Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Οι γυναίκες έχουν επιλογές. Ειδικά Ελλάδα με τη πείνα που υπάρχει στους άντρες.. Με το ινσταγκραμ και το τικ τοκ την έχουν ψωνίσει τελείως οι ελλεινιδες.. Και δει ειναι καν όμορφες.. Όμορφες είναι οι Γαλλίδες. Οι Ιταλίδες και οι ανατολικές.. Οι ελλεινιδες πάντα είχανε πρόβλημα με τα κιλά τους.. Είναι χοντρούλες πως να το κάνουμε.. Βέβαια γιατί να κάνουν γυμναστική? Αφού και ετσι τις παρακαλάνε κάθε μερα στα σοσιαλ και στις παρεες τους..
οχι μονο με τα κιλα τους, δηλαδη βλεπεις μια 1.70 και 65 κιλα, 20 χρονων, αλλα το σωμα της ειναι γεματο ραγαδες και κυτταριτιδα
κανουν σαπια διατροφη, ελαχιστη αθληση, καταχρησεις, κλαμπαρισμα απο μικρη ηλικια, εχουν τον καθε λιγουρα να τις εκθειαζει ενω εχουν αρχισει την κατηφορα
για αυτο βλεπεις καποιες 17 χρονων μοντελε σωμα και υστερα στα 22 χλαπατσα
ενταξει στο ινστα με τα τοσα φιλτρα και τις τεχνικες παντου καλλιγραμες βλεπεις εκει και αψεγαδιαστες, η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη ομως απο κοντα

Τελευταία τροποποίηση:

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Έτσι είναι οι ελλεινιδες σπάνε γρήγορα.. Ήδη από τα 22 παίρνουν τη κάτω βόλτα. Στα 30 οι πιο πολλές δεν βλεποντε χωρίς φίλτρα στο ινστσγκραμ και μακιγιάζ!! Πολλές φοράνε και κορσέ εξω όταν βγαίνουν για να κανουν τις αδυνατες. Έχετε δει ότι πολλές έχουν μεγάλο πεσμένο κολο και λεπτή μέση? Έχω δει πολλές με κορσέ ακόμα και 20αρες!οι ελλεινιδες ειναι οι πιο υπερεκτιμενες γκομενες που υπάρχουν! Βέβαια ακόμα και έτσι έχουν ουρές από Αντρες να τις παρακαλάνε κάθε μερα σε σοσιαλ και παρεες..
Έχω κάνει συζήτηση με φίλο γιατρό απ'το Αμέρικα. General practitioner, σε κεντρικό μέρος, βλέπει καμιά 30αρια ασθενείς τη μέρα στο ιατρείο. Θεωρεί πως στην επόμενη γενιά το προσδόκιμο ζωής των γυναικών θα κατέβει καμιά 20αρια χρόνια κάτω από το ανδρικό. Λέει τρώνε σκατά, πίνουν σκατά, κάνουν ντράγκια, παίρνουν ένα σωρό νόμιμα ντράγκια τύπου αντικαταθλιπτικών, έχουν ένα σωρό ψυχολογικά, είναι όλες υπέρβαρες, όλες αγύμναστες, πλαδαρές, 25αρες με καρδιαγγεικό σαν του 70αρη.
Του λέω, κι οι άνδρες δεν είναι κι αυτοί έτσι? Μου λέει όχι, αυτοί αντιθέτως τώρα που δεν βρίσκουν να γαμήσουν πλακώθηκαν σε γυμναστήρια κι ασχολούνται περισσότερο με την υγεία τους. Τους άνδρες λέει γενικά οι καταχρήσεις δεν τους επηρεάζουν τόσο όσο τις γυναίκες, γιατί οι άνδρες ζούσαν σαν άνδρες κάτι αιώνες οπότε τους πιο αδύναμους τους ξέκανε η φυσική επιλογή. Ενώ οι γυναίκες μόλις ξεκίνησαν να ζουν σαν άνδρες και θα κατέβουν σε προσδόκιμο ζωής κάτω απ'τα 50.
Του λέω, ωραία, και δεν τους κάνεις εσύ συστάσεις να κόψουν τις μαλακίες? Λέει, πρώτον δεν θα με ακούσουν, δεύτερον δεν μας αφήνουν, τρίτον δεν συμφέρει γιατί άμα είναι πιο υγιείς χάνουμε πελατεία, και τέταρτον χέστηκα κιόλας γιατί η γυναίκα μετά τα 40 δεν έχει τίποτα χρήσιμο να δώσει.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Έχω κάνει συζήτηση με φίλο γιατρό απ'το Αμέρικα. General practitioner, σε κεντρικό μέρος, βλέπει καμιά 30αρια ασθενείς τη μέρα στο ιατρείο. Θεωρεί πως στην επόμενη γενιά το προσδόκιμο ζωής των γυναικών θα κατέβει καμιά 20αρια χρόνια κάτω από το ανδρικό. Λέει τρώνε σκατά, πίνουν σκατά, κάνουν ντράγκια, παίρνουν ένα σωρό νόμιμα ντράγκια τύπου αντικαταθλιπτικών, έχουν ένα σωρό ψυχολογικά, είναι όλες υπέρβαρες, όλες αγύμναστες, πλαδαρές, 25αρες με καρδιαγγεικό σαν του 70αρη.
Του λέω, κι οι άνδρες δεν είναι κι αυτοί έτσι? Μου λέει όχι, αυτοί αντιθέτως τώρα που δεν βρίσκουν να γαμήσουν πλακώθηκαν σε γυμναστήρια κι ασχολούνται περισσότερο με την υγεία τους. Τους άνδρες λέει γενικά οι καταχρήσεις δεν τους επηρεάζουν τόσο όσο τις γυναίκες, γιατί οι άνδρες ζούσαν σαν άνδρες κάτι αιώνες οπότε τους πιο αδύναμους τους ξέκανε η φυσική επιλογή. Ενώ οι γυναίκες μόλις ξεκίνησαν να ζουν σαν άνδρες και θα κατέβουν σε προσδόκιμο ζωής κάτω απ'τα 50.
Του λέω, ωραία, και δεν τους κάνεις εσύ συστάσεις να κόψουν τις μαλακίες? Λέει, πρώτον δεν θα με ακούσουν, δεύτερον δεν μας αφήνουν, τρίτον δεν συμφέρει γιατί άμα είναι πιο υγιείς χάνουμε πελατεία, και τέταρτον χέστηκα κιόλας γιατί η γυναίκα μετά τα 40 δεν έχει τίποτα χρήσιμο να δώσει.
Πέμπτο και κυριότερο δεν έχω πτυχίο ιατρικής.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τωρα το θεμα υγειας ειναι σχετικο.Οπως μου ειχε πει καποτε και ενας παθολογος "συμβόλαιο με την υγεια κανεις δεν μπορει να κανει"...εγω πχ γυμναζομουν σχεδον παντα (κυριως μετα τα 25 ειχα δωσει πολυ βαρος)με εξέτασε προσφατα ο παθολογος,μου ειπε εισαι καλυτερα απο ποτε.(ειμαι 42) παρολα αυτα ομως ειχα μια πρωτεινη που την λιβάνιζα,(περιπου σε ολη μου τη ζωη να εχω καταναλώσει 1 κουτι ολοκληρο,και ενα μισο)μου λεει ο γιατρος "οσο και αν γυμνάζεσαι,κοφτη γιατι θα παθεις καρκινο...φαε 10 ασπραδια το ιδιο ειναι" και την εκοψα μαχαιρι...οποτε για βαλε ολους αυτους που δε φτανουν μονο στη πρωτεινη αλλα το πανε κατα πολλα βηματα παραπέρα...ολα αυτα με τις ντοπες εχουν παρει τα πάνω τους και δε ξερω κατα ποσο μειωνουν η αυξανουν το προσδοκιμο ζωης.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η πρωτεΐνη σε κάνει όγκο. Τι θα πάθεις? Εδώ άλλοι καπνιζουνε. Οι γιατροί όλο μαλακιες λένε ρωτάνε αν γυμνάζεσαι αν πεις ναι λενε μια χαρά είσαι.οι ελλεινιδες κάνουν πιο ανθιγιεινη ζωή αλλά οι σκύλες δεν παθαίνουμε τίποτα και ζούνε και πιο πολύ. Εδώ άμα δεις σε τροχαία σκοτώνεται ο άντρας και η ελλεινιδα απλά σπάει ένα χερι και ένα πόδι, η έχω δει ελλεινιδες να πέφτουν από τον τρίτο και απλά να τραβαματιζοτε, ενω οι άντρες θα πεθανουνε
οι γυναικες ειναι πιο αδιστακτες απο τους αντρες γενικα.(αλλο πως το παιζουν) εχουν αλλο μηχανισμο οσον αφορα τα συναισθηματα,και λειτουργουν κυριως με το ενστικτο.Τωρα για τη πρωτεινη..τι να σου πω ρε φίλε.Αλλο πρηξιμο δεν ηθελα...μια χαρα ειμαι δε γουστάρω να φαινομαι και τουμπανιάρης οποτε με αεροβια προσπαθω να φερω το σωμα μου οσο πιο νορμαλ γινεται.Εγω σου λεω τι μου ειπε γιατρος (και καλος) δεν τα εβγαλα απο το κεφάλι μου.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
τωρα το θεμα υγειας ειναι σχετικο.Οπως μου ειχε πει καποτε και ενας παθολογος "συμβόλαιο με την υγεια κανεις δεν μπορει να κανει"...εγω πχ γυμναζομουν σχεδον παντα (κυριως μετα τα 25 ειχα δωσει πολυ βαρος)με εξέτασε προσφατα ο παθολογος,μου ειπε εισαι καλυτερα απο ποτε.(ειμαι 42) παρολα αυτα ομως ειχα μια πρωτεινη που την λιβάνιζα,(περιπου σε ολη μου τη ζωη να εχω καταναλώσει 1 κουτι ολοκληρο,και ενα μισο)μου λεει ο γιατρος "οσο και αν γυμνάζεσαι,κοφτη γιατι θα παθεις καρκινο...φαε 10 ασπραδια το ιδιο ειναι" και την εκοψα μαχαιρι...οποτε για βαλε ολους αυτους που δε φτανουν μονο στη πρωτεινη αλλα το πανε κατα πολλα βηματα παραπέρα...ολα αυτα με τις ντοπες εχουν παρει τα πάνω τους και δε ξερω κατα ποσο μειωνουν η αυξανουν το προσδοκιμο ζωης.
Ακούγεται υπερβολικό. Αφυδατωμένος ορός γάλακτος είναι. Άμα δεν το πήρες από τις αγελάδες του Τσέρνομπιλ με 10 βαρέα μέταλλα ή από την Κίνα με κιμωλία για bulking agent δεν έχει κάτι παραπάνω απ'το γάλα που πίνεις, πέραν του ότι είναι συμπυκνωμένα στερεά από αυτό.

• Like

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
Ακούγεται υπερβολικό. Αφυδατωμένος ορός γάλακτος είναι. Άμα δεν το πήρες από τις αγελάδες του Τσέρνομπιλ με 10 βαρέα μέταλλα ή από την Κίνα με κιμωλία για bulking agent δεν έχει κάτι παραπάνω απ'το γάλα που πίνεις, πέραν του ότι είναι συμπυκνωμένα στερεά από αυτό.
έτσι, κι εγώ πρώτη φορά ακούω να συνδέουν πρωτείνη με καρκίνο, άλλο οι ντόπες και τα στεροειδή

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Η πρωτεΐνη σε κάνει όγκο. Τι θα πάθεις? Εδώ άλλοι καπνιζουνε. Οι γιατροί όλο μαλακιες λένε ρωτάνε αν γυμνάζεσαι αν πεις ναι λενε μια χαρά είσαι.οι ελλεινιδες κάνουν πιο ανθιγιεινη ζωή αλλά οι σκύλες δεν παθαίνουνε τίποτα και ζούνε και πιο πολύ. Εδώ άμα δεις σε τροχαία σκοτώνεται ο άντρας και η ελλεινιδα απλά σπάει ένα χερι και ένα πόδι, η έχω δει ελλεινιδες να πέφτουν από τον τρίτο και απλά να τραβαματιζοτε, ενω οι άντρες θα πεθανουνε
Λες μαλακίες.
1703872086027.png

Αυτά είναι γνωστά στατς ασφαλιστικών.
Συγκρίνεις ανόμοια τροχαία. Οι γυναίκες θα πάνε με 50, σε μετωπική θα σπάσουν χέρια πόδια. Ο άνδρας στα 50 θα πάει να φτιάξει προφυλακτήρες. Ο άνδρας θα σκοτωθεί στα 150. Η γυναίκα δεν θα πηγαίνει καν με 150 γιατί χέζεται.

Παράδειγμα
https://files.catbox.moe/9a63dj.webm

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
επειδή πάντως είμαι 28 και δεν έχω ζήσει φλερτ σε εποχή χωρίς κινητά θέλω να ρωτήσω τους παλαιότερους: παίζατε ωραίο παιχνίδι στο δρόμο παλιά; γιατί εγώ πάλι έκανα μια βόλτα και από τις 15 περίπου γυναίκες που είδα, αν εξαιρέσουμε 2-3 όλες οι άλλες ήταν με κινητά/ακουστικά. Άντε τώρα να παίξεις μπάλα με αυτές που είναι στον κόσμο τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Παλιά γαμουσανε οι πιο πολλοί. Απόδειξη οτι οι 60αρηδες όλοι παντρεμένοι είναι, ακόμα και οι χοντροι και οι άσχημοι..τα χάλια που ζούμε τώρα δεν πρέπει να τα είχανε περάσει σε καμία εποχή..
δε θα ξανα γαμησεις

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Καλησπέρα παίδες...εδώ και ένα χρόνο βγαίνω με μια χωρισμένη...άγριο φασωμα.. σε μπαράκι μόνο...έχουμε χημεία νομίζω..(ενδιάμεσα είχα σχέση,έχω χωρίσει)βγήκα μετά τον χωρισμό,αλλά δεν προχωράει σε σεξ...δεν θέλει δηλαδή να πάμε κάπου οι δυο μας...σε επικοινωνία που είχαμε ,μου είπε μια φορά να πάω σπίτι αλλά το ακυρώσε μετά από λίγο λίγο παιδιού...τι μπορεί να παίζει;να συνεχίσω;ή να μην βγω ξανά ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καλησπέρα παίδες...εδώ και ένα χρόνο βγαίνω με μια χωρισμένη...άγριο φασωμα.. σε μπαράκι μόνο...έχουμε χημεία νομίζω..(ενδιάμεσα είχα σχέση,έχω χωρίσει)βγήκα μετά τον χωρισμό,αλλά δεν προχωράει σε σεξ...δεν θέλει δηλαδή να πάμε κάπου οι δυο μας...σε επικοινωνία που είχαμε ,μου είπε μια φορά να πάω σπίτι αλλά το ακυρώσε μετά από λίγο λίγο παιδιού...τι μπορεί να παίζει;να συνεχίσω;ή να μην βγω ξανά ;
κανε κανα-δυο προσπάθειες ακομα..εχει παιδι ειπες?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Παλιά γαμουσανε οι πιο πολλοί. Απόδειξη οτι οι 60αρηδες όλοι παντρεμένοι είναι, ακόμα και οι χοντροι και οι άσχημοι..τα χάλια που ζούμε τώρα δεν πρέπει να τα είχανε περάσει σε καμία εποχή..
πριν 30 χρονια που ξεκινησαν να ερχονται μεταναστριες απο χωρες οπως ρωσια, ουκρανια, σλοβακια, πολωνια , οι οποιες ερχοντουσαν εδω που δεν υπηρχε τοτε οικονομικη κριση και μνημονια με σκοπο να βρουν καποιο φραγκατο να φτιαξουν την ζωη τους και να ξεφυγουν απο την φτωχεια της χωρας τους, , ετσι υπηρχαν περισσοτερες γυναικες διαθεσιμες για τον καθενα, εγω που ειμαι λιγο πανω απο τα τριαντα, θυμαμαι εμπαινα ηλεκτρικο και μετρο πριν 15 χρονια και εβλεπα ενα σωρο τετοιες νεαρες κοπελες, πλεον με την κριση που υπαρχει στην ελλαδα μπαινεις ηλεκτρικο και ολο πακιστανους θα δεις,και απο γυναικες κατι φιλιππινεζες ,κινεζες, αφρικανες που δεν εχουν καμια σχεση με τις τοτε γυναικαρες ,
επισης δεν υπηρχαν ουτε οι μαλακιες ινσταγκραμ τοτε, για την πεφτει ο καθε παππους και ο καθε λιγουρης στην καθε ακυρη γκομενα της γειτονιας, τωρα οποια εχει προφιλ στο ινσταγκραμ, ειναι διαθεσιμη για πεσιμο απο χιλιαδες λιγουρες που θα της κανουν το μυαλο κιμα και θα νομιζει οτι αξιζει τον καλυτερο γκομενο και μετα θα προσπερναει τους αντρες που ειναι στο περιγυρω της και θα τους μοιραζει ακυρα

Τελευταία τροποποίηση:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
κανε κανα-δυο προσπάθειες ακομα..εχει παιδι ειπες?
Έχει παιδί ναι..αλλά στο τελευταίο ραντεβού μου είπε ότι καλοκαίρι χάθηκε..και εγώ βέβαια, επειδή είχα και σχέση..με ρώτησε αν έκανα σεξ..Ε ναι απάντησα..και αυτή μου είπε το ίδιο...αλλά από κοντά μέχρι και το χέρι της ακουμπούσε στο πουτσο μου...τι στο διάολο παίζει;ούτε λύκειο να είμαστε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Η γυναίκα στη «Δύση» καταστράφηκε με τρεις τρόπους:

1) πήγε για δουλειά όποτε δεν είχε οικονομική ανάγκη τον αντρα

2)βγήκε ινσταγκραμ όποτε καλύπτονται κάπως οι ψυχολογικές της ανασφάλειες

3) έχουν έρθει άπειροι λαθροεποικοι η οποίοι αλλάζουν τα ποσοστά στα φυλλα

Όπως είπε και κάποιος είναι πιο αδίστακτες. Θα ξεπεράσουν τα ψυχολογικά με γάτες και κρασί. Το δικό μας προσδόκιμο θα πάει απατα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχει παιδί ναι..αλλά στο τελευταίο ραντεβού μου είπε ότι καλοκαίρι χάθηκε..και εγώ βέβαια, επειδή είχα και σχέση..με ρώτησε αν έκανα σεξ..Ε ναι απάντησα..και αυτή μου είπε το ίδιο...αλλά από κοντά μέχρι και το χέρι της ακουμπούσε στο πουτσο μου...τι στο διάολο παίζει;ούτε λύκειο να είμαστε
εγω πιστευω σε γουσταρει και καποια στιγμη θα τη γαμησεις.Αλλα να εισαι ετοιμος οτι θα σε ακυρωνει συνεχεια λογω παιδιου.Αν το αντεχεις...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Όταν ακόμα και σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες βλέπεις μουνες να έχουν 20 χιλιάδες φολοουερς καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι έχει σχεδόν λήξει ,σε παγκόσμιο επιπεδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μάγκα , τόσο ανάγκη έχεις τη μεταχειρισμένη με το έτοιμο παιδί ;

Τέτοιοι τύποι γυναικών είναι για τον πουτσο και μιλάω από εμπειρία. Εκτός αν είσαι συν 10-15 χρόνια

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
εγω πιστευω σε γουσταρει και καποια στιγμη θα τη γαμησεις.Αλλα να εισαι ετοιμος οτι θα σε ακυρωνει συνεχεια λογω παιδιου.Αν το αντεχεις...
Η αλήθεια είναι αυτή..με ακύρωσε πχ το προηγούμενο Σάββατο..ενώ μου είχε πει σκ να πάω από σπίτι της..δεν το πήρε ο άντρας της επειδή αρρώστησε..θα κάνω ακόμα μια δυο προσπάθειες..αλλά το να λέει γαμηθηκε με άλλον;δεν σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν έχει ερωτικό ενδιαφέρον;μπορεί να γουστάρει μόνο φιλιά κτλ.. έχω κόψει να τις κάνω λάικ..έχω απομακρυνθεί για να κίνησω λίγο ενδιαφέρον . επίσης τις στέλνω σπάνια.. πχ τώρα έχω να τις στείλω 5 ημέρες

Όταν ακόμα και σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες βλέπεις μουνες να έχουν 20 χιλιάδες φολοουερς καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι έχει σχεδόν λήξει ,σε παγκόσμιο επιπεδο

Ρε μάγκα , τόσο ανάγκη έχεις τη μεταχειρισμένη με το έτοιμο παιδί ;

Τέτοιοι τύποι γυναικών είναι για τον πουτσο και μιλάω από εμπειρία. Εκτός αν είσαι συν 10-15 χρόνια
Αυτή είναι καλό μουνι..είναι η εξαίρεση..εγώ 37 αυτή 32...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom