Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Στον μαλακα τον κερατάκαι τα παιδια που τα αφηνει?
Στον μαλακα τον κερατάκαι τα παιδια που τα αφηνει?
Ο τολμων νικά...πολλες βρωμοελλεινιδες εξω μονες τους..αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουνε γκομενο..εσεις κανετε το λαθος να τη πεφτετε οταν ειναι μονες τους..οτι ειναι μονες δεν σημαινει κατι..αν η αλλη σε γουσταρει θα το δειξει,ολα αυτα τα χαζα πεσιματα ειναι χαζομαρες
Είναι σχεδόν σαράντα με παιδάκι 6 χρόνων
Βγαίνει μεχρι τις 4 το πρωί και γίνεται λιώμα. Νομίζει ότι είναι έφηβη ακόμα. Η πουτανα η κοινωνία τους δίνει λεφτά με τα διαζύγια αντί να τις πετάξει στο δρόμο
Ρε παιδιά συγνώμη δηλαδή τώρα.....
Ας παθει για να μάθειΡε παιδιά συγνώμη δηλαδή τώρα.....
Έχω ξανακούσει τέτοια σκηνικά αρκετές φορές, δε λέω.
ΠΟΤΕ δεν μου χει τύχει τέτοιο πράγμα όμως. Μπορεί να μην είμαι ο καζανόβας, δε βγαίνω με 5 διαφορετικές την εβδομάδα μεν, αλλά να πάρει η ευχή έχω ζήσει αρκετές γυναίκες στα 40+ χρόνια μου.
Που στο διάολο τις βρίσκουν?
Όσο για το πως το ανέχονται κάποιοι, εμένα με ξεπερνάει. Αν δε σεβαστείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, δε φταίει το κάθε σκουπίδι που σε καταπατά!
Αφού κάνουν παιδί μετά γίνονται τεκνατζουδεςΚάποτε οι 40+ τις είχαμε μόνο για κανα πήδημα και μπραφ. Τώρα πήραν τα πάνω τους κι αυτές, θέλουν σχέση και γάμο με μικρότερο!
Αμ δε μαθαίνουν ολοιΑς παθει για να μάθει
ο αλλος αναφερει οτι βρηκε γκομενα 20 ετων, οχι 40, ετσι ειναι πλεον το 99% των νεαρων ελληνιδων απο 29 και κατω,κοιτανε αρκετα και το οικονομικο κομματι, για να πουλανε μοστρα στο ινσταγκραμ οτι κανουν ζωαραΡε παιδιά συγνώμη δηλαδή τώρα.....
Έχω ξανακούσει τέτοια σκηνικά αρκετές φορές, δε λέω.
ΠΟΤΕ δεν μου χει τύχει τέτοιο πράγμα όμως. Μπορεί να μην είμαι ο καζανόβας, δε βγαίνω με 5 διαφορετικές την εβδομάδα μεν, αλλά να πάρει η ευχή έχω ζήσει αρκετές γυναίκες στα 40+ χρόνια μου.
Που στο διάολο τις βρίσκουν?
Όσο για το πως το ανέχονται κάποιοι, εμένα με ξεπερνάει. Αν δε σεβαστείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, δε φταίει το κάθε σκουπίδι που σε καταπατά!
Ναι θα πρεπει να τα αυξησεις τα πεσιματα... Αλλα οχι στο ασχετο ομως... Σε εναν καφε, σε φαγητο να στειλεις ενα μπουκαλι κρασι , σε ενα μπαρακι να στειλεις σφηνακια... Κτλπ...Μιας και διανύουμε το τελευταίο 24ωρο του Γενάρη και ο καιρός λογικά δεν θα μας επιτρέψει για τον τρέχοντα μήνα να φλερτάρουμε άλλο στο δρόμο, ας κάνω μια ανασκόπηση.
Έκανα 11 πεσίματα αυτό το μήνα, με ισάριθμα άκυρα, έχοντας πετύχει στο δρόμο περίπου 260 γκόμενες (δεν βοήθησε και ο καιρός)
-7 γκόμενες έφυγαν άρα έφαγα γρήγορα αυτά τα άκυρα χωρίς κόπο.
-2 γκόμενες με έκαναν να αποδεχθώ το άκυρο και να φύγω καθώς η μία απαντούσε σχεδόν μονολεκτικά με σταυρωμένα χέρια και δεν ρώτησε τίποτα από μεριάς της, ενώ η άλλη έβγαλε το κινητό και έγραφε μηνύματα.
-1 μου είπε ότι έχει σχέση και αρνήθηκε ευγενικά να ανταλλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας
-1 (από μπαρ) μου έδωσε τηλέφωνο αλλά τελικά δεν απάντησε ποτέ όταν έστειλα μήνυμα
Θεωρώ ασφαλώς ότι πρέπει να αυξήσω τα πεσίματα, διότι έχω στόχο το 1% και χρειάζεται να ανεβάσω λίγο απόδοση.
Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι για τα δεδομένα μου (με περίπου 100 προσπάθειες από κοντά τα προηγούμενα 10 χρόνια) ήταν μια καλά προσπάθεια...
Εσείς τι ψάρια πιάσατε φίλοι μου;
Πότε γίνονταν αυτό ?Κάποτε οι 40+ τις είχαμε μόνο για κανα πήδημα και μπραφ. Τώρα πήραν τα πάνω τους κι αυτές, θέλουν σχέση και γάμο με μικρότερο!
συγνώμη αδελφέ αλλά θα κεράσω κάποια μόνο όταν βγει μαζί μου. Ως τότε δεν αξίζει να διαθέσεις ούτε ένα ευρώ...Ναι θα πρεπει να τα αυξησεις τα πεσιματα... Αλλα οχι στο ασχετο ομως... Σε εναν καφε, σε φαγητο να στειλεις ενα μπουκαλι κρασι , σε ενα μπαρακι να στειλεις σφηνακια... Κτλπ...
θα κερασεις καποια μονο αν σου δωσει και εκεινη κατι..πχ ενα φάσωμα.Εγω με οσες εχω βγει που δεν με εχουν αφήσει να τις ακουμπησω (ειναι λιγες μπροστα στο χαος της γοητειας μου,ενταξει δε γινεται να γουστάρουν ολες) δεν τις εχω κερασει.Πλερωνουν τα δικα τους τελος...το σωστο,σωστοσυγνώμη αδελφέ αλλά θα κεράσω κάποια μόνο όταν βγει μαζί μου. Ως τότε δεν αξίζει να διαθέσεις ούτε ένα ευρώ...
έναν καφέ τον κερνάω όπως και να 'χει... αλλά το να παω πχ με σφηνακια σε ακυρες τύπισσες δεν το κάνω. γενικά 2-3 φορές τον μήνα πάω για ποτό, στον δρομο πλεον είναι η πλειοψηφία των προσπαθειώνθα κερασεις καποια μονο αν σου δωσει και εκεινη κατι..πχ ενα φάσωμα.Εγω με οσες εχω βγει που δεν με εχουν αφήσει να τις ακουμπησω (ειναι λιγες μπροστα στο χαος της γοητειας μου,ενταξει δε γινεται να γουστάρουν ολες) δεν τις εχω κερασει.Πλερωνουν τα δικα τους τελος...το σωστο,σωστο
Αυτά τα κάνουν οι μαλακεςέναν καφέ τον κερνάω όπως και να 'χει... αλλά το να παω πχ με σφηνακια σε ακυρες τύπισσες δεν το κάνω. γενικά 2-3 φορές τον μήνα πάω για ποτό, στον δρομο πλεον είναι η πλειοψηφία των προσπαθειών
Εννοώ τα σφινακιαΑυτά τα κάνουν οι μαλακες
Οι μικρότεροι γαμούσαν, ήταν αδιανόητο να παντρευτεί 40αρα μικρότερο ή να τον έχει για σοβαρή σχέση. Τώρα πήραν αέρα κι αυτές από τα πολλά παρακάλια και αγαμία.Πότε γίνονταν αυτό ?
Ο Ελληνας γαμούσε τήν 40άρα Plus καί μπράφ ?
Στήν πλειοψηφία τους όσοι άνδρες τίς γαμούσαν τίς παντρεύονταν κιόλας, η κόλλαγαν μαζί της 10 χρόνια...από τήν αγαμία τους.
Τό ίδιο καί χειρότερα συμβαίνει τώρα, άν τού κάνει τήν "Τιμή" η 40άρα 45άρα καί τόν θέλει!!
-Πάντα μιλάω γιά γκόμενες 40άρες Plus πού έστω μέ τό ζόρι βλέπονται, όχι νά είναι 1.50 ύψος καί 100 κιλά-
Καλημερα... Κανεις μια ωραια προσεγγιση με το να στειλεις σφηνακια.. Φυσικα να την εχεις παιξει με τα ματια.. Η μαλιστα στο φαγητο που πας με φιλους αν ειναι μια παρεα με κοπελες στελνεις ενα κρασι για την προσεγγιση να μιλησεις.. Και μετα αν θελουν... Δειχνεις την ωραια κινηση σου...θα κερασεις καποια μονο αν σου δωσει και εκεινη κατι..πχ ενα φάσωμα.Εγω με οσες εχω βγει που δεν με εχουν αφήσει να τις ακουμπησω (ειναι λιγες μπροστα στο χαος της γοητειας μου,ενταξει δε γινεται να γουστάρουν ολες) δεν τις εχω κερασει.Πλερωνουν τα δικα τους τελος...το σωστο,σωστο