Χιλιες φορες λοιπον να χαλασω ολη μου την περιουσια σε εσκορτακια φιλε...(που λεει ο λογος δηλαδη)!Απο το να χασω τον εαυτο μου μονο και μονο για να γλειψω λιγο μουνακι...???Να ξεπουληθω δηλαδη για ενα καριολακι που μου το παιζει και "κυρια"???Καλυτερα λοιπον να πληρωνω!Οι πουτανες τα αξιζουν τουλαχιστον(αν οχι ολες,εστω οι περισσοτερες).Μονο χαλαλι δε πανε τα φραγκα...Γαμας,το διασκεδαζεις στο επακρο και εχεις το κουτελο σου καθαρο.
Προσωπικά πέρα από αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως σκέφτομαι μια εμπειρία που είχα πριν από καιρό.
Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας κατάφερα να γαμήσω μια ελλεηνίδα την οποία ήθελα πολύ.
Όταν τελείωσαν οι καπότες η άλλη συνέχισε να τρίβεται στο καβλί μου λογικά θέλοντας να συνεχίσουμε χωρίς. Σας το λέω μάγκες δημόσια και δεν το κρύβω αν και χρόνια αγωνιστής και μέλος του φόρουμ.
Προσπαθούσα να της τον βάλω και όποτε ο πουτσος μου πλησίαζε την τρύπα της έπεφτε γιατί στο μυαλό μου έρχονταν το πόσοι παίζει να πέρασαν από την θέση που ήμουν εγώ. Η ιδέα ότι θα άγγιζα το σπέρμα του προηγούμενου γαμιά της ( μου είχε πει πως έκανε ακαποτο και έπαιρνε αντισυλληπτικά για αυτό και δεν ντράπηκε καθόλου) μου προκαλούσε αηδία, ειδικά το να αγγίξει το δέρμα μου εκεί που έχυνε ο πρώην.
Πήγα γρήγορα στο μπάνιο λέγοντας πως δεν μου σηκώνεται γιατί πρέπει να κατουρήσω. Έστειλα μήνυμα στον κολλητό και του είπα να με πάρει τηλέφωνο και να πει ότι ο πατέρας του δεν είναι καλά και πρέπει να τον πάμε στο νοσοκομείο με το αμάξι.
Ευτυχώς ο κολλητός με έσωσε. Πέρασε ένας μήνας για να προσπαθήσω να ξαναγαμήσω και φυσικά σε μπουρδέλο. Για να δοκιμάσω τον εαυτό μου στα δύσκολα πήγα
Μεταξουργείο.
Άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα.
Συμπερασμα; Προτιμώ να μπω με το σκουφάκι μου εκεί που μπήκε ο Πακης παρά να γαμήσω/γλείψω ένα μουνί που ομολογουμένως λειτουργούσε ως χυσαποθήκη του χορηγού (ναυτικού) που είχε η ελλεηνίδα .