Σήμερα κατέβηκα μια βόλτα μετά τις δώδεκα το βράδυ στο Εμετουργείο. Τι σαπίλα ήταν αυτή.
Παίζει να ήμουν ο μόνος Έλληνας. Δεν είχε ενημέρωση τελευταία στο αντίστοιχο θρεντ, κάτι που βρίσκω πολύ χρήσιμο διότι ξεκούραστα μαθαίνουμε τα νέα (σιγά τα νέα αλλά λέμε τώρα) χωρίς ποδαρόδρομο. Δεν αξίζει πια η βόλτα
στα μπουρδέλα εκτός αν πηγαίνεις για να γελάς. Στο μεταξύ στην ενημέρωση σκοτώθηκαν πάλι οι "συναγωνιστές".
Προσωπικά είμαι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης και βρίσκω πολύ υγιής και λειτουργική την όποια διαφωνία.
Ας λέει ότι θέλει ο καθένα βρε παιδιά. Έτσι κι αλλιώς είναι αλήθεια ότι τα μπουρδέλα έχουν συντριβεί
οπότε ας το διασκεδάσουμε.
Εύγε σε όλους όσους συμμετείχαν. Σε άλλα νέα μέσα από αυτό το νήμα
δηλαδή το νήμα της αλήθειας, να πω μιας που πήγα ότι η Λούνα από το Ιάσωνος 20 με το ασανσέρ
έφυγε για την πατρίδα της. Την είχα πάρει τρεις φορές φέτος καθώς πάω πολύ αραία λόγω γενικής σαπίλας
στα μπουρδέλα. Ωστόσο έκανε πολυ ωραίο τρομπόνι με φοβερή περιποίηση και ήξερε να γαμηθεί πολύ καλά.
Πάρα πολύ καλά θα έλεγα για επίπεδο μπουρδέλου.
Όποτε τύχαινε να κατέβω βόλτα, ήταν η μόνη που πάντα βρισκόταν σε δωμάτιο. Θα έκανε γύρω στα 50-60 δωμάτια κι απορώ πως δεν γράφτηκε ποτέ τίποτα.
Προφανώς επειδή ήταν αγριόφατσα με λίγα κιλά παραπάνω. Γαμιόταν καλύτερα κι από την Ρούμπι στο Λιοσίων 73
που ξεκίνησε άχρηστη και κατέληξε υπερ-σεξουαλική.
Τέλειωσα την βόλτα μου και γυρίζοντας
κατούρησα από το περπάτημα στην Φυλής. Εκεί πραγματικά παίζει να ήμουν όχι απλά ο μόνος Έλληνας
αλλά ο μόνος άνθρωπος. Το βαρέλι πλέον στα μπουρδέλα δεν έχει πάτο.
Μία στις 100 κι αααααααααν πραγματικά αξιίζει.