Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τι έφαγες χθες βράδυ και είδες τέτοιο όνειρο;
Χαχαχα πίτσα θα τρώω λιγότερη πίτσα.Μλκ μου είχε πει ο θεουλης ο παπαφιλιπς ότι έρχομαι με τη νταλίκα και βιάζω τη ψυχή σου στο παιδίκο σου δωμάτιο μλκ το έκανα εικόνα να έρχεται στο ύπνο μου η νταλίκα με ορμή και μέσα ο παπαφιλιπς να με κοιτά με ειρωνία χαχαχ άι σιχτιρ σατανά το έκανα εικόνα

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Χτες εν το μεταξύ είδα στο ύπνο μου εσένα να κάνεις βολτα με τη νταλίκα έχοντας μέσα τον σπυρο Παπαδόπουλο που τον πήγαινες τον παπαδοπουλο?μάλλον θα τον πήγαινες καμια φυλής να τον ξεναγήσεις στα στέκια επίσης είδα στο ύπνο μου ότι πηρε τη μπιουτι χαχαχχαχα τον ξέσκισε η μαύρη γαζελα στο σεξ τον μπάρμπα πήγε μετά στη γυναικούλα του με τρεμάμενη φωνή.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Χτες εν το μεταξύ είδα στο ύπνο μου εσένα να κάνεις βολτα με τη νταλίκα έχοντας μέσα τον σπυρο Παπαδόπουλο που τον πήγαινες τον παπαδοπουλο?μάλλον θα τον πήγαινες καμια φυλής να τον ξεναγήσεις στα στέκια επίσης είδα στο ύπνο μου ότι πηρε τη μπιουτι χαχαχχαχα τον ξέσκισε η μαύρη γαζελα στο σεξ τον μπάρμπα πήγε μετά στη γυναικούλα του με τρεμάμενη φωνή.
σου εχω ταραξει την ψυχοσυνθεση βλεπω :undecided:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
σου εχω ταραξει την ψυχοσυνθεση βλεπω :undecided:
Χαχαχα με βρήκες μικρούλη και με γαμας και στα όνειρα μπαμπά παπαφιλιπς.Μπαμπακα μου τι θα μου πάρεις αύριο όταν σχολασεις από τις νταλίκες ?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Χαχαχα με βρήκες μικρούλη και με γαμας και στα όνειρα μπαμπά παπαφιλιπς.Μπαμπακα μου τι θα μου πάρεις αύριο όταν σχολασεις από τις νταλίκες ?
με ενα οικολογικο γουρουνοπουλο εισαι ευχαριστημενος ?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Α,σου έχω στοιχειώσει το μυαλό δηλαδής

(Ούτε γάλα να πιεις)

Τους @ROB. C και @paparotriftoulas τους έχεις δει στον ύπνο σου;
Χαχαχαα ναι είχα δει μια φορά τον Ρομπ και τον παπαροτριφτουλα γυμνούς και τους 2 στη φυλής να φιλιούνται στο στόμα με 2 Αφρικανούς ο ένας τον έναν Αφρικανό ο άλλος τον άλλον και όταν οι Αφρικανοί σταματαγαν να τους φασωνουν τους Ρομπ και παπαροτριφτουλας άρχισαν τα γλωσοφιλα μεταξύ τους ο Ρομπ και παπαροτριφτουλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαλάκα είσαι να τσονταρουμε χρήματα να του αγοράσουμε ολόκληρη κρεαταγορά για να χει να τρώει συνέχεια;
Χαχαχαχ χοιρινό μόνο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εδώ στη δουλειά πηγαίνω και επειδή η μία είναι αυτή που μου αρέσει αλλά έχω φάει έμμεσο άκυρο , αυτή με τη φίλη της με κοιτάνε με τις κλασικές ξινοφατσες ούτε καλημέρα δεν λένε στο ίδιο ασανσέρ.
Αυτό τό χαρακτηριστικό τό έχουν όλες οι γυναίκες...είτε είναι μικρές είτε μεγαλύτερες...δέν έχει νά κάνει μέ τήν ηλικία τους!!
Από τήν στιγμή πού ο άνδρας θεωρεί ικανό τόν εαυτό του...νά κάνει ένα καλακευτικό σχόλιο σέ γυναίκα...παίρνει καί τήν "Ευθύνη" τής πράξης του.
Οταν τόν κλάσει η γκόμενα...δέν απολογείται αλλά προσπαθεί νά είναι καλύτερος...καί πιό έξυπνος τήν επόμενη φορά!!
Δέν μπορεί δηλαδή νά κάνουμε αβέρτα κοπλιμέντα στίς γκόμενες...νά στέλνουμε καρδούλες στά σόσιαλ...καί μετά νά λέμε δέν μάς θέλουν!!
Καλά κάνουν καί δέν μάς θέλουν...άς προσέχαμε...έχει γεμίσει η Ελλάδα μέ ξεπλένηδες...καί τιποτένιους...
Το σεξ για το σημερινο αντρα εχει γινει δύσκολο και ευτυχως που υπάρχουν οι οικοι ανοχης αλλιως θα κλαιγανε μανουλες,σφεντονα πολλοι θα την ειχαν κανει αλλα και παλι για να κανεις σεξ με μια εξωτερική σου βγαινει απο τη μυτη,μη μα μου κλπ αμαν λοιπον,το πηδημα το χαίρονται και οι δυο οχι μονο ο ενας.
Αλλα οπως ειπα ο άντρας το εχει περισσότερο ανάγκη ειναι γι αυτον ποιντς ειναι βασικη αναγκη προτεραιότητας, κατι ανανδρα στρακια τωρα σαν τον παπατετοιο η τον λουλη σαιντ και να μην κανουν περα βρέχει..
Ο γαμεας ειναι γαμεας δεν κανει παραχωρησεις δεν συμβιβαζεται,γαμα και δερνει αλλα αυτο πανε να το καταργησουν να το ακυρωσουν
Τό Sex δέν έχει γίνει δύσκολο...οι άνδρες έχουν γίνει μαλάκες καί κότες...καί στέλνουν αβέρτα μηνύματα αγάπης στίς γκόμενες...
Είναι άχρηστοι καί αγάμητοι...καί νομίζουν ότι άν τούς κάνουν τά χατίρια θά γαμούν...
Αρχίδια θά κάνουν...ούτε θά γαμούν καί τά χατίρια στις γκόμενες θά τά κάνουν όλα...
Δέν είναι πραγματικοί άνδρες αυτοί... :undecided:
Φιλε θα σου πω πως κανονικα δεν πρέπει να μας νοιάζει η ηλικία..αρκει να ειναι πανω απο 18
Ας ειναι καποιος 40ρης και τι εγινε που την επεσε σε 18αρα?
Ολα εχουν να κάνουν με το ποια θα πεσει ειτε μικρότερη ειτε μεγαλύτερη, δεν ειναι εποχες να δινεις ειδικη παραγγελία και να εχεις αυτο που θες,εδω αλλοι βολευονται με μπαζολες και λοιπα σούργελα και κάνουν ταμα ξυπόλητοι..
Τί 40 ?
Εδώ έχει γεροντομπαρμπάδια 65χρονους πού πάνε νά τήν πέσουν σέ 20άρες...γελοίοι...
Αυτοί οι άνδρες πού κάνουν τάματα επειδή βρήκαν μία γκόμενα σούργελο...αυτό αξίζουν...καί αυτό πήραν!!
Ο πραγματικός άνδρας...ξέρει τήν αξία του καί δέν συμβιβάζεται ποτέ...
Ένα κόμπλεξ που δε βρίσκω είναι αυτό και ένα δεύτερο είναι ότι νοιωθω άβολα με γκόμενα δίπλα δίπλα και ο κόσμος δε σε κάνει να αισθανθείς χαλαρά καταλαβαίνεις,είναι και οι γκόμενες σκατα διότι αυτή τη έλλειψη αυτοπεποίθησης στη ρίχνουν περισσότερο και καπως έτσι δε έχω βρει αλλά θέλω να βρω πολύ
Αυτό μπορεί νά συμβαίνει...διότι τούς δίνεις πολύ μεγάλη αξία...ενώ δέν χρειάζεται...
Οταν κυκλοφορείς μία γκόμενα...η ψυχολογία σου θά είναι Cool...σάν νά πάς βόλτα νά πιείς έναν καφέ μέ έναν φίλο σου...
Δέν υπάρχει κανένας λόγος νά είσαι σφιγμένος...καί κομπλαρισμένος...χαλαρά...βόλτα πάς δέν πάς νά σέ εκτελέσουν... :sunglasses:

:heavymetalbig:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Αυτό τό χαρακτηριστικό τό έχουν όλες οι γυναίκες...είτε είναι μικρές είτε μεγαλύτερες...δέν έχει νά κάνει μέ τήν ηλικία τους!!
Από τήν στιγμή πού ο άνδρας θεωρεί ικανό τόν εαυτό του...νά κάνει ένα καλακευτικό σχόλιο σέ γυναίκα...παίρνει καί τήν "Ευθύνη" τής πράξης του.
Οταν τόν κλάσει η γκόμενα...δέν απολογείται αλλά προσπαθεί νά είναι καλύτερος...καί πιό έξυπνος τήν επόμενη φορά!!
Δέν μπορεί δηλαδή νά κάνουμε αβέρτα κοπλιμέντα στίς γκόμενες...νά στέλνουμε καρδούλες στά σόσιαλ...καί μετά νά λέμε δέν μάς θέλουν!!
Καλά κάνουν καί δέν μάς θέλουν...άς προσέχαμε...έχει γεμίσει η Ελλάδα μέ ξεπλένηδες...καί τιποτένιους...

Τό Sex δέν έχει γίνει δύσκολο...οι άνδρες έχουν γίνει μαλάκες καί κότες...καί στέλνουν αβέρτα μηνύματα αγάπης στίς γκόμενες...
Είναι άχρηστοι καί αγάμητοι...καί νομίζουν ότι άν τούς κάνουν τά χατίρια θά γαμούν...
Αρχίδια θά κάνουν...ούτε θά γαμούν καί τά χατίρια στις γκόμενες θά τά κάνουν όλα...
Δέν είναι πραγματικοί άνδρες αυτοί... :undecided:

Τί 40 ?
Εδώ έχει γεροντομπαρμπάδια 65χρονους πού πάνε νά τήν πέσουν σέ 20άρες...γελοίοι...
Αυτοί οι άνδρες πού κάνουν τάματα επειδή βρήκαν μία γκόμενα σούργελο...αυτό αξίζουν...καί αυτό πήραν!!
Ο πραγματικός άνδρας...ξέρει τήν αξία του καί δέν συμβιβάζεται ποτέ...

Αυτό μπορεί νά συμβαίνει...διότι τούς δίνεις πολύ μεγάλη αξία...ενώ δέν χρειάζεται...
Οταν κυκλοφορείς μία γκόμενα...η ψυχολογία σου θά είναι Cool...σάν νά πάς βόλτα νά πιείς έναν καφέ μέ έναν φίλο σου...
Δέν υπάρχει κανένας λόγος νά είσαι σφιγμένος...καί κομπλαρισμένος...χαλαρά...βόλτα πάς δέν πάς νά σέ εκτελέσουν... :sunglasses:

:heavymetalbig:
Μα δε σε αφήνουν και οι γκόμενες να χαλαρώσεις αυτές είναι εκεί για να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα και να μεγαλωποιησεις αυτή τη αμηχανία και αν δε τη μεγαλοποιεις από τη κοπέλα τη μεγαλοποιεις από το κόσμο όπως σε κοιτάει γαμησετα γι'αυτό δε έχω βρει πρόσωπο ειμαι 7αρι,εντάξει σώμα σκατα 4 Άρι αλλά φάτσα δυνατή 7 Άρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom