Διαγραμμένο μέλος 236580
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 495
- Πόντοι
- 301
Ενδιαφερουσα οπτικη!Για να μη με χτυπησει λοιπον ο σακος του μποξ οπως λες,η μονη λυση ειναι να διαχειριστω με μεγαλυτερη ωριμοτητα τα οικονομικα μου.Περσι χαλασα σχεδον ολα μου τα μεροκαματα σε βιζιτες και ακομα τρεχω για να καλυψω τα σπασμενα.ΑΛΛΑ δεν εχω μετανιωσει.Ηθελα και το εκανα,και ισως να εκανα και παλι τα ιδια αν ειχα την ευκαιρια να γυρισω το χρονο πισω.Τουλαχιστον αντιληφθηκα φετος τις παλαιες μου αστοχιες και δε σκοπευω να τις επαναλαβω.Οσο για το αν θα δεχοταν μια εσκορτ να βγει ραντεβου μαζι μου,αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε.Αν και δε νομιζω πως θα λεγε οχι...Το πρακτορειο σου δινει τη δυνατοτητα να κανονισεις συναντηση με τη κοπελα της αρεσκειας σου και εκτος ξενοδοχειου.Μεχρι και ταξιδι μπορεις να κανεις μαζι της αν εχεις βεβαια και την αναλογη οικονομικη επιφανεια...Φίλε από την μια συμφωνώ, αλλά υπάρχουν αστερίσκοι σε αυτό που λες. Οι έσκορτ κάνουν την δουλειά τους, οπότε αν δεν θα σου φερθούν καλά θα μείνουν νυστικές. Σκέψου αν σε γνώριζαν απλά στον δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί πώς θα σου μίλαγαν ή θα έβγαιναν μαζί σου; Πες σε μια έσκορτ, μου φαίνεσαι ενδιαφέρον άτομο, θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα, θέλεις να πάμε για καφέ; Δεν θα δεχτεί ποτέ. Για εμένα οι έσκορτ είναι ένας τρόπος να ξεχαστείς, όμως δεν το βλέπω σαν πανάκεια. Αν θέλεις, είναι ένας σάκος του μποξ τον οποίο θα κουραστείς κάποτε να βαράς και θα πας αλλού ή θα σε χτυπήσει ο ίδιος με την φόρα που θα του δώσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχε χαρταετό τελικά σήμερα;