Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.685
Πόντοι
3.172
Aκομα χειρότερα...τουλάχιστον από τα 45 και πάνω υπάρχει μια δικαιολογία...τώρα όχι .
Βρες εναλλακτικο στόχο ...
Το θέμα είναι που οφείλεται..να μου πιάνει τον πουτσο στο ποτό.. γλωσσοφικα με ώρες....τι στο διάολο..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ρε τύπε τι άσχετα γράφεις, σε ρωτάω αυτους που κράζεις , έχεις εσυ γκόμενα αυτη τη στιγμη ; απλή απορία θα απαντησεις ή θες να αποφύγεις την ερωτηση ;
Ανίδεε κι απαίδευτε πορνοπελατάκο, γάμησα διαφορετικές γκόμενες μέσα στο έτος.
Και βέβαια αρκετές φορές έκαστη. Ότι έχεις εσύ πρώτο στόχο στο πόρνιασμα, εγώ το έχω ως κατάντια
και τριτάτζα για τα χοντρά. Δεν έχει βρεθεί ούτε ένας να έρθει να κοντραριστεί να τον δω τι ψάρια πιάνει.
Στο πρώτο άκυρο (αααααν ριχτείτε δηλαδή κάποιοι) θα χλωμιάσετε και θα σας μαζεύω. :confused:
Όρεξη και χρόνο να έχω, θα σας πηγαίνω βεντούζα και το 2024. Φιλάκια!

:2funny:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.518
Πόντοι
2.356
1703899540786.png

Αυτά απ'τις ξένες.
Στ' αρχίδια μας

• Like
Αντιδράσεις: ALX4

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.410
Πόντοι
9.297
συνηθως εγω παντα σκεφτομαι μπας και εκανα καμια μαλακια..η αυτοκριτικη σωζει
Μην χολοσκας άδικα...
Πολύ συχνά πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν...αυτό μου το έχει πει φίλη μου ,δεν ειναι δικά μου λόγια άρα δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.410
Πόντοι
9.297

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.518
Πόντοι
2.356
Αυτό το εχω πει και εγω
ΔΕΝ υπάρχουν γκόμενες στην Ελλάδα. Οι λίγες όμορφες. Είναι κυρίως ξενες
. Αλβανιδες, ρουμανες. Άσε που οι μισές αλβανιδες την έχουνε κάνει έξω Αγγλία και γερμανια
.ξερω 2 αλβανιδες που έφυγαν έξω. Οι βρωμοελλεινιδες αντίθετα δεν μετανάστευουνε.μενουν εδώ αφού εδώ ζούνε σαν βασίλισσες με τους μουνοδουλους να τις παρακαλάνε όλη μέρα.
Έτσι φτάσαμε να ΕΧΕΙ στην Αθήνα πχ 98 τα εκατό ελλεεινιδες.. Φρίκη είναι..
99,5 γυναίκες και 0,4 τοις εκατό τρανς άνδρες τύπε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μην χολοσκας άδικα...
Πολύ συχνά πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν...αυτό μου το έχει πει φίλη μου ,δεν ειναι δικά μου λόγια άρα δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι .
δε χολοσκάω...απλα καποιες φορες μετα απο ενα αποτυχημένο ραντεβου, σκέφτομαι.Μη ξεχνας οτι οι γυναικες ειναι περιπου ιδιες.Μια μαλακια αν κανεις,και την ξανα κανεις,θα εχει συνεχως αντικτυπο...οπως πχ η πιεση.Αν βγεις με μια γκομενα και τις πεις παμε σπιτι ακομα και υστερα απο φασωμα,θα σου πει μαλλον..οχι (οι περισσοτερες) εκει πρεπει η να πιεσεις σιγα σιγα η να βρεις μια δικαιολογια για να πατε σπιτι.Ξερεις ποσες εχω γαμησει ετσι? τους ειπα παμε μια βολτα και τις εφερα σπιτι υστερα απο χοντρο φασωμα.Σχεδον ποτε δε λεω σε γκομενα "παμε σπιτι"

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.518
Πόντοι
2.356
Ακριβώς ότι λέω τόσο καιρό.
Η συντριπτική πλειοψηφία είναι νταντευτές και ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny:
Έχει σχεδόν εκλείψει η αληθινή έλξη κι επικρατεί
το συμφέρον της βρώμας με τον μουνόδουλο.
Όσοι νομίζουν ότι τους γουστάρουν
οι γκόμενες που έχουν, πρέπει
να τις βάλουν να κάνουν πράγματα για αυτούς ώστε
να πιστοποιήσουν
την γνησιότητα.
Γι αυτό ακριβώς εφαρμόζουμε την Ντονάλντια μέθοδο
και στον πούτσο μας όλα.
Καλή χρονιά να έχουμε!

:rockon:
Φιλιά στη Νταίζη!

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Πέμπτο και κυριότερο δεν έχω πτυχίο ιατρικής.
Ναι, είμαι σίγουρος ότι τώρα κάθεται στο διαμέρισμα του των $2.5M στο Lower Manhattan και κλαίει με μαύρο δάκρυ που δεν πήρε ειδικότητα κι έμεινε GP, αλλά τι να κάνουμε.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Κάποιοι ειδα γέλασαν με αυτό που έγραψες. Όμως δεν είναι για γέλια. Η αλήθεια που αποτυπώνεις παραστατικά είναι για κλάματα.

Είμαστε μια τέρμα συντηρητική κοινωνία ειδικά Αθήνα. Δεν υπάρχει φλερτ μεταξύ αγνώστων.

Για αυτό τα μπουρδέλα ανθούν.
ενα μεσο ποστ του Δασκαλου ειναι που ειχαν το θρασσος να τον διωξουν:rockon::rockon::rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
ενα μεσο ποστ του Δασκαλου ειναι που ειχαν το θρασσος να τον διωξουν:rockon::rockon::rockon:
Του δασκάλου της αγαμιας και της εκμετάλλευσης πατρικού εισοδήματος. Να λες όλο τον τίτλο του πισωγλεντη

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Ναι, είμαι σίγουρος ότι τώρα κάθεται στο διαμέρισμα του των $2.5M στο Lower Manhattan και κλαίει με μαύρο δάκρυ που δεν πήρε ειδικότητα κι έμεινε GP, αλλά τι να κάνουμε.
Άκου λοιπόν απόγονε του Αυνααν οποιοσδήποτε είχε δώσει πανελλήνιες για ιατρική σχολή με αξιώσεις θα ήξερε για τη θεωρία του Lamark και ότι ολη η δεύτερη παράγραφος σου είναι μια μαλακία. Δε ξέρω τι κάνει ο φανταστικός σου φίλος στο Μανχάτταν αλλά εσυ στη γκαρσονιέρα σου στα Πατήσσσσα γράφεις μαλακιες. Συνέχισε να κανεις ότι κανεις αλλά μακρυά από δέντρα όταν βρέχει μη φας κανένα κεραυνό σαν το πρόγονο σου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
τωρα το θεμα υγειας ειναι σχετικο.Οπως μου ειχε πει καποτε και ενας παθολογος "συμβόλαιο με την υγεια κανεις δεν μπορει να κανει"...εγω πχ γυμναζομουν σχεδον παντα (κυριως μετα τα 25 ειχα δωσει πολυ βαρος)με εξέτασε προσφατα ο παθολογος,μου ειπε εισαι καλυτερα απο ποτε.(ειμαι 42) παρολα αυτα ομως ειχα μια πρωτεινη που την λιβάνιζα,(περιπου σε ολη μου τη ζωη να εχω καταναλώσει 1 κουτι ολοκληρο,και ενα μισο)μου λεει ο γιατρος "οσο και αν γυμνάζεσαι,κοφτη γιατι θα παθεις καρκινο...φαε 10 ασπραδια το ιδιο ειναι" και την εκοψα μαχαιρι...οποτε για βαλε ολους αυτους που δε φτανουν μονο στη πρωτεινη αλλα το πανε κατα πολλα βηματα παραπέρα...ολα αυτα με τις ντοπες εχουν παρει τα πάνω τους και δε ξερω κατα ποσο μειωνουν η αυξανουν το προσδοκιμο ζωης.
Καλημερα φιλε χρονια πολλα.
Για το θεμα της υγειας δε θελει ακροτητες.
Ουτε bodybuilding
Ουτε αθλητισμο στα ορια του πρωταθλητισμου
Ουτε κατι φλωρους που τρεχουν με μουσικη στ αυτια και ιδρωμενο φανελακι χειμωνα καλοκαιρι.
Θελει τα εξης:
Περπατημα 2 χλμ καθε μερα
Ασκησεις χαλαρωσης με ανασες
Λιγο τρεξιμο επιτοπου
Λιγα πους απς
Ραχιαιους κοιλιακους σε ρυθμο και σετ που αντεχεις
Διατροφη οχι με στερησεις αλλα να τρως λιγο.Να σταματας πριν χορτασεις.
Ψυχολογια:το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.Ευτυχια.Να νοιωθεις ευγνωμοσυνη και να λες παλι καλα.
Στο συνολο θα πρεπει να βαλει καποιος την ασκηση στη ζωη του χωρις να τη βλεπει ως αλλη μια εκκρεμοτητα που πρεπει να γινει.
Συνηθως βλεπω τα ακρα:Ειτε ανθρωπους που πορωνονται με τη γυμναστικη ειτε αυτους που τη βαριουνται και την εγκαταλειπουν.
Αλλες παλι φορες πρεπει να γυμναστεις για να επιβιωσεις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
1703899540786.png

Αυτά απ'τις ξένες.
Ξενες πορνες.
Να το τονισεις αυτο.
Η συγκεκριμμενη ξεχειλιζει απο μισος για τη δουλεια της και για το ανδρικο φυλο.
Φαινεται διαταραγμενη συναισθηματικα και διανοητικα.
Δεν αποτελει παραδειγμα ουτε μεσου ουτε υγιους ανθρωπου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.913
Πόντοι
2.356
Καλημερα φιλε χρονια πολλα.
Για το θεμα της υγειας δε θελει ακροτητες.
Ουτε bodybuilding
Ουτε αθλητισμο στα ορια του πρωταθλητισμου
Ουτε κατι φλωρους που τρεχουν με μουσικη στ αυτια και ιδρωμενο φανελακι χειμωνα καλοκαιρι.
Θελει τα εξης:
Περπατημα 2 χλμ καθε μερα
Ασκησεις χαλαρωσης με ανασες
Λιγο τρεξιμο επιτοπου
Λιγα πους απς
Ραχιαιους κοιλιακους σε ρυθμο και σετ που αντεχεις
Διατροφη οχι με στερησεις αλλα να τρως λιγο.Να σταματας πριν χορτασεις.
Ψυχολογια:το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.Ευτυχια.Να νοιωθεις ευγνωμοσυνη και να λες παλι καλα.
Στο συνολο θα πρεπει να βαλει καποιος την ασκηση στη ζωη του χωρις να τη βλεπει ως αλλη μια εκκρεμοτητα που πρεπει να γινει.
Συνηθως βλεπω τα ακρα:Ειτε ανθρωπους που πορωνονται με τη γυμναστικη ειτε αυτους που τη βαριουνται και την εγκαταλειπουν.
Αλλες παλι φορες πρεπει να γυμναστεις για να επιβιωσεις.
Από τα πιο ΣΩΣΤΆ σχόλια που έχω διαβάσει εδώ μέσα! Μπράβο σου και RESPECT. Χρόνια πολλά!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
δε χολοσκάω...απλα καποιες φορες μετα απο ενα αποτυχημένο ραντεβου, σκέφτομαι.Μη ξεχνας οτι οι γυναικες ειναι περιπου ιδιες.Μια μαλακια αν κανεις,και την ξανα κανεις,θα εχει συνεχως αντικτυπο...οπως πχ η πιεση.Αν βγεις με μια γκομενα και τις πεις παμε σπιτι ακομα και υστερα απο φασωμα,θα σου πει μαλλον..οχι (οι περισσοτερες) εκει πρεπει η να πιεσεις σιγα σιγα η να βρεις μια δικαιολογια για να πατε σπιτι.Ξερεις ποσες εχω γαμησει ετσι? τους ειπα παμε μια βολτα και τις εφερα σπιτι υστερα απο χοντρο φασωμα.Σχεδον ποτε δε λεω σε γκομενα "παμε σπιτι"
Το αποτυχημενο ραντεβου σπαει αρχιδια μαζι με την ψυχολογια.
Η γυναικα βγαινει αναγνωριστικα,ο ανδρας για να γαμησει.
Υπαρχει διασταση στοχων απο την αρχη.
Πολυ σωστα θελει να ξερεις να πιεσεις μια κατασταση με τροπο χωρις να γινεις φορτικος,αλλα να παραμεινεις εκλυστικος.
Συνηθως προτεινω να παμε καπου οι δυο μας μετα το ποτο.
Αν ακολουθησει η αρνηση,το φερνω αλλοιως:να σε γυρισω σπιτι κτλ.
Γυναικες που κρατανε αποσταση ειναι καμμενες περιπτωσεις απο την αρχη.
Πας να της αγγιξεις το χερι(η πρωτη κινηση εισαγωγης στο μπασιμο)και βλεπεις οτι το τραβαει.Οποτε εκει δεν πας καν για φιλι.
Βλεπεις μια ψυχρη αποτομη αποκαρδιωτικη συμπεριφορα;Εκει μπορεις να αποχωρησεις αμεσα.Το εχω κανει.
Υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια στον κανονα.Υπηρξαν γυναικες με πολυ χαλια συμπεριφορα που λυγισαν στην αποπλανηση του σωματος.
Κρινεις και αποφασιζεις εκεινη τη στιγμη.Συνταγες δεν υπαρχουν.
Απλα μη γαμας την ψυχολογια σου στα κοκκινα για να γαμησεις ενα μουνι.
Παμε τωρα στις περιπτωσεις που φασωθηκαν αλλα εριξαν πορτα στο γαμησι.
Εκει θελει μεγαλη προσοχη γιατι αν τις αφησεις να πανε σπιτι θεωρωντας οτι υπαρχει και αυριο...παει πεταξε το πουλακι
Η γκομενα ηδη ξερει οτι θελεις να τη γαμησεις.
Ξερει ηδη αν θα ξαναβγει μαζι σου η οχι.
Συνηθως σε ενα πολυ επιθετικο πρωτο ραντεβου η απαντηση τους ειναι οχι για συνεχεια.
Οποτε οτι κανεις εκει σε εκεινο το ραντεβου.
Φυσικα η απογοητευση μεγαλη αν δε γαμησουμε.
Γιατι το ξερουμε κι εμεις καλα πως δε θα ξαναεχουμε ευκαιρια να γαμησουμε τη συγκεκριμμενη και μας μενει απωθημενο.
Εκτος κι αν η γκομενα αποφασισει για το αντιθετο:
Πραγματικα ειναι ενα παιχνιδι με ανατροπες και αρκετα ψυχοφθορο για οσους εχουν μεγαλες καυλες.
Καλα να παιζεις με πολλες ωστε να σου στοιχιζει λιγοτερο η αποτυχια.
Στο γενικο της συνολο η διαδικασια εξυπηρετει τη γυναικα και οχι τον ανδρα δυστυχως.
Η φυση ειναι σκληρη:Νοιαζεται περισσοτερο να χτισει απογονους αρα να βρουν οι γυναικες σταθερη φωλια για να γκαστρωθουν παρα για την εκσπερματωση των κηφηνων.
Απο ενα σημειο και μετα η ολη διαδικασια καταντα πολυ κουραστικη.
Τοσος μπελας για να παρεις ενα τροπαιο επιβεβαιωσης μαζι με ενα γαμησι που το λες μετριο σε σχεση με αυτο που κανει μια βιζιτα των 140 ευρω την ωρα.
Συνηθως το γαμησι με τη γκομενα γινεται ωραιο στην πορεια αλλα εμενα με εχει ξενερωσει εγκεφαλικα το γεγονος της εξοικειωσης.
Καυλωνω ασχημα να γαμαω σχεδον αγνωστες γκομενες και τσουλακια.
Οι γυναικες που ειναι σοβαροφανεις απευθυνονται σε ανδρες που ψαχνουν να νοικοκυρευτουν και να φτιαξουν οικογενεια.
Προσωπικα θεωρω την οικογενεια την αρχη του τελους ενος ανδρα μια και ο ιδιος πλεον δε λειτουργει για την παρτη του αλλα για το συμφερον αλλων.
Για μενα οι γκομενες εχουν την εξης αξια:καλο να τις γνωρισεις στα 15 και στα 16 να μαθεις να φλερταρεις να γαμησεις να διασκεδασεις...μεχρι τα 40 plus(κι οσο σε παιρνει)αλλα να μη συνεχισεις στο παιχνιδι τους(αγαπη,μονιμοτητα,οικογενεια,παιδια)
Παιξαμε γελασαμε διασκεδασαμε οκ.
Απο εκει και περα μια ποιοτικη ζωη στον ανδρα δε δινει πρωταγωνιστικο ρολο στις γυναικες.
Οπως εγραψα και πιο πανω:μια καθημερινοτητα με το ελαχιστο αγχος,με τις ελαχιστες εντασεις,με μικρες στιγμες απολαυσης και φυσικα τις γυναικες αλλα σε ρολο κομπαρσου κι επισκεπτη.
Εισαι καπου πχ για να πας βολτα το σκυλι;
Κανε τη βολτα απολαυσε...αν δεις καμμια γκομενα μονη πες μια καλημερα και οτι γινει.
Στ αρχιδια σου.
Ειχες ενα αποτυχημενο ραντεβου;
Την επομενη μερα κανε κατι τελειως ααχετο που γουσταρεις να κανεις και σκεψου οτι ευκαιριες θα χεις απειρες να γαμησεις.
Αυτα τα λιγα.
Καλημερες με υγεια!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.571
Πόντοι
206
Το αποτυχημενο ραντεβου σπαει αρχιδια μαζι με την ψυχολογια.
Η γυναικα βγαινει αναγνωριστικα,ο ανδρας για να γαμησει.
Υπαρχει διασταση στοχων απο την αρχη.
Πολυ σωστα θελει να ξερεις να πιεσεις μια κατασταση με τροπο χωρις να γινεις φορτικος,αλλα να παραμεινεις εκλυστικος.
Συνηθως προτεινω να παμε καπου οι δυο μας μετα το ποτο.
Αν ακολουθησει η αρνηση,το φερνω αλλοιως:να σε γυρισω σπιτι κτλ.
Γυναικες που κρατανε αποσταση ειναι καμμενες περιπτωσεις απο την αρχη.
Πας να της αγγιξεις το χερι(η πρωτη κινηση εισαγωγης στο μπασιμο)και βλεπεις οτι το τραβαει.Οποτε εκει δεν πας καν για φιλι.
Βλεπεις μια ψυχρη αποτομη αποκαρδιωτικη συμπεριφορα;Εκει μπορεις να αποχωρησεις αμεσα.Το εχω κανει.
Υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια στον κανονα.Υπηρξαν γυναικες με πολυ χαλια συμπεριφορα που λυγισαν στην αποπλανηση του σωματος.
Κρινεις και αποφασιζεις εκεινη τη στιγμη.Συνταγες δεν υπαρχουν.
Απλα μη γαμας την ψυχολογια σου στα κοκκινα για να γαμησεις ενα μουνι.
Παμε τωρα στις περιπτωσεις που φασωθηκαν αλλα εριξαν πορτα στο γαμησι.
Εκει θελει μεγαλη προσοχη γιατι αν τις αφησεις να πανε σπιτι θεωρωντας οτι υπαρχει και αυριο...παει πεταξε το πουλακι
Η γκομενα ηδη ξερει οτι θελεις να τη γαμησεις.
Ξερει ηδη αν θα ξαναβγει μαζι σου η οχι.
Συνηθως σε ενα πολυ επιθετικο πρωτο ραντεβου η απαντηση τους ειναι οχι για συνεχεια.
Οποτε οτι κανεις εκει σε εκεινο το ραντεβου.
Φυσικα η απογοητευση μεγαλη αν δε γαμησουμε.
Γιατι το ξερουμε κι εμεις καλα πως δε θα ξαναεχουμε ευκαιρια να γαμησουμε τη συγκεκριμμενη και μας μενει απωθημενο.
Εκτος κι αν η γκομενα αποφασισει για το αντιθετο:
Πραγματικα ειναι ενα παιχνιδι με ανατροπες και αρκετα ψυχοφθορο για οσους εχουν μεγαλες καυλες.
Καλα να παιζεις με πολλες ωστε να σου στοιχιζει λιγοτερο η αποτυχια.
Στο γενικο της συνολο η διαδικασια εξυπηρετει τη γυναικα και οχι τον ανδρα δυστυχως.
Η φυση ειναι σκληρη:Νοιαζεται περισσοτερο να χτισει απογονους αρα να βρουν οι γυναικες σταθερη φωλια για να γκαστρωθουν παρα για την εκσπερματωση των κηφηνων.
Απο ενα σημειο και μετα η ολη διαδικασια καταντα πολυ κουραστικη.
Τοσος μπελας για να παρεις ενα τροπαιο επιβεβαιωσης μαζι με ενα γαμησι που το λες μετριο σε σχεση με αυτο που κανει μια βιζιτα των 140 ευρω την ωρα.
Συνηθως το γαμησι με τη γκομενα γινεται ωραιο στην πορεια αλλα εμενα με εχει ξενερωσει εγκεφαλικα το γεγονος της εξοικειωσης.
Καυλωνω ασχημα να γαμαω σχεδον αγνωστες γκομενες και τσουλακια.
Οι γυναικες που ειναι σοβαροφανεις απευθυνονται σε ανδρες που ψαχνουν να νοικοκυρευτουν και να φτιαξουν οικογενεια.
Προσωπικα θεωρω την οικογενεια την αρχη του τελους ενος ανδρα μια και ο ιδιος πλεον δε λειτουργει για την παρτη του αλλα για το συμφερον αλλων.
Για μενα οι γκομενες εχουν την εξης αξια:καλο να τις γνωρισεις στα 15 και στα 16 να μαθεις να φλερταρεις να γαμησεις να διασκεδασεις...μεχρι τα 40 plus(κι οσο σε παιρνει)αλλα να μη συνεχισεις στο παιχνιδι τους(αγαπη,μονιμοτητα,οικογενεια,παιδια)
Παιξαμε γελασαμε διασκεδασαμε οκ.
Απο εκει και περα μια ποιοτικη ζωη στον ανδρα δε δινει πρωταγωνιστικο ρολο στις γυναικες.
Οπως εγραψα και πιο πανω:μια καθημερινοτητα με το ελαχιστο αγχος,με τις ελαχιστες εντασεις,με μικρες στιγμες απολαυσης και φυσικα τις γυναικες αλλα σε ρολο κομπαρσου κι επισκεπτη.
Εισαι καπου πχ για να πας βολτα το σκυλι;
Κανε τη βολτα απολαυσε...αν δεις καμμια γκομενα μονη πες μια καλημερα και οτι γινει.
Στ αρχιδια σου.
Ειχες ενα αποτυχημενο ραντεβου;
Την επομενη μερα κανε κατι τελειως ααχετο που γουσταρεις να κανεις και σκεψου οτι ευκαιριες θα χεις απειρες να γαμησεις.
Αυτα τα λιγα.
Καλημερες με υγεια!
Ωραία άποψη και τη συμμερίζομαι σε αρκετό βαθμό. Θα ήμουν απόλυτα σύμφωνος ως προς το ρόλο της γυναίκας ως "επισκέπτη" στη ζωή του άντρα αν ήμουν σίγουρος για το πως θα εξελίσσοταν η σχέση μου (μακροχρόνια) με μια γυναίκα. Θέλω να πω ότι οι πρώτοι έξι μήνες με τα μέλια είναι πάντα οι ωραιότεροι. Μετά προσγειωνόμαστε και συμβιβαζόμαστε. Εγώ είμαι από αυτούς που ψάχνουν το ουτοπικό "για πάντα". Για εμένα ισχύει το ανάποδο, το σεξ είναι δευτερεύον.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Ξενες πορνες.
Να το τονισεις αυτο.
Η συγκεκριμμενη ξεχειλιζει απο μισος για τη δουλεια της και για το ανδρικο φυλο.
Φαινεται διαταραγμενη συναισθηματικα και διανοητικα.
Δεν αποτελει παραδειγμα ουτε μεσου ουτε υγιους ανθρωπου.
Κι εσύ δεν πλένεις το πουλί σου, ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom