Φίλε από την μια συμφωνώ, αλλά υπάρχουν αστερίσκοι σε αυτό που λες. Οι έσκορτ κάνουν την δουλειά τους, οπότε αν δεν θα σου φερθούν καλά θα μείνουν νυστικές. Σκέψου αν σε γνώριζαν απλά στον δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί πώς θα σου μίλαγαν ή θα έβγαιναν μαζί σου; Πες σε μια έσκορτ, μου φαίνεσαι ενδιαφέρον άτομο, θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα, θέλεις να πάμε για καφέ; Δεν θα δεχτεί ποτέ. Για εμένα οι έσκορτ είναι ένας τρόπος να ξεχαστείς, όμως δεν το βλέπω σαν πανάκεια. Αν θέλεις, είναι ένας σάκος του μποξ τον οποίο θα κουραστείς κάποτε να βαράς και θα πας αλλού ή θα σε χτυπήσει ο ίδιος με την φόρα που θα του δώσεις.
Ενδιαφερουσα οπτικη!Για να μη με χτυπησει λοιπον ο σακος του μποξ οπως λες,η μονη λυση ειναι να διαχειριστω με μεγαλυτερη ωριμοτητα τα οικονομικα μου.Περσι χαλασα σχεδον ολα μου τα μεροκαματα σε βιζιτες και ακομα τρεχω για να καλυψω τα σπασμενα.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει.Ηθελα και το εκανα,και ισως να εκανα και παλι τα ιδια αν ειχα την ευκαιρια να γυρισω το χρονο πισω.Τουλαχιστον αντιληφθηκα φετος τις παλαιες μου αστοχιες και δε σκοπευω να τις επαναλαβω.Οσο για το αν θα δεχοταν μια εσκορτ να βγει ραντεβου μαζι μου,αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε.Αν και δε νομιζω πως θα λεγε οχι...Το πρακτορειο σου δινει τη δυνατοτητα να κανονισεις συναντηση με τη κοπελα της αρεσκειας σου και εκτος ξενοδοχειου.Μεχρι και ταξιδι μπορεις να κανεις μαζι της αν εχεις βεβαια και την αναλογη οικονομικη επιφανεια...
Ενδιαφερουσα οπτικη!Για να μη με χτυπησει λοιπον ο σακος του μποξ οπως λες,η μονη λυση ειναι να διαχειριστω με μεγαλυτερη ωριμοτητα τα οικονομικα μου.Περσι χαλασα σχεδον ολα μου τα μεροκαματα σε βιζιτες και ακομα τρεχω για να καλυψω τα σπασμενα.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει.Ηθελα και το εκανα,και ισως να εκανα και παλι τα ιδια αν ειχα την ευκαιρια να γυρισω το χρονο πισω.Τουλαχιστον αντιληφθηκα φετος τις παλαιες μου αστοχιες και δε σκοπευω να τις επαναλαβω.Οσο για το αν θα δεχοταν μια εσκορτ να βγει ραντεβου μαζι μου,αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε.Αν και δε νομιζω πως θα λεγε οχι...Το πρακτορειο σου δινει τη δυνατοτητα να κανονισεις συναντηση με τη κοπελα της αρεσκειας σου και εκτος ξενοδοχειου.Μεχρι και ταξιδι μπορεις να κανεις μαζι της αν εχεις βεβαια και την αναλογη οικονομικη επιφανεια...
Δεν εννοώ ότι δεν θα της αρεσεις για αυτό δεν θα βγει μαζί σου. Εννοώ να βγει μαζί σου ή με εμένα, τον οποιοδήποτε δωρεάν. Δωρεάν με την έννοια να πληρώσεις απλά τον λογαριασμό και όχι το ραντεβού σαν outcall. Όλη τους η καλοσυνη που λες κρατάει όσο βλέπουν το χρήμα. Προσωπικά προτιμω κάποια να είναι μαζί μου επειδή της αρέσω σαν άντρας και όχι για τα λεφτά, καθώς αν είναι μαζί σου για τα λεφτά σίγουρα δεν θα είναι πιστη και δεν θα παει μαζί σου μέχρι το τέρμα
Είχε τύχει να βγω με μια Ρωσίδα που γνώρισα στην βιβλιοθήκη. Η χαρά που ένιωθα όταν πηγαίναμε στο δρόμο μαζί ήταν απερίγραπτη. Να κυκλοφορώ την ξανθιά και οι λιγούρηδες να γυρίζουν το κεφάλι. Αν είχα βγει αντίστοιχα με κάποια Ρωσίδα που πηρα σαν Εσκορτ θα ήξερα πρωτα από όλα ότι κοροιδευω τον εαυτό μου, καθώς βγήκε μαζί μου ξεκάθαρα για τα λεφτά και δεν θα υπάρξει κάποιο ευτυχισμένο μέλλον
Να σκασουν απο τη ζηλεια για πιον ακριβως λογο?Εχουν οποιο μουνι και αν θελουν και για οσο θελουν!!!Θα μου πεις με το αναλογο αντιτιμο,αλλά και παλι δε παιζει ρολο...!
Είχε τύχει να βγω με μια Ρωσίδα που γνώρισα στην βιβλιοθήκη. Η χαρά που ένιωθα όταν πηγαίναμε στο δρόμο μαζί ήταν απερίγραπτη. Να κυκλοφορώ την ξανθιά και οι λιγούρηδες να γυρίζουν το κεφάλι. Αν είχα βγει αντίστοιχα με κάποια Ρωσίδα που πηρα σαν Εσκορτ θα ήξερα πρωτα από όλα ότι κοροιδευω τον εαυτό μου, καθώς βγήκε μαζί μου ξεκάθαρα για τα λεφτά και δεν θα υπάρξει κάποιο ευτυχισμένο μέλλον
Μέλλον δεν θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς με τον γυναικοκεντρισμό.
Να γαμήσουμε (ποιοτικά) πάμε όταν βρίσκουμε γκόμενα. Έχεις συμφωνήσει ήδη τουλάχιστον για την κατάληξη.
Δεν νομίζω είμαι σίγουρος χαχαχα. Όλοι στην προσπάθεια είμαστε φίλε. Μόνο οι παραμυθάδες το παίζουν Καζανόβα. Δεν τείνουν όλα στο μηδέν, αλλά στο κρεβάτι.
Όταν βλέπεις ανθρώπους να καταπίνουν αμάσητο, ότι αυτές θα γαμιούνται επειδή είναι η δουλειά τους
αλλά αυτοί δεν θα πηγαίνουν με άλλες...
όταν βλέπεις ανθρώπους να πληρώνουν ώστε να μπορέσουν να αρθρώσουν διότι αλλιώς δεν παίζει
ούτε με θεία φώτιση...
όταν βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να τις "σώσουν" για να γίνουν ήρωες αλλά αν τους πει μία
πάμε να φύγουμε μωρό μου, δεν θα ξέρουν που να πάνε...
Η αλήθεια είναι ότι αν πάνε σε ΕΠΑΛ πιθανοτατα δεν θα ξεχωρίζουν γιατί καταλήγουν να είναι μια ενιαία φυλή ανεξαρτήτως καταγωγής.
Είναι πλεμπαιες και πλεμπαιοι.
Ελάχιστα παιδια από εκεί ξεχωρίζουν...
Μην κοιτάτε που μερικά ΕΠΑΛ συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς κτλ...συνήθως το επίπεδο των παιδιών εκεί είναι υπό του μηδενός.
Είχε τύχει να βγω με μια Ρωσίδα που γνώρισα στην βιβλιοθήκη. Η χαρά που ένιωθα όταν πηγαίναμε στο δρόμο μαζί ήταν απερίγραπτη. Να κυκλοφορώ την ξανθιά και οι λιγούρηδες να γυρίζουν το κεφάλι.
Να σκασουν απο τη ζηλεια για πιον ακριβως λογο?Εχουν οποιο μουνι και αν θελουν και για οσο θελουν!!!Θα μου πεις με το αναλογο αντιτιμο,αλλά και παλι δε παιζει ρολο...!
Για όσο θέλουν; Αυτό δεν το νομίζω; Δηλαδή για ολόκληρο το βράδυ; Για ένα μήνα; Για ένα χρόνο σχέσης; Στο έχουν όποιο μουνί θέλουν έχεις δίκιο. Αλλά δεν έχουν έναν άνθρωπο να τους αγαπάει, μια μαχητική φίλη δίπλα τους. Άλλη αξία έχει να κατακτήσεις μια γυναίκα και άλλη να την πληρώσεις.
Να γαμήσουμε (ποιοτικά) πάμε όταν βρίσκουμε γκόμενα. Έχεις συμφωνήσει ήδη τουλάχιστον για την κατάληξη.
Φίλε στο παντελόνι που φοράω είχα βγει με αυτή την ξανθιά Ρωσίδα που λέω και στα αλήθεια την γνώρισα στην βιβλιοθήκη. Δεν το παίζω κάποιος. Πριν να γίνει αυτό έτρωγα άκυρα για 2-3 μήνες συνέχεια. Η ανταμοιβή όμως είναι αυτή που με κάνει να συνεχίζω.
Οι νεαρές Ελληνίδες φαντάζονται συχνά, ότι θα κάνουν ό,τι τους καπνίσει ως τα 28 τους περίπου, και μετά, νταν στην ώρα του, θα βρεθεί ο σωστός και ώριμος παίκτης για γάμο και παιδιά.
Μόνο που το παράθυρο χρόνου που έχουν στο μυαλό τους σπάει εύκολα, και πολλές αρχίζουν να πανικοβάλλονται στα τριαντακάτι. Κι από τον πανικό τους κάνουν την επόμενη μαλακία. *lol*
Αυτή είναι όλη η ιστορία, από αυτές που έχω γνωρίσει καλύτερα.
Εδώ διαφωνώ μαέστρο. Πιστεύω στο ότι μπορείς να χτίσεις ένα ευτυχισμένο παρόν αλλά και μέλλον με μια γυναίκα. Δεν είναι οι γυναίκες εγωίστριες και οι άντρες όχι. Έχουν χαλάσει γενικά οι άνθρωποι. Όμως πάντα στα ερείπια υπάρχει κάτι που διασώθηκε.