Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 86
Η μέση ελληνίδα είναι ένα κράμα υποσεξουαλικής θεούσας και κομμουνίστριας, κακομαθημένης με το σύνδρομο της "πριγκίπισσας".Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα.
Βγες εκτός του κλεινου αστεος ,μόνος και ξένος μέσα σε ξένους και μετά έλα να μας πεις πόσα ΑΠΙΔΙΑ βανει ο σάκος...που αν θα βγεις Κυριακή για βόλτα θα βλέπεις τους γειτόνους σου ,παππούδες και λαθρο.Εύγε!
Tα έχουμε ξαναπεί. Άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες είναι γεννημένος νικητής. Άνδρας που γαμάει μόνο πουτάνες είναι για τον πούτσο καβάλα (αδιάφορο
αν δεν αρέσει η γνώμη μου
στο κοινό) εκτός
αν είναι σωματικά ανάπηρος
και συναντά μεγάλη
δυσκολία στα γκομενιλίκια (που ακόμα κι αυτοί κάτι καταφέρνουν). Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία άλλη κατηγορία ανδρών με "μονιμότητα" στην πορνεία.
Αυτή η μισοριξια ο μπούφος μπορεί να φοράει και πιο μικρά νούμερα σε ρούχα και παπούτσια από τις γκομενιτσες της ομάδας του .Έπεσε το βλέμμα μου σε ένα από αυτά τα μεσημεριανά χαζοπαίχνιδα στην τηλεόραση. Στην ομάδα ήταν 4 κορίτσια και ένα αγόρι και η ομάδα λεγόταν "Τέσσερις και ο μπούφος", τι να πεις μετά;;;;
Ελάχιστοι άνδρες κάνουν καμάκι, αλλά εντελώς λάθος καί φυσικά παίρνουν τά αρχίδια τους, ούτε γκόμενα ούτε τίποτα!!Τι έφοδο λες. Ποιος Έλληνα παει να τη πέσει σε άγνωστες? Κανένας. Όλοι από κονε και πάρεες ψάχνουν να τι βρέξουνε.. Από τίντερ γαμαει κανένας τίποτα? Πως μπορούμε να στείλουμε μηνημα σε αυτές που θέλουμε?
να και σε κατι που συμφωνω μαζι σου...(οχι οτι εχω διαβάσει τα αλλα,απλα ετυχε και επεσε το ματι μου στη πρωτη σειρα)Εύγε!
Tα έχουμε ξαναπεί. Άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες είναι γεννημένος νικητής. Άνδρας που γαμάει μόνο πουτάνες είναι για τον πούτσο καβάλα (αδιάφορο
αν δεν αρέσει η γνώμη μου
στο κοινό) εκτός
αν είναι σωματικά ανάπηρος
και συναντά μεγάλη
δυσκολία στα γκομενιλίκια (που ακόμα κι αυτοί κάτι καταφέρνουν). Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία άλλη κατηγορία ανδρών με "μονιμότητα" στην πορνεία.
Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, είναι δικαίωμα σου αλλά όλα οτι γράφω είναι ακριβώς ότι συμβαίνεινα και σε κατι που συμφωνω μαζι σου...(οχι οτι εχω διαβάσει τα αλλα,απλα ετυχε και επεσε το ματι μου στη πρωτη σειρα)
η γυναικα θα σου φερθει σαν ανωτερο ον αν νιωσει οτι οντως εισαι.Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, είναι δικαίωμα σου αλλά όλα οτι γράφω είναι ακριβώς ότι συμβαίνει
και είναι όλα σωστά ως αποδεδειγμένα γεγονότα.
Επιπροσθέτως, δεν με νοιάζει το σωστό αλλά τι με/μας συμφέρει ως φύλο. Το σωστό το κοιτάζω μόνο όταν το θηλυκό φερθεί σωστά, αναγνωρίσει
την ανωτερότητα μας
και παρέχει φροντίδα/υπηρεσίες, δηλαδή εξαιρετικά σπάνια.
Δίνω ένα ελαφρυντικόΒγες εκτός του κλεινου αστεος ,μόνος και ξένος μέσα σε ξένους και μετά έλα να μας πεις πόσα ΑΠΙΔΙΑ βανει ο σάκος...που αν θα βγεις Κυριακή για βόλτα θα βλέπεις τους γειτόνους σου ,παππούδες και λαθρο.
Μετά θα αφήσεις τις μεγαλοστομίες...
Αυτό ακούγεται -και είναι- ρομαντικό. Στην καλύτερη περίπτωση η γυναίκα, θα αποδεχθεί την προσωρινή "ήττα" και θα μαζευτεί για λίγο ή αρκετάη γυναικα θα σου φερθει σαν ανωτερο ον αν νιωσει οτι οντως εισαι.
δε το κανει για να νιωσει ανωτερη,το κανει για να τεσταρει κατα ποσο αρσενικο ειναι ο αλλος.Αν νιωσει ανώτερη, τελοςΑυτό ακούγεται -και είναι- ρομαντικό. Στην καλύτερη περίπτωση η γυναίκα, θα αποδεχθεί την προσωρινή "ήττα" και θα μαζευτεί για λίγο ή αρκετά
αν βλέπει ότι "βολεύεται". Έπειτα όμως θα οδηγηθεί ξανα σε επεκτατική δραστηριότητα διότι πάντα
η γυναίκα αισθάνεται κόμπλεξ απέναντι στον άνδρα από μωρό. Θέλει να τον γκρεμίσει για να νιώσει ανώτερη.
Μην ξεχνάς ότι σε κάθε
-μα σε κάθε περίπτωση-
όσο ένας άνδρας μαζεύεται, τόσο η γυναίκα θα απλώνεται.
Ο μέσος άνδρας μπροστά
σε κάθε πρόβλημα, το διεμβολιζει ενώ η γυναίκα
το περικυκλώνει. Δεν συγκρίνεται ο άνδρας με την γυναίκα. Ειδικά σήμερα όπου οι γυναίκες είναι μόνο
για γαμήσι και πέταμα
με απειροελάχιστες εξαιρέσεις.
Μα το να ασχολείται με τις πουτανες είναι ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ σε ένα κατεστημένο που θέλει τον άνδρα θηλυπρεπή η ασεξουαλ στην καλύτερη των περιπτώσεων.Δίνω ένα ελαφρυντικό
σε αυτό που λες
αλλά ο άνδρας ως ανώτατο ον στον πλανήτη πρέπει να μην υποχωρεί ποτέ και να βρίσκει λύσεις η τουλάχιστον
να προσπαθεί για να είναι εντάξει με την συνείδησή του.