Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πουρνό πουρνό βρέθηκα για καφέ στον μπλε παπαγάλο στην οδό Λεωνίδου. Πραγματικά σένιο το μαγαζί
για τα σημερινά δεδομένα. Αρκετά μουνιά ως συνήθως για Κυριακή. Αρκετοί όμως κι οι ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny: Οι δύο πιο κοντινοί μου στο τραπέζι 35 ετών γαιδούρια, ξερόγλυφαν δύο αδύνατες άβυζες κι άκωλες πατσαβούρες γύρω στα 40 και κλίμακας 4 (το πολύ). Θα έλεγα μάλιστα ότι εκτελούσαν εντολές. Έκοβαν μπουκίτσες κάτι παπαριές και τις τάιζαν στο στόμα :2funny: όσο αυτές έπαιζαν με τα κινητά τους ενώ ολόκληρη η τετράδα είχαν σχεδόν ξαπλάρει στις θέσεις τους σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες. Κορυφαία ξεφτίλα των δύο ανδρών (λέμε τώρα) όταν τους έτριβαν τα χέρια σαν καθυστέρες. :2funny: Ρουφώντας άλλη μια εσπρεσιά, σκέφτηκα τι άλλο θα δούμε. Από την άλλη αναρωτήθηκα πως λίγο πιο κάτω στα μπουρδέλα της κατάντιας, συναντάμε εκτός των όποιων νορμάλ (άρα δεν τους ειρωνεύομαι όλους και βλέπουμε πόσο γλυκά μπήγω το μαχαίρι), αρκετά στερημένα δίποδα ανδρείκελα που γαμάνε ή στραπονάρονται :2funny: με ακόμα χειρότερες μπαζόλες πληρώνοντας για λίγα λεπτά της ώρας και μάλιστα στεκόμενοι σούζα. Η ποιότητα πλέον έχει πιάσει πάτο κι ας λέει ότι θέλει ο οποιοσδήποτε. Κι έρχεσαι και λες το πιο απλό...καλά ρε ελεύθερο στοματικό δεν κάνουν ούτε το 1/8, πως γίνεται να κάνουν σχεδόν όλες 69; :2funny:εκεί δεν φοβούνται για μικρόβια όπως μας λένε οι πενιχρές τσατσάδες; :2funny:η απάντηση είναι απλή. Έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο ανέραστοι, άμπαλοι και ανίκανοι είναι οι συμπατριώτες μας με συνέπεια να τους πετούν μουνί για γλύψιμο όπως πετάμε κόκκαλα στον σκύλο. :2funny:Εκεί φτάνει η στέρηση τον άνθρωπο. Μάλιστα οι ίδιες οι πουτάνες λένε ότι οι Έλληνες δε ξέρουν να γαμήσουν, θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και ρόλους για να τους σηκωθεί και γυρεύουν γλωσσόφιλα σαν λυσσασμένοι για να νιώσουν ότι γαμάνε κάποια με αγάπες κι έρωτες.:2funny: Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί Έλληνες λόγω άχρηστης διατροφής έχουν γίνει σαν σεφταλιές με πόδια και αντέχουν μόλις 3 λεπτά στο γαμήσι ενώ τον υπόλοιπο χρόνο σαλιαρίζουν. :2funny: Ααααααααν μάλιστα έχουν πάρει και το βιάγκρα τους για να το παίξουν πορνοστάρ στις τρώγλες. :2funny:Φυσικά αυτά δεν ισχύουν σε κάποια μέλη του σάιτ καθώς είναι υπεργαμιάδες, προικισμένοι, πανέμορφοι, καλογυμνασμένοι, πάμπλουτοι και εραστάρες. Γι'αυτό κι οι πουτάνες τους επιστρέφουν τα λεφτά τα οποία είναι μούσκεμα από τα υγρά που τρέχουν στο πάτωμα, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και λατρείας . :2funny: Πρώτη φορά τα ακούτε αυτά;

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δεν απαντησες αυτο με.τις πουτανες?
Γενικα ρε φιλε δεν πειθεις
Κάθε φορά που ρωτάς κάτι, σου απαντώ σε όλα, τρως τάπες και επιστρέφεις με αερολογίες, δεν έχεις νορμάλ ακολουθία στα γραπτά σου, θεωρητικολογείς και κωλοτουμπάρεις ίσα να γίνεται ντόρος. Κάτσε γράφε μόνος σου.
Δεν θα αλλάξει κάτι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εκεί που το νήμα ψυχορραγούσε στα χέρια των τρολο-κλώνων,ευτυχώς βρέθηκαν 2-3 μύστες και το κράτησαν
Αν κι όταν επιστρέψεις με άλλο νικ για να συνεχίσεις να σπας τ αρχίδια ορισμένων με την ωραιοποίηση που κάνουν
είτε θα έχουν μείνει οι μισοί :2funny:είτε θα με έχουν διώξει με πούστικες αναφορές (κάτι που δεν με νοιάζει). :rockon:
Πάντως να επικρατήσουν στα ίσα, ας το ξεχάσουν από τώρα!

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Πουωειναι
Κάθε φορά που ρωτάς κάτι, σου απαντώ σε όλα, τρως τάπες και επιστρέφεις με αερολογίες, δεν έχεις νορμάλ ακολουθία στα γραπτά σου, θεωρητικολογείς και κωλοτουμπάρεις ίσα να γίνεται ντόρος. Κάτσε γράφε μόνος σου.
Δεν θα αλλάξει κάτι.

Που ειναι ταπιες ρε παπια??.εδω σου μίλησα με επιχειρηματα σου εκανα ερωτησεις και δεν απαντησες?
Τι θες να εχεις κοινο μονο να συμφωνει μαζί σου?
Εδω ειναι μπου τυπε θα βρεις εδω μεσα ολα τα κομφορ.
Με εμενα το θέμα θα αναλυθεί διεξοδικα αν δεν θες μην μου μιλας και αυτο θα σημαίνει οτι δεν θα μπορεις να αντιμετωπισεις καποιους σαν και μενα που λενε το αντιθετο απο σένα.
Ο σαμπ ειναι τρολ οι αλλοι ειναι τρελοι κλπ
Χαλαρωσε ανελυσες μια θεωρία με πολλες ανακρίβειες και πολλα ερωτηματικά...

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Πισ
Πουρνό πουρνό βρέθηκα για καφέ στον μπλε παπαγάλο στην οδό Λεωνίδου. Πραγματικά σένιο το μαγαζί
για τα σημερινά δεδομένα. Αρκετά μουνιά ως συνήθως για Κυριακή. Αρκετοί όμως κι οι ελεγχόμενοι μαλάκες. :2funny: Οι δύο πιο κοντινοί μου στο τραπέζι 35 ετών γαιδούρια, ξερόγλυφαν δύο αδύνατες άβυζες κι άκωλες πατσαβούρες γύρω στα 40 και κλίμακας 4 (το πολύ). Θα έλεγα μάλιστα ότι εκτελούσαν εντολές. Έκοβαν μπουκίτσες κάτι παπαριές και τις τάιζαν στο στόμα :2funny: όσο αυτές έπαιζαν με τα κινητά τους ενώ ολόκληρη η τετράδα είχαν σχεδόν ξαπλάρει στις θέσεις τους σαν στραβοχυμένοι λουκουμάδες. Κορυφαία ξεφτίλα των δύο ανδρών (λέμε τώρα) όταν τους έτριβαν τα χέρια σαν καθυστέρες. :2funny: Ρουφώντας άλλη μια εσπρεσιά, σκέφτηκα τι άλλο θα δούμε. Από την άλλη αναρωτήθηκα πως λίγο πιο κάτω στα μπουρδέλα της κατάντιας, συναντάμε εκτός των όποιων νορμάλ (άρα δεν τους ειρωνεύομαι όλους και βλέπουμε πόσο γλυκά μπήγω το μαχαίρι), αρκετά στερημένα δίποδα ανδρείκελα που γαμάνε ή στραπονάρονται :2funny: με ακόμα χειρότερες μπαζόλες πληρώνοντας για λίγα λεπτά της ώρας και μάλιστα στεκόμενοι σούζα. Η ποιότητα πλέον έχει πιάσει πάτο κι ας λέει ότι θέλει ο οποιοσδήποτε. Κι έρχεσαι και λες το πιο απλό...καλά ρε ελεύθερο στοματικό δεν κάνουν ούτε το 1/8, πως γίνεται να κάνουν σχεδόν όλες 69; :2funny:εκεί δεν φοβούνται για μικρόβια όπως μας λένε οι πενιχρές τσατσάδες; :2funny:η απάντηση είναι απλή. Έχουν πάρει χαμπάρι το πόσο ανέραστοι, άμπαλοι και ανίκανοι είναι οι συμπατριώτες μας με συνέπεια να τους πετούν μουνί για γλύψιμο όπως πετάμε κόκκαλα στον σκύλο. :2funny:Εκεί φτάνει η στέρηση τον άνθρωπο. Μάλιστα οι ίδιες οι πουτάνες λένε ότι οι Έλληνες δε ξέρουν να γαμήσουν, θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση και ρόλους για να τους σηκωθεί και γυρεύουν γλωσσόφιλα σαν λυσσασμένοι για να νιώσουν ότι γαμάνε κάποια με αγάπες κι έρωτες.:2funny: Είναι κοινό μυστικό ότι πολλοί Έλληνες λόγω άχρηστης διατροφής έχουν γίνει σαν σεφταλιές με πόδια και αντέχουν μόλις 3 λεπτά στο γαμήσι ενώ τον υπόλοιπο χρόνο σαλιαρίζουν. :2funny: Ααααααααν μάλιστα έχουν πάρει και το βιάγκρα τους για να το παίξουν πορνοστάρ στις τρώγλες. :2funny:Φυσικά αυτά δεν ισχύουν σε κάποια μέλη του σάιτ καθώς είναι υπεργαμιάδες, προικισμένοι, πανέμορφοι, καλογυμνασμένοι, πάμπλουτοι και εραστάρες. Γι'αυτό κι οι πουτάνες τους επιστρέφουν τα λεφτά τα οποία είναι μούσκεμα από τα υγρά που τρέχουν στο πάτωμα, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και λατρείας . :2funny: Πρώτη φορά τα ακούτε αυτά;

Πιστευω οτι πρέπει να πας σε ψυχιατρο
Τι ασυναρτησιες λες ρε τυπε?
Τι σε νοιαζει ρε τι κανει ονκαθενας με τη κοπελα του?
Εσυ ρε μεγαλε δον ζουαν πως και μονος κυριακάτικα αφου η μεθοδο σου εχει επιτυχια πως και δεν ειχες καμια μουνα διπλα σου και ας μην τη ταιζες με μπουκιτσες?ας μην τις ετριβες τα χέρια, αλλα μια να ειναι δίπλα σου εστω και να μη εισαι μονος να παρατηρεις τους αλλους.
Απο την αλλη τι σε νοιαζει ρε αν οι αλλοι πανε μπουρδλεα και πηδανε κακασχημες?γουστο τους και καμαρι τους,αλλα ρε τυπε το σημπερασμα οτι γαμανε 3 λεπτα η δεν μπορουν να γαμησουν η μονο κανουν γλειφομουνια ειναι ολα τα λεφτα.
Πρέπει να τρολαρεις δεν εξηγείται αλλιως.
Εσυ πρέπει καποιο στραπατσο να έφαγες απο ενα μπουρδελο πουτανα και βγαζεις αχτι.
Τυπε ολοι τρωμε στραπατσα απο τα μπουρδλεα και τις πορνες,αλλα να τις γραφεις στα παπαρια σου,κριτικη εδω μεσα να γλιτώσεις αλλους και συνεχιζεις την ανευρεση αλλης εμπειρίας
Ποιος υπολογιζει τις πορνες?πηδας φιλε μου και φεύγεις, χωειςκομπλεξ και αναστολές, γανησες πολυ η λιγο,εχυσες η δεν εχυσες,σου σηκωθηκε δεννσου σηκωθηκε,έβγαλες ανωμαλα γουστα κλπ στα παπαρια σου γιαυτό ειναι αυτες και κανουν αυτη τη δουλεια και πληρωνονται,μετα απο 1 ωρα θα σε εχει ξεχασει,οπότε πηγαινε βγαλε γούστα χωρις κομπλεξ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πουωειναι

Που ειναι ταπιες ρε παπια??.εδω σου μίλησα με επιχειρηματα σου εκανα ερωτησεις και δεν απαντησες?
Τι θες να εχεις κοινο μονο να συμφωνει μαζί σου?
Εδω ειναι μπου τυπε θα βρεις εδω μεσα ολα τα κομφορ.
Με εμενα το θέμα θα αναλυθεί διεξοδικα αν δεν θες μην μου μιλας και αυτο θα σημαίνει οτι δεν θα μπορεις να αντιμετωπισεις καποιους σαν και μενα που λενε το αντιθετο απο σένα.
Ο σαμπ ειναι τρολ οι αλλοι ειναι τρελοι κλπ
Χαλαρωσε ανελυσες μια θεωρία με πολλες ανακρίβειες και πολλα ερωτηματικά...
Επειδή πάω να φάω τα μαριναρισμένα καλαμάκια μου :2funny: κάτσε να σου ρίξω και την τελευταία τάπα για να με θυμάσαι. Εδώ μας έλεγες ότι αποτρέπονται οι βιασμοί με τα μπουρδέλα και επί κόβιντ που είχαν φουντάρει για καιρό
δεν σημειώθηκε καμία αύξηση βιασμών. Γέρνεις διαρκώς με αερολογίες. Πες ότι είσαι δεκανίκι που δεν βρίσκεις
να γαμήσεις κανονικά :2funny:να σου δώσω το χέρι κρίνοντάς σε τουλάχιστον ως ειλικρινή. Εμένα πλάτη δεν μπορείς
να με βάλεις με παπάτζες. Σε κόβω για κομμουνιστικό ρετάλι :2funny: κοινώς σκουλήκι στο μήλο με τις ασυναρτησίες που γράφεις. Επιπροσθέτως σε όλα όσα έχεις γράψει (χώρια που τρέμει το χέρι σου και κάνεις ορθογραφικά) δεν έχεις κανένα επιχείρημα και βασίζεσαι μόνο σε μπαρούφες της δικής σου οπτικής. Εγώ πάλι γράφω στα παπάρια μου όλες τις οπτικές και γράφω μόνο ότι συμβαίνει. :rockon:
Επίσης στα παπάρια μου αν θα αποδεχθείτε ή όχι την θεωρία μου που έχει γίνει πράξη. Ότι γουστάρω θα γράφω.
Δεν θυμάμαι να ήρθα να σας τραβήξω το αυτάκι στα καραγκιοζιλίκια που γράφετε. Γράφτε κι εσείς ότι γουστάρετε.
Και βέβαια χέστηκα για το αν συμφωνείτε μαζί μου ή όχι. Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει πρέφα, είμαι άνθρωπος στόχου και κερδοσκόπος. Ότι δεν με συμφέρει, το απορρίπτω. Εσύ κάτσε να έχεις συναισθηματισμούς με καθυστέρες που σαλιαρίζουν στα μπουρδέλα και με άχρηστες πουτάνες που κουβαλάνε οι τηγανοκέφαλοι λεχρίτες. :2funny:Προσωπικά γελάω με όλα αυτά και εύχομαι να φουντάρει όλο το σύστημα να ξεμπερδεύουμε από τις μαλακίες κάποιων αχώνευτων καραγκιόζηδων που δεν ξέρουν αν το μουνί είναι οριζόντιο ή κάθετο και όλη μέρα το παίζουν ιστορία
επειδή είναι κομπλεξικοί και ακοινώνητοι. :2funny:Αυτή είναι η γνώμη μου, να έχετε κι εσείς όποιος γουστάρει την δική του. Έτσι είναι τα φόρουμ αγαπητέ μου. Ότι γράφεται επιδέχεται κριτική. Αν δεν γουστάρετε, πάρτε δρόμο ή διώξτε με.
Το "στα παπάρια μου" κολλάει κι εδώ. Αυτά κι έφυγες.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Επειδή πάω να φάω τα μαριναρισμένα καλαμάκια μου :2funny: κάτσε να σου ρίξω και την τελευταία τάπα για να με θυμάσαι. Εδώ μας έλεγες ότι αποτρέπονται οι βιασμοί με τα μπουρδέλα και επί κόβιντ που είχαν φουντάρει για καιρό
δεν σημειώθηκε καμία αύξηση βιασμών. Γέρνεις διαρκώς με αερολογίες. Πες ότι είσαι δεκανίκι που δεν βρίσκεις
να γαμήσεις κανονικά :2funny:να σου δώσω το χέρι κρίνοντάς σε τουλάχιστον ως ειλικρινή. Εμένα πλάτη δεν μπορείς
να με βάλεις με παπάτζες. Σε κόβω για κομμουνιστικό ρετάλι :2funny: κοινώς σκουλήκι στο μήλο με τις ασυναρτησίες που γράφεις. Επιπροσθέτως σε όλα όσα έχεις γράψει (χώρια που τρέμει το χέρι σου και κάνεις ορθογραφικά) δεν έχεις κανένα επιχείρημα και βασίζεσαι μόνο σε μπαρούφες της δικής σου οπτικής. Εγώ πάλι γράφω στα παπάρια μου όλες τις οπτικές και γράφω μόνο ότι συμβαίνει. :rockon:
Επίσης στα παπάρια μου αν θα αποδεχθείτε ή όχι την θεωρία μου που έχει γίνει πράξη. Ότι γουστάρω θα γράφω.
Δεν θυμάμαι να ήρθα να σας τραβήξω το αυτάκι στα καραγκιοζιλίκια που γράφετε. Γράφτε κι εσείς ότι γουστάρετε.
Και βέβαια χέστηκα για το αν συμφωνείτε μαζί μου ή όχι. Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει πρέφα, είμαι άνθρωπος στόχου και κερδοσκόπος. Ότι δεν με συμφέρει, το απορρίπτω. Εσύ κάτσε να έχεις συναισθηματισμούς με καθυστέρες που σαλιαρίζουν στα μπουρδέλα και με άχρηστες πουτάνες που κουβαλάνε οι τηγανοκέφαλοι λεχρίτες. :2funny:Προσωπικά γελάω με όλα αυτά και εύχομαι να φουντάρει όλο το σύστημα να ξεμπερδεύουμε από τις μαλακίες κάποιων αχώνευτων καραγκιόζηδων που δεν ξέρουν αν το μουνί είναι οριζόντιο ή κάθετο και όλη μέρα το παίζουν ιστορία
επειδή είναι κομπλεξικοί και ακοινώνητοι. :2funny:Αυτή είναι η γνώμη μου, να έχετε κι εσείς όποιος γουστάρει την δική του. Έτσι είναι τα φόρουμ αγαπητέ μου. Ότι γράφεται επιδέχεται κριτική. Αν δεν γουστάρετε, πάρτε δρόμο ή διώξτε με.
Το "στα παπάρια μου" κολλάει κι εδώ. Αυτά κι έφυγες.

πάπια τις ταπες που τις βλέπεις?
Θες να ρωτήσουμε το κοινό εδω μεσα να δουμε με ποιον συμφωνούν?
Επι κοβιντ απαγόρευαν τη κυκλοφορια του κοσμου πως θα γινόταν αυξηση του βιασμού?με κλειστα τα μπουρδελα και ανοιγμα της κοινωνιας τοτε θα γινόταν αύξηση, εδω πολοους βιαστές που πιάνουν λενε δεν ειχαμε λεφτα να παμε με πληρωμένη.
Το χερι μου δεν τρέμει αλλα ο χρονος μου ειναι λιγος και πρέπει να απανταω και στα αλλα θέματα εδω μέσα.
Επίσης πως πηγες τη κουβεντα στα πολιτικα δεν μπορώ να καταλάβω, απλα ψαχνεις τροπο να μου τη πεις γιατι σου εχω επηρεασει τη ψυχολογία και με νοιώθεις αξιο αντίπαλο.
Εγω ομως δεν σε θεωρω αντιπαλο αλλα θελω να αναλυσουμε τη θεωρεια σου διεξοδικά, εφοσον δεν αντεχεις το πρεσαρισμα κανενα πρόβλημα,απλανα ξερεις η θεωρια σου δεν πιάνει τόπο αλλα ουτε θελω να σε πρεσαρω γιατί κατι φεμινιστες εδω μεσα χαίρονται που μη φεμινιστης κοντραρει επισης μη φεμινιστη.
Να ξερεις ομως οτι οι φεμινιστες θελουν να κλείσουν τα μπουρδελα ουσιαστικα θελουν να πρεσαρουν τη σεξουαλικοτητα του άντρα να μην μπορεί να πηδησει με ενα αντίτιμο αλλα να κοπιάσει να βρει μια.
Ελπίζω και εσυ να εισαι κατα του φεμινισμου αλλα με την εμμονη σου να κλεισουν τα μπουρδελα παιρνεις μερος στη δουλειά τους και μετα οταν τα κλεισουν λεμε τωρα κατι που δεν θα γίνει μετα θα ειναι η σειρα σου με τη ποινικοποιηση του πεσιματος.
Καταλάβαινεις σε τι παγιδα εχεις πεσει?αν δεν το καταλαβαίνεις τοτε εισαι το εύκολο θυμα των φεμινιστων οι οποιοι θα στη φέρουν και αυτο το λεω γιατι ναι μεν τον καμάκι ειναι επιτρεπτο σε εμας οπως και τα μπουρδελα ενω στους φεμινιστες μη επιτρέπτο και τα δυο,ενω εσυ εισαι υπερ του ενος και κατα του αλλου.
Οποτε σκεψου λιγο πιο εξυπνα τινλες και τι γραφεις και μπορει να ειμαι 12 η 15 χρονια μικρότερος αλλα ειμαι παιδι της πιάτσας.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.562
Πόντοι
10.411

ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΜΠΙΦ ΠΑΠΙΑ-ΒΑΝΤΑΜΑ:coffee:

JzNo2M7.gif
JzNfFx1.gif

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αλήθεια ο Σάμπ έφαγε μπαν?ας πάρει πίσω το παλιό προφίλ sadman. Αυτό ήταν πολύ πιο ωραίο. Αυτό με τα μπουρδελα που λέει ο πάπιας μεγάλη μαλάκια.. Πας δίνεις δέκα ευρώ είκοσι γαμας φεύγεις..ελλαδα είναι ο μόνος τρόπος να γαμησεις..θελει λέει όμορφες πουτανες.. Ε ας δώσει 100ευρω στο ντελο για δέκα λεπτά να του φέρουν όμορφη.. Όπως είναι στη Γερμανία και στις άλλες χώρες. Μην τα θέλουμε και ολα
Μέχρι και προ λίγων ετών στο δεκάρικο και στο εικοσάρικο υπήρχαν αρκετές όμορφες αλλά και ικανές. Μάλιστα πιο πίσω υπήρχαν και μουναρες με φοβερή ή μέτρια παροχή. Δηλαδή έβρισκες ικανοποιητικό πακέτο. Γάμαγες δηλαδή κανονικά και πήγαινες και στο μπουρδέλο σου για να έχεις ποικιλία.
Δεν είμαστε όλοι εγκεφαλικά νεκροί να μπουρδελιαζουμε διαρκώς σαν μερικούς μερικούς. :2funny:
Τώρα πια, η συντριπτική πλειοψηφία πουτανών είναι για ροχάλες και κσραμουζα. Ούτε εμφάνιση αλλά ούτε
κι υπηρεσιες. :2funny:Άρα λες ασυναρτησιες και στο απέδειξα μόλις τώρα. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία μελών ξερνάει με τις σημερινές πουτάνες :2funny: όπως και αντίστοιχα όσοι πηγαίνουν ως περαστικοί, βγαίνει το συμπέρασμα
ότι η κατάσταση έχει πιάσει πάτο. Εν ολίγοις όσοι αποθεώνουν διαρκώς συγκεκριμένες σημερινές χυσοντουλάπες μπουρδελων ή κάνουν το κορόιδο για την σημερινή σαπιλα, είτε είναι κομπλεξικοι αγάμητοι, είτε δεν μπορούν να βρουν να γαμήσουν γυναίκα ποτέ, είτε θέλουν να το παίζουν μεγαλογαμιάδες, είτε τους έχουν τρελανει στο κέρατο
και νιώθουν ασφάλεια πληρώνοντας, είτε είναι δεκανικια των μπουρδέλων κτλ. Πάντως νορμάλ δεν είναι. Ας γράφει λοιπόν ο καθένας ότι γουστάρει να τελειωνουμε. Δεν λέω κάτι παράλογο. Όσον αφορά την φράση που έγραψες ότι τα μπουρδέλα είναι ο μόνος τρόπος να γαμήσεις στην Ελλάδα, μαρτυράει άμεσα ότι ανηκεις σε κάποια από τις πάνω κατηγορίες.
Το λύσαμε κι αυτό. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το απόγευμα μετά την μασαμπούκα, πήγα βόλτα
και μετά πέρασα από τις κατουρημενες πιάτσες του Μεταξουργείου. :2funny:Θαύμασα το Κολωνού 23. Πόσο όμορφα χαϊδεύει η βαριά σιδερένια ταφόπλακα την πόρτα του. Αριστοτεχνική δουλειά. Σίγουρα ο μάστορας ήταν μερακλής. Αυτά είναι σφραγίσματα.
Δεν ανοίγει ούτε με τανκς. :2funny:
Πιο κάτω έχουν κλατάρει
τα Κολωνού 27 με τριπλό κλείσιμο. Είναι θέμα χρόνου να μπουν κι εκεί βαριές σιδερένιες ταφόπλακες. Μόνο που περνούν κάποια λιγούρια μεγαλογαμιάδες της σειράς :2funny: και κλαινε την μοίρα τους που κυριολεκτικά "τρώνε πορτα" :2funny: ηδονίζομαι αφάνταστα. Αυτό λέγεται θράσσος. Το θάρρος είναι να τους το λες στα μούτρα.
Κάτι που κάνω ήδη σε καθε ευκαιρια. Με λίγη τύχη και μπόλικο ποπ κορν, αργά
ή γρήγορα θα απολαύσουμε τη εξόντωση των μπουρδελων. Έτσι κι αλλιώς πλέον πάνε ελάχιστοι με τέτοιο χάλι. Μέχρι κι οι νέοι μας τα έχουν απαξιώσει.:rockon:
Ας πάνε να παίξουν πινγκ πονγκ οι οποίοι ενδιαφερόμενοι. Στα παπάρια μας. Παραμένουμε σε γνήσια ανόθευτη ειρωνεία κι έχουμε δικαίωμα κριτικής όπως όλοι. Τέλος, μυστήριοι τύποι παραμονεύουν καθημερινά
να εντοπίσουν τυχόν αλλοίωση στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα διατηρητέων κτιρίων (και τα μπουρδέλα ανήκουν εκεί) κατι που νομίζω ισούται
με παρανομία. Να τους βοηθήσουμε.

Υ.Γ Στόλισα και το δέντρο. Εσείς;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.727
Πόντοι
9.297
Αγαπητέ σαντμαν να μπαίνεις και να τα λες εδώ κάθε μέρα τα λες ωραία. Μην τσιμπάς με 2,3 μαλακες που σε προκαλουν, αυτοί δεν μπαίνουνε συχνά εδώ, μπαίνουν μια στο τόσο για να τα κανουν μπάχαλο να γελάνε.ο υπουργός πχ και ο αλεξ 71 πρέπει να πω ότι δεν έχουνε βρίσει ποτέ και μπράβο τους. Άρα δεν εχεις λόγο να φύγεις. Δες αυτούς τους 3 μαλακές που σε προκαλούν και κάνε ignore..αυτοι δεν πολυμπαινουνε εδώ μεσα
Kαλα σε λέει..just do it!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356

ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΜΠΙΦ ΠΑΠΙΑ-ΒΑΝΤΑΜΑ:coffee:

Δεν έχω αντίπαλο.
Ο ταριφοΝικολάκης
ξεφτιλιστηκε με θα και θα :2funny: το δεκανίκι Υπουργαρα έχει αποστομωθει σε όσα έλεγε και κεκεδίζει τα ίδια και τα ίδια :2funny:ο πουθενας Κρους εξαφανίστηκε μόλις τον ταπωσα που έλεγε θα παντρευτεί
κι όλη μέρα εδώ μέσα σερνόταν, φαντάσου να παντρευτεί τι θα κάνει :2funny:
ο νεκροθάφτης με το άσπρο σωβρακο :2funny:που δεν θυμάμαι καν πως τον λένε δεν εμφανίστηκε γιατί θα τον άπλωνα μανταλάκια
και ο μπαρούφας Κλαύδιος αποδομήθηκε στα τελευταία ποστ. Μαλακία έκανα, έπρεπε να είμαι (ακόμα πιο) πιο ελαστικός
για να χαρούν λίγο
τα κακόμοιρα.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.727
Πόντοι
9.297
Το απόγευμα μετά την μασαμπούκα, πήγα βόλτα
και μετά πέρασα από τις κατουρημενες πιάτσες του Μεταξουργείου. :2funny:Θαύμασα το Κολωνού 23. Πόσο όμορφα χαϊδεύει η βαριά σιδερένια ταφόπλακα την πόρτα του. Αριστοτεχνική δουλειά. Σίγουρα ο μάστορας ήταν μερακλής. Αυτά είναι σφραγίσματα.
Δεν ανοίγει ούτε με τανκς. :2funny:
Πιο κάτω έχουν κλατάρει
τα Κολωνού 27 με τριπλό κλείσιμο. Είναι θέμα χρόνου να μπουν κι εκεί βαριές σιδερένιες ταφόπλακες. Μόνο που περνούν κάποια λιγούρια μεγαλογαμιάδες της σειράς :2funny: και κλαινε την μοίρα τους που κυριολεκτικά "τρώνε πορτα" :2funny: ηδονίζομαι αφάνταστα. Αυτό λέγεται θράσσος. Το θάρρος είναι να τους το λες στα μούτρα.
Κάτι που κάνω ήδη σε καθε ευκαιρια. Με λίγη τύχη και μπόλικο ποπ κορν, αργά
ή γρήγορα θα απολαύσουμε τη εξόντωση των μπουρδελων. Έτσι κι αλλιώς πλέον πάνε ελάχιστοι με τέτοιο χάλι. Μέχρι κι οι νέοι μας τα έχουν απαξιώσει.:rockon:
Ας πάνε να παίξουν πινγκ πονγκ οι οποίοι ενδιαφερόμενοι. Στα παπάρια μας. Παραμένουμε σε γνήσια ανόθευτη ειρωνεία κι έχουμε δικαίωμα κριτικής όπως όλοι. Τέλος, μυστήριοι τύποι παραμονεύουν καθημερινά
να εντοπίσουν τυχόν αλλοίωση στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα διατηρητέων κτιρίων (και τα μπουρδέλα ανήκουν εκεί) κατι που νομίζω ισούται
με παρανομία. Να τους βοηθήσουμε.

Υ.Γ Στόλισα και το δέντρο. Εσείς;

Eδω και καμμία δεκαριά μέρες...συμπλήρωσα χθες τον στολισμό και είμαι πλήρης.
Θα κάνω και μερικές μικρές προσθήκες τις επόμενες μέρες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Eδω και καμμία δεκαριά μέρες...συμπλήρωσα χθες τον στολισμό και είμαι πλήρης.
Θα κάνω και μερικές μικρές προσθήκες τις επόμενες μέρες.
Επιτέλους και κάτι ευχάριστο μέσα στην γλίτσα.
Καλα να είμαστε και να περνάμε καλύτερα.
Αυτό μας νοιάζει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.727
Πόντοι
9.297
Δεν έχω αντίπαλο.
Ο ταριφοΝικολάκης
ξεφτιλιστηκε με θα και θα :2funny: το δεκανίκι Υπουργαρα έχει αποστομωθει σε όσα έλεγε και κεκεδίζει τα ίδια και τα ίδια :2funny:ο πουθενας Κρους εξαφανίστηκε μόλις τον ταπωσα που έλεγε θα παντρευτεί
κι όλη μέρα εδώ μέσα σερνόταν, φαντάσου να παντρευτεί τι θα κάνει :2funny:
ο νεκροθάφτης με το άσπρο σωβρακο :2funny:που δεν θυμάμαι καν πως τον λένε δεν εμφανίστηκε γιατί θα τον άπλωνα μανταλάκια
και ο μπαρούφας Κλαύδιος αποδομήθηκε στα τελευταία ποστ. Μαλακία έκανα, έπρεπε να είμαι (ακόμα πιο) πιο ελαστικός
για να χαρούν λίγο
τα κακόμοιρα.

:2funny:
Ο Κλαύδιος είναι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια...πως και δεν το ήξερες αυτό;
Μόνο που δεν ξέρω αν είναι προεδρικός η με τους αποχωρήσαντες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.727
Πόντοι
9.297
Επιτέλους και κάτι ευχάριστο μέσα στην γλίτσα.
Καλα να είμαστε και να περνάμε καλύτερα.
Αυτό μας νοιάζει.

Στολισμένα σπίτια,
Φράγκα στις τζέπες όχι μόνο για τα ενοίκια και τα φαγητά αλλά και για τα κορίτσια μας.
Με υγεία και αντοχές!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο Κλαύδιος είναι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια...πως και δεν το ήξερες αυτό;
Μόνο που δεν ξέρω αν είναι προεδρικός η με τους αποχωρήσαντες.
Α ναι; τον έκοψα επειδή όλοι αυτοί έχουν κοινό σημείο το ακεντραριστο στην κουβέντα. Θυμίζει Βαρουφάκη.
Εκείνος ο μάγκας ήθελε
να φτιάξει μια και μοναδική τράπεζα που την βαπτιζε ανώνυμη εταιρεία
και να ελέγχει όλων τα δάνεια. Σαν καλός κομμουνιστακος ήθελε την απόλυτη εξουσία. Τελικά πήρε δρόμο. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.727
Πόντοι
9.297
Α ναι; τον έκοψα επειδή όλοι αυτοί έχουν κοινό σημείο το ακεντραριστο στην κουβέντα. Θυμίζει Βαρουφάκη.
Εκείνος ο μάγκας ήθελε
να φτιάξει μια και μοναδική τράπεζα που την βαπτιζε ανώνυμη εταιρεία
και να ελέγχει όλων τα δάνεια. Σαν καλός κομμουνιστακος ήθελε την απόλυτη εξουσία. Τελικά πήρε δρόμο. :2funny:
Δεν ξέρω για κεντραρισμα.Παντως ο Κλαύδιος εκει ανήκει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αφού στην Ελλάδα δεν βρίσκουμε γκομενα, γιατί οι ελλεινιδες ψάχνουν όλες από εφοπλιστή.. Και πάνω.. Αναγκαστικά και τα μπουρδελα θα σαβουρεψουνε.. Οι όμορφες βρισκουνε χορηγούς, δεν θα πανε να γαμιουντε με τον καθε πακη-γερο για δέκα ευρω
Δεν μπορώ να λέω τα ίδια. Κάνε ότι νομίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom