις τέρμα χιούμορ αλλά μη το γαμας το θέμα.αλλα ελεγες πριν ομως
οι μπουστηδες επειδη ντρεπονται, λενε και ψεματα.
αρα επειδη ντρεπεσαι και λες και ψεματα, εισαι μπουστης.
το βλεπεις ποσο οφθαλμοφανες ειναι ?