Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι αυτή..με ακύρωσε πχ το προηγούμενο Σάββατο..ενώ μου είχε πει σκ να πάω από σπίτι της..δεν το πήρε ο άντρας της επειδή αρρώστησε..θα κάνω ακόμα μια δυο προσπάθειες..αλλά το να λέει γαμηθηκε με άλλον;δεν σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν έχει ερωτικό ενδιαφέρον;μπορεί να γουστάρει μόνο φιλιά κτλ.. έχω κόψει να τις κάνω λάικ..έχω απομακρυνθεί για να κίνησω λίγο ενδιαφέρον . επίσης τις στέλνω σπάνια.. πχ τώρα έχω να τις στείλω 5 ημέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι καλό μουνι..είναι η εξαίρεση..εγώ 37 αυτή 32...
μπορει να παιζει και με αλλον μαζι...αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις στελνε που και που ειδάλλως χεστη

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η γυναίκα στη «Δύση» καταστράφηκε με τρεις τρόπους:

1) πήγε για δουλειά όποτε δεν είχε οικονομική ανάγκη τον αντρα

2)βγήκε ινσταγκραμ όποτε καλύπτονται κάπως οι ψυχολογικές της ανασφάλειες

3) έχουν έρθει άπειροι λαθροεποικοι η οποίοι αλλάζουν τα ποσοστά στα φυλλα

Όπως είπε και κάποιος είναι πιο αδίστακτες. Θα ξεπεράσουν τα ψυχολογικά με γάτες και κρασί. Το δικό μας προσδόκιμο θα πάει απατα
πανω κατω και δω το ιδιο ισχυει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Η αλήθεια είναι αυτή..με ακύρωσε πχ το προηγούμενο Σάββατο..ενώ μου είχε πει σκ να πάω από σπίτι της..δεν το πήρε ο άντρας της επειδή αρρώστησε..θα κάνω ακόμα μια δυο προσπάθειες..αλλά το να λέει γαμηθηκε με άλλον;δεν σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν έχει ερωτικό ενδιαφέρον;μπορεί να γουστάρει μόνο φιλιά κτλ.. έχω κόψει να τις κάνω λάικ..έχω απομακρυνθεί για να κίνησω λίγο ενδιαφέρον . επίσης τις στέλνω σπάνια.. πχ τώρα έχω να τις στείλω 5 ημέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είναι καλό μουνι..είναι η εξαίρεση..εγώ 37 αυτή 32...

πανω κατω και δω το ιδιο ισχυει
Ναι όταν λέω Δύση εννοώ ανεπτυγμένος κόσμος

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Οι γυναίκες μια χαρά ειναι. Οι ελλεινιδες είναι μαλακισμένες.. Μην πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα.. Δεν μισω τις γυναίκες, για τις ξένες έχω από ουδέτερα μέχρι θετικα αισθήματα, μισω απίστευτα ομως τις ελλεινιδες
1703899540786.png

Αυτά απ'τις ξένες.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
πω πω πρέπει να εχει πολυ άσχημες εμπειρίες η τύπισσα για να γραφεί τοσο σκληρά πράγματα...
Είναι μια βενεζουελάνα που παρίστανε τη Βραζιλιάνα εδώ για κάνα χρόνο. Την είχα πάρει 2-3 φορές και μου'μεινε το telegram και λέμε καμιά μαλακία μια στο τόσο. Τώρα είναι στο UK.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Και στη Νέα Σμύρνη που αδερφός σκότωσε αδερφό τα παιδιά τα μεγάλωνε μια δυναμική χωρισμένη γυναίκα.
Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα λένε.
Χωρισμένες με παιδί είναι κόκκινο πανί γιατί τις κυνηγάτε ρε παιδιά; Μπελάδες στο κεφάλι σας θέλετε ή δεν σας φτάνουν τα προβλήματα σας;

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Και στη Νέα Σμύρνη που αδερφός σκότωσε αδερφό τα παιδιά τα μεγάλωνε μια δυναμική χωρισμένη γυναίκα.
Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα λένε.
Χωρισμένες με παιδί είναι κόκκινο πανί γιατί τις κυνηγάτε ρε παιδιά; Μπελάδες στο κεφάλι σας θέλετε ή δεν σας φτάνουν τα προβλήματα σας;
προσωπικά μια φορά που το έκανα κόντευε να βγει χρονιά χωρίς γαμήσι, πάνω στην απελπισία μου δηλαδή. Γρήγορα όμως πήγε να μπλέξει το πράγμα και έγινα καπνός από το πρώτο δεκαήμερο. Τίγκα στα ψυχολογικά δυστυχώς η πλειοψηφία τέτοιων περιπτώσεων...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Οταν πιανει κρυο εξω το βραδυ μειωνεται δραματικα ο αριθμος των γυναικων που κυκλοφορει στον δρομο, χθες σαββατο βραδυ στις 10 πηγα μια βολτα κεντρικα στο πεζοδρομο της κηφισιας, γινοταν χαμος απο ψωλαρια, παιζει να ηταν 80% ψωλαρια και μολις 20% γκομενες, το καλοκαιρι η αναλογια εινια 60% αντρες και 40% γυναικες,
και το 99% των αντρων που κυκλοφορουσαν εκεινη την ωρα νεαρης ηλικιας απο 15 εως 30 ητανε μπακουρια χωρις γκομενες, και οι πιο πολλοι χωρις καν για παρεα καποια κοπελα
εβλεπες αγελες απο αγορια μπουλουκι ολοι μαζι 15 ατομα να κοβουν βολτες περα δωθε, μπας και βρουμε καμια εστω να την πεσουν.
σε καποια φαση ητανε 3 κοπελιες γυρω στα 17 περπαταγαν στον πεζοδρομο, απεναντι ηταν 10 αγορια στην ιδια ηλικια με τις κοπελες. η μια κοπελα γελασε με κατι, το ακουει ενας αυτο απο την παρεα των αγοριων και της φωναζει οπα γελακια, και αυτη του απανταει στην πουτσα μου θα κανω οτι θελω ρε βλακα,
δηλαδη ουτε στις μικρες ηλικιες το καμακι δεν πιανει πια, ενταξει το κανουν με λαθος τροπο τα νεα παιδια αλλα και οι νεες κοπελες εχουν μετατραπει σε νταλικεριδες και επιθετικες.

υστερα εκει που περιμενα το λεωφορειο να φυγω, ητανε 2 νεαροι ,περιμεναν και αυτοι το λεωφορειο, περνανε 3 νεαρες κοπελες διπλα τους με ξεκολε ντυσιμο αλλα δεν σταματησαν εκει συνεχισαν , περιττο να πω οτι δεν εδωσαν καμια σημασια στους 2 νεαρους που περασαν ακριβως διπλα τους, ομως τις βλεπει ο ενας απο τους 2 και λεει στον αλλον , τραβα να τις παρουμε απο πισω οπου πανε αυτες, ο αλλος του λεει ρε θα χασουμε το λεωφορειο περναει σε ενα λεπτο, τελικα πηγαν απο πισω απο τις κοπελες . μετα απο λιγα δευτερολεπτα η μια απο αυτες το καταλαβε οτι τις πηραν στο κυνηγι και τους κοιταξε με ενα αγριεμενο υφος και αυτοι κολωσαν και σταματησαν την καταδιωξη, εχασαν και το λεωφορειο στο τελος εφαγαν και την χυλοπιτα τους.
Κάποιοι ειδα γέλασαν με αυτό που έγραψες. Όμως δεν είναι για γέλια. Η αλήθεια που αποτυπώνεις παραστατικά είναι για κλάματα.

Είμαστε μια τέρμα συντηρητική κοινωνία ειδικά Αθήνα. Δεν υπάρχει φλερτ μεταξύ αγνώστων.

Για αυτό τα μπουρδέλα ανθούν.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κάποιοι ειδα γέλασαν με αυτό που έγραψες. Όμως δεν είναι για γέλια. Η αλήθεια που αποτυπώνεις παραστατικά είναι για κλάματα.

Είμαστε μια τέρμα συντηρητική κοινωνία ειδικά Αθήνα. Δεν υπάρχει φλερτ μεταξύ αγνώστων.

Για αυτό τα μπουρδέλα ανθούν.
που να δείτε και σε μικρούς νομούς τύπου 80.000 κάτοικοι που οι μισοί είναι και σε χωριά...

πάντως εγώ είμαι υπέρ του φλερτ στο δρόμο, κάνω το τελευταίο δίμηνο κάποιες προσπάθειες και προσδοκώ να δω αποτελέσματα.

δεδομένα πάντως επικρατεί μια ξινίλα από τις γυναίκες, ενώ 9 στις 10 που θα δεις είναι με τα κινητά και δεν έχει νόημα να κάνεις κίνηση

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οχι οτι δεν τους χαλαγε το υψος,καποιες μαλιστα ναι μου ειχαν πει οτι με προτιμουσαν ψηλότερο...(και ελληνίδες)Αλλα το αποτέλεσμα μετραει

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μάγκες συνάντησα τυχαία κατι ξάδερφες μου που όταν ήταν μικρές
ήταν τρελα μουνακια ...

Αλλά ως κλασικές Ελλε-η-νιδες είχαν υφακι 1000 καρδινάλιων ...
οπότε έριχναν τα άκυρα με το τσουβάλι ...

Τώρα στα 40+ ειναι μονες και ατεκνες, με υφακι 500 καρδινάλιων ...

Δεν ρίχνουν πλέων άκυρα... γιατί κανείς δεν τους την πέφτει με την κωλαθρα που εκαναν ... ;)))

Όλα εδώ πληρώνονται...!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
ήταν τρελα μουνακια ...

Δεν ρίχνουν πλέων άκυρα... γιατί κανείς δεν τους την πέφτει με την κωλαθρα που εκαναν ... ;)))

Όλα εδώ πληρώνονται...!
Αυτές νομίζουν ότι είναι ακόμα μουναρες. Άπειρες οι γυναίκες με τα ψυχολογικά σήμερα

Darksoul899

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
0
οι γυναικες ειναι πιο αδιστακτες απο τους αντρες γενικα.(αλλο πως το παιζουν) εχουν αλλο μηχανισμο οσον αφορα τα συναισθηματα,και λειτουργουν κυριως με το ενστικτο.Τωρα για τη πρωτεινη..τι να σου πω ρε φίλε.Αλλο πρηξιμο δεν ηθελα...μια χαρα ειμαι δε γουστάρω να φαινομαι και τουμπανιάρης οποτε με αεροβια προσπαθω να φερω το σωμα μου οσο πιο νορμαλ γινεται.Εγω σου λεω τι μου ειπε γιατρος (και καλος) δεν τα εβγαλα απο το κεφάλι μου.

Ποιά πρωτείνη ήταν αν επιτρέπεται;

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Αυτό το εχω πει και εγω
ΔΕΝ υπάρχουν γκόμενες στην Ελλάδα. Οι λίγες όμορφες. Είναι κυρίως ξενες
. Αλβανιδες, ρουμανες. Άσε που οι μισές αλβανιδες την έχουνε κάνει έξω Αγγλία και γερμανια
.ξερω 2 αλβανιδες που έφυγαν έξω. Οι βρωμοελλεινιδες αντίθετα δεν μετανάστευουνε.μενουν εδώ αφού εδώ ζούνε σαν βασίλισσες με τους μουνοδουλους να τις παρακαλάνε όλη μέρα.
Έτσι φτάσαμε να ΕΧΕΙ στην Αθήνα πχ 98 τα εκατό ελλεεινιδες.. Φρίκη είναι..
Τραβα στήσε τις κορύνες γιατί με τις μαλακίες που γράφεις ένα Μπόουλινγκ το τραβάει ο οργανισμός σου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Καλησπέρα παίδες...εδώ και ένα χρόνο βγαίνω με μια χωρισμένη...άγριο φασωμα.. σε μπαράκι μόνο...έχουμε χημεία νομίζω..(ενδιάμεσα είχα σχέση,έχω χωρίσει)βγήκα μετά τον χωρισμό,αλλά δεν προχωράει σε σεξ...δεν θέλει δηλαδή να πάμε κάπου οι δυο μας...σε επικοινωνία που είχαμε ,μου είπε μια φορά να πάω σπίτι αλλά το ακυρώσε μετά από λίγο λίγο παιδιού...τι μπορεί να παίζει;να συνεχίσω;ή να μην βγω ξανά ;
Όταν το είδα νόμισα ότι κάνεις πλάκα, πιστεύω ότι τρία είναι τα πιθανά ενδεχόμενα:
-Έχει κάποιο θέμα υγείας που την εμποδίζει να κάνει σεξ (λ.χ. έκανε κάποια έκτρωση και ποιος ξέρει τι της δημιούργησε).
-Δε σε γουστάρει τόσο όσο νομίζεις.
-Το παίζει καλό κορίτσι μπας και τη δεις διαφορετικά και ''σοβαρά'' πέραν του ενός πηδήματος.

Άλλη λογική εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Αν μία γυναίκα γουστάρει πραγματικά, δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς σε κάτι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
ήταν τρελα μουνακια ...

Όλα εδώ πληρώνονται...!

Οι καρδιναλιοι παντως, μενουν για παντα!

Γι'αυτο και λενε, οτι πρεπει να βλεπει κανεις και το χαρακτηρα.
Την να το κανεις να ειναι μονο ομορφη, η ομορφια χανεται, ο χαρακτηρας ομως μενει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom