Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Κι εσύ δεν πλένεις το πουλί σου, ε?
Το πλενω ρε τυπε.
Και καθαρος ειμαι.
Και ψηλος.
Και ωραιος.
Και με τα μαλλια μου ολα.
Αλλα εχει καμμια σημασια;
Συμφωνεις δηλαδη με οσα γραφει μια κομπλεξικη πορνη;
Οτι ο καλυτερος που πηγε ηταν απλα ανεκτος;
Και σε ολα τα υπολοιπα;

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Το πλενω ρε τυπε.
Και καθαρος ειμαι.
Και ψηλος.
Και ωραιος.
Και με τα μαλλια μου ολα.
Αλλα εχει καμμια σημασια;
Συμφωνεις δηλαδη με οσα γραφει μια κομπλεξικη πορνη;
Οτι ο καλυτερος που πηγε ηταν απλα ανεκτος;
Και σε ολα τα υπολοιπα;
Μ'αρέσει αυτό. Γουστάρω που σ'αυτό το φόρουμ είναι όλοι ψηλοί, με μαλλιά, ωραίοι, με τεράστια πέη.
Μόνο εγώ είμαι σαν τον Γκίμλι αλλά με καράφλα.
Αλλά χαίρομαι που όλοι εσείς οι εσείς οι Ελφ δεχτήκατε να με πάρετε μαζί στην εκστρατεία να πάμε να πετάξουμε το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Ωραία άποψη και τη συμμερίζομαι σε αρκετό βαθμό. Θα ήμουν απόλυτα σύμφωνος ως προς το ρόλο της γυναίκας ως "επισκέπτη" στη ζωή του άντρα αν ήμουν σίγουρος για το πως θα εξελίσσοταν η σχέση μου (μακροχρόνια) με μια γυναίκα. Θέλω να πω ότι οι πρώτοι έξι μήνες με τα μέλια είναι πάντα οι ωραιότεροι. Μετά προσγειωνόμαστε και συμβιβαζόμαστε. Εγώ είμαι από αυτούς που ψάχνουν το ουτοπικό "για πάντα". Για εμένα ισχύει το ανάποδο, το σεξ είναι δευτερεύον.
Αποτελεις εξαιρεση και αυτο ειναι μεγαλο οπλο υπερ σου φιλε μου γιατι οταν οι γκομενες δουν οτι δε θες να τις γαμησεις τρελαινονται.
Δηλαδη απο τη μια αν θες να γαμησεις σε απωθουν,κι απο την αλλη αν τους στερησεις αυτο που υποτοθεται οτι επρεπε να θες απο αυτες...βραχυκυκλωνουν και τις κανεις οτι θες!
Το "για παντα" ειναι ουτοπικο οντως γιατι πραγματικα τιποτα δεν κρατα για παντα.
Αλλαζει μορφες στην πορεια.
Οι πρωτοι 6 μηνες ειναι τα μελια,για αλλους οι πρωτες 6 βδομαδες χαχα
Απο ενα σημειο και μετα δενεσαι με τη γκομενα και οι μεταβολες της σχεσης κοστιζουν συναισθηματικα.
Προσωπικα το αποφευγω να διατηρω τοσο μεγαλες σχεσεις.
Γιατι περνας καλα,αλλα μετα σε περιμενει...πονος.
Αν καποιος θελει να κρατησει μια σχεση για παντα(οσο αυτο ειναι εφικτο)πρεπει να κανει πολυ προσεκτικη επιλογη ανθρωπου.
Δυστυχως με τις γυναικες δεν ειναι ευκολο φιλε μου καθως σχεδον ολες κρυβουν μια πουτανα στην ψυχη τους.
Εσυ εισαι ρομαντικος,επιζητας να δεθεις και να προσφερεις ποιοτητα κι εκεινες θελουν απλα να βρουν συζυγο να τους κανει παιδια και να εχουν ενα σταθερο λιμανι απο το οποιο θα κανουν εξορμησεις σε αλλους προορισμους.
Ψαχνουν να δεσουν το γαιδαρο τους δηλαδη.
Γι αυτο να εισαι προσεκτικος και να μη χαριζεις την ποιοτητα σου με ευκολια σε εκεινη που απλα θα σε ενθουσιασει.(μεγαλη παγιδα ο ενθουσιασμος,οσο και απαραιτητος)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Μ'αρέσει αυτό. Γουστάρω που σ'αυτό το φόρουμ είναι όλοι ψηλοί, με μαλλιά, ωραίοι, με τεράστια πέη.
Μόνο εγώ είμαι σαν τον Γκίμλι αλλά με καράφλα.
Αλλά χαίρομαι που όλοι εσείς οι εσείς οι Ελφ δεχτήκατε να με πάρετε μαζί στην εκστρατεία να πάμε να πετάξουμε το δαχτυλίδι στο ηφαίστειο.
Εγω μιλαω για μενα φιλε μου.
Ειμαι 1,86.
Δε με λες και κοντο.
Εχω σωμα που εχει ενας ανθρωπος που ασχολειται με τις πολεμικες τεχνες απο την εφηβεια.
Εχω ενα προσωπο συμπαθητικο και δε μου λειπουν μαλια.
Μυαλα καποιες φορες ναι τα χανω.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι αν εσυ εισαι κοντυτερος η εχεις λιγοτερα μαλια,σου αξιζει η απαξιωση της κομπλεξικης πορνης.
Εκει κανε φοκους.
Ολοι εχουμε μειονεκτηματα.
Ξεκολλα.

Τελευταία τροποποίηση:

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Εγω μιλαω για μενα φιλε μου.
Ειμαι 1,86.
Δε με λες και κοντο.
Εχω σωμα που εχει ενας ανθρωπος που ασχολειται με τις πολεμικες τεχνες απο την εφηβεια.
Εχω ενα προσωπο συμπαθητικο και δε μου λειπουν μαλια.
Μυαλα καποιες φορες ναι τα χανω.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι αν εσυ εισαι κοντυτερος η εχεις λιγοτερα μαλια,σου αξιζει η απαξιωση της κομπλεξικης πορνης.
Εκει κανε φοκους.
Ολοι εχουμε μειονεκτηματα.
Ξεκολλα.
Εγώ είμαι 1,65, 85 κιλά και μοιάζω με τον χαμένο αδερφό του Ron Jeremy με καστανά μάτια αντί για γαλάζια όμως.
Και με τις πόρνες, είναι σχετικά απλό θέμα. Εγώ έχω λεφτά, και θέλω μουνί. Αυτές έχουν μουνί, αλλά θέλουν λεφτά.
Από κει και πέρα εμένα δεν με απασχολεί αν τους αρέσω ή δεν τους αρέσω, επειδή εγώ δίνω λεφτά και τα δέχονται.
Υπάρχει μια φράση, δεν θυμάμαι ποιανού:
"Ο καταπιεστικός πατέρας θα σε βάλει να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν και δεν τον ενδιαφέρει πως νιώθεις. Η καταπιεστική μητέρα θα σε βάλει να τα κάνεις και να προσποιηθείς ότι σου αρέσουν από πάνω".
Εμένα με απασχολεί καθαρά η δική μου ευχαρίστηση και δεν μ'ενδιαφέρει να τους κάνω αστυνόμευση στα δικά τους συναισθήματα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.220
Πόντοι
6.056
Παλιά γαμουσανε οι πιο πολλοί. Απόδειξη οτι οι 60αρηδες όλοι παντρεμένοι είναι, ακόμα και οι χοντροι και οι άσχημοι..τα χάλια που ζούμε τώρα δεν πρέπει να τα είχανε περάσει σε καμία εποχή..

Δεν γαμούσαν πιο πολλοί . Ίσως είχε λιγότερους κλαψιάρηδες και αούγκανους τέρμα. Και δεν ήταν τόσο ευαισθητούληδες να κλαίνε για 3-4 χυλόπιτες.

Τότε όμως δεν είχες δυνατότητα για on line γνωριμίες. Προξενιά από συμμαθήτριες συμφοιτήτριες, χωριανές ... κολλητές που έπρεπε να τις τρως στη μάπα.

Και πολλοί για να το παίξουν γκόμενοι ... δούλευαν νύχτα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ , όχι για τα σκατά λεφτά ... έμπαιναν σε κωλοομάδες .... και άλλες μαλακίες.

Οι 16ρηδες του 1990 αν ήμασταν 16 τώρα θα χρειαζόμασταν ένα νεφρό μεταμόσχευση κάθε έξη μήνες.
ΤΩΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Πολύ λιγότερες παρθένες ... και στα 15 και στα 16 και στα 17 και στα 18 και στα 19 και στα 20 και στα 22 και στα 25 !
Τότε κάργα παρθένες τζίβα απάτητη με βαπόνα μη τη φάει ο σκώρος ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.220
Πόντοι
6.056
Μ'αρέσει αυτό. Γουστάρω που σ'αυτό το φόρουμ είναι όλοι ψηλοι
Το ψηλός, είναι σχετικό. Αν είσαι μεταξύ 1.78 και 1.85 βαριά , έχεις αβαντάζ, μετράς στις γκόμενες.
Από 1.85 και πάνω , αρχίζεις και χάνεις .... σε φοβούνται περισσότερο .... τους βγαίνει κόμπλεξ
που είσαι ψηλότερος από τον πατέρα και τον αδελφό τους ....
Από 1.90 και πάνω ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ....

Ο 1.93 απέναντι σε έναν 1.80 , χάνει πάρα πολύ, είναι πολύ μειονεκτικός.
Σχεδόν έχει κουσούρι . Είναι χειρότερος από τον 1.75.
Πέφτει στην ίδια μοίρα με τους κοντούς και ίσως και χειρότερη .... οι κοντοί μπορεί να μην αρέσουν ....
τον 1.93 όμως τον φοβούνται κι όλας ....

Οπότε μη λέμε μαλακίες περί ύψους.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Το ψηλός, είναι σχετικό. Αν είσαι μεταξύ 1.78 και 1.85 βαριά , έχεις αβαντάζ, μετράς στις γκόμενες.
Από 1.85 και πάνω , αρχίζεις και χάνεις .... σε φοβούνται περισσότερο .... τους βγαίνει κόμπλεξ
που είσαι ψηλότερος από τον πατέρα και τον αδελφό τους ....
Από 1.90 και πάνω ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ....

Ο 1.93 απέναντι σε έναν 1.80 , χάνει πάρα πολύ, είναι πολύ μειονεκτικός.
Σχεδόν έχει κουσούρι . Είναι χειρότερος από τον 1.75.
Πέφτει στην ίδια μοίρα με τους κοντούς και ίσως και χειρότερη .... οι κοντοί μπορεί να μην αρέσουν ....
τον 1.93 όμως τον φοβούνται κι όλας ....

Οπότε μη λέμε μαλακίες περί ύψους.
Εξήγησέ μου τι ακριβώς μπορεί να καταφέρει κάποιος με το να κάθεται να με κράζει για το ύψος μου.
Θα με κάνει να ψηλώσω? Λες να κρύβω 20 κάπου μέσα μου και δεν τους ξεδιπλώνω έτσι από κακιά προς όλους δηλαδή?

Για τα κιλά, οκ, πάει στο διάολο, μπορεί να πάω κάποιο gym κάποια στιγμή όταν συνέλθω απ'το hernia που πήγα για service.
Να ψηλώσω λίγο χλωμό, άσκοπη συζήτηση.
Αλλά γενικά είμαστε κάπου σ'αυτά τα δεδομένα στις μέρες μας.
MYFBv7IxbmIvTYL8nCpl1X3bWu5O0vNN1CEmLez_f-g.jpg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.220
Πόντοι
6.056
Εξήγησέ μου τι ακριβώς μπορεί να καταφέρει κάποιος με το να κάθεται να με κράζει για το ύψος μου.
Θα με κάνει να ψηλώσω? Λες να κρύβω 20 κάπου μέσα μου και δεν τους ξεδιπλώνω έτσι από κακιά προς όλους δηλαδή?
Τυπάρα με τι ασχολείσαι ;
Ό,τι κι αν είσαι ... κάποιο καριολάκι θα θελήσει να σε μειώσει .
Κάποια θα λέει δεν γουστάρει ψηλούς, μέτριους , κουρεμένους ... ΧΩΡΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ .... που δεν ακούνε χέβυ μέταλ ....
που δεν φοράνε κουρελούδες ....

Στα @@ σου. Άλλες γουστάρουν και στήνουν κώλο .
Ψάχνεις πάντα αυτές που γουστάρουν και γαμάς.
Οι άλλες είναι αγάμητες.

Αυτές που είναι μόνες και λένε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , θα τις βρουν ;;;

Στα 45 θα κλαίνε τα αρνάκια το πάσχα και τα γουρουνάκια τα χριστούγγενα
και όλο το χρόνο θα μαζεύουν κουράδες σκύλων με σακούλες.
Στα @@ σου.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Τυπάρα με τι ασχολείσαι ;
Ό,τι κι αν είσαι ... κάποιο καριολάκι θα θελήσει να σε μειώσει .
Κάποια θα λέει δεν γουστάρει ψηλούς, μέτριους , κουρεμένους ... ΧΩΡΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ .... που δεν ακούνε χέβυ μέταλ ....
που δεν φοράνε κουρελούδες ....

Στα @@ σου. Άλλες γουστάρουν και στήνουν κώλο .
Ψάχνεις πάντα αυτές που γουστάρουν και γαμάς.
Οι άλλες είναι αγάμητες.

Αυτές που είναι μόνες και λένε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , θα τις βρουν ;;;

Στα 45 θα κλαίνε τα αρνάκια το πάσχα και τα γουρουνάκια τα χριστούγγενα
και όλο το χρόνο θα μαζεύουν κουράδες σκύλων με σακούλες.
Στα @@ σου.
Έχω σχετικά απλή φιλοσοφία πάνω στο θέμα.
Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τις γυναίκες.
Ενδιαφέρεται κυρίως ο πούτσος μου.
Εγώ του εγκρίνω το μπάτζετ για έξοδα για να μην με ενοχλεί.
Οι άλλες δε με εγκρίνουν για το ύψος, μαλλιά, κιλά, whatever.
Αν προσθέσω όμως 100-150-200-300 ευρώ κάθονται.
Άρα, ύψος, μαλλιά και κιλά που λείπουν έχουν συνολική αξία ίσα με 100-300 ευρώ.
Επιπλέον στα 45 τους εγώ αυτό το μπάτζετ δεν θα το εγκρίνω, 35 max άμα θέλει να το πάρει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Εγώ είμαι 1,65, 85 κιλά και μοιάζω με τον χαμένο αδερφό του Ron Jeremy με καστανά μάτια αντί για γαλάζια όμως.
Και με τις πόρνες, είναι σχετικά απλό θέμα. Εγώ έχω λεφτά, και θέλω μουνί. Αυτές έχουν μουνί, αλλά θέλουν λεφτά.
Από κει και πέρα εμένα δεν με απασχολεί αν τους αρέσω ή δεν τους αρέσω, επειδή εγώ δίνω λεφτά και τα δέχονται.
Υπάρχει μια φράση, δεν θυμάμαι ποιανού:
"Ο καταπιεστικός πατέρας θα σε βάλει να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν και δεν τον ενδιαφέρει πως νιώθεις. Η καταπιεστική μητέρα θα σε βάλει να τα κάνεις και να προσποιηθείς ότι σου αρέσουν από πάνω".
Εμένα με απασχολεί καθαρά η δική μου ευχαρίστηση και δεν μ'ενδιαφέρει να τους κάνω αστυνόμευση στα δικά τους συναισθήματα.
Να κανεις ομως αστυνομευση σε οτι επιχειρει να υποτιμησει εσενα φιλε.
Δεν εχει το δικαιωμα η καθε βρωμιαρα να μιλα υποτιμητικα.
Αξιζεις να αγαπας τον εαυτο σου,να φροντιζεις την υγεια σου,να χασεις βαρος και να λες αυτο που ελεγε ενας συμμαθητης μου με 1,68 υψος που ειχε επιτυχιες και σε γκομενες και σε αθληματα και στη ζωη:η φυση σου δινει το 50% εσυ πρεπει να δουλεψεις για το αλλο 50.
Κι ολα αυτα να συμπληρωσω εγω σε μια βαση αγαπης για τον εαυτο σου:μην επιτρεπεις σε κανενα να σε υποτιμα.
Η πορνη που μας παραθεσες ως παραδειγμα εχει το προβλημα οχι οι πελατες της για τους οποιους παραπονιεται ενω επελεξε να κανει τη δουλεια της πορνης.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Να κανεις ομως αστυνομευση σε οτι επιχειρει να υποτιμησει εσενα φιλε.
Δεν εχει το δικαιωμα η καθε βρωμιαρα να μιλα υποτιμητικα.
Αξιζεις να αγαπας τον εαυτο σου,να φροντιζεις την υγεια σου,να χασεις βαρος και να λες αυτο που ελεγε ενας συμμαθητης μου με 1,68 υψος που ειχε επιτυχιες και σε γκομενες και σε αθληματα και στη ζωη:η φυση σου δινει το 50% εσυ πρεπει να δουλεψεις για το αλλο 50.
Κι ολα αυτα να συμπληρωσω εγω σε μια βαση αγαπης για τον εαυτο σου:μην επιτρεπεις σε κανενα να σε υποτιμα.
Η πορνη που μας παραθεσες ως παραδειγμα εχει το προβλημα οχι οι πελατες της για τους οποιους παραπονιεται ενω επελεξε να κανει τη δουλεια της πορνης.
Τύπε, είμαι 51, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χέστηκα για την οποιαδήποτε γνώμη έχει οποιαδήποτε γυναίκα πλέον.
Επίσης, κοίτα ελαφρώς πιο πάνω. Αυτό που είπα, 150-300 ευρώ αξία το ύψος, βάρος κτλ. Τι είναι αυτό στις μέρες μας? 2-3 βόλτες στο σούπερμαρκετ?
Ένα τέτοιο παπάρι?
1704021876889.png

Δεν ξέρω ποιος πούστης είναι ο Michael Kors αλλά δεν ξέρω σε τι άλλο να το υπολογίσω.
Δηλαδή το "έχω προτιμήσεις και αξιοπρέπεια και δεν γαμιέμαι με κοντούς χοντρούς καραφλούς" ξεχνιέται άμα προσθέσεις μια τσάντα κάποιου πούστη. Άρα, μ'αυτά τα μαθηματικά καταλήγουμε στο ότι τα δικά μου αρνητικά αξίζουν όσο η δική τους αξιοπρέπεια και ισούνται με τσάντα κάποιου γκέι σχεδιαστή. Και είναι απλά fucking hilarious.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Τύπε, είμαι 51, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χέστηκα για την οποιαδήποτε γνώμη έχει οποιαδήποτε γυναίκα πλέον.
Επίσης, κοίτα ελαφρώς πιο πάνω. Αυτό που είπα, 150-300 ευρώ αξία το ύψος, βάρος κτλ. Τι είναι αυτό στις μέρες μας? 2-3 βόλτες στο σούπερμαρκετ?
Ένα τέτοιο παπάρι?
1704021876889.png

Δεν ξέρω ποιος πούστης είναι ο Michael Kors αλλά δεν ξέρω σε τι άλλο να το υπολογίσω.
Δηλαδή το "έχω προτιμήσεις και αξιοπρέπεια και δεν γαμιέμαι με κοντούς χοντρούς καραφλούς" ξεχνιέται άμα προσθέσεις μια τσάντα κάποιου πούστη. Άρα, μ'αυτά τα μαθηματικά καταλήγουμε στο ότι τα δικά μου αρνητικά αξίζουν όσο η δική τους αξιοπρέπεια και ισούνται με τσάντα κάποιου γκέι σχεδιαστή. Και είναι απλά fucking hilarious.
Μπορω να σε ρωτησω κατι παιχτη;
Γιατι αναρτησες το διαλογο σου με μια διαταραγμενη πορνη ως αντιπροσωπευτικο της ιδιοσυγκρασιας της σκεψης των ξενων γυναικων;
Σε ολα τ αλλα μαζι σου.
Οταν εχεις χρημα και μπορεις να αγοραζεις τσαντες πουστηδων που εχουν υψηλη αγοραστικη αξια για καποιο λογο,μετρας.
Ειτε εισαι εμφανισιμος ειτε λιγοτερο ωραιος.
Οι γυναικες που κοιτανε αυτα τα "καλουδια" η το χρημα,αδιαφορουν πληρως για την εξωτερικη εμφανιση του ανδρα που εχουν απεναντι τους.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.245
Πόντοι
6.946
Μόλις εθεάθη τριμπαζη φάλαινα να βολτάρει με μαύρο μπαζογαμια βόλτα δίπλα στην θάλασσα.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Γιατι αναρτησες το διαλογο σου με μια διαταραγμενη πορνη ως αντιπροσωπευτικο της ιδιοσυγκρασιας της σκεψης των ξενων γυναικων;
Σε ολα τ αλλα μαζι σου.
Οταν εχεις χρημα και μπορεις να αγοραζεις τσαντες πουστηδων που εχουν υψηλη αγοραστικη αξια για καποιο λογο,μετρας.
Οι γυναικες που κοιτανε αυτα τα "καλουδια" η το χρημα,αδιαφορουν πληρως για την εξωτερικη εμφανιση του ανδρα που εχουν απεναντι τους.
Εδώ μέσα επικρατεί μία άποψη πως οι ξένες είναι καλύτερες από τις Ελλεινίδες. Εγώ διαφωνώ με αυτήν την άποψη. Θεωρώ πως είναι όλες ίδιες, παντού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω τέτοια.
Ούτε η 10η δεν πρέπει να'ναι.

Να το αναλύσουμε.
Εσύ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός ο πούστης, εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο πούστης.
Ποιος ξέρει ποιος είναι αυτός ο πούστης?
Άλλες γυναίκες.
Άρα, για ποιον ανταλλάχθηκε αυτή η τσάντα με μία υποτιθέμενη αξιοπρέπεια?
Για άλλες γυναίκες.
Δηλαδή, γυναίκες είναι πρόθυμες να δώσουν κώλο με 300 ευρώ για μια πιο ευνοϊκή άποψη ή αξία ή ζήλια ή ό,τι άλλα συναισθήματα παράγουν οι άλλες γυναίκες βλέποντας γκέι τσάντα.
Με παρακολουθείς μέχρι εδώ?
Άρα, σε γενικές γραμμές για τις γυναίκες σημασία έχουν τα υποτιθέμενα συναισθήματα κυρίως άλλων γυναικών. Τα δικά σου είναι δευτερεύοντα, τριτεύοντα κτλ.
Εσύ είσαι ο κουλοχέρης του Vegas, σε τραβάνε απ'τον μοχλό και πέφτουν τσάντες από μέσα, που μπορούν να ανταλλαχθούν με προσοχή.
Άρα, γιατί να σε απασχολούν τα συναισθήματα κάποιας που χρησιμεύει κυρίως στο τράβηγμα μοχλού?

Εγώ γενικά θεωρώ πως οι περισσότερες εκεί έξω, ανεξαρτήτως αν είναι του κλάδου ή όχι πιστεύουν πάνω κάτω τα ίδια με αυτήν. Απλά οι περισσότερες δεν το εκφράζουν. Και δεν μιλάω συγκεκριμένα για Ελληνες που έκραζε αυτή. Γενικά για άνδρες.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
895
Πόντοι
81
Σε ολα τ αλλα μαζι σου.
Διόρθωση, 54*. Τώρα το'δα. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία , με την πρεσβυωπία έχω :woldman:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Καλημερα φιλε χρονια πολλα.
Για το θεμα της υγειας δε θελει ακροτητες.
Ουτε bodybuilding
Ουτε αθλητισμο στα ορια του πρωταθλητισμου
Ουτε κατι φλωρους που τρεχουν με μουσικη στ αυτια και ιδρωμενο φανελακι χειμωνα καλοκαιρι.
Θελει τα εξης:
Περπατημα 2 χλμ καθε μερα
Ασκησεις χαλαρωσης με ανασες
Λιγο τρεξιμο επιτοπου
Λιγα πους απς
Ραχιαιους κοιλιακους σε ρυθμο και σετ που αντεχεις
Διατροφη οχι με στερησεις αλλα να τρως λιγο.Να σταματας πριν χορτασεις.
Ψυχολογια:το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.Ευτυχια.Να νοιωθεις ευγνωμοσυνη και να λες παλι καλα.
Στο συνολο θα πρεπει να βαλει καποιος την ασκηση στη ζωη του χωρις να τη βλεπει ως αλλη μια εκκρεμοτητα που πρεπει να γινει.
Συνηθως βλεπω τα ακρα:Ειτε ανθρωπους που πορωνονται με τη γυμναστικη ειτε αυτους που τη βαριουνται και την εγκαταλειπουν.
Αλλες παλι φορες πρεπει να γυμναστεις για να επιβιωσεις.
τρεξιμο δεν εκανα σχεδον ποτε το βαριεμαι..περπατημα σπανια μεχρι το κεντρο μπας και ψωνισω τιποτα-δω κανα κωλο,αλλα βαρη και σακο κανω σχεδον καθε μερα.Αλλωστε τα εχω και μπροστα μου οταν ξυπνάω,ενω γυμναστηριο,μεχρι να ετοιμαστω,μεχρι να παω,να παρκάρω,να περιμενω εκει τον μαλακα να τελειωσει με τα σετ,εχω βαρεθει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.220
Πόντοι
6.056
Τυπάρα .... ψάξου με πιο εναλλακτικές και κουλτουριάρες .... όχι μπουζουκογκόμενα .... ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ....
Μπορεί να εκπλαγείς !

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Το αποτυχημενο ραντεβου σπαει αρχιδια μαζι με την ψυχολογια.
Η γυναικα βγαινει αναγνωριστικα,ο ανδρας για να γαμησει.
Υπαρχει διασταση στοχων απο την αρχη.
Πολυ σωστα θελει να ξερεις να πιεσεις μια κατασταση με τροπο χωρις να γινεις φορτικος,αλλα να παραμεινεις εκλυστικος.
Συνηθως προτεινω να παμε καπου οι δυο μας μετα το ποτο.
Αν ακολουθησει η αρνηση,το φερνω αλλοιως:να σε γυρισω σπιτι κτλ.
Γυναικες που κρατανε αποσταση ειναι καμμενες περιπτωσεις απο την αρχη.
Πας να της αγγιξεις το χερι(η πρωτη κινηση εισαγωγης στο μπασιμο)και βλεπεις οτι το τραβαει.Οποτε εκει δεν πας καν για φιλι.
Βλεπεις μια ψυχρη αποτομη αποκαρδιωτικη συμπεριφορα;Εκει μπορεις να αποχωρησεις αμεσα.Το εχω κανει.
Υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια στον κανονα.Υπηρξαν γυναικες με πολυ χαλια συμπεριφορα που λυγισαν στην αποπλανηση του σωματος.
Κρινεις και αποφασιζεις εκεινη τη στιγμη.Συνταγες δεν υπαρχουν.
Απλα μη γαμας την ψυχολογια σου στα κοκκινα για να γαμησεις ενα μουνι.
Παμε τωρα στις περιπτωσεις που φασωθηκαν αλλα εριξαν πορτα στο γαμησι.
Εκει θελει μεγαλη προσοχη γιατι αν τις αφησεις να πανε σπιτι θεωρωντας οτι υπαρχει και αυριο...παει πεταξε το πουλακι
Η γκομενα ηδη ξερει οτι θελεις να τη γαμησεις.
Ξερει ηδη αν θα ξαναβγει μαζι σου η οχι.
Συνηθως σε ενα πολυ επιθετικο πρωτο ραντεβου η απαντηση τους ειναι οχι για συνεχεια.
Οποτε οτι κανεις εκει σε εκεινο το ραντεβου.
Φυσικα η απογοητευση μεγαλη αν δε γαμησουμε.
Γιατι το ξερουμε κι εμεις καλα πως δε θα ξαναεχουμε ευκαιρια να γαμησουμε τη συγκεκριμμενη και μας μενει απωθημενο.
Εκτος κι αν η γκομενα αποφασισει για το αντιθετο:
Πραγματικα ειναι ενα παιχνιδι με ανατροπες και αρκετα ψυχοφθορο για οσους εχουν μεγαλες καυλες.
Καλα να παιζεις με πολλες ωστε να σου στοιχιζει λιγοτερο η αποτυχια.
Στο γενικο της συνολο η διαδικασια εξυπηρετει τη γυναικα και οχι τον ανδρα δυστυχως.
Η φυση ειναι σκληρη:Νοιαζεται περισσοτερο να χτισει απογονους αρα να βρουν οι γυναικες σταθερη φωλια για να γκαστρωθουν παρα για την εκσπερματωση των κηφηνων.
Απο ενα σημειο και μετα η ολη διαδικασια καταντα πολυ κουραστικη.
Τοσος μπελας για να παρεις ενα τροπαιο επιβεβαιωσης μαζι με ενα γαμησι που το λες μετριο σε σχεση με αυτο που κανει μια βιζιτα των 140 ευρω την ωρα.
Συνηθως το γαμησι με τη γκομενα γινεται ωραιο στην πορεια αλλα εμενα με εχει ξενερωσει εγκεφαλικα το γεγονος της εξοικειωσης.
Καυλωνω ασχημα να γαμαω σχεδον αγνωστες γκομενες και τσουλακια.
Οι γυναικες που ειναι σοβαροφανεις απευθυνονται σε ανδρες που ψαχνουν να νοικοκυρευτουν και να φτιαξουν οικογενεια.
Προσωπικα θεωρω την οικογενεια την αρχη του τελους ενος ανδρα μια και ο ιδιος πλεον δε λειτουργει για την παρτη του αλλα για το συμφερον αλλων.
Για μενα οι γκομενες εχουν την εξης αξια:καλο να τις γνωρισεις στα 15 και στα 16 να μαθεις να φλερταρεις να γαμησεις να διασκεδασεις...μεχρι τα 40 plus(κι οσο σε παιρνει)αλλα να μη συνεχισεις στο παιχνιδι τους(αγαπη,μονιμοτητα,οικογενεια,παιδια)
Παιξαμε γελασαμε διασκεδασαμε οκ.
Απο εκει και περα μια ποιοτικη ζωη στον ανδρα δε δινει πρωταγωνιστικο ρολο στις γυναικες.
Οπως εγραψα και πιο πανω:μια καθημερινοτητα με το ελαχιστο αγχος,με τις ελαχιστες εντασεις,με μικρες στιγμες απολαυσης και φυσικα τις γυναικες αλλα σε ρολο κομπαρσου κι επισκεπτη.
Εισαι καπου πχ για να πας βολτα το σκυλι;
Κανε τη βολτα απολαυσε...αν δεις καμμια γκομενα μονη πες μια καλημερα και οτι γινει.
Στ αρχιδια σου.
Ειχες ενα αποτυχημενο ραντεβου;
Την επομενη μερα κανε κατι τελειως ααχετο που γουσταρεις να κανεις και σκεψου οτι ευκαιριες θα χεις απειρες να γαμησεις.
Αυτα τα λιγα.
Καλημερες με υγεια!
οι γυναικες ειναι της στιγμης.Πρεπει να εκμεταλευεσαι παντα τη στιγμη που ειναι καυλωμενη.Η επομενη μερα παει,τελος...εχω κανει πολλα λαθη ετσι (σε μικροτερη ηλικια)εγω συνηθως απο τοτε που καταλαβα τα λαθη μου και τις γυναικες,πηγαινα παντα βλεποντας και κανοντας.Αλλα ακομα και να πεις σε μια γυναικα "παμε να κατσουμε καπου οι δυο μας" αμεσως μπαινει σε αμυνα.Προτιμω το "παμε καμια βολτα"και αντι για βολτα τις παω κατευθειαν σπιτι.Μου γκρινιαζουν λιγο στην αρχη "γιατι με εφερες εδω μπλα μπλα μπλα" αλλα ξανα ξεκινάω το φάσωμα και ολα μετα περνουν τον δρομο τους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.220
Πόντοι
6.056
Ποτέ λόγια με γυναίκες . ΔΕΝ ΛΕΣ ... ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ .... πάτε ... χωρίς σχόλια .....
Αν δεν πει όχι , δεν αντιδράσει .... γουστάρει .....
Αν δεν γουστάρει το κάνει σαφές και για κρετίνους. Τότε εγκαταλείπεις, φεύγεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom