papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
εμ δεν ειχε μεσα τις λεξεις μπουστης και σουβλακι, που τις παιζεις στα δαχτυλα των ποδιωνεν σουΤι εννοείς δε κατάλαβα και πολλά
εμ δεν ειχε μεσα τις λεξεις μπουστης και σουβλακι, που τις παιζεις στα δαχτυλα των ποδιωνεν σουΤι εννοείς δε κατάλαβα και πολλά
δεν πρεπει να εχει ουτε ενα ενσημο,στανταρ μενει πατρικο ..
πουτσα του ολα ιντερνετ να εχει και θα ζησει μπεικα
ψυχολογος ειναιΑκόμα και οι αναρχικοί (οι πραγματικοί & όχι οι μουνοπανάδες των Εξαρχείων) μισούν τα παράσιτα. Τώρα αυτό το ζαβό πως δηλώνει αριστερός, και μάλιστα σοβαρός, ένας Θεός ξέρει.
Σιγά ρε εσύ ο αντρακλας που τους βγαζεις όλους αδερφές.εμ δεν ειχε μεσα τις λεξεις μπουστης και σουβλακι, που τις παιζεις στα δαχτυλα των ποδιωνεν σου
Δε συμφωνώ απόλυτα.dating apps ειδικά, πρόκειται για την απόλυτη κρεατομηχανή, το χουμε ξαναπεί.
Είναι η παραδοχή της αποτυχίας ενός ανθρώπου. Για τον άνδρα αποτυχία γιατί δεν διεκδίκησε στον αληθινό κόσμο, για τη γυναίκα αποτυχία επειδή περίσσεψε σ έναν κόσμο όπου η ζήτηση για γυναίκες είναι εξωπραγματική και σταθερή.
Είναι να μην κάνεις τη μαλακία να μπεις εκεί μέσα. Ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις!
Για εμένα είναι ένα είδος κοινωνικής μόλυνσης. Ίσως να μαι μαλάκας, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουν γυναίκα που ήταν στο τίντερ, κι όσο για εμένα που έπαιζα εκεί κάποτε, ντρέπομαι για την κατάντια της φάσης μου.
Επίσης ακραία τοξικό περιβάλλον είναι και η νύχτα-ειδικά αν δουλέψεις σ αυτή.
Θεωρώ πως κάποια πράγματα, αν τύχει να τα δεις, -ειδικά αν είσαι και σε ευάλωτη φάση ή ηλικία- θα σε εκφυλίσουν παντελώς, δεν θα ξαναδείς τον κόσμο με το ίδιο μάτι, και δεν υπάρχει γυρισμός.
Είτε θα γίνεις μέρος του τσίρκου αυτού, ή απλά θα καταντήσεις ο αμίλητος της παρέας (καθώς αναγκαστικά θα κάνεις τον χαζό για να μη σε κάνουν πέρα).
ψυχολογος ειναι
διαπροσωπικων σχεσεων,αυτοβελτιωσηςΣε τι; Σε αμοιβάδες;
διαπροσωπικων σχεσεων,αυτοβελτιωσης
ποιος ειναι ο Ζιρο;Μάλιστα.
Εσείς μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά με τις θεωρίες των Ζιρο και Πάπια;
δεν τους βγαζω ειναι, οπως εσυ που εισαι μπουστηςΣιγά ρε εσύ ο αντρακλας που τους βγαζεις όλους αδερφές.
ποιος ειναι ο Ζιρο;
Παπιας ηταν καμακι παντου,εβριζε οσους πανε σε πουτανες και ελεγε οτι το γαμησι με γκομενα ειναι κλασεις ανωτερο
αυτα σαν κεντρικη ιδεα..
Είσαι αμόρφωτος ρε φίλε σόρρυ που στο λέω αλλά δε έχεις παιδεία λες καποιον αδερφη επειδή σου λέει ότι ντρέπεται τις γκόμενες λες και δε το έχεις ξαναακουσει.δεν τους βγαζω ειναι, οπως εσυ που εισαι μπουστης
ποια σημεία δεν καταλαβεςΤι εννοείς δε κατάλαβα και πολλά
ποια σημεία δεν καταλαβες
Δε ξέρω με μπερδεψες εξήγησε μου καλύτερα τι εννοείςποια σημεία δεν καταλαβες
να το παρουμε με τη σειρά ,,,Δε ξέρω με μπερδεψες εξήγησε μου καλύτερα τι εννοείς
Γιατί ντρεπομαι τις γκόμενες πολύ νοιωθω άβολα όταν είναι δίπλα με άλλη και κοιτάνε και επικριτικά με κακία και ζήλεια ο κόσμοςνα το παρουμε με τη σειρά ,,,
Γιατι λες οτι εχεις κομπλεξ κατωτερότητας
μην κλαις και μη ντρεπεσαι που εισαι μπουστης, δεν πειραζει.Είσαι αμόρφωτος ρε φίλε σόρρυ που στο λέω αλλά δε έχεις παιδεία λες καποιον αδερφη επειδή σου λέει ότι ντρέπεται τις γκόμενες λες και δε το έχεις ξαναακουσει.
παρε λιγο την ψωλη σου απο τη μουρη του θελω να δω τι λεειμην κλαις και μη ντρεπεσαι που εισαι μπουστης, δεν πειραζει.
ηθελα να σου γραψω οτι θε θα καταλαβει λεξη απο αυτο που του ειπες, αλλα μολογησε μονος τουπαρε λιγο την ψωλη σου απο τη μουρη του θελω να δω τι λεει