Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν γαμούσαν πιο πολλοί . Ίσως είχε λιγότερους κλαψιάρηδες και αούγκανους τέρμα. Και δεν ήταν τόσο ευαισθητούληδες να κλαίνε για 3-4 χυλόπιτες.

Τότε όμως δεν είχες δυνατότητα για on line γνωριμίες. Προξενιά από συμμαθήτριες συμφοιτήτριες, χωριανές ... κολλητές που έπρεπε να τις τρως στη μάπα.

Και πολλοί για να το παίξουν γκόμενοι ... δούλευαν νύχτα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , όχι για τα σκατά λεφτά ... έμπαιναν σε κωλοομάδες .... και άλλες μαλακίες.

Οι 16ρηδες του 1990 αν ήμασταν 16 τώρα θα χρειαζόμασταν ένα νεφρό μεταμόσχευση κάθε έξη μήνες.
ΤΩΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Πολύ λιγότερες παρθένες ... και στα 15 και στα 16 και στα 17 και στα 18 και στα 19 και στα 20 και στα 22 και στα 25 !
Τότε κάργα παρθένες τζίβα απάτητη με βαπόνα μη τη φάει ο σκώρος ....

:coffee::coffee::coffee: καΥλη χρονια Λακη!! θεωρεις πως οι εφαρμογες γνωριμιων βοηθησαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ή εκαναν πιο περιπλοκη την κατασταση?

εχω την αισθηση πως η ιντερνετικη "κοινωνικη δικτυωση" εκανε εν τελει πιο ...αντισοσιαλ τις νεες γενιες!

ναι μεν εχεις την ευκαιρια αλληλεπιδρασης και προσβασης σε μεγαλυτερο αριθμο γυναικων,ομως απο κοντα..αλλαζει το πραμα!

γνωριμιες γινονται πιο ευκολα ,γκολ σημειωνονται ομως πιο δυσκολα .

ισως κανω και λαθος. εγω προτιμω την ευθεια οδο,σε καθε περιπτωση.

οι 16αρες και οι 20αρες παρθενες προφανως εχουν ελαττωθει, αλλα τις γαμανε οι λιγοι. οπως συνεβαινε παντοτε .

απλως τωρα σε αυτους τους λιγους συμπεριλαμβανονται και καποιοι συνομηλικοι τους,οχι μονο μεγαλυτεροι (οπως παλιοτερα).

το αρσενικο πρεπει να φαει αρκετα χαστουκια μεχρι τα 22(τουλαχιστον) για να ξυπνησει και να τις βλεπεις ολες ιδιες.

ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος ποτε θα ξυπνησει ,μεσα απο τα βιωματα και την ψυχολογια που θα χτισει:hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το φόρουμ έχει μολυνθεί από θλιβερούς τύπους με άδειες ζωές. :2funny: Δεν μπορούν να βρουν γκόμενα ούτε για δείγμα, όλη μέρα πουτανίζουν και το παίζουν εραστές. :2funny:Επιχειρήματα δεν έχουν
και καταφεύγουν σε ταραχή, ύβρη, μυξορουφήγματα
και παπατζες ή παπαριές
ως ανίκανοι να απαντήσουν.
Τους ξεφτιλίζω καθημερινά, σπάνε πατώντας ιγκνόρ :2funny:
και είναι τόσο ανάξιοι που ούτε μίστερ μαλάκα δεν μπόρεσαν να με βγάλουν. :confused:Φανταστείτε πόσα κόμπλεξ έχουν μεταξύ τους που ψηφίζουν διαρκώς τους ίδιους και τους ίδιους. Ψήφιζουν π.χ τον δικηγορίσκο επειδή όλη μέρα τους λέει υπέρ του Κούλη η τον Σταλλόνε επειδή παρουσιάζει μια μυθική ζωή κτλ. Δηλαδή ψηφίζουν οποιονδήποτε δεν τους συμφέρει. Εμένα γιατί λοιπόν δεν με ψήφισαν; :confused: σας υπόσχομαι θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω τον τίτλο. Αν μάλιστα τα νήματα των ενημερώσεων δεν ανήκαν στην βασική θεματολογία με κίνδυνο να φάω μπαν, θα τους είχα στραγγίξει τις ψυχές :2funny: και δεν υπήρχε περίπτωση να άντεχαν. Ήδη τρεμοσβήνουν. :2funny: Ζήτω συγνώμη από όσους απογοήτευσα. Θα πάω να πιω έναν καφέ και μετά
θα έρθω με σκουριασμένο τσεκούρι. Έχω καλές ιδέες.

Καλή χρόνια και...

:rockon:
αντε και με το νεο ετος μη το ξανα σκασεις ε...βγαλε ενα χαρτι και βγες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αντε και με το νεο ετος μη το ξανα σκασεις ε...βγαλε ενα χαρτι και βγες
Εσύ δεν βγάζεις πολυ γέλιο. Γράφεις δύο σειρές με το ζόρι ρε μαν. :2funny: Έχεις πειραχθεί που τρως την σκόνη μου τόσο καιρό ως κότα κι όπως εύστοχα είχε πει κι ένας άλλος όλες σου οι συζητήσεις για γκόμενες
είναι του "κάποτε". :2funny:
Να είσαι καλά να παραθέτεις.
Πάω να φάω.

IMG_20240101_161750.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ δεν βγάζεις πολυ γέλιο. Γράφεις δύο σειρές με το ζόρι ρε μαν. :2funny: Έχεις πειραχθεί που τρως την σκόνη μου τόσο καιρό ως κότα κι όπως εύστοχα είχε πει κι ένας άλλος όλες σου οι συζητήσεις για γκόμενες
είναι του "κάποτε". :2funny:
Να είσαι καλά να παραθέτεις.
Πάω να φάω.

IMG_20240101_161750.jpg

η επομενη φωτο ελπίζω να ειναι το τρελοχαρτο

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Καλή χρονιά κύριοι!

Άκουσα απίστευτο σκηνικό πριν που βγήκα μια βόλτα για περπάτημα. Γκόμενα την έλεγε στον υποτακτικό της επειδή θεωρεί ότι της παίρνει λίγα δώρα. Και ο άλλος προσπαθούσε να κάνει διάλογο.

Καλά του μπήκε του 2024 του κακομοίρη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
η επομενη φωτο ελπίζω να ειναι το τρελοχαρτο
Ότι μπορώ κάνω ρε μαν.
Δεν σας προλαβαίνω.
Πάω να ποσταρω στο θέμα μου με κωλόμπαρα
μην κρυώσει το φαί.
Εσύ συνέχισε τις γάργαρες.

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν γινότανε παιχνίδι εκεί έξω.. Θα γαμουσες και εσύ πολλές με το ταξι. Αφού βλεπεις ότι με το ταξι δεν γίνεται παιχνίδι.σε 100 ελλεινιδες να τη πέσεις, θα φας 100 πίτες. Τόσο απλο. Άρα δε γίνεται πουθενά παιχνίδι. Αν οι ελλεινιδες δεν θέλουν να μιλανε σε ένα ταρίφα. Δεν μιλάνε με κανέναν άγνωστο..
μπα...δε παει ετσι...αλλα ειναι αληθεια δε γουστάρουν τους ταριφες και μεσα στο ταξι μπαλα δε γινεται.Εξω ομως ποιος σου ειπε οτι τους λεω οτι ειμαι ταριφας?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.298
Πόντοι
2.356
Τύπε, είμαι 51, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χέστηκα για την οποιαδήποτε γνώμη έχει οποιαδήποτε γυναίκα πλέον.
Επίσης, κοίτα ελαφρώς πιο πάνω. Αυτό που είπα, 150-300 ευρώ αξία το ύψος, βάρος κτλ. Τι είναι αυτό στις μέρες μας? 2-3 βόλτες στο σούπερμαρκετ?
Ένα τέτοιο παπάρι?
1704021876889.png

Δεν ξέρω ποιος πούστης είναι ο Michael Kors αλλά δεν ξέρω σε τι άλλο να το υπολογίσω.
Δηλαδή το "έχω προτιμήσεις και αξιοπρέπεια και δεν γαμιέμαι με κοντούς χοντρούς καραφλούς" ξεχνιέται άμα προσθέσεις μια τσάντα κάποιου πούστη. Άρα, μ'αυτά τα μαθηματικά καταλήγουμε στο ότι τα δικά μου αρνητικά αξίζουν όσο η δική τους αξιοπρέπεια και ισούνται με τσάντα κάποιου γκέι σχεδιαστή. Και είναι απλά fucking hilarious.
Έχω ρολόι Michael Kors τύπε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και που να τη βρούμε τη γκομενα? Βλεπεις εσύ να γίνεται παιχνίδι εκεί έξω?
Όπως πάω και την πέφτω εγώ κι άλλοι γύρω μας, μπορεί να πάει ο καθένας.
Αν δεν θέλουν ας μην πάνε αλλά όχι ότι δεν γίνεται.
Μόνο εδώ μέσα τους φαίνονται περίεργα αυτά, που το σάιτ έχει πήξει στους αποτυχημένους πουτανάκηδες. :2funny:
Μιλάμε για μεγάλη αχρηστία! :2funny:Αν αναλογιστείς τις μούμιες που πληρώνουν για να τους γλύψουν το μουνί
και τον κώλο παρακαλώντας τες για γλωσσόφιλα μήπως καυλώσουν ως ανίκανοι, η κατάσταση πολλών
είναι δυστυχώς για το τσίρκο! Αυτά βλέπουν στο πορνοσύστημα και δεν πρόκειται ποτέ να έρθει
ούτε μία ολοκληρωμένη πουτάνα πλέον. Άσε που κι αυτές που έρχονται καταλαβαίνουν τι μαλάκες πελάτες
υπάρχουν :2funny:και ξαπλάρουν εντελώς. Πάλι καλά που γαμάνε οι Πακιστανοί κι οι αράπηδες
και θυμούνται οι πουτάνες για ποιον λόγο ήρθαν στην Ελλάδα. :2funny:
Πολλοί Έλληνες είναι μικροτσούτσουνοι, κωλόγεροι και καραφλο-μπουχέσες με άπειρα κουσούρια πάνω τους.
Οι ίδιοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Τα σάλια περί συναγωνιστών δεν υπάρχουν. :2funny:
Οι μόνοι πετυχημένοι άνδρες στον χώρο είναι οι νταβατζήδες που εκμεταλλεύονται τις πουτάνες
διότι αλλιώς θα τους εκμεταλλευτούν αυτές κι όσοι τις δουλεύουν για να περνούν καλά.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Έχω κάνει συζήτηση με φίλο γιατρό απ'το Αμέρικα. General practitioner, σε κεντρικό μέρος, βλέπει καμιά 30αρια ασθενείς τη μέρα στο ιατρείο. Θεωρεί πως στην επόμενη γενιά το προσδόκιμο ζωής των γυναικών θα κατέβει καμιά 20αρια χρόνια κάτω από το ανδρικό. Λέει τρώνε σκατά, πίνουν σκατά, κάνουν ντράγκια, παίρνουν ένα σωρό νόμιμα ντράγκια τύπου αντικαταθλιπτικών, έχουν ένα σωρό ψυχολογικά, είναι όλες υπέρβαρες, όλες αγύμναστες, πλαδαρές, 25αρες με καρδιαγγεικό σαν του 70αρη.
Του λέω, κι οι άνδρες δεν είναι κι αυτοί έτσι? Μου λέει όχι, αυτοί αντιθέτως τώρα που δεν βρίσκουν να γαμήσουν πλακώθηκαν σε γυμναστήρια κι ασχολούνται περισσότερο με την υγεία τους. Τους άνδρες λέει γενικά οι καταχρήσεις δεν τους επηρεάζουν τόσο όσο τις γυναίκες, γιατί οι άνδρες ζούσαν σαν άνδρες κάτι αιώνες οπότε τους πιο αδύναμους τους ξέκανε η φυσική επιλογή. Ενώ οι γυναίκες μόλις ξεκίνησαν να ζουν σαν άνδρες και θα κατέβουν σε προσδόκιμο ζωής κάτω απ'τα 50.
Του λέω, ωραία, και δεν τους κάνεις εσύ συστάσεις να κόψουν τις μαλακίες? Λέει, πρώτον δεν θα με ακούσουν, δεύτερον δεν μας αφήνουν, τρίτον δεν συμφέρει γιατί άμα είναι πιο υγιείς χάνουμε πελατεία, και τέταρτον χέστηκα κιόλας γιατί η γυναίκα μετά τα 40 δεν έχει τίποτα χρήσιμο να δώσει.
Ωραίος ο GP, τα πε χύμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Καλή χρονιά κύριοι!

Άκουσα απίστευτο σκηνικό πριν που βγήκα μια βόλτα για περπάτημα. Γκόμενα την έλεγε στον υποτακτικό της επειδή θεωρεί ότι της παίρνει λίγα δώρα. Και ο άλλος προσπαθούσε να κάνει διάλογο.

Καλά του μπήκε του 2024 του κακομοίρη
Αν.ακουσουμε κάτι για αυτοκτονία ξέρουμε για ποιον είναι....

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Πριν κάτι χρόνια είχα κατέβει με τη Ρουμάνα γκόμενά και είχαμε βγει για coctail στο Galaxy στο Hilton ... καλοκαίρι και γάμω τις βραδιές...

Η δικιά μου πανέμορφη να έχει πετάξει έξω μπούτια και βυζια να μου χορεύει και να μου τριβεται στον πουτσο ...

Εγώ να κοιτάζω μια τα βυζια και μια την Ακρόπολη και να λέω από μέσα μου ... Είσαι και πολύ μπροστά μεγάλε ...!

Και πέφτει το μάτι μου στο απέναντι τραπεζι σε ένα τύπο με μια ξινισμένη Ελλεηνιδα να του σπάει τα αρχιδια ώρες ολόκληρες ... Ο τύπος να έχει πάρει αγγαλια ένα Chivas που ήταν η μόνη του παρηγοριά όλη νύχτα... τον λυπήθηκα πραγματικά...

Η βραδιά μου τελείωσε με πιπα Ρουμανικής σχολής και επική χυσαμολα στις συλικονατες βυζαρες της δικιας μου ...!

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς...!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πριν κάτι χρόνια είχα κατέβει με τη Ρουμάνα γκόμενα και είχαμε βγει για coctail στο Galaxy στο Hilton ... καλοκαίρι και γάμω τις βραδιές...

Η δικιά μου πανέμορφη να έχει πετάξει έξω μπούτια και βυζια να μου χορεύει και να μου τριβεται στον πουτσο ...

Εγώ να κοιτάζω μια τα βυζια και μια την Ακρόπολη και να λέω από μέσα μου ... Είσαι και πολύ μπροστά μεγάλε ...!

Και πέφτει το μάτι μου στο απέναντι τραπεζι σε ένα τύπο με μια ξινισμένη Ελλεηνιδα να του σπάει τα αρχιδια ώρες ολόκληρες ... Ο τύπος να έχει πάρει αγγαλια ένα Chivas που ήταν η μόνη του παρηγοριά όλη νύχτα... τον λυπήθηκα πραγματικά...

Η βραδιά μου τελείωσε με πιπα Ρουμανικής σχολής και επική χυσαμολα στις συλικονατες βυζαρες της δικιας μου ...!

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς...!
Εύγε!
Tα έχουμε ξαναπεί. Άνδρας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες είναι γεννημένος νικητής. Άνδρας που γαμάει μόνο πουτάνες είναι για τον πούτσο καβάλα (αδιάφορο
αν δεν αρέσει η γνώμη μου
στο κοινό) εκτός
αν είναι σωματικά ανάπηρος
και συναντά μεγάλη
δυσκολία στα γκομενιλίκια (που ακόμα κι αυτοί κάτι καταφέρνουν). Προσωπικά δεν δικαιολογώ καμία άλλη κατηγορία ανδρών με "μονιμότητα" στην πορνεία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σιγά μη πάμε να παρακαλάμε τις τελειωμενες τι ελλεεινιδες. Να το πάρουν και πάνω τους.. Αν τις κλάναμε όλοι, τα πράγματα θα ηταν πολύ πιο καλα. Μονο πουτανες.. Και κλάσιμο στις ελλεινιδες. Δεν αξίζουν για πιο πολλα
Μην είσαι ηττοπαθής.
Μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις. Δεν παρακαλάς.
Δίνεις ευκαιρία να γαμηθούν.
Πας με αέρα.
Εσύ κάνεις κουμάντο.
Το ότι αυτές λένε ναι η όχι γράφτο στα παπάρια σου όπως και το ότι μην το πάρουν πάνω τους. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν πρέπει να σε απασχολούν
και να σε επηρεάζουν.
Για μένα ο τελευταίος στην γη να είσαι, άπαξ και την πέφτεις έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου.
Όντα με ανασφάλειες, κυκλοθυμίες
και ναρκισσιστικές παθήσεις όπως οι γυναίκες, δεν λογίζονται ως υπαρκτά όντα. Αποτελούν σύννεφο καπνού. Μόνο αν προσφέρουν τα πάντα υπολογίζονται.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
κι άλλο απίστευτο περιστατικό στο σημερινό περπάτημα. ζευγάρι να έχει διαφωνία για το αν θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλη περιοχή, ο υποτακτικός μες τα μωρό μου και αγάπη μου. Σε μια φάση του πετάει η γκόμενα ένα "και λίγο μακριά να είναι το σπίτι σιγά ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, θα πάρουμε ένα πατίνι". Σε λίγο θα τους δέρνουν κιόλας!

Όσον αφορά το κομμάτι του πεσίματος νέκρα εδώ στην επαρχία το πρώτο διήμερο του χρόνου. Χθες συνάντησα 0 (μηδέν!!!) γυναίκες σε μια ώρα περπάτημα, σήμερα καμία δεκαριά βαριά βαριά χωρίς να υπάρξει κάποια καλή ευκαιρία. Θα επανέλθει όμως ο κόσμος και θα κάνουμε τα πεσίματα που πρέπει!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Είμαι η φωνή της συνείδησης μύστη μου! :rockon:
Είσαι ο σκληρός μαύρος ιππότης που δεν αξίζει στην Ελλάδα αλλά που η Ελλάδα χρειάζεται

Χτυπα τους παρακαλακηδες σαν χταπόδια. Δωστους να πιουν σεικ ψωλοχυματος τύπε.

Σκουπιδιασμα στις καργχιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom