Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Πήγα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μάζωξη πολυπληθή, σέρνοντας μαζί μία "φίλη" Δανή που γνωρίζω πολλά χρόνια και έρχεται ενίοτε Ελλάδα για εμπορικές συμφωνίες κτλ κτλ κτλ. Είναι παντρεμένη εκεί σε φάση ανοιχτός γάμος κτλ, που δεν μας αφορούν. Πάμε λοιπόν εκει με την φίλη, που τόσα χρόνια έμαθε να συνεννοείται και στα Ελληνικά. Εμφανισιακά, τα νορδικά της χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίζει. Περί τα 50-52, 1,78, λεπτή, αλλά τονωμένη κορμάρα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Πλέον τα μαλλιά της τα βάφει σε έντονο κοκκινο, σε σχέση με το ξανθό που την γνώρισα εγώ πολλά χρόνια πρίν. Να πώ ότι με το που μπήκε μέσα, όλες οι κυρίες μας κοίταξαν ξινισμένα. Γενικά για τις συζύγους των παντρεμένων ακόμα φίλων μου είμαι persona non grata, γιατί με το που ξεκίνησαν οι μαλακίες στο γάμο μου τα βρόντηξα όλα και απο τότε εχω γίνει αιδοιϊκός μύστης, γαμώντας γκόμενες, πουτάνες ή και κάνοντας αρπαχτές με διάφορες και δεν με σέρνει μια μαλακισμένη σαν και δαύτες απο την μύτη. Κάποιοι είχαν φέρει και παιδιά, εικάζω μέχρι να αλλάξει ο χρόνος και μετά θα έφευγαν. Τσόλια... Τα κορίτσια να μιλάνε μηδενιστικά και με απαξίωση, ντυμμένες σαν να πάνε για πιάτσα και τα αγόρια να λένε βλακείες και να είναι ντυμένα λες και πάνε για καφέ με μαντραχαλάδες άλλους. Κατάντια.Η γυναίκα έζησε πλήρω απαξίωση έχω να πώ. Μιλάμε για υφάκια δηλητηριώδη απο τις φακλάνες και σπόντες πέρα δώθε. Ξεχώριζε αρκετά απο εκείνες. Κάτσαμε μια ώρα και φύγαμε πολύ πρίν την αλλαγή του χρόνου, γιατι σπάστηκα και εκείνη δεν αισθανόταν όμορφα. Πήγα σπίτι και έψησα κάτι μπριζόλες στο τζάκι, έχοντας μουσική στα δικά μας γουστα, με ησυχία και χωρίς ξινίλες. Γαμήθηκαμε όπως μας άξιζε, άφησα το γονιδιακό μου αποτύπωμα εντός εκτός και επι τα αυτά και περάσαμε τέλεια. Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα.

Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
465
665EFC12-9A4E-4649-A308-0A0B193AE6B7.jpeg
Καλημερα χρόνια πολλά και πολλά φιλια από την Σαλονικιά:kiss-mark:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.424
Πόντοι
456

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα.
Η μέση ελληνίδα είναι ένα κράμα υποσεξουαλικής θεούσας και κομμουνίστριας, κακομαθημένης με το σύνδρομο της "πριγκίπισσας".
Γι' αυτο και ο σύγχρονος φεμινισμός δεν έχει και πολύ αποδοχή απ' τις ελληνίδες (ούτε καν το metoo) γιατί απλούστατα δεν το χρειάζονται, δεν τους είναι απαραίτητο όταν ο μέσος έλληνας άνδρας είναι ο super cuck, ούτε καν beta που λένε και ανά πάσα στιγμή γίνεται χαλάκι να τον πατήσει η οποιαδήποτε!
Διαβάζοντας την ιστορία, απ' την απώτατη αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας βλέπουμε συνέχεια το ίδιο μοτίβο.
Ακόμα και η πιο ακραία δυτική φεμινίστρια είναι κατά πολύ ανώτερη απ' όλες τις ελληνίδες μαζί.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Έπεσε το βλέμμα μου σε ένα από αυτά τα μεσημεριανά χαζοπαίχνιδα στην τηλεόραση. Στην ομάδα ήταν 4 κορίτσια και ένα αγόρι και η ομάδα λεγόταν "Τέσσερις και ο μπούφος", τι να πεις μετά;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Εύγε!
Tα έχουμε ξαναπεί. Άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες είναι γεννημένος νικητής. Άνδρας που γαμάει μόνο πουτάνες είναι για τον πούτσο καβάλα (αδιάφορο
αν δεν αρέσει η γνώμη μου
στο κοινό) εκτός
αν είναι σωματικά ανάπηρος
και συναντά μεγάλη
δυσκολία στα γκομενιλίκια (που ακόμα κι αυτοί κάτι καταφέρνουν). Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία άλλη κατηγορία ανδρών με "μονιμότητα" στην πορνεία.

:rockon:
Βγες εκτός του κλεινου αστεος ,μόνος και ξένος μέσα σε ξένους και μετά έλα να μας πεις πόσα ΑΠΙΔΙΑ βανει ο σάκος...που αν θα βγεις Κυριακή για βόλτα θα βλέπεις τους γειτόνους σου ,παππούδες και λαθρο.
Μετά θα αφήσεις τις μεγαλοστομίες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Έπεσε το βλέμμα μου σε ένα από αυτά τα μεσημεριανά χαζοπαίχνιδα στην τηλεόραση. Στην ομάδα ήταν 4 κορίτσια και ένα αγόρι και η ομάδα λεγόταν "Τέσσερις και ο μπούφος", τι να πεις μετά;;;;
Αυτή η μισοριξια ο μπούφος μπορεί να φοράει και πιο μικρά νούμερα σε ρούχα και παπούτσια από τις γκομενιτσες της ομάδας του .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο Ελληνας είναι άσχετος-ανίδεος από live καμάκι, πάει στήν γκόμενα μέ μορφή "Εφόδου" καί είναι λογικό νά φοβούνται οι μούνες!!
Καί αυτό γίνεται από τήν ανησυχία καί τήν αγαμία πού έχει ερωτικά.Οι επιτυχίες πού μπορεί νά έχει αγγίζουν τό μηδέν.
Φυσικά δέν φταίει τό καμάκι ώς τρόπος γνωριμίας μέ τίς γκόμενες, αλλά οι ίδιοι οί άνδρες πού είναι άσχετοι...καί τά χάνουν!!
-Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μέ τίς Ελλεηνίδες, τό live καμάκι χάνει τήν όποια αίγλη-λάμψη καί αξία έχει οι λόγοι είναι γνωστοί-

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι έφοδο λες. Ποιος Έλληνα παει να τη πέσει σε άγνωστες? Κανένας. Όλοι από κονε και πάρεες ψάχνουν να τι βρέξουνε.. Από τίντερ γαμαει κανένας τίποτα? Πως μπορούμε να στείλουμε μηνημα σε αυτές που θέλουμε?
Ελάχιστοι άνδρες κάνουν καμάκι, αλλά εντελώς λάθος καί φυσικά παίρνουν τά αρχίδια τους, ούτε γκόμενα ούτε τίποτα!!
Από Tinder όποιος γαμάει -Ελάχιστοι ήρωες- γαμεί κάτι άσχημες-ψυχάκια γιά τό τρελοκομείο.Γκόμενα πού νά βλέπεται...ξέχνα το.
Μπά!!! Εκεί ψάχνεις καί εσύ ρέ, στό Tinder ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εύγε!
Tα έχουμε ξαναπεί. Άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες είναι γεννημένος νικητής. Άνδρας που γαμάει μόνο πουτάνες είναι για τον πούτσο καβάλα (αδιάφορο
αν δεν αρέσει η γνώμη μου
στο κοινό) εκτός
αν είναι σωματικά ανάπηρος
και συναντά μεγάλη
δυσκολία στα γκομενιλίκια (που ακόμα κι αυτοί κάτι καταφέρνουν). Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία άλλη κατηγορία ανδρών με "μονιμότητα" στην πορνεία.

να και σε κατι που συμφωνω μαζι σου...(οχι οτι εχω διαβάσει τα αλλα,απλα ετυχε και επεσε το ματι μου στη πρωτη σειρα)

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
να και σε κατι που συμφωνω μαζι σου...(οχι οτι εχω διαβάσει τα αλλα,απλα ετυχε και επεσε το ματι μου στη πρωτη σειρα)
Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, είναι δικαίωμα σου αλλά όλα οτι γράφω είναι ακριβώς ότι συμβαίνει
και είναι όλα σωστά ως αποδεδειγμένα γεγονότα.
Επιπροσθέτως, δεν με νοιάζει το σωστό αλλά τι με/μας συμφέρει ως φύλο. Το σωστό το κοιτάζω μόνο όταν το θηλυκό φερθεί σωστά, αναγνωρίσει
την ανωτερότητα μας
και παρέχει φροντίδα/υπηρεσίες, δηλαδή εξαιρετικά σπάνια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, είναι δικαίωμα σου αλλά όλα οτι γράφω είναι ακριβώς ότι συμβαίνει
και είναι όλα σωστά ως αποδεδειγμένα γεγονότα.
Επιπροσθέτως, δεν με νοιάζει το σωστό αλλά τι με/μας συμφέρει ως φύλο. Το σωστό το κοιτάζω μόνο όταν το θηλυκό φερθεί σωστά, αναγνωρίσει
την ανωτερότητα μας
και παρέχει φροντίδα/υπηρεσίες, δηλαδή εξαιρετικά σπάνια.

η γυναικα θα σου φερθει σαν ανωτερο ον αν νιωσει οτι οντως εισαι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βγες εκτός του κλεινου αστεος ,μόνος και ξένος μέσα σε ξένους και μετά έλα να μας πεις πόσα ΑΠΙΔΙΑ βανει ο σάκος...που αν θα βγεις Κυριακή για βόλτα θα βλέπεις τους γειτόνους σου ,παππούδες και λαθρο.
Μετά θα αφήσεις τις μεγαλοστομίες...
Δίνω ένα ελαφρυντικό
σε αυτό που λες
αλλά ο άνδρας ως ανώτατο ον στον πλανήτη πρέπει να μην υποχωρεί ποτέ και να βρίσκει λύσεις η τουλάχιστον
να προσπαθεί για να είναι εντάξει με την συνείδησή του.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
η γυναικα θα σου φερθει σαν ανωτερο ον αν νιωσει οτι οντως εισαι.
Αυτό ακούγεται -και είναι- ρομαντικό. Στην καλύτερη περίπτωση η γυναίκα, θα αποδεχθεί την προσωρινή "ήττα" και θα μαζευτεί για λίγο ή αρκετά
αν βλέπει ότι "βολεύεται". Έπειτα όμως θα οδηγηθεί ξανα σε επεκτατική δραστηριότητα διότι πάντα
η γυναίκα αισθάνεται κόμπλεξ απέναντι στον άνδρα από μωρό. Θέλει να τον γκρεμίσει για να νιώσει ανώτερη.
Μην ξεχνάς ότι σε κάθε
-μα σε κάθε περίπτωση-
όσο ένας άνδρας μαζεύεται, τόσο η γυναίκα θα απλώνεται.
Ο μέσος άνδρας μπροστά
σε κάθε πρόβλημα, το διεμβολιζει ενώ η γυναίκα
το περικυκλώνει. Δεν συγκρίνεται ο άνδρας με την γυναίκα. Ειδικά σήμερα όπου οι γυναίκες είναι μόνο
για γαμήσι και πέταμα
με απειροελάχιστες εξαιρέσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αυτό ακούγεται -και είναι- ρομαντικό. Στην καλύτερη περίπτωση η γυναίκα, θα αποδεχθεί την προσωρινή "ήττα" και θα μαζευτεί για λίγο ή αρκετά
αν βλέπει ότι "βολεύεται". Έπειτα όμως θα οδηγηθεί ξανα σε επεκτατική δραστηριότητα διότι πάντα
η γυναίκα αισθάνεται κόμπλεξ απέναντι στον άνδρα από μωρό. Θέλει να τον γκρεμίσει για να νιώσει ανώτερη.
Μην ξεχνάς ότι σε κάθε
-μα σε κάθε περίπτωση-
όσο ένας άνδρας μαζεύεται, τόσο η γυναίκα θα απλώνεται.
Ο μέσος άνδρας μπροστά
σε κάθε πρόβλημα, το διεμβολιζει ενώ η γυναίκα
το περικυκλώνει. Δεν συγκρίνεται ο άνδρας με την γυναίκα. Ειδικά σήμερα όπου οι γυναίκες είναι μόνο
για γαμήσι και πέταμα
με απειροελάχιστες εξαιρέσεις.

δε το κανει για να νιωσει ανωτερη,το κανει για να τεσταρει κατα ποσο αρσενικο ειναι ο αλλος.Αν νιωσει ανώτερη, τελος

Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Αυτό το θέμα κοντεύει τις 10.000 σελίδες και έχει πάνω από 6.000.000 views. Θα έπρεπε μια εκπομπή να το κάνει θέμα και να καλέσει μέλη από εδώ να μιλήσουν μαζί με ψυχολόγους γυναίκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Δίνω ένα ελαφρυντικό
σε αυτό που λες
αλλά ο άνδρας ως ανώτατο ον στον πλανήτη πρέπει να μην υποχωρεί ποτέ και να βρίσκει λύσεις η τουλάχιστον
να προσπαθεί για να είναι εντάξει με την συνείδησή του.

Μα το να ασχολείται με τις πουτανες είναι ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ σε ένα κατεστημένο που θέλει τον άνδρα θηλυπρεπή η ασεξουαλ στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom