Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ διαφωνώ μαέστρο. Πιστεύω στο ότι μπορείς να χτίσεις ένα ευτυχισμένο παρόν αλλά και μέλλον με μια γυναίκα. Δεν είναι οι γυναίκες εγωίστριες και οι άντρες όχι. Έχουν χαλάσει γενικά οι άνθρωποι. Όμως πάντα στα ερείπια υπάρχει κάτι που διασώθηκε.
Καλά κάνεις να πιστεύεις όπως νιώθεις και σίγουρα υπάρχουν και μωρά που δεν πίνουν γάλα.
Αυτές είναι οι πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας που έχεις ΣΗΜΕΡΑ. :2funny:
Εκτός βέβαια αν είσαι άνδρας που έχει στο dna του τον γάμο ή την σχέση έστω με την έννοια της συντροφικότητας
και θα δεχθείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Διότι η σχέση κι ο γάμος σημαίνει ανάληψη ανδρικών ευθυνών
στο γυναικείο κεφάλι και μόνιμο ντάντεμά τους. Γι αυτό κάποιοι προτιμούν να έχουν συμφέρον ή σχέδιο διαφυγής.
Όλες οι σχέσεις ενηλίκων είναι δούναι και λαβείν. Τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

:rockon:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Καλά κάνεις να πιστεύεις όπως νιώθεις και σίγουρα υπάρχουν και μωρά που δεν πίνουν γάλα.
Αυτές είναι οι πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας που έχεις ΣΗΜΕΡΑ. :2funny:
Εκτός βέβαια αν είσαι άνδρας που έχει στο dna του τον γάμο ή την σχέση έστω με την έννοια της συντροφικότητας
και θα δεχθείς να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Διότι η σχέση κι ο γάμος σημαίνει ανάληψη ανδρικών ευθυνών
στο γυναικείο κεφάλι και μόνιμο ντάντεμά τους. Γι αυτό κάποιοι προτιμούν να έχουν σχέδιο διαφυγής.

Πιστεύω πως αν υπάρχει η διάθεση όλα γίνονται. Εγώ για παράδειγμα μπορεί να θέλω μπριζόλα και αυτή καλαμάρια. Αντί να τσακωθούμε αν θα πάμε σε ψαροταβέρνα ή ταβέρνα με κρέατα, πάμε σε εστιατόριο που τα έχει όλα. Προσωπικά με τις γυναίκες δεν έχω κάτι. Έχω μάθει στην ζωή μου για ότι γίνεται να λέω στον εαυτό μου ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και να μην κάνω μετάθεση ευθυνών. Στη φύση της γυναίκας είναι να θέλει τον νικητή για να γεννήσει υποσυνείδητα. Θα γίνεις ο νικητής ή θα μείνεις με το παράπονο. Προσοχή, δεν λέω ότι είμαι αυτός ο νικητής. Αλλά κάποιοι τα βάζουν κάτω μετά το πρώτο γκολ και κάποιοι κάνουν την ανατροπή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πιστεύω πως αν υπάρχει η διάθεση όλα γίνονται. Εγώ για παράδειγμα μπορεί να θέλω μπριζόλα και αυτή καλαμάρια. Αντί να τσακωθούμε αν θα πάμε σε ψαροταβέρνα ή ταβέρνα με κρέατα, πάμε σε εστιατόριο που τα έχει όλα. Προσωπικά με τις γυναίκες δεν έχω κάτι. Έχω μάθει στην ζωή μου για ότι γίνεται να λέω στον εαυτό μου ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και να μην κάνω μετάθεση ευθυνών. Στη φύση της γυναίκας είναι να θέλει τον νικητή για να γεννήσει υποσυνείδητα. Θα γίνεις ο νικητής ή θα μείνεις με το παράπονο. Προσοχή, δεν λέω ότι είμαι αυτός ο νικητής. Αλλά κάποιοι τα βάζουν κάτω μετά το πρώτο γκολ και κάποιοι κάνουν την ανατροπή.
Ούτε εγώ έχω κάτι με τις γυναίκες. Βαριέμαι όμως να μου λένε διαρκώς μαλακίες για να να αποσπάσουν
επιβεβαίωση και υλικά αγαθά με ρέκλα.:2funny: Η ματαιοδοξία τους κι οι ανασφάλειές τους είναι δικά τους προβλήματα.
Όχι δικά μου. Αποδέχτηκα την ισότητα για να τους αποδείξω ότι δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε ίσοι. :rockon:
Βσδίζω με την σημερινή κατάσταση κι όχι με τα όνειρα. Συνεπώς, αν οι καταστάσεις ήταν καλές,
όλοι θα είχαμε να παρουσιάσουμε καλές περιπτώσεις στην ζωή μας κι όχι τρίχες κατσαρές με μία στις τόσες.
Δεν μπορεί να είμαστε όλοι μαλάκες. Έχω καταλήξει ότι οι γυναίκες είναι οκ σε συμπεριφορά
μόνο όταν είναι ερωτευμένες. Έπειτα είναι για χαιρετούρα. Τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και εμένα πριν από λίγο μου την έπεσε μια ξανθιά τσέχα στο δρόμο..νταξει καλά τα όνειρα..αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή εκεί έξω..και η πραγματικότητα λέει..ότι το99τα εκατό..εκεί έξω..είναι ελλεινιδες..με πολύ κακό χαρακτήρα,χαμηλό επίπεδο που γαμιουντε μόνο με φίλους και γνωστούς..δυστυχώς οι ξένες είναι..είδος σε εξαφάνιση!!
Στην Ελλάδα είμαστε μύστη μου οπότε λογικό είναι να είναι περισσότερες οι Ελληνίδες. :confused:
Σε τελική ανάλυση, Ελληνίδες και ξένες έχουν γίνει ένα δολοπλόκο κράμα πάνω κάτω λόγω γυναικοκεντρισμού.
Αμελητέες οι διαφορές. Δηλαδή εσύ τις καλές ξένες που τις συναντάς; :2funny: έχουν κάποιο ειδικό μέρος
που εμφανίζονται; είτε πουτάνες θα είναι ΑλβανοΡουμάνες και Βουλγάρες ή ψευτολατίνες, είτε καθαρίστριες
εδώ κι εκεί, είτε θα φυλάνε πορνόγερους και κωλόγριες μέχρι να τους τεζάρουν όπως ακούμε, είτε θα γυρίζουν
εδώ κι εκεί να λαχταρούν την ζωή που δεν έζησαν στα κομμουνιστικά μπουρδελοκαθεστώτα :2funny:
είτε θα μαζεύουν τα δόντια τους από το ξύλο που τους ρίχνουυν οι άνδρες τους, είτε θα κάνουν
τις υπόλοιπες δουλειές που κάνουν κι οι Ελληνίδες. Άρα είναι σε πολλά μέρη.
Που είναι όμως μαζεμένες οι καλές αυτές ξένες και εξαφανίζονται (είδος σε εξαφάνιση) όπως λες;

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στον Αντ1 ο Αρναούτογλου έχει το ρομπότ Σοφία. Ένα ρομπότ έφτιαξαν και φαίνεται σαν αλλήθωρο
με το ένα μάτι πιο μικρό από το άλλο.:2funny: Καταγγέλω την σατανική ρομποτική ατάκα περί φιλιού
στον 140 κιλών παρουσιαστή :2funny: με την πρόφαση αν είναι καθαρός. Θα το ακούσουν τώρα
οι φιλελέδες κωλοδακτυλάκηδες και θα πάνε να παραγγείλουν το ρομπότ. Για όσους λαχταρούν Ασιάτισσες
και δεν βρίσκουν, ας πάρουν μια φουσκωτή Κινεζό-κουκλα να μην μιλάει. Έτσι κι αλλιώς και ζωντανή να είχαν
όταν θα μιλούσε, πάλι δεν θα καταλάβαιναν τίποτα.

:2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Στην Ελλάδα είμαστε μύστη μου οπότε λογικό είναι να είναι περισσότερες οι Ελληνίδες. :confused:
Σε τελική ανάλυση, Ελληνίδες και ξένες έχουν γίνει ένα δολοπλόκο κράμα πάνω κάτω λόγω γυναικοκεντρισμού.
Αμελητέες οι διαφορές. Δηλαδή εσύ τις καλές ξένες που τις συναντάς; :2funny: έχουν κάποιο ειδικό μέρος
που εμφανίζονται; είτε πουτάνες θα είναι ΑλβανοΡουμάνες και Βουλγάρες ή ψευτολατίνες, είτε καθαρίστριες
εδώ κι εκεί, είτε θα φυλάνε πορνόγερους και κωλόγριες μέχρι να τους τεζάρουν όπως ακούμε, είτε θα γυρίζουν
εδώ κι εκεί να λαχταρούν την ζωή που δεν έζησαν στα κομμουνιστικά μπουρδελοκαθεστώτα :2funny:
είτε θα μαζεύουν τα δόντια τους από το ξύλο που τους ρίχνουυν οι άνδρες τους, είτε θα κάνουν
τις υπόλοιπες δουλειές που κάνουν κι οι Ελληνίδες. Άρα είναι σε πολλά μέρη.
Που είναι όμως μαζεμένες οι καλές αυτές ξένες και εξαφανίζονται (είδος σε εξαφάνιση) όπως λες;

:confused:
Πολλοί εδώ μέσα ονειρεύονται ξένες ,νομίζοντας πως είμαστε ακόμα στο 90,2008,η 2017 σε διαφορά κράτη του μπλοκ

Το παίγνιο έχει αλλάξει κύριοι και το κατέστρεψαν ο Ζούκερμπεργκ και οι αγαπουληδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Διάβασε λίγο τι γράφεις..οι ελλεινιδες δεν δουλεύουν όπως σωστά λες..αντίθετα οι ξένες δουλεύουν και καθαρίζουν και πλενουν και νοσοκόμες και όλα..επίσης οι ξένες τρωνε ξύλο από τον άντρα τους..οι ελλενιδες..ρίχνουν ξύλο στον άντρα τους..Ε όπως βλέπεις έχουν κάποιες μεγάλες διαφορές οι ξένες με τις ελλεινιδες..
Που έγραψα ότι δεν δουλεύουν οι Ελληνίδες; φυσικά και δουλεύουν. Το ότι στην πλειοψηφία δεν πάνε όπου βρουν
όπως οι ξένες έχει να κάνει με το ότι έχουν ναυάγια χορηγούς :2funny: και έχουν μεγαλώσει αλλιώς.
Σε γενικές γραμμές όμως τα ίδια σκατά είναι Ελληνίδες και ξένες. Εσύ προτιμάς τις ξένες για να μας το πας ύπουλα
στις πουτάνες. Άσε ρε αλεπουδιάρη! :2funny:
Μόνο στο ξύλο διαφέρουν οι ξένες (κι όχι όλες φυσικά) όπου αυτό δεν το λες προσόν αλλά μαλακία τους.
Σας έχω γράψει περιστατικά που τις σακατεύουν οι άνδρες τους. Το Σύνταγμά μας, δεν υποχρεώνει
τον Έλληνα πολίτη να αναμειχθεί. Ας πάνε να καθαρίσουν μόνες τους όπως κι οι Ελληνίδες για τα προβλήματά τους.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Εσύ έχεις τίποτα απ'αυτά;
Εσυ ρε τυπε εισαι περιπτωση απο οτι καταλαβα, γκομενα ποτε δεν ειχες ουτε ξενη αλλα ουτε και ελληνιδα, με πουτανες απο οτι φαινεται δεν εχεις παρει, ταξιδια δεν εχεις κανει και παει λεγοντας. Στρατο αραγε εχεις παει; Παρολα αυτα εχεις αποψη για ολους και για ολα. Το μπου τελικα ειναι μαγικο, δινει τη δυναμη σε γιωτομπαλα να εχουν αποψη. :confused:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Για γάμο και παιδιά θα βρουν,το θέμα είναι τι θα βρουν.Και εννοώ οικονομικά

Οι έξυπνες,θα ζήσουν τα νιάτα τους φουλ,πούτσες,ταξίδια,νησιά,εξωτερικά,και πλησιάζοντας τα 30,θα έχουν τακτοποιήσει και το θέμα γάμου-παιδιού με κάποιον ευκατάστατο.

Αυτές που πανικοβάλλονται,είναι όσες μείναν χρόνια κολλημένες με κανα ρεμάλι ή όσες κάθονταν αγάμητες περιμένοντας τον πρίγκηπα.
Οι καπάτσες κι οι ξύπνιες δυστυχώς αποτελούν εξαίρεση. Όταν μια γυναίκα μάθει να λαμβάνει πολλή σημασία απλά επειδή είναι όμορφη στα νιάτα της, δε θέλει και πολύ να την ακούσει και να χάσει τον όποιο δρόμο της.
Επίσης λόγω ανασφάλειας το γαμήσι αποτελεί το μοναδικό μέσο αποδοχής για αρκετές γυναίκες που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Κι εν τέλει πολλές καταλήγουν γαμημένες από τον κάθε τελειωμένο, να γυρεύουν αποδοχή και αποκατάσταση από άνδρες που δεν μπορούν να διεκδικήσουν.
Κι αν η γυναίκα έχει μάθει να κάθεται στον κάθε κάγκουρα που προκαλεί την ανασφάλεια της, όχι μόνο δε μαζεύεται, αλλά τουναντίον η κατάσταση πιθανότατα θα επιδεινωθεί με την πάροδο των ετών, καθώς θα αποζητά μανιωδώς επιβεβαίωση πως δεν πέρασε η μπογιά της.
Είναι η ίδια γυναίκα που θα κλαίει ποτάμια λυγισμένη στα πόδια του άνδρα που θα την φτύσει.
Κι αυτός ο άνδρας θα την πατήσει άσχημα αν πιστέψει πως την έχει του χεριού του επειδή αυτή κλαίει με λυγμούς!

Οι κολλημενες με ρεμάλια τουλάχιστον κάπου κάτι θυσίασαν για την πάρτη του ρεμαλιού. Όσο χάλια και να ναι το ρεμάλι, έχει κάποια αξία η γυναίκα που καταφέρνει να κρατήσει κάποιον κοντά της (λέμε τώρα). Αν μη τι άλλο, προσπάθησε να διεκδικήσει την επιλογή της. Κι ας ήταν η χείριστη επιλογή.

Όσο για τις αγάμητες που περιμένουν πρίγκηπες.....Δεν αξίζουν ούτε λύπηση ούτε κανέναν σεβασμό, καθώς θύματα της τεμπελιάς και της αλαζονείας τους είναι. Προσπεράστηκαν απτη ζωή και παραμένουν αχάμπαρες και άχρηστες.
Γιατί και να φανεί ο γαμημένος πρίγκηπας, ιδέα δεν έχουν πως θα τον κρατήσουν. Νομίζουν πως με το μουνάκι τους θα κερδίσουν τη ζωή! Καληνύχτα τους!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
H γυναικα ειναι σαν το σκυλι, οπως την εκπαιδευσεις μαθαινει. Και εδω δυστυχως οι εκπαιδευτες που τυγχανει να ειναι οι αντρες τις εχουν εκπαιδευσει με το λαθος τροπο γιατι και οι ιδιοι εχουν παρει διαστρεβλωμενη παιδεια οσο αφορα τις γυναικες. Η γυναικοκεντρικη κοινωνια μας επηρεασμενη μεχρι τις μερες μας με καταλοιπα απο την νοοτροπια της τουρκοκρατιας, παραγει συνεχως αρσενικα ρομποτ στην υπηρεσια των γυναικων, που δινουν μεχρι και την τελευταια ρανιδα χρηματος στα ποδια τους αλλα και την ζωη τους. Αν ολοι οι αντρες συντονισμενα ειχαν την ψυχολογια του εφυγε το ενα τρενο παιρνω το αλλο και τις εγραφαν στα παπακια τους χωρις να δινουν και τα ρεστα τους σε μια τρυπα δεν θα γινοταν ολος αυτος ο φαυλος κυκλος. Και δεν θα υπηρχε αυτη η πλασματικη υπεραξια ενος μουνιου, που στο κατω κατω περισσοτερα εχεις να χασεις μακροχρονια απο το να κερδισεις.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Εσυ ρε τυπε εισαι περιπτωση απο οτι καταλαβα, γκομενα ποτε δεν ειχες ουτε ξενη αλλα ουτε και ελληνιδα, με πουτανες απο οτι φαινεται δεν εχεις παρει, ταξιδια δεν εχεις κανει και παει λεγοντας. Στρατο αραγε εχεις παει; Παρολα αυτα εχεις αποψη για ολους και για ολα. Το μπου τελικα ειναι μαγικο, δινει τη δυναμη σε γιωτομπαλα να εχουν αποψη. :confused:
Οι ειδήμονες του καναπέ

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Οι ειδήμονες του καναπέ
Είστε μαλακες και οι δυο που τη λέτε στον σαμπ

Τύπος σαμπ έχει πάει,ΜΟΝΟΣ, μέχρι το ψιλικατζίδικο στη γωνία.

Αρχιδια σαν αυγά στρουθοκαμήλου ,όχι αστεία

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Είστε μαλακες και οι δυο που τη λέτε στον σαμπ

Τύπος σαμπ έχει πάει,ΜΟΝΟΣ, μέχρι το ψιλικατζίδικο στη γωνία.

Αρχιδια σαν αυγά στρουθοκαμήλου ,όχι αστεία
Αυτός δεν είναι sub, είναι σκέτο zero

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
H γυναικα ειναι σαν το σκυλι, οπως την εκπαιδευσεις μαθαινει. Και εδω δυστυχως οι εκπαιδευτες που τυγχανει να ειναι οι αντρες τις εχουν εκπαιδευσει με το λαθος τροπο γιατι και οι ιδιοι εχουν παρει διαστρεβλωμενη παιδεια οσο αφορα τις γυναικες. Η γυναικοκεντρικη κοινωνια μας επηρεασμενη μεχρι τις μερες μας με καταλοιπα απο την νοοτροπια της τουρκοκρατιας, παραγει συνεχως αρσενικα ρομποτ στην υπηρεσια των γυναικων, που δινουν μεχρι και την τελευταια ρανιδα χρηματος στα ποδια τους αλλα και την ζωη τους. Αν ολοι οι αντρες συντονισμενα ειχαν την ψυχολογια του εφυγε το ενα τρενο παιρνω το αλλο και τις εγραφαν στα παπακια τους χωρις να δινουν και τα ρεστα τους σε μια τρυπα δεν θα γινοταν ολος αυτος ο φαυλος κυκλος. Και δεν θα υπηρχε αυτη η πλασματικη υπεραξια ενος μουνιου, που στο κατω κατω περισσοτερα εχεις να χασεις μακροχρονια απο το να κερδισεις.
Δικέ μου, όταν ο πρώτος πίρφορος που συναντάς στην ζωή σου είναι ο πατέρας σου, που σε μεγαλώνει με μαλακισμένα πρότυπα, το παιχνίδι έχει ήδη χαθεί. Όσοι ξέρω και έχουν κορίτσια δεν τους έχουν πεί 2-3 πράγματα και τις κακομαθαίνουν. Απο μικρές, λοιπόν, καταλαβαίνουν την αξία του μουνιού τους, που σιγοντάρεται και απο την μέση ξινή μάνα τους. Δεν μαθαίνει καμία να αγωνίζεται για κάτι και τα έχουν όλα έτοιμα. Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των ελληνίδων είναι παχύσαρκες και άεργες. Αλβανιδούλα ή Καυκασιούλα που να είναι άεργη δεν ξέρω, αλλά ξέρω πλείστες ελληνίδες που η πρώτη δουλειά πιθανόν να είναι στα 28+. Ακόμα και σε οικογένειες με πιο πολλά παιδιά που έχει και αγόρια, η συμπεριφορά είναι πάντα υπέρ του κοριτσιού, ότι και να λέει η προπαγάνδα. Οπότε όλες αυτές είτε μένουν αγάμητες και περιμένουν κάποιον Ροκφέλερ ή κάποιον Von Archidoumpen, είτε πάνε με ότι γυφταριό-κάγκουρα-ρυπαρό και κατώτερο βρούνε, είτε απλά φορτώνονται σε έναν νορμάλ τυπάκο για την ασφάλεια που παρέχει μέχρι να βρουν κάτι άλλο.

Και όλες έχουν μάθει να απαιτουν, αλλά δεν μας είπαν τι έχουν να προσφέρουν οι ίδιες. Όχι η οικογένειά τους, με τυχόν προίκες-που πάλι δικές τους είναι-αλλά οι ίδιες σαν άτομα, πέρα απο ένα ξεσκισμένο μουνι; Τίποτε απολύτως. Και όχι επειδή δεν μπορούν να δουλέψουν και να βγάλουν λεφτά, αλλά γιατί τα περιμένουν όλα στο χέρι. Αν κάνουν και κανένα παιδί; Άντε γειά. Ξαφνικά κουράζονται, αν και η μάνα ή η πεθερά θα κάνει την νταντά-υπηρέτρια και εκείνη θα κάθεται. Και γενικά η αργία τις κάνει να βαριουνται, αλλά κυρίως να βαριουνται εσένα, και να ψάχνονται αλλού και φεύγουν τα κέρατα έτσι. Επίσης να πούμε ότι συμφωνα με έρευνα στο αμέρικα, 30% των ανδρών μεγαλώνει παιδιά άλλων. Εϊναι εφιαλτικό ποσοστό και όσο και αν φαντάζει ανακριβές, απο την εμπειρία μου θα πώ ότι δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα έξω ως προς τα κέρατα, γιατί μας έφαγε το woke και η ελευθεριοσύνη, όμως η μέση γυναίκα θα δουλέψει και δεν θα σπάει μπάλες, δεν θα έχεις πεθερικά απο πίσω και γενικά θα ζείς λιγότερο μίζερα απο ότι θα ζουσες με την καλύτερη ελλεινίδα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Άλλη πλάκα με τις Ελληνίδες είναι, όταν θυμάσαι τι λέγαν πιο μικρές και τι ήθελαν, και ποιος τους έκατσε στην τελική.

Στην αρχή πορωμένες με τους παιδαράδες με τα σιξ-πακ κοιλιακούς, και αργότερα τυλιγμένες με τον πατσαβούρη σουβλάκια παιδοβούβαλο της σειράς.

Έχουν και τα κορίτσια μας πολύ γέλιο. *lol*

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Φίλε στο παντελόνι που φοράω είχα βγει με αυτή την ξανθιά Ρωσίδα που λέω και στα αλήθεια την γνώρισα στην βιβλιοθήκη. Δεν το παίζω κάποιος. Πριν να γίνει αυτό έτρωγα άκυρα για 2-3 μήνες συνέχεια. Η ανταμοιβή όμως είναι αυτή που με κάνει να συνεχίζω.
Πώς είναι οι βιβλιοθήκες τώρα στην Ελλάδα; Όταν μετανάστευσα (το 95) ήταν ακόμα ένας θλιβερός χώρος με καθίσματα σαν σχολικά θρανία. Έχει αλλάξει κάτι; Εδώ που είμαι (Γαλλία) είναι σαν καφετέριες κι έχουν και multimedia. Χαίρεσαι να περνάς την ώρα σου και μπορείς να κάνεις και γνωριμίες άνετα.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Πώς είναι οι βιβλιοθήκες τώρα στην Ελλάδα; Όταν μετανάστευσα (το 95) ήταν ακόμα ένας θλιβερός χώρος με καθίσματα σαν σχολικά θρανία. Έχει αλλάξει κάτι; Εδώ που είμαι (Γαλλία) είναι σαν καφετέριες κι έχουν και multimedia. Χαίρεσαι να περνάς την ώρα σου και μπορείς να κάνεις και γνωριμίες άνετα.
Για όλη την Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά στην Αθήνα δεν έχω παράπονο. Στον Νιάρχο έφτιαξαν την μεγαλυτερη βιβλιοθήκη και είναι πολυ ωραίος χώρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom