papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 52.103
- Πόντοι
- 27.261
κατσε να φωναξω @Magi να κλασουμε στο γελιοΒασικά είμαι κουρασμένος...καί δέν κατάλαβα!!
Γιά πές μου λοιπόν...
κατσε να φωναξω @Magi να κλασουμε στο γελιοΒασικά είμαι κουρασμένος...καί δέν κατάλαβα!!
Γιά πές μου λοιπόν...
Ρε μαλακα ονειροπολεις??
Σε εχω κάνει να παραμιλας ρε βοιδι
Ότι είναι να κάνεις να το κάνεις σύντομα.......γιατί θα την ξενερώσεις αν την έχεις πολύ καιρό στον πάγο κ θα φας άκυρο μετά από εδώ έως το βόρειο πόλο!!!!Η γκόμενα είναι πολύ γαμάτη...καί είπα άς τήν γνωρίσω καλύτερα!!
Αλλά εγώ θέλω χρόνο...αρκετό χρόνο...γιά νά δώ!!
Τά έχω γράψει όλα ρέ σέ άλλα Posts... 32 χρονών είναι καί έχει χωρίσει πρίν 2-3 μήνες...περιμένει διαζύγιο μού έχει πεί!!
ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΧΟΥΦΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΣΤΑΚΟ ΣΑΝ... Μ Ο Ν Ο !!!Ρε μαλακα εχω ροστερ ολόκληρο
Κουνα το κωλο σου μπας και παρει μπρος το μυαλο σου
Ρε η μαγκι ειναι ραμμένη απο πισω ουτε να κλασει δεν μπορεί,το κλασιμο της βγαινει απο το στόμα
Μαλάκα για να σε μουτζωνω ειναι αρκετες οι δυο χούφτες
Βασικά περιμένω νά φύγει η γκόμενα μου αρχές Ιουνίου γιά Η.Π.Α μόνιμα...πρός τό παρόν δέν μέ παίρνει νά κάνω κονέ διότι δέν τήν ξέρω καλά!!Ότι είναι να κάνεις να το κάνεις σύντομα.......γιατί θα την ξενερώσεις αν την έχεις πολύ καιρό στον πάγο κ θα φας άκυρο μετά από εδώ έως το βόρειο πόλο!!!!
Νομίζεις τέτοιες ευκαιρίες έρχονται κάθε μέρα στη ζωή μας?
Να σε γουστάρει 32αρα εμφανισιακά υπέροχη ελεύθερη πλέον χωρίς υποχρεώσεις.....
Αυτη που μπορεί να την παρακαλάτε η να της την πέφτουν πολλοί καθημερινά κ αυτή επιλέγει να βγει μαζί σου να γνωριστείτε κ το ψάχνεις ακόμη?
Είναι σαν να κρατάς ένα τυχερό λαχείο κ να μην το εξαργυρωνεις!!!!!
Φιλικά στο λεω πολύ λεμόνι βάζεις κ θα το μετανιώσεις μετά......
Δεν υπάρχουν γαμιάδες στην Ελλάδα.Μάγκες μου επειδή είμαι ώρες στο τιμόνι και έχω βαρεθεί απίστευτα θέλω κάποιος να μου λύσει μια απορία που επεξεργάζομαι στη βαρεμάρα μου.
Πιστεύω ότι έχω δει κάποιες χιλιάδες ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες τα τελευταία 30 χρόνια.
Παρατήρησα ότι ο γαμιάς σε κάθε περίπτωση είναι οριακά μέτριος έως πολύ άσχημος. Στις περιπτώσεις που δεν φαίνονταν φάτσες ο γκόμενος ήταν από κοιλαράς μέχρι στραβοπούτσης κτλ.
Ποτέ στήν ζωή μου δέν έχω χάσει γκόμενα...επειδή δέν βιαζόμουν!!Φιλε το να το καθυστερείς δεν ειναι υπερ σου.
Γνωμη μου να το προχωρήσεις, δεν σου λεω να πας για πηδημα κατευθείαν, αλλα άγγιγματα φιλια πρέπει να δωθουν.
Εγω εχω μεθοδο σαυτα
Μεχρι τη τριτη μερα ή φορα αν δεν εχω παρει φιλι ξερω οτι το ντετιτνγκ δεν πάει καλα.
Βασικά 1 χρόνο δέν ζούν μαζί μέ αυτόν!!Οκ εχεις βρει δικια σου τακτική.
Παντως 3 μηνες ειναι λιγο να ξεπερασει τον πρώην
Αν ειναι 3 και δεν ειναι λιγότερο
κάνα καμάκι κάνατε τύποι (πλην του ακροατή που είπε παίζει την μπάλα του)?
εγώ στο από κοντά καμάκι είμαι στο 0/46 φέτος, στέλνω και στα σόσιαλ αναγκαστικά αλλά κι εκεί λίγα πράγματα.
γνωστός μου, μου πρότεινε να πάω σε καμία σχολή χορού που παίζουν γυναίκες αλλά σιχαίνομαι τον χορό...
Ότι είναι να κάνεις να το κάνεις σύντομα.......γιατί θα την ξενερώσεις αν την έχεις πολύ καιρό στον πάγο κ θα φας άκυρο μετά από εδώ έως το βόρειο πόλο!!!!
Νομίζεις τέτοιες ευκαιρίες έρχονται κάθε μέρα στη ζωή μας?
Να σε γουστάρει 32αρα εμφανισιακά υπέροχη ελεύθερη πλέον χωρίς υποχρεώσεις.....
Αυτη που μπορεί να την παρακαλάτε η να της την πέφτουν πολλοί καθημερινά κ αυτή επιλέγει να βγει μαζί σου να γνωριστείτε κ το ψάχνεις ακόμη?
Είναι σαν να κρατάς ένα τυχερό λαχείο κ να μην το εξαργυρωνεις!!!!!
Φιλικά στο λεω πολύ λεμόνι βάζεις κ θα το μετανιώσεις μετά......
Ας την πιάσει γκόμενα για αρχή κ μετα το πάει όσο πάει κ όπου πάει.....Δηλαδή τι να κάνει τυπε ; να τη ζητήσει σε γαμο ;
Ρε αδερφέ μην παίζει με τον πόνο μας. Νομίζεις ότι είναι ωραίο ένα τύπο που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να γαμαει κατσαρίδες, να τον βλέπεις να γαμαει ότι μουνάρα κυκλοφορεί;Δεν υπάρχουν γαμιάδες στην Ελλάδα.
Ηθοποιοί είναι.
Γενικά μη παιρνεις στα σοβαρα τις γκομενες ειδικα απο τα μπαρακια.
Αυτες ειχα παρατηρήσει παλιοτερα οτι ελεγαν πολλα ψέματα.
Ο αντρας στο ντετινγκ να βιαζεται δικαιολογειται,η γυναικα να βιαζεται όμως ειναι κόκκινη κάρτα, θελει ερευνα.
Οσες μου βιαζονταν ηταν φολες
Φιλε δεν πείθει,τα ματια σου οχι 14 αλλα 114
Φιλε το να το καθυστερείς δεν ειναι υπερ σου.
Γνωμη μου να το προχωρήσεις, δεν σου λεω να πας για πηδημα κατευθείαν, αλλα άγγιγματα φιλια πρέπει να δωθουν.
Εγω εχω μεθοδο σαυτα
Μεχρι τη τριτη μερα ή φορα αν δεν εχω παρει φιλι ξερω οτι το ντετιτνγκ δεν πάει καλα.
Χιλιες φορες λοιπον να χαλασω ολη μου την περιουσια σε εσκορτακια φιλε...(που λεει ο λογος δηλαδη)!Απο το να χασω τον εαυτο μου μονο και μονο για να γλειψω λιγο μουνακι...???Να ξεπουληθω δηλαδη για ενα καριολακι που μου το παιζει και "κυρια"???Καλυτερα λοιπον να πληρωνω!Οι πουτανες τα αξιζουν τουλαχιστον(αν οχι ολες,εστω οι περισσοτερες).Μονο χαλαλι δε πανε τα φραγκα...Γαμας,το διασκεδαζεις στο επακρο και εχεις το κουτελο σου καθαρο.Το ίδιο λέμε. Εννοείται ότι φταίνε όσοι το αποδέχονται αυτό, γιατί χαλάνε την πιάτσα κυριολεκτικά. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές εδώ μέσα και υπήρξαν τρελές αντιδράσεις.
Η μέση ελλεηνίδα δεν διαφέρει από από την ιερόδουλη. Υπάρχουν πουτάνες σε μπουρδέλα που όργια με 7-8 άτομα δεν έχουν κάνει αλλά ελλεηνίδες ναι.
Τύπε μου γαμησι της μιας βραδιάς κάνουν οι περισσότερες. Δεν αναφέρομαι καθαρά και μόνο σε αγνώστους. Υπάρχουν πολλές καργιόλες που όταν χωρίσουν ρίχνουν και ένα ξέσκισμα με τον κολλητό για παρηγοριά και την επόμενη δεν ξέρουν τίποτα.
Ο πρώην μπορεί να ήταν σαν ανάποδο γαμώτο, ο κολλητός Κουασιμόδος και η γκόμενα 7αρι.
Αν κάποιος μπορεί να το αντιληφθεί όλο αυτό νομίζω πως αδικείται εδώ μέσα και πρέπει να πάει να γίνει δόκτορας σε κάνα πανεπιστήμιο.
Φωναξε την εχω καβλες,η δικια σου κωλοτρυπα ξεχαρβαλωθηκε
Ρε η μαγκι ειναι ραμμένη απο πισω ουτε να κλασει δεν μπορεί,το κλασιμο της βγαινει απο το στόμα
Προσωπικά πέρα από αυτό που λες και συμφωνώ απολύτως σκέφτομαι μια εμπειρία που είχα πριν από καιρό.Χιλιες φορες λοιπον να χαλασω ολη μου την περιουσια σε εσκορτακια φιλε...(που λεει ο λογος δηλαδη)!Απο το να χασω τον εαυτο μου μονο και μονο για να γλειψω λιγο μουνακι...???Να ξεπουληθω δηλαδη για ενα καριολακι που μου το παιζει και "κυρια"???Καλυτερα λοιπον να πληρωνω!Οι πουτανες τα αξιζουν τουλαχιστον(αν οχι ολες,εστω οι περισσοτερες).Μονο χαλαλι δε πανε τα φραγκα...Γαμας,το διασκεδαζεις στο επακρο και εχεις το κουτελο σου καθαρο.
Εγώ νέος, είχα χάσει πάρα πολλές, επειδή δεν βιάστηκα.Ποτέ στήν ζωή μου δέν έχω χάσει γκόμενα...επειδή δέν βιαζόμουν!!
Αντίθετα έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον γιά γκόμενες...πού έκανα τό κονέ γρήγορα!!