Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ατόφιο καρέ σπαλομπριζόλας
από μικρό γουρουνάκι χαρακωμένο, μαριναρισμένο και ψημένο αργά.
Εξω τραγανο και μέσα ζουμερό.
Χορταίνει και το μάτι.
Επίσης στις ευχές μαν.

:rockon:

:wanker::wanker::wanker:

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Πήγες μόνος στο μπαρ η με παρέα? Δεν σε κοιτούσαν παράξενα που πήγες μόνος σου? Ελλάδα αν βγεις μόνος σου νομίζω σε αποφεύγουν οι ελλεινιδες..εχουνε και αυτό το κακό εκτός των άλλων.. Εγώ πχ έχω 2 φιλους
Αλλά είναι τόσο άχρηστοι που προτιμώ να βγω μονος μου.. Αν βγω μαζί τους με κάνουνε ρεζίλι σε όλο το μαγαζί!!αν δούνε γκομενα κανουνε σαν λιγουρια! Δε μπορώ να κάνω κίνηση σε καμία αν έχω αυτούς δίπλα!
Γιατι το λες; Δεν γινεται αυτο.. Μονος και παλι σε κοιταζουν παραξενα..

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Σήμερα έπαιξε τσαπου με γκόμενα από τιντερ..Βουλγάρα .. μέτρια... κατευθείαν ξενοδοχεία ενώ μου είπε για καφέ τις λέω πάμε εκεί και όπως μας βγεί...είμαι χωρισμένος εδώ και τρεις μήνες ..κάτι φυσιολογικό να βρεθεί είναι δύσκολο..και να σου αρέσει κιολας

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Ελλεϊνίδα σε ώρα δράσης...
Προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν καβαλάει μόνο :alivedick:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ελλεϊνίδα σε ώρα δράσης...
Προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν καβαλάει μόνο :alivedick:
ειχα γνωρισει μια γκομενα μεσα στον κορονοιο απο το τιντερ.Υποπλοιαρχος (με πολλα ψυχολογικα) και ωραιο μουνι.Επεσε ενα φάσωμα αλλα σιγα σιγα κατάλαβα οτι κατι
δε παει καλα με δαυτη οποτε δε το προχωρησα.Με επερνε τηλεφωνα το πρωι και εριχνε κλαμα λογω δουλειας.Τις λέω γιατι τοτε τη διάλεξες? μου λεει ηθελα να αποδειξω οτι μπορω να κανω οτι κανουν και οι αντρες

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
ειχα γνωρισει μια γκομενα μεσα στον κορονοιο απο το τιντερ.Υποπλοιαρχος (με πολλα ψυχολογικα) και ωραιο μουνι.Επεσε ενα φάσωμα αλλα σιγα σιγα κατάλαβα οτι κατι
δε παει καλα με δαυτη οποτε δε το προχωρησα.Με επερνε τηλεφωνα το πρωι και εριχνε κλαμα λογω δουλειας.Τις λέω γιατι τοτε τη διάλεξες? μου λεει ηθελα να αποδειξω οτι μπορω να κανω οτι κανουν και οι αντρες
Υποπλοίαρχος του ΠΝ ή του ΕΝ;

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Πήγες μόνος στο μπαρ η με παρέα? Δεν σε κοιτούσαν παράξενα που πήγες μόνος σου? Ελλάδα αν βγεις μόνος σου νομίζω σε αποφεύγουν οι ελλεινιδες..εχουνε και αυτό το κακό εκτός των άλλων.. Εγώ πχ έχω 2 φιλους
Αλλά είναι τόσο άχρηστοι που προτιμώ να βγω μονος μου.. Αν βγω μαζί τους με κάνουνε ρεζίλι σε όλο το μαγαζί!!αν δούνε γκομενα κανουνε σαν λιγουρια! Δε μπορώ να κάνω κίνηση σε καμία αν έχω αυτούς δίπλα!
με έναν φίλο βγήκα μαζί.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
τυπε μη περιμενεις απο το δρομο χυμα να βγαλεις γκομενα...ειδικα εδω ελλαδα
αν δεν βγάλω δεν έβγαλα...θα συνεχίσω πάντως το πέσιμο. Άλλωστε κύκλο δεν έχω να μου κάνει "πάσες" και δεν με νοιάζει κιόλας. Άλλωστε ξαναλέω ότι κυνηγάω το 1% σε επιτυχία, δεν εθελοτυφλώ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αν δεν βγάλω δεν έβγαλα...θα συνεχίσω πάντως το πέσιμο. Άλλωστε κύκλο δεν έχω να μου κάνει "πάσες" και δεν με νοιάζει κιόλας. Άλλωστε ξαναλέω ότι κυνηγάω το 1% σε επιτυχία, δεν εθελοτυφλώ...
θα χεστεις στο μουνι δηλαδη αν βρεις κυκλο

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
θα χεστεις στο μουνι δηλαδη αν βρεις κυκλο
δεν είπα αυτό τύπε, μην τα βγάζεις από το μυαλό σου. Αλλά πχ πρόχειρα σκεπτόμενος, 4 στους 5 που ξέρω που έχουν σχέση από κύκλο την βρήκαν. Αν σου προτείνουν 2-3 τύπισσες, κάποια μπορεί να σου κάνει. Εγώ βέβαια θεωρώ ότι το 99% των γυναικών δεν κάνουν για σχέση στις μέρες μας, γι' αυτό δεν θέλω κύκλους και τετράγωνα, πιο πολυ προβλημα σου δημιουργουν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιοδήποτε κονέ μέ γκόμενα γίνει από φίλους-γνωστούς κτλ, θά είναι περίσσευμα γκόμενας!!
Σιγά μήν υπάρχει αξιόλογη καί αξιοπρεπής γκόμενα, καί τήν γνωρίσουν σέ άνδρα...μόνο στίς ταινίες αυτά.
-Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ζηλιάρηδες καί προβληματικοί, δέν κάνουν τό "Καλό" μόνο τό κακό-

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206

εδω βλεπουμε την καταντια των νεαρων κοριτσιων που πηγαινουν λυκειο στην ελλαδα, τελειως κατεστραμμενες , τα χειροτερα ερχονται, αυτες θα γινουν στα τριαντα τους 10 φορες χειροτερες σε σχεση με τις σημερινες τριανταρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δεν είπα αυτό τύπε, μην τα βγάζεις από το μυαλό σου. Αλλά πχ πρόχειρα σκεπτόμενος, 4 στους 5 που ξέρω που έχουν σχέση από κύκλο την βρήκαν. Αν σου προτείνουν 2-3 τύπισσες, κάποια μπορεί να σου κάνει. Εγώ βέβαια θεωρώ ότι το 99% των γυναικών δεν κάνουν για σχέση στις μέρες μας, γι' αυτό δεν θέλω κύκλους και τετράγωνα, πιο πολυ προβλημα σου δημιουργουν.
εγω παλι κανεναν δε ξερω που να εχει βρει απο κυκλο...και ολοι τις γνωρισαν ειτε απο μαγαζια,ειτε απο χομπι.Και γνωριζω ενα καρο κοσμο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

εδω βλεπουμε την καταντια των νεαρων κοριτσιων που πηγαινουν λυκειο στην ελλαδα, τελειως κατεστραμμενες , τα χειροτερα ερχονται, αυτες θα γινουν στα τριαντα τους 10 φορες χειροτερες σε σχεση με τις σημερινες τριανταρες.
Θέλουν καί 1.90 οι τάπες μέ τά χέρια στήν ανάταση!!
Καλά αυτό ότι ήθελαν μηχανάκια καί αμάξια πάντα υπήρχε, δέν είναι τωρινό φαινόμενο.
-Βέβαια παλιά είχαν λίγοι αμάξια όχι όπως τώρα, πού στό κάθε αρχιδάκι τού τό παίρνουν οι γονείς του καί πουλάνε μούρη-

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Αυτός ο γελοίος μύθος του 'βρίσκω γκόμενα στα μπαρ' είναι που συντηρεί τα πιο σάπια μαγαζιά με τον πιο αποτυχημένο κόσμο.
Αναφέρομαι στα μαγαζιά έχουν που πάνε όλα τα λιγούρια επειδή μαζεύουν κάνα μεθυσμένο ξέκωλο (που δεν θα τους κάτσει) και πουλάει τζέρτζελο. Ειδικά κάτι Κολωνάκια μαζεύουν τη χειρότερη πλέμπα του είδους.
Χώρια που δεν αντέχεται το περιβάλλον, και για να την παλέψουν γίνονται όλοι στουπί για να περάσει η ώρα!

Όταν ήμουν πιτσιρικάς κι ανήσυχος βγαίναμε σε διάφορα μπαράκια βόλτες, πιο συνοικιακά και αφτεράδικα μαγαζιά που δεν πάνε όλοι να κοιταχτούν. Και γκόμενες βγάζαμε, και νέες παρέες φτιάξαμε κι όλα ωραία! Είχα σχέση 2 χρόνια με γκόμενα που γνώρισα σε μπαρ, κι είχα περάσει και πολύ ωραία μάλιστα!
Αλλά αυτά νομίζω δεν πολυπαίζουν απο μια ηλικία και μετά. Δεν έχεις και την περιέργεια/ενθουσιασμό που είχες μικρότερος πλέον γι να μπεις στο τριπάκι!

Τα μπαρ είναι αν θες να πας με κάναν φίλο/η να τα πείτε απλά, ή και μόνος σου αν θέλεις απλά να απολαύσεις ένα δυο χαλαρά ποτάκια για 'σβήσιμο'. Δεν είναι για να πηγαίνεις να απλώνεσαι παντού μήπως και φορτώσεις κάνα αποκαίδι.
Έχει τέτοιους έξω, στάνταρ φάτσες σε κάποια μαγαζιά που σκάνε 3-4 καταδρομικές και βαράνε όπου βρουν. Απορώ με το κουράγιο της απελπισίας του, μιλάμε για κατάντια. Χώρια που κάνουν μπαμ από μακριά.

Σχετικά με το να πηγαίνεις μόνος σου σε μπαρ: το κάνω κατά καιρούς, είναι μια συνήθεια που ξεκίνησα 5 χρόνια περίπου, συνήθως άμα γυρνάω κάποια άλλη έξοδο, έτσι να χαλαρώσω σε μια γωνίτσα στοχαζόμενος τις μαλακίες της ημέρας.
Η πρώτη φορά νιώθει περίεργα, σκέφτεσαι 'πω θα καταντήσω να είμαι ο γραφικός μοναχικός τύπος στη γωνία, αξιοθέατο'. Μετά συνειδητοποιείς πως δε χέστηκε κανείς κι όλα καλά. Βασικά σου προσφέρει μια ωραία αίσθηση ελευθερίας, σα να είσαι γυμνός αφού δεν έχεις την 'γκρίζα ζώνη' της παρέας σου να σε περικλείει. Αρκετοί το κάνουν. Δεν πας να την πέσεις όυτε έχεις τέτοια προσμονή. Πας για την πάρτη σου να χαλαρώσεις.

Κάποιες φορές μου πιάνουν την πάρλα άσχετοι. Συνήθως οι γυναίκες (αν δεν κάνεις το λάθος να τις κοιτάξεις γενικά) ρωτάνε αν έφαγα στήσιμο από γκόμενα, τους λέω καμμιά μαλακία σαν 'κρέμασα κάποια και αυτοτιμωρούμαι να δω πως είναι' ή 'Α! ήρθες επιτέλους!' και μετά το ρίχνω στον χαβαλέ λέγοντας μαλακίες. Οι αποτυχημένοι άνδρες σου πιάνουν την πάρλα διήγοντας την αποτυχία τους στο καμάκι. Αυτούς τους διώχνω στα μπαμ.

Τα μπαρ δεν προσφέρονται προς κοινωνικοποίηση γενικά-ΕΙΔΙΚΑ της βαριές ώρες 3-4 που ξεμένουν τα ζόμπι.

Όσον αφορά το θέμα 'κύκλος', συγνώμη αλλά το θεωρώ βασικό. Αναλογικά αν το πάρει κανείς, όσους περισσότερους ανθρώπους ξέρεις τοσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις γυναίκες. Δε μιλάμε για 'πάσες' από παρέες (ο,τι χειρότερο) αλλά για κύκλους ανθρώπων με τους οποίους μπορείς να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
Όχι μπακουροπαρέες που βλέπουν μπάλα στις καφετέριες, όχι παρέες απο στρατό και αηδίες. Γενικά αποφεύγουμε άνδρες που δε γαμάνε, καθώς η μπακουρίλα 'κολλάει' μάγκες.
Πχ. θα βρεις ένα βράδυ κάπου μια παρέα, θα ναι μια φίλη τους εκεί (σάπια, χονδρή, ναυάγιο ό,τι νάναι). Αν δεν είναι ζώον, αποδέξου την, δε χάνεις κάτι. Μια βδομάδα μετά μπορεί πχ να σε πάρει να σου πει 'είμαι εδω με δυό φίλες μου αν θες έλα μια βόλτα' (το παίζεις βαρύς σ αυτά, φάση 'αν σας προλάβω' κλπ).
Η σάπια που σε συμπαθησε, θα θέλει να πουλήσει μούρη στις πιο ωραίες φίλες της 'κοιτάξτε έναν τύπο που γνώρισα΄' κλπ. Εκεί πας και παίζεις μπαλίτσα όπως θες αναλόγως, δικιά σου η σκηνή, δικό σου και το ακροατήριο άμα λάχει.

Τέλος, παραθέτω το εξής: Στα 40 μου συνειδητοποίησα πως γενικώς οι σχέσεις κανένα ιδιαίτερο νόημα έχουν μόλις τελειώσουν τα μέλια. Τα χω ζήσει με το κουτάλι, ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο όποια είχα, μέχρι και γυναίκες για τις οποίες τρελαινόμουν για πάρτη τους, ύστερα από λίγο τις βαριόμουν οικτρά. Μόλις το αποδέχτηκα, έγινα πιο κυνικός μεν, πιο ρεαλιστής και πλέον η αντιμετώπιση μου προς αυτές είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και ουσιαστική.
Τι θέλω να πω? ναι οκ όλοι να γαμήσουμε κοιτάμε μεν, αλλά δεν κάνει κακό να δουλεύουμε λιγάκι με τον εαυτό μας, να ξέρουμε ποιοι σκατά είμαστε και σε ποια γη πατάμε! Όταν ξέρεις εξαρχής πως την άλλη δε θες να τη βρεις στο κρεβάτι το πρωί, θα το χειριστείς αναλόγως και θα αποφύγεις κακοτοπιές. Πολλά απτα σκατά που περιγράφουμε εδω μέσα, ΘΕΛΟΥΜΕ και τα τρώμε!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
εγω παλι κανεναν δε ξερω που να εχει βρει απο κυκλο...και ολοι τις γνωρισαν ειτε απο μαγαζια,ειτε απο χομπι.Και γνωριζω ενα καρο κοσμο
μήπως εννοείς σε μεγαλύτερες ηλικίες;

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21

αν τις έβλεπα μπροστά μου εγώ που είμαι περίπου 1,65 θα τους την έπεφτα μόνο και μόνο για να δω πως θα ξινίσουν τα μούτρα τους :2funny:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
περιεργα πραγματα λεει η τυπισα..δεν ειχε καμια εμπιιρια πανω σε φορτηγα..και της εδωσαν να οδηγαει τριαξονικο τρακτορα με μιχανημα πανω και τρειλερ..εγω οταν πηγα για οδηγος σχολικου με εξετασαν καμια ωρα και για φορτηγο με χιαν καμια βδομαδα δοκιμαστικα..ειδικα σε ελλεινιδες ουτε φορτηγακι σπριντερ δεν τους δινουν να οδηγησουν..τωρα πως αυτη εγινε νταλικιερισα απο το μηδεν..πιστευω οτι απλα ειναι η γκομενα του πλουσιου αφεντικου..και την αφηνει που και που να κανει κανα δρομολογιο για να το παιξει και αυτη οδηγος..αλλωστε στο βιντεο λεει οτι ξεκινησε σαν γραμματεας στην επιχειρηση αυτη. υποψιαζομαστε τι εκανε με το αφεντικο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και παρατηρεις οτι λενε οτι εχουνε γκομενο..πραγματικα στο ελλαντ αδεν υπαρχει ελλεινιδα χωρις γκομενο.χασιμο χρονου το καμακι αφου ολες εχουν..
στ' αρχίδια μας, εμείς την πέφτουμε και δεν υποχωρούμε μέχρι να φτάσουν σε αδιέξοδο και να πρέπει είτε να μας δώσουν τηλέφωνο είτε να πουν ότι έχουν γκόμενο!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
δηλαδη στις ποσες πιτες θα πεις να σταματησεις το καμακι?ασε που εκει που μενεις υπαρχει κινδυνος να ξανακανεις καμακι σε καποια που ειχες κανει πριν λιγες μερες και ειχες φαει πιτα..μενω σε μικρη περιοχη και δεν εχει πολλες γυναικες..σε μια την εχω πεσει 2 φορες..χωρις να θυμαμαι οτι ειναι αυτη
δεν έχω σκεφτεί να βάλω όριο. Σίγουρα όχι πριν τις 100 σερί! Καλά έκανες και την έπεσες, και τι έγινε που την έπεσες εν αγνοία σου δεύτερη φορά; τι συνέπεια είχε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom