Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Θα μπορούσε βασικά. Έχεις δίκαιοΕν τω μεταξυ τα 200 ευρω που εχεις στην ακρη παιζει να ειναι περισσοτερα απο οσα εχουν ολες αυτες μαζι...
Θα μπορούσε βασικά. Έχεις δίκαιοΕν τω μεταξυ τα 200 ευρω που εχεις στην ακρη παιζει να ειναι περισσοτερα απο οσα εχουν ολες αυτες μαζι...
Χωρίς νά θέλω νά πουλήσω λέζα η μούρη, θά πώ ότι σχεδόν όλες μου οι γνωριμίες μέ γυναίκες είναι τέτοιου επιπέδου.Οι γυναίκες ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ , δεν είναι άσχημες σε τέτοια ποσοστά. Εξαρχής .... ήταν μπάνικες για να επιλεγούν ...
και εφόσον δεν έχουν απολυθεί ... παραμένουν ..........
Γυρνάμε τον χρόνο πίσω, στο 1998, όπου μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο της πόλης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Παντρεμένες Λαρισαίες φαίνεται πως την είχαν νοικιάσει για να συνευρίσκονται ερωτικά με τους εραστές τους. Οι 25 κυρίες είχαν σχέσεις με νεαρούς άντρες, στρατιώτες και φοιτητές, και επέλεξαν την γκαρσονιέρα του κέντρου για να ζουν το πάθος τους.
Ισχυει.Οι γυναίκες ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ , δεν είναι άσχημες σε τέτοια ποσοστά. Εξαρχής .... ήταν μπάνικες για να επιλεγούν ...
και εφόσον δεν έχουν απολυθεί ... παραμένουν ..........
Στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης η σύζυγος δεν κέρδισε μεν,δεν έχασε και τίποτα όμως αφού απαλλάχθηκε από τα δικαστικά έξοδα,τα οποία προφανώς τα επιβαρύνθηκε ο πατέρας! Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή για αυτήν....
Αυτό δέν είναι μέτρο σύγκρισης, επειδή κατι "Επαρχιοτοπούλες ηλικιωμένες" γαμιόντουσαν μέ νεαρότερους!!Ερωτικά σκάνδαλα: Όταν η Λάρισα γίνεται ροζ! - ILARISSA.GR
Μυστικά πάθη, κρυφές συναντήσεις σε γκαρσονιέρες ή ξενοδοχεία της πόλης και ένα ροζ πέπλο να πέφτει πάνω από την Λάρισα, κάθε φορά που ένα ερωτικό σκάνδαλοilarissa.gr
Κάποτε μου είχε προταθεί και εμένα να συμμετέχω από ένα ταβερνάκι που σύχναζα. Ο ιδιοκτήτης έκανε τις διασυνδέσεις κυριών-νεαρών. (όχι Λάρισα, άλλη πόλη).
Αυτά είναι όλα τού κώλου, η Ελλάδα δέν διαφέρει σέ τίποτα στό ερωτικό κομμάτι!!Αυτή η "κολώνια" πάντως με τις Πατρινές και τις Λαρισαίες κρατάει χρόνια,στα όρια του αστικού μύθου... Μαθητής ήμουνα τη δεκαετία του '80 που κυκλοφορούσαν διάφορες πιθανές και απίθανες ιστορίες...
Πλέον οι περισσότερες θεωρούν ότι σου κάνουν δώρο- χάρη να σου κάτσουν και φυσικά σε θέλουν όμορφο με ωραίο σώμα λεφτά ευαισθησία καλλιέργεια και χιλιάδες άλλα χαρίσματα.Αυτά είναι όλα τού κώλου, η Ελλάδα δέν διαφέρει σέ τίποτα στό ερωτικό κομμάτι!!
Παντού είναι απρόσιτες κακομαθημένες καί ξινές οι Ελλεηνίδες, μέ ότι συνεπάγεται αυτό!!
Δέν είναι δηλαδή θέμα γεωγραφικού διαμερίσματος αλλά είναι γενικό τό κακό...τής αγαμίας στήν Ελλάδα!!!
Κοίτα σέ αυτό δέν διαφωνώ μαζί τους!!Πλέον οι περισσότερες θεωρούν ότι σου κάνουν δώρο- χάρη να σου κάτσουν και φυσικά σε θέλουν όμορφο με ωραίο σώμα λεφτά ευαισθησία καλλιέργεια και χιλιάδες άλλα χαρίσματα.
Πριν..κάποια..αρκετά..χρόνια, αυτό το μαγαζί ήταν από τα ποιο ενδιαφέροντα club -bar για γνωριμίες ..κυριών, όχι απαραίτητα μεγάλων σε ηλικία, συνήθως όμως παντρεμένων, με νεαρότερους ..ξενύχτηδες. Είχε το δικό του στυλ. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ και...χρόνια, ούτε και πρόκειται όμως να πάω ποτέ ξανά, γιατί τώρα μεγάλωσα..εγώ
Η ενημέρωση όμως είναι πάντα πολύ..ενδιαφέρουσα.
ο Greek MGTOW έχει πει σε ένα βίντεό του την εξής ιστορία. Φίλος παιδικός έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος μετά από ερωτική απογοήτευση, κι έχει μείνει παράλυτος. Η μάνα του του είπε την ιστορία σκασμένη στα γέλια. Κι όταν την ρώτησε μα καλά, δεν ντρέπεσαι να γελάς, τον άνθρωπο τον ξέρεις από παιδί, εκείνη απλά άλλαξε θέμα. Κι εκεί συνειδητοποίησε πλήρως ότι οι Γυναίκες είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ να λοιδωρούν τα αδύναμα αρσενικά, όχι απλά να τα αποφεύγουν. Η Διαφορά της σημερινής εποχής είναι ότι μπορούν να είναι ξεδιάντροπες και να φέρονται όπως γουστάρουν, χωρίς επιπτώσεις. Δεν έχουν την ανάγκη να προσποιούνται τις καλές κι ευγενικές, όπως οι Μανάδες κι οι Γιαγιάδες τουςΒρε ναι έχεις δίκαιο αλλά δε θα μπορούσαν απλά να αδιαφορήσουν ; Ήταν ανάγκη να γελάσουν και να χλευάζουν ; Δλδ τόσο κακό είναι να είσαι φτωχός ; Δεν είχαμε όλοι υποστηρικτικές οικογένειες κούκλα μου.
Τελικά εσείς οι mgtow μάλλον έχετε δίκαιο.
Άμα έγινε όντως τουλάχιστον τρομακτικό.ο Greek MGTOW έχει πει σε ένα βίντεό του την εξής ιστορία. Φίλος παιδικός έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος μετά από ερωτική απογοήτευση, κι έχει μείνει παράλυτος. Η μάνα του του είπε την ιστορία σκασμένη στα γέλια. Κι όταν την ρώτησε μα καλά, δεν ντρέπεσαι να γελάς, τον άνθρωπο τον ξέρεις από παιδί, εκείνη απλά άλλαξε θέμα. Κι εκεί συνειδητοποίησε πλήρως ότι οι Γυναίκες είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ να λοιδωρούν τα αδύναμα αρσενικά, όχι απλά να τα αποφεύγουν. Η Διαφορά της σημερινής εποχής είναι ότι μπορούν να είναι ξεδιάντροπες και να φέρονται όπως γουστάρουν, χωρίς επιπτώσεις. Δεν έχουν την ανάγκη να προσποιούνται τις καλές κι ευγενικές, όπως οι Μανάδες κι οι Γιαγιάδες τους
Τι έπαθες?Αναθεματισμένες γαμω το φελεκι μου μέσα γαμω
Που να αρχίσω και που να τελειώνω ρε μαν. Κόλλησα σαντμαν τόσα χρόνια εδώ μεσαΤι έπαθες?
Που πήγε αυτή η ψυχήΠου να αρχίσω και που να τελειώνω ρε μαν. Κόλλησα σαντμαν τόσα χρόνια εδώ μεσα
Θα τρέξω σε γιατρό μπας και σωθώ