Η συνέχεια μέ τήν γκόμενα από τό μπαράκι...
Πήγαμε τελικά στήν Χαλκίδα...ωραία διαδρομή καί αρκετά ήρεμη δέν είχε καί πολύ κίνηση καί φτάσαμε αέρα.
Εχω ένα συγκεκριμένο σημείο εκεί πού τό παρκάρω τό αμάξι μου...σέ φάση καβάτζας ας πούμε...ευτυχώς ήταν κενό δέν είχε άλλο καί τό έβαλα εκεί.
Τής πρότεινα άν θέλει καφέ η κάτι άλλο...μού λέει ότι θέλεις δέν έχω πρόβλημα...πήγαμε σχεδόν απέναντι από τήν γέφυρα...είχε πολύ κόσμο!!
Αράξαμε καί οι ματιές έδιναν καί έπαιρναν...καί από εμάς τούς 2 αλλά καί από τά δίπλα τραπέζια...είχε καί κάτι νεαρούς εκεί μάλλον φαντάροι θά ήταν.
Από τήν πολύ φασαρία πού είχε στό καφέ...δέν θά έβγαζα άκρη...έπρεπε νά φωνάζεις γιά νά σέ ακούσει ο άλλος...καί τής είπα πάμε κάπου πιό ήσυχα.
Μού είπε Ok καί πάμε σέ μία ταβέρνα πού έχει εκεί κοντά...δέν ήταν καί γιά πολύ περπάτημα φόραγε τακούνια...
Τέλος πάντων παραγγέλνουμε...καί ευτυχώς ήταν πολύ Cool εκεί...μού λέει εγώ θέλω έναν άνδρα όταν τόν πάρω τηλ νά είναι πάντα εκεί νά μέ ακούσει...
Νά μπορώ νά τού πώ πράγματα καί νά τά καταλαβαίνει...δέν ψάχνω περιπέτειες νά είναι ευγενικός καί άνθρωπος γιά ζωή.
Εκεί τής λέω όταν λές γιά ζωή τί εννοείς ταξίδια...βόλτες κτλ ? Μού λέει σέ νορμάλ πλαίσιο όχι συνέχεια αλλά νά γίνεται αυτό πού καί πού!!
Μέ ρώτησε άν έχω γκόμενα...καί τής είπα θά φύγει σέ λίγο καιρό μόνιμα γιά Η.Π.Α. Μού λέει γιατί δέν πάς καί εσύ ? Τής απαντάω ότι ήμουν καί έφυγα από εκεί.
Δηλαδή μού λέει είσαι ακόμα μέ αυτή τήν κοπέλα ? Τής λέω όχι -Ψέματα αυτό- Θά φύγει μόνιμα στίς αρχές Ιουνίου.
Αργότερα μού λέει εσύ τί ψάχνεις ? Τής κάνω περίπου αυτά πού ζητάς καί εσύ...μέ τήν διαφορά ότι δέν θέλω δεσμεύσεις...καί επίσημες καταστάσεις...
Μού κάνει επίσημες καταστάσεις τί εννοείς ? Ε...τής λέω όχι γάμους καί τέτοια...αυτή γελάει καί μού κάνει...ναί καλέ εννοείται αυτό!!
Ο άνδρας πού είχε παντρευτεί είναι τώρα 49 χρονών...δέν είναι μικρός...είχε μία εταιρεία εισαγωγής...αλλά τήν έχασε...δέν ρώτησα γιατί.
Είπαμε καί άλλα πολλά...σέ γενικές γραμμές πάντως τήν βλέπω προσγειωμένη καί νορμάλ γκόμενα...αλλά θέλει χρόνο ακόμα γιά νά τήν καταλάβω καλύτερα.
Μία πληροφορία λοιπόν πού αναζητούσα τήν πήρα...καί μετά άλλαξα τήν κουβέντα γιά νά χαλαρώσουμε...αργότερα κάναμε μία βόλτα εκεί κοντά καί φύγαμε!!
Εχω τήν εντύπωση λοιπόν ότι πρόκειται γιά μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση...θά δούμε πώς θά πάει...δέν βιάζομαι!!