Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 402 άτομα (3 μέλη και 399 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
κοιταζα προφιλ απο κοπελες απο ηλικιες 20 εως 28 στο ινσταγκραμ απο αλλες χωρες ,συγκεκριμενα απο αυστραλια και ισραηλ. ειδα καπου 100 προφιλ για καθε χωρα.
επαθα πλακα με την διαφορα που εχουν με τις ελληνιδες σε αναλογη ηλικια, εννοειται οι ξενες ητανε πιο ομορφες με πιο ωραια σωματα, και δεν εβαζαν τα γνωστα φιλτρα που σε παραμορφωνουν στην φατσα, ουτε μια δεν βρηκα να εχει βαλει αυτες τις παπαριες , επισης το 60% απο αυτες εμφανιζαν φωτογραφιες να εχουν γκομενο-σχεση
τωρα παμε στις ελληνιδες στα προφιλ τους, κοιταζεις 100 προφιλ απο ηλικιες 20 εως 28, βλεπεις να το εχει γαμησει η αλλη στα φιλτρα που την κανουν μια αλλη απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα, αντε ενα 30% να εμφανιζεται με γκομενο
τα συμπερασματα που βγαινουν ειναι εμφανη, η ελληνιδα ζει στην κοσμαρα της και πιστευει οτι ειναι μουναρα ενω ειναι οι πιο πολλες ειναι μετριες και μπαζα, επειδη ο καθε λιγουρας απελπισμενος που τον εχει φαει η αγαμια, καθεται και την παρακαλαει βλεποντα τις ψευτικες φωτο της που δεν μπορει καν να τις καταλαβει οτι ειναι φιλτραρισμενες
μετα η αλλη γνωριζει καποιον μετριο που ειναι στα ιδια κυβικα με αυτη, αλλα δεν τον θελει γιατι της εχει κατσει ως ιδεα οτι ειναι μουναρα και αξιζει το καλυτερο
για αυτο οι πιο πολλες ειναι μονες, και οσες ειναι με γκομενο εχουν βρει κατι μαλακες αγαπητικους που τους εχουν κανει κατοικιδια

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Μέχρι και προ λίγων ετών στο δεκάρικο και στο εικοσάρικο υπήρχαν αρκετές όμορφες αλλά και ικανές. Μάλιστα πιο πίσω υπήρχαν και μουναρες με φοβερή ή μέτρια παροχή. Δηλαδή έβρισκες ικανοποιητικό πακέτο. Γάμαγες δηλαδή κανονικά και πήγαινες και στο μπουρδέλο σου για να έχεις ποικιλία.
Δεν είμαστε όλοι εγκεφαλικά νεκροί να μπουρδελιαζουμε διαρκώς σαν μερικούς μερικούς. :2funny:
Τώρα πια, η συντριπτική πλειοψηφία πουτανών είναι για ροχάλες και κσραμουζα. Ούτε εμφάνιση αλλά ούτε
κι υπηρεσιες. :2funny:Άρα λες ασυναρτησιες και στο απέδειξα μόλις τώρα. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία μελών ξερνάει με τις σημερινές πουτάνες :2funny: όπως και αντίστοιχα όσοι πηγαίνουν ως περαστικοί, βγαίνει το συμπέρασμα
ότι η κατάσταση έχει πιάσει πάτο. Εν ολίγοις όσοι αποθεώνουν διαρκώς συγκεκριμένες σημερινές χυσοντουλάπες μπουρδελων ή κάνουν το κορόιδο για την σημερινή σαπιλα, είτε είναι κομπλεξικοι αγάμητοι, είτε δεν μπορούν να βρουν να γαμήσουν γυναίκα ποτέ, είτε θέλουν να το παίζουν μεγαλογαμιάδες, είτε τους έχουν τρελανει στο κέρατο
και νιώθουν ασφάλεια πληρώνοντας, είτε είναι δεκανικια των μπουρδέλων κτλ. Πάντως νορμάλ δεν είναι. Ας γράφει λοιπόν ο καθένας ότι γουστάρει να τελειωνουμε. Δεν λέω κάτι παράλογο. Όσον αφορά την φράση που έγραψες ότι τα μπουρδέλα είναι ο μόνος τρόπος να γαμήσεις στην Ελλάδα, μαρτυράει άμεσα ότι ανηκεις σε κάποια από τις πάνω κατηγορίες.
Το λύσαμε κι αυτό. :rockon:
Με τι κριτήρια λες οτι οι σημερινες πουτανες ειναι ασχημες??
Υπαρχουν και ασχημες υπαρχουν και ωραιες εγω δεν βλεπω διαφορα με παλιοτερα,ολα τα εχει ο μπαξές
Σε πολλα στουντιο εχει καραμουναρες και πολυ ανωτερες απο τις 7αρες και 8αρες που λες οτι ριχνεις με το καμάκι.
Μια χαρα παει η δουλειά στα μπουρδελα τυπε αλλοι κλαδοι εχουν πιασει πατο αλλα εσυ εκει στο χαβα σου,οταν πηγαινα Μεταξουργείο πριν 1 μηνα ειχε στο σαλονι 5 και περίμεναν στη σειρά να αδειασουν τα δωμάτια.
Παψε να λες πράγματα που δεν συμβαίνουν και δεν ισχυουν.
Ο αγοραιος ερωτας και τα μπουρδελα μια χαρα κρατανε ακομα και αν ψαξεις βρισκεις ομορφες κοπέλες και με υπηρεσίες και στο κατω υπαρχει και η πλεμπα και οι αισχρες πουτανες.αυτη ειναι η γοητεια μεσα στις 100 να βρεις τη μια τη καλή.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Φίλε μου, δεν σας λέω να μην πηγαίνετε. Κάντε ότι θέλετε. Ακόμα και να σας έλεγα να μην πηγαίνετε, αν τελικά δεν πηγαίνατε θα ήταν δική σας
η απόφαση. Εγώ δεν γουστάρω όλο το πράγμα όπως έχει γίνει (παρόλο που έχω τις λίγες λύσεις μου)
κι επειδή παράλληλα σιχαίνομαι τους σαλιαρηδες εύχομαι να κλείσουν
τα μπουρδέλα (που έτσι κι αλλιώς ειναι άχρηστα πλέον)
και να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Δηλαδή πόσο πιο ξερά να το πω;

:rockon:
100% πληγωμένος απο τα μπουρδέλα.
Εισαι ευαισθητος και αντιδρας αλλιως
Σου ειπα ετσι δεν πας μπροστά.
Το οτι εφαγες στραπατσο μια 2 η 3 φορές μη σε κάνει να αναιρεις αλλα θα πηγαινεις κοντρα να γινεις πιο σκληρος.
Το να λες με φθονο μαλακες αυτους που πανε στα μπουρδελα και γαμανε ειναι ζηλοφθονο.
Εσυ θα πρπειενα γινεις αιλουρος και αντι να αντιδρας με βρισιές και μισος να πήγαινες και αντιμέτωπιζες το φοβο καταματα θα λυνόταν το πρόβλημα σου

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ο Κλαύδιος είναι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια...πως και δεν το ήξερες αυτό;
Μόνο που δεν ξέρω αν είναι προεδρικός η με τους αποχωρήσαντες.
Προεδρικος με κασελ.
Οι αποχωρησαντες ειναι προδότες

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Δεν έχω αντίπαλο.
Ο ταριφοΝικολάκης
ξεφτιλιστηκε με θα και θα :2funny: το δεκανίκι Υπουργαρα έχει αποστομωθει σε όσα έλεγε και κεκεδίζει τα ίδια και τα ίδια :2funny:ο πουθενας Κρους εξαφανίστηκε μόλις τον ταπωσα που έλεγε θα παντρευτεί
κι όλη μέρα εδώ μέσα σερνόταν, φαντάσου να παντρευτεί τι θα κάνει :2funny:
ο νεκροθάφτης με το άσπρο σωβρακο :2funny:που δεν θυμάμαι καν πως τον λένε δεν εμφανίστηκε γιατί θα τον άπλωνα μανταλάκια
και ο μπαρούφας Κλαύδιος αποδομήθηκε στα τελευταία ποστ. Μαλακία έκανα, έπρεπε να είμαι (ακόμα πιο) πιο ελαστικός
για να χαρούν λίγο
τα κακόμοιρα.

:2funny:
Οπα φιλε εδω κανεις ενα λαθάκι, δεν αποδομηθηκα καθολου,απλα εχω πολλούς στα πολιτικα που τσακώνομαι και αντιμετωπιζω και σε μια φαση ξεχασα με ποιον κολλημενο ειχα αντιλογο στο θεμα με τις ελλεινιδες, τελικα μολις ειδα το ντολαντ ντακ σε θυμήθηκα.
Αυτη η μανια σου οτι ταχα αποστομωνεις και κερδιζεις στον αντιλογο εδω μεσα ανηκει σε αλλη κατηγορια ασθενειας το ξέρεις?
Ρε βλακα παψε να ζηλεύεις τον υπολοιπο κόσμο που παει και γαμαει στα μπουρδελα και οπου αλλου,γιατι ρε παπαρα βγαζεις τόσο ζηλια και φθόνο για τους αλλους?σου φταινε οι πουτανες σου φταινε οι αλλοι που πανε και τις πηδανε....ο κωλος σου εκει που τον εχεις σου φταιει?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα ήπια καφέ με μέλος του σάιτ και έπεσε υψηλή ανάλυση. Δέχτηκα συγχαρητήρια για τις τοποθετήσεις μου. Παρέμεινα μετριόφρων μιας που βαδίζω με το αυτονόητο. :rockon:
Ο αγαπητός φίλος κατά δήλωση του, ξερνάει κι αυτός με την σημερινή κατάντια των μπουρδελων. :2funny:Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος (λες και δεν το ξέραμε) ενώ όταν τον ρώτησα για τους μπουρδελιάρηδες, μου απάντησε ότι περισσότεροι από τους μισούς είναι ναυάγια :2funny:ενώ αρκετοί δεν μπορούν να βρουν να γαμήσουν κανονικά
με τίποτα. :confused:Μάλιστα όπως είπε, λένε διαρκώς δικαιολογίες ώστε να πείσουν τους εαυτούς τους ότι όλα είναι ίσωμα σε γκόμενες και πουτάνες για να νιώθουν λιγότερο ηττημένοι. :2funny:Στην επίμαχη ερώτηση περί ανταγωνισμού μεταξύ τους, η απάντηση ήταν αναμενόμενη. Συγκεκριμένα, ότι αρκετοί μεταξύ τους
θάβονται:2funny: ανταγωνίζονται ποιος είναι καλύτερος γαμιάς στις πουτάνες :2funny: και κοιτούν να βγουν μαζί τους έξω ώστε να το παίξουν επίλεκτοι μεταξύ των υπολοίπων κάτι που υποδηλώνει πολύ βαθιά συμπλέγματα. Παράλληλα συμφώνησε ότι έχουν κάνει λάστιχο το παραμύθι πως "ξεκλειδώνουν" τις πουτάνες :2funny: και ότι πέφτουν τρικουβερτα γαμήσια γεμάτα πάθος, συναίσθημα, αγάπη, έρωτα κτλ. Έτσι είναι οι άφταστοι γαμιάδες. Σε 10 λεπτά κάνουν θαύματα. :2funny:
Τώρα εντάξει...αν κι αυτές
οι κακομοιρες σρχίζουν τα αχ και βαχ για να βγάλουν τον επιούσιο, λογικό δεν είναι ώστε να καυλώσουν
οι σούπερ μεν που γαμάνε
και τριζουν οι τοίχοι; :2funny:
στο θέμα εμφάνισης
και υπηρεσιών,
ο φίλος έβαλε τα γέλια, γελούσε ασταμάτητα για κάνα τέταρτο λέγοντας ότι το πράγμα έχει τιγκάρει στα μπάζα, στις μπουχέσες και στις κωλόγριες :2funny:ενώ
οι λίγες εμφανίσιμες που ψευτο-φαίνονται, είναι σχεδόν άχρηστες στην παροχή. Αυτά τα ολίγα μύστες μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κοιταζα προφιλ απο κοπελες απο ηλικιες 20 εως 28 στο ινσταγκραμ απο αλλες χωρες ,συγκεκριμενα απο αυστραλια και ισραηλ. ειδα καπου 100 προφιλ για καθε χωρα.
επαθα πλακα με την διαφορα που εχουν με τις ελληνιδες σε αναλογη ηλικια, εννοειται οι ξενες ητανε πιο ομορφες με πιο ωραια σωματα, και δεν εβαζαν τα γνωστα φιλτρα που σε παραμορφωνουν στην φατσα, ουτε μια δεν βρηκα να εχει βαλει αυτες τις παπαριες , επισης το 60% απο αυτες εμφανιζαν φωτογραφιες να εχουν γκομενο-σχεση
τωρα παμε στις ελληνιδες στα προφιλ τους, κοιταζεις 100 προφιλ απο ηλικιες 20 εως 28, βλεπεις να το εχει γαμησει η αλλη στα φιλτρα που την κανουν μια αλλη απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα, αντε ενα 30% να εμφανιζεται με γκομενο
τα συμπερασματα που βγαινουν ειναι εμφανη, η ελληνιδα ζει στην κοσμαρα της και πιστευει οτι ειναι μουναρα ενω ειναι οι πιο πολλες ειναι μετριες και μπαζα, επειδη ο καθε λιγουρας απελπισμενος που τον εχει φαει η αγαμια, καθεται και την παρακαλαει βλεποντα τις ψευτικες φωτο της που δεν μπορει καν να τις καταλαβει οτι ειναι φιλτραρισμενες
μετα η αλλη γνωριζει καποιον μετριο που ειναι στα ιδια κυβικα με αυτη, αλλα δεν τον θελει γιατι της εχει κατσει ως ιδεα οτι ειναι μουναρα και αξιζει το καλυτερο
για αυτο οι πιο πολλες ειναι μονες, και οσες ειναι με γκομενο εχουν βρει κατι μαλακες αγαπητικους που τους εχουν κανει κατοικιδια
Ακριβώς όπως τα λες. Μην ασχολείσαι με τα σόσιαλ διότι θα καταντήσεις σαν κάτι δειλούς κατρουλήδες :2funny:που φοβούνται μην φάνε άκυρο από κοντά και κρύβονται πίσω από την οθόνη τους :2funny:κάνουν άπειρα λάικ και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μιλήσουν στις ομολογουμένως κομπλεξικές πατσαβούρες ώστε να γαμήσουν (σε κάνα εξάμηνο
κι αν).:2funny: Επίσης μην γίνεις ελεγχόμενος μαλάκας
και σε σέρνουν από την μύτη. Έχουμε τιγκάρει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.044
Πόντοι
9.297
Ακριβώς όπως τα λες. Μην ασχολείσαι με τα σόσιαλ διότι θα καταντήσεις σαν κάτι δειλούς κατρουλήδες :2funny:που φοβούνται μην φάνε άκυρο από κοντά και κρύβονται πίσω από την οθόνη τους :2funny:κάνουν άπειρα λάικ και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μιλήσουν στις ομολογουμένως κομπλεξικές πατσαβούρες ώστε να γαμήσουν (σε κάνα εξάμηνο

Πάνω από τον μισό ελληνικό πληθυσμό είναι άνω του κανονικού σε βάρος.Φυσικα τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις Ελληνίδες.
Όμως όσο υπάρχουν βλακεντιοι να τις αποθεώνουν μια φορά ,αυτές υψώνονται δέκα φορές...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάνω από τον μισό ελληνικό πληθυσμό είναι άνω του κανονικού σε βάρος.Φυσικα τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις Ελληνίδες.
Όμως όσο υπάρχουν βλακεντιοι να τις αποθεώνουν μια φορά ,αυτές υψώνονται δέκα φορές...
Προσωπικά ακόμα κι εκεί (σόσιαλ) μπαίνω μόνο για ξεφτιλικι. Χαμός γίνεται. Ρίχνουν κατάρες, βρισίδια, άπειρα γυναικουλίστικα καραγκιοζιλίκια και κάνουν σαν ψυχοπαθεις οι βρώμες. :2funny:
Το βλέπω σαν επιθεώρηση χωρίς εισιτήριο. Με είχαν καλέσει σε μια ομάδα συζήτησης όπως πολλές στο νετ και το μετάνιωσαν μετά από μια εβδομάδα. :2funny:Ήθελαν βλέπεις να λέω όλο ναι. Άσε που με γυναικα δεν μπορείς να συζητήσεις. Όπως έχω δηλώσει αν βγει εκτός θέματος, για μένα τέλος
η συζήτηση. Κι οι άνδρες βγαίνουν αλλά πολύ λιγότερο.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Σήμερα ήπια καφέ με μέλος του σάιτ και έπεσε υψηλή ανάλυση. Δέχτηκα συγχαρητήρια για τις τοποθετήσεις μου. Παρέμεινα μετριόφρων μιας που βαδίζω με το αυτονόητο. :rockon:
Ο αγαπητός φίλος κατά δήλωση του, ξερνάει κι αυτός με την σημερινή κατάντια των μπουρδελων. :2funny:Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος (λες και δεν το ξέραμε) ενώ όταν τον ρώτησα για τους μπουρδελιάρηδες, μου απάντησε ότι περισσότεροι από τους μισούς είναι ναυάγια :2funny:ενώ αρκετοί δεν μπορούν να βρουν να γαμήσουν κανονικά
με τίποτα. :confused:Μάλιστα όπως είπε, λένε διαρκώς δικαιολογίες ώστε να πείσουν τους εαυτούς τους ότι όλα είναι ίσωμα σε γκόμενες και πουτάνες για να νιώθουν λιγότερο ηττημένοι. :2funny:Στην επίμαχη ερώτηση περί ανταγωνισμού μεταξύ τους, η απάντηση ήταν αναμενόμενη. Συγκεκριμένα, ότι αρκετοί μεταξύ τους
θάβονται:2funny: ανταγωνίζονται ποιος είναι καλύτερος γαμιάς στις πουτάνες :2funny: και κοιτούν να βγουν μαζί τους έξω ώστε να το παίξουν επίλεκτοι μεταξύ των υπολοίπων κάτι που υποδηλώνει πολύ βαθιά συμπλέγματα. Παράλληλα συμφώνησε ότι έχουν κάνει λάστιχο το παραμύθι πως "ξεκλειδώνουν" τις πουτάνες :2funny: και ότι πέφτουν τρικουβερτα γαμήσια γεμάτα πάθος, συναίσθημα, αγάπη, έρωτα κτλ. Έτσι είναι οι άφταστοι γαμιάδες. Σε 10 λεπτά κάνουν θαύματα. :2funny:
Τώρα εντάξει...αν κι αυτές
οι κακομοιρες σρχίζουν τα αχ και βαχ για να βγάλουν τον επιούσιο, λογικό δεν είναι ώστε να καυλώσουν
οι σούπερ μεν που γαμάνε
και τριζουν οι τοίχοι; :2funny:
στο θέμα εμφάνισης
και υπηρεσιών,
ο φίλος έβαλε τα γέλια, γελούσε ασταμάτητα για κάνα τέταρτο λέγοντας ότι το πράγμα έχει τιγκάρει στα μπάζα, στις μπουχέσες και στις κωλόγριες :2funny:ενώ
οι λίγες εμφανίσιμες που ψευτο-φαίνονται, είναι σχεδόν άχρηστες στην παροχή. Αυτά τα ολίγα μύστες μου.

Ωραίο το παραμύθι που μας ειπες παπια και ο φιλος ο υποτιθέμενος μελος εδω σου ελεγε σε ολα ναι.
Ρε εισαι σε ενα σαιτ που ο κορμος του ειναο τα μπουρδελα και ο αγοραιος ερωτας και ερχεσαι εσυ να μας πει για πεσιματα και μαρι κλαιρ καταστασεις?
Τι σε νοιαζει ρε που πανε και γαμανε πουτανες καλα κανουν γούστο τους και. Καπελο τους και κατα τα λεγόμενα σου κατηγορεις κατι που και εσυ το έχεις κανει,το εχεις δηλωσει οτι εχεις παει μπουρδελα.
Ποια πορνη σε πληγωσε τοσο ρε?
Εισαι ευαισθητος το ξερουμε αλλα εσενα σου εκανα χοντρη πατατα,σε εχει κανει να βλεπεις άνθρωπο να πηγαινε σε μπουρδελο και να βγαζεις καπνούς.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγώ πάντως δηλώνω για άλλη μια φορά υποστηρικτής της ντονάλντειας, το live πέσιμο είναι το πιο ωραίο (και προσωπικά έχω ασχοληθεί 10 χρόνια και με σόσιαλ, έχω περάσει και αυτό το στάδιο). Μάζεψα δύο άκυρα σήμερα σε ένα τέταρτο, μετά από 5 μέρες αναγκαστικής αποχής. Ψεκάστε, σκουπίστε, μπαμ, μπαμ, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς λίστες αναμονής και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.986
Πόντοι
3.446
Εγώ πάντως δηλώνω για άλλη μια φορά υποστηρικτής της ντονάλντειας, το live πέσιμο είναι το πιο ωραίο (και προσωπικά έχω ασχοληθεί 10 χρόνια και με σόσιαλ, έχω περάσει και αυτό το στάδιο). Μάζεψα δύο άκυρα σήμερα σε ένα τέταρτο, μετά από 5 μέρες αναγκαστικής αποχής. Ψεκάστε, σκουπίστε, μπαμ, μπαμ, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς λίστες αναμονής και χωρίς ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ!
Πως δηλώνεις υποστηρικτής της ντοναλντειας τακτικής ενώ είστε το ίδιο προσωπο;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Έχω ακούσει το κορυφαίο από Έλληνα της αλλοδαπής, ότι η πόρνη τον είχε ερωτευτεί και έχυνε μόνο μαζί του...
Αν έρθει ελλάδα και θέλει να αγοράσει σπίτι , τον θέλω. Να μου τον γνωρίσεις.
Τον θέλω πελάτη .

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206

εγω πλεον στο ινστα κυριως ξενες ακολουθω , γιατι αυτες ειναι πιο ομορφες και σου βγαζουν μια θετικη αυρα, ουτε μαλακισμενα φιλτρα χρειαζονται να βαλουν στην μουρη τους να γινουν καποιες αλλες. οι ελληνιδες ειναι μεσα στο φιλτρο και τιγκα ψωνισμενες με υφακι και προβαλλουν ποσο ακριβη ζωη κανουν και ειναι μεσα στην χλιδη , σε πιανει μια εμετικη αηδια . αναφερομαι σε κοπελες απο 20 εως 30. κοιταξτε για παραδειγμα 2 κοπελες απο αυστραλια 23 χρονων, που δεν ειναι τιποτα διασημα μοντελα, τι ωραιες γλυκες και χαριτωμενες ειναι, ναι σε αυτες σου κανει το κεφι να τις γνωρισεις και να τις μιλησεις, στις ξυνισμενες μαλακισμενες ελληνιδες σε πιανει μια απεχθεια και ενα γεια να τις λες

Συνημμένα

• insta.jpg
    insta.jpg
    217,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εγω πλεον στο ινστα κυριως ξενες ακολουθω , γιατι αυτες ειναι πιο ομορφες και σου βγαζουν μια θετικη αυρα, ουτε μαλακισμενα φιλτρα χρειαζονται να βαλουν στην μουρη τους να γινουν καποιες αλλες. οι ελληνιδες ειναι μεσα στο φιλτρο και τιγκα ψωνισμενες με υφακι και προβαλλουν ποσο ακριβη ζωη κανουν και ειναι μεσα στην χλιδη , σε πιανει μια εμετικη αηδια . αναφερομαι σε κοπελες απο 20 εως 30. κοιταξτε για παραδειγμα 2 κοπελες απο αυστραλια 23 χρονων, που δεν ειναι τιποτα διασημα μοντελα, τι ωραιες γλυκες και χαριτωμενες ειναι, ναι σε αυτες σου κανει το κεφι να τις γνωρισεις και να τις μιλησεις, στις ξυνισμενες μαλακισμενες ελληνιδες σε πιανει μια απεχθεια και ενα γεια να τις λες
Εχω τήν εντύπωση ότι ένας άνδρας, γιά νά παρακολουθεί τό insta μίας γκόμενας,
δέν έχει νά κερδίσει απολύτως τίποτα.Αυτή κάνει "Ποζερί" γιά...τούς δικούς της λόγους!!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Εχω τήν εντύπωση ότι ένας άνδρας, γιά νά παρακολουθεί τό insta μίας γκόμενας,
δέν έχει νά κερδίσει απολύτως τίποτα.Αυτή κάνει "Ποζερί" γιά...τούς δικούς της λόγους!!
εγω προσπαθω να δειξω τις διαφορες μιας ελληνιδας που ενω ειναι η αλλη κοντοχοντρη ανεβαζει μια φωτο με μαγιο και γινεται της καριολας απο λιγουρες που την αποθεωνουν, ομως σε κατι προφιλ απο αυστραλια απο αναλογης εμφανισης κοπελες δεν πεταγεται κανενας τρομπας να της λεει εχεις κωλαρα και εισαι καυτη, το οτι το καθε μπαζο την εχει ψωνισει εδω στην ελλαδα εμεις φταιμε απο την μαλακια και την λιγουρια που διακατεχει τους πιο πολλους αντρες πλεον

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εγω προσπαθω να δειξω τις διαφορες μιας ελληνιδας που ενω ειναι η αλλη κοντοχοντρη ανεβαζει μια φωτο με μαγιο και γινεται της καριολας απο λιγουρες που την αποθεωνουν, ομως σε κατι προφιλ απο αυστραλια απο αναλογης εμφανισης κοπελες δεν πεταγεται κανενας τρομπας να της λεει εχεις κωλαρα και εισαι καυτη, το οτι το καθε μπαζο την εχει ψωνισει εδω στην ελλαδα εμεις φταιμε απο την μαλακια και την λιγουρια που διακατεχει τους πιο πολλους αντρες πλεον
Σίγουρα έτσι είναι όπως τό λές!!
Αλλά από τήν άλλη μεριά, όταν "Ολοι" οι άνδρες -Στήν Ελλάδα- μπαίνουν κάθε μέρα στό Insta καί τίς αποθεώνουν,
καί είναι τόσο υποτακτικοί σέ ότι τούς πούν οί γκόμενες, είναι φυσικό καί επόμενο...νά συμβεί αυτό!
-Στό εξωτερικό είναι αλήθεια καμία σχέση οι γκόμενες μέ τίς Ελεεινίδες-

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.389
Πόντοι
3.436
Πουρνό πουρνό βρέθηκα για καφέ στον μπλε παπαγάλο στην οδό Λεωνίδου. Πραγματικά σένιο το μαγαζί
για τα σημερινά δεδομένα. Αρκετά μουνιά ως συνήθως για Κυριακή. Αρκετοί όμως κι οι ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny: Οι δύο πιο κοντινοί μου στο τραπέζι 35 ετών γαιδούρια, ξερόγλυφαν δύο αδύνατες άβυζες κι άκωλες πατσαβούρες γύρω στα 40 και κλίμακας 4 (το πολύ). Θα έλεγα μάλιστα ότι εκτελούσαν εντολές. Έκοβαν μπουκίτσες κάτι παπαριές και τις τάιζαν στο στόμα :2funny: όσο αυτές έπαιζαν με τα κινητά τους ενώ ολόκληρη η τετράδα είχαν σχεδόν ξαπλάρει στις θέσεις τους σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες. Κορυφαία ξεφτίλα των δύο ανδρών (λέμε τώρα) όταν τους έτριβαν τα χέρια σαν καθυστέρες. :2funny: Ρουφώντας άλλη μια εσπρεσιά, σκέφτηκα τι άλλο θα δούμε. Από την άλλη αναρωτήθηκα πως λίγο πιο κάτω στα μπουρδέλα της κατάντιας, συναντάμε εκτός των όποιων νορμάλ (άρα δεν τους ειρωνεύομαι όλους και βλέπουμε πόσο γλυκά μπήγω το μαχαίρι), αρκετά στερημένα δίποδα ανδρείκελα που γαμάνε ή στραπονάρονται :2funny: με ακόμα χειρότερες μπαζόλες πληρώνοντας για λίγα λεπτά της ώρας και μάλιστα στεκόμενοι σούζα. Η ποιότητα πλέον έχει πιάσει πάτο κι ας λέει ότι θέλει ο οποιοσδήποτε. Κι έρχεσαι και λες το πιο απλό...καλά ρε ελεύθερο στοματικό δεν κάνουν ούτε το 1/8, πως γίνεται να κάνουν σχεδόν όλες 69; :2funny:εκεί δεν φοβούνται για μικρόβια όπως μας λένε οι πενιχρές τσατσάδες; :2funny:η απάντηση είναι απλή. Έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο ανέραστοι, άμπαλοι και ανίκανοι είναι οι συμπατριώτες μας με συνέπεια να τους πετούν μουνί για γλύψιμο όπως πετάμε κόκκαλα στον σκύλο. :2funny:Εκεί φτάνει η στέρηση τον άνθρωπο. Μάλιστα οι ίδιες οι πουτάνες λένε ότι οι Έλληνες δε ξέρουν να γαμήσουν, θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και ρόλους για να τους σηκωθεί και γυρεύουν γλωσσόφιλα σαν λυσσασμένοι για να νιώσουν ότι γαμάνε κάποια με αγάπες κι έρωτες.:2funny: Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί Έλληνες λόγω άχρηστης διατροφής έχουν γίνει σαν σεφταλιές με πόδια και αντέχουν μόλις 3 λεπτά στο γαμήσι ενώ τον υπόλοιπο χρόνο σαλιαρίζουν. :2funny: Ααααααααν μάλιστα έχουν πάρει και το βιάγκρα τους για να το παίξουν πορνοστάρ στις τρώγλες. :2funny:Φυσικά αυτά δεν ισχύουν σε κάποια μέλη του σάιτ καθώς είναι υπεργαμιάδες, προικισμένοι, πανέμορφοι, καλογυμνασμένοι, πάμπλουτοι και εραστάρες. Γι'αυτό κι οι πουτάνες τους επιστρέφουν τα λεφτά τα οποία είναι μούσκεμα από τα υγρά που τρέχουν στο πάτωμα, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και λατρείας . :2funny: Πρώτη φορά τα ακούτε αυτά;

Χαχαχαχα το τερματισες ρε αδερφε.....τετοια μεγαλη φαντασια που εχεις επρεπε να γραφεις μυθηστορηματα.....Αληθεια πως ξερεις οτι οι ιδιες οι πουτανες λενε οτι οι Ελληνες δεν ξερουν να γαμανε? Αρα ή εχουν οικειότητα και κουβεντιαζουν ανετα μαζι σου που σημαινει οτι εισαι υπερ-τακτικος θαμωνας (που ερχεται σε αντιθεση με οσα γραφεις περι απαξιωσης και κλεισιμο των μπουρδελων) ή απλα γραφεις οτι σου κατεβει.....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εβλεπα στήν εργασία μου ένας νεαρός, 25-26 χρονών μέτριας εμφάνισης τήν έπεφτε σέ μία γκόμενα -6άρι μέ τό ζόρι 20 χρονών-
Αυτή τόν ρωτούσε κάτι μαλακίες τού τύπου, άν έχει σκύλο η...άν έχει φίλους!!
-Τό άτομο ήρθε καί μού τά είπε καί έμεινα μαλάκας, κανονικά έπρεπε νά τόν παρακαλάει αυτή γιά σχέση- :dunno:

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom