Μπορω να σε ρωτησω κατι παιχτη;
Γιατι αναρτησες το διαλογο σου με μια διαταραγμενη πορνη ως αντιπροσωπευτικο της ιδιοσυγκρασιας της σκεψης των ξενων γυναικων;
Σε ολα τ αλλα μαζι σου.
Οταν εχεις χρημα και μπορεις να αγοραζεις τσαντες πουστηδων που εχουν υψηλη αγοραστικη αξια για καποιο λογο,μετρας.
Ειτε εισαι εμφανισιμος ειτε λιγοτερο ωραιος.
Οι γυναικες που κοιτανε αυτα τα "καλουδια" η το χρημα,αδιαφορουν πληρως για την εξωτερικη εμφανιση του ανδρα που εχουν απεναντι τους.
Εδώ μέσα επικρατεί μία άποψη πως οι ξένες είναι καλύτερες από τις Ελλεινίδες. Εγώ διαφωνώ με αυτήν την άποψη. Θεωρώ πως είναι όλες ίδιες, παντού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω τέτοια.
Ούτε η 10η δεν πρέπει να'ναι.
Να το αναλύσουμε.
Εσύ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός ο πούστης, εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο πούστης.
Ποιος ξέρει ποιος είναι αυτός ο πούστης?
Άλλες γυναίκες.
Άρα, για ποιον ανταλλάχθηκε αυτή η τσάντα με μία υποτιθέμενη αξιοπρέπεια?
Για άλλες γυναίκες.
Δηλαδή, γυναίκες είναι πρόθυμες να δώσουν κώλο με 300 ευρώ για μια πιο ευνοϊκή άποψη ή αξία ή ζήλια ή ό,τι άλλα συναισθήματα παράγουν οι άλλες γυναίκες βλέποντας γκέι τσάντα.
Με παρακολουθείς μέχρι εδώ?
Άρα, σε γενικές γραμμές για τις γυναίκες σημασία έχουν τα υποτιθέμενα συναισθήματα κυρίως άλλων γυναικών. Τα δικά σου είναι δευτερεύοντα, τριτεύοντα κτλ.
Εσύ είσαι ο κουλοχέρης του Vegas, σε τραβάνε απ'τον μοχλό και πέφτουν τσάντες από μέσα, που μπορούν να ανταλλαχθούν με προσοχή.
Άρα, γιατί να σε απασχολούν τα συναισθήματα κάποιας που χρησιμεύει κυρίως στο τράβηγμα μοχλού?
Εγώ γενικά θεωρώ πως οι περισσότερες εκεί έξω, ανεξαρτήτως αν είναι του κλάδου ή όχι πιστεύουν πάνω κάτω τα ίδια με αυτήν. Απλά οι περισσότερες δεν το εκφράζουν. Και δεν μιλάω συγκεκριμένα για Ελληνες που έκραζε αυτή. Γενικά για άνδρες.