Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και τι να κάνουμε δηλαδή? Γκομενα δε βρίσκουμε γιατί οι ελλεινιδες ψάχνουν όλες από ιατρό και πάνω, σε μπουρδελα μας λες να μη πηγαίνουμε. Στο τέλος θα καρφονουμε ο ένας τον αλλον
Φίλε μου, δεν σας λέω να μην πηγαίνετε. Κάντε ότι θέλετε. Ακόμα και να σας έλεγα να μην πηγαίνετε, αν τελικά δεν πηγαίνατε θα ήταν δική σας
η απόφαση. Εγώ δεν γουστάρω όλο το πράγμα όπως έχει γίνει (παρόλο που έχω τις λίγες λύσεις μου)
κι επειδή παράλληλα σιχαίνομαι τους σαλιαρηδες εύχομαι να κλείσουν
τα μπουρδέλα (που έτσι κι αλλιώς ειναι άχρηστα πλέον)
και να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Δηλαδή πόσο πιο ξερά να το πω;

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Φίλε μου, δεν σας λέω να μην πηγαίνετε. Κάντε ότι θέλετε. Ακόμα και να σας έλεγα να μην πηγαίνετε, αν τελικά δεν πηγαίνατε θα ήταν δική σας
η απόφαση. Εγώ δεν γουστάρω όλο το πράγμα όπως έχει γίνει (παρόλο που έχω τις λίγες λύσεις μου)
κι επειδή παράλληλα σιχαίνομαι τους σαλιαρηδες εύχομαι να κλείσουν
τα μπουρδέλα (που έτσι κι αλλιώς ειναι άχρηστα πλέον)
και να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Δηλαδή πόσο πιο ξερά να το πω;

Θα οδηγηθούν στην ανεργία τόσα κορίτσια..κριμας,κρίμας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αλλά και για τα κορίτσια μας.
Μέχρι εικοσάρικο μαν.
Μετά βάση οιικονομοτεχνικής ανάλυσης, δεν παίρνεις ανάλογο αποτέλεσμα όσων πληρώνεις. Απλώς είναι καλύτερα τα πράγματα
αλλά όχι η ηδονή.
Φέτος γάμησα μόλις δύο φορές σε μπουρδέλο.
Δεν το χρειάστηκα ΚΑΝ
για εκτόνωση και χαίρομαι
για αυτό.
Η δεύτερη φορά ήταν πολύ καλή. Γιατί; διότι απλά έτυχε να ξέρω την πουτάνα μέσω μιας τυπισσας που έγινε τράμπα και μου έκανε προγραμματάρα. Φυσικά δεν ήταν γαμήσι όπως με γκόμενα να τα κάνει όλα αλλά για την κατηγορία του ήταν πολύ καλό. Είμαι έτσι ως χαρακτήρας. Θέλω να περνάω πάρα πολύ καλά και θα γίνω μέχρι και ηθοποιός για να τα καταφέρω. Η ζωή με έκανε έτσι και χαίρομαι για αυτό.
Δεν υπήρχε άλλη λύση.
Είναι θέμα αυτοσεβασμού.
Και σίγουρα εγωισμού.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Μέχρι εικοσάρικο μαν.
Μετά βάση οιικονομοτεχνικής ανάλυσης, δεν παίρνεις ανάλογο αποτέλεσμα όσων πληρώνεις. Απλώς είναι καλύτερα τα πράγματα
αλλά όχι η ηδονή.
Φέτος γάμησα μόλις δύο φορές σε μπουρδέλο.
Δεν το χρειάστηκα ΚΑΝ
για εκτόνωση και χαίρομαι
για αυτό.
Η δεύτερη φορά ήταν πολύ καλή. Γιατί; διότι απλά έτυχε να ξέρω την πουτάνα μέσω μιας τυπισσας που έγινε τράμπα και μου έκανε προγραμματάρα. Φυσικά δεν ήταν γαμήσι όπως με γκόμενα να τα κάνει όλα αλλά για την κατηγορία του ήταν πολύ καλό. Είμαι έτσι ως χαρακτήρας. Θέλω να περνάω πάρα πολύ καλά και θα γίνω μέχρι και ηθοποιός για να τα καταφέρω. Η ζωή με έκανε έτσι και χαίρομαι για αυτό.
Δεν υπήρχε άλλη λύση.
Είναι θέμα αυτοσεβασμού.
Και σίγουρα εγωισμού.

Koιτα...
Οι γυναίκες είναι χαζεμενες γιατί συχνά αδυνατούν να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους που καλούνται να αναλάβουν.
Εμείς όμως έχουμε την δυνατότητα να ξελαμπικαρουμε χωρίς να γινόμαστε οι υποτακτικοί της καθε σακαφιορας .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα οδηγηθούν στην ανεργία τόσα κορίτσια..κριμας,κρίμας.
Θα φύγουν για τα ξένα όπως κι οι προηγούμενες κι οι προ-προηγουμενες κτλ.
Έτσι γίνεται πάντα. Αυτές τις έχω γραμμένες διότι είναι συναλλαγή ενώ τους σαλιάρηδες δεν τους χωνεύω. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Είναι ανθρώπινο.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Θα φύγουν για τα ξένα όπως κι οι προηγούμενες κι οι προ-προηγουμενες κτλ.
Έτσι γίνεται πάντα. Αυτές τις έχω γραμμένες διότι είναι συναλλαγή ενώ τους σαλιάρηδες δεν τους χωνεύω. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Είναι ανθρώπινο.

Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ πληρώνεται για να κάτσει.
ΠΑΝΤΑ συναλλαγή γίνεται.
Μην τρέφεις αυταπάτες.
Απλώς κάποιες πληρώνονται σε ρευστό και άλλες σε είδος .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Koιτα...
Οι γυναίκες είναι χαζεμενες γιατί συχνά αδυνατούν να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους που καλούνται να αναλάβουν.
Εμείς όμως έχουμε την δυνατότητα να ξελαμπικαρουμε χωρίς να γινόμαστε οι υποτακτικοί της καθε σακαφιορας .
Είναι τι μοντέλο έχεις φτιάξει στο μυαλό ως ως ιδανικό. Προσωπικά βλέπω ότι μου αρέσει το γκομενικο γαμήσι (παλιά τις έβλεπα και θετικά για άλλα πράγματα, τώρα πια όχι λόγω γυναικοκεντρισμού) και το γαμήσι με πουτάνα ως ποικιλία η για να γελάω με τις μαλακίες που λένε. Δεν γίνεται όμως να πάρω καμία θηλυκή οντότητα στα σοβαρά. Είναι κατώτερο πλάσμα στο αξιακο μου σύστημα. Υποτακτικός για να γίνεις πρέπει να άφησεις να συμβεί. Είναι απλό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η γυναίκα ΠΑΝΤΑ πληρώνεται για να κάτσει.
ΠΑΝΤΑ συναλλαγή γίνεται.
Μην τρέφεις αυταπάτες.
Απλώς κάποιες πληρώνονται σε ρευστό και άλλες σε είδος .
Δεν ισχύει αυτό. Είναι καραμέλα. Η πουτάνα κάνει συναλλαγή μαζί σου.
Η γκόμενα στα τρώει μόνο αν τα σταξεις. Αν έχει έναν να τα
της τα στσζει συνέχεια, γιατί να μην τα τρώει; Κι εγώ θα τα έτρωγα. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Αν πουλήσεις ακριβα το τομάρι σου, σε μετράει αλλιώς ακόμα κι αν δεν πάει το πράγμα. Είναι και μέχρι τι δέχεσαι. Οι γυναίκες έχουν τεράστια υπομονή. Πρέπει να έχουμε περισσότερη. Η συμπεριφορά θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ο καθένας έχει τα βιώματα και τις εμπειρίες του. Μεγάλο ρόλο παίζει πως μεγάλωσες. Εγώ παρόλο τα προβλήματα που είχαμε εκείνα τα χρόνια όλοι μας όπου οι οικογένειες ήταν πιο κλισέ χωρίς πολλά σάλια, μεγάλωσα σε πατριαρχικό περιβάλλον
αλλά αρκετά λειτουργικό. Έχω πολύ ισχυρή προσωπικότητα για να μαλακιζομαι όπως κάνουν σήμερα. Δεν λογαριάζω κόστος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Δεν ισχύει αυτό. Είναι καραμέλα. Η πουτάνα κάνει συναλλαγή μαζί σου.
Η γκόμενα στα τρώει μόνο αν τα σταξεις. Αν έχει έναν να τα
της τα στσζει συνέχεια, γιατί να μην τα τρώει; Κι εγώ θα τα έτρωγα. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Αν πουλήσεις ακριβα το τομάρι σου, σε μετράει αλλιώς ακόμα κι αν δεν πάει το πράγμα. Είναι και μέχρι τι δέχεσαι. Οι γυναίκες έχουν τεράστια υπομονή. Πρέπει να έχουμε περισσότερη. Η συμπεριφορά θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ο καθένας έχει τα βιώματα και τις εμπειρίες του. Μεγάλο ρόλο παίζει πως μεγάλωσες. Εγώ παρόλο τα προβλήματα που είχαμε εκείνα τα χρόνια όλοι μας όπου οι οικογένειες ήταν πιο κλισέ χωρίς πολλά σάλια, μεγάλωσα σε πατριαρχικό περιβάλλον
αλλά αρκετά λειτουργικό. Έχω πολύ ισχυρή προσωπικότητα για να μαλακιζομαι όπως κάνουν σήμερα. Δεν λογαριάζω κόστος.

Αν δεν τα σταξεις η γκόμενα απλώς ΦΕΥΓΕΙ.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν δεν τα σταξεις η γκόμενα απλώς ΦΕΥΓΕΙ.
Διαφωνώ. Άφθονες περιπτώσεις που όχι μόνο κάθονται και τις γαμάνε σε όλα αλλά και τα στάζουν οι ίδιες είτε περιορίζονται στα θέλω τους. Προέχει η συμπεριφορά μας που καθορίζει τα πάντα. Αυτό δεν μπορούν να το νικήσουν.
Αν ο άλλος είναι μαλάκας, έχει τελειώσει διότι η γυναίκα όσο μαζευεσαι τόσο απλώνεται. Τεράστιος νόμος. Επίσης αν κρατάς γκόμενα για να την πληρώνεις, τράβα στις πουτάνες καλύτερα για τουλάχιστον ξεπετες. Τέλος ακόμα και να φύγει, στα παπάρια μας. Θα βρούμε άλλη. Τα λέμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Διαφωνώ. Άφθονες περιπτώσεις που όχι μόνο κάθονται και τις γαμάνε σε όλα αλλά και τα στάζουν οι ίδιες είτε περιορίζονται στα θέλω τους. Προέχει η συμπεριφορά μας που καθορίζει τα πάντα. Αυτό δεν μπορούν να το νικήσουν.
Αν ο άλλος είναι μαλάκας, έχει τελειώσει διότι η γυναίκα όσο μαζευεσαι τόσο απλώνεται. Τεράστιος νόμος. Επίσης αν κρατάς γκόμενα για να την πληρώνεις, τράβα στις πουτάνες καλύτερα για τουλάχιστον ξεπετες. Τέλος ακόμα και να φύγει, στα παπάρια μας. Θα βρούμε άλλη. Τα λέμε.

Μα όλες είναι ίδιες ,όπως λέει το γνωστό ασμα..

• Like

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν είναι νά έχω γκόμενα γιά νά τής κάνω όλα τά χατίρια,καί νά τήν πληρώνω μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,
τότε δέν έχω συνάψει ερωτική σχέση μέ γυναίκα...αλλά μέ τήν εφορία!!
-Νά μού λείπει καλύτερα τέτοια γκόμενα-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Κλαύδιος είναι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια...πως και δεν το ήξερες αυτό;
Μόνο που δεν ξέρω αν είναι προεδρικός η με τους αποχωρήσαντες.
Φανατικά προεδρικος. Οι αποχωρησαντες λεει ειναι προδοτες και ο Συριζα πρεπει να στραφει στο κεντρο γιατι εκει ειναι η πλειοψηφια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Φανατικά προεδρικος. Οι αποχωρησαντες λεει ειναι προδοτες και ο Συριζα πρεπει να στραφει στο κεντρο γιατι εκει ειναι η πλειοψηφια
Ροζ μαδομουνι...πολύς πόνος για αυτούς...και γέλιο για μας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το απόγευμα μετά την μασαμπούκα, πήγα βόλτα
και μετά πέρασα από τις κατουρημενες πιάτσες του Μεταξουργείου. :2funny:Θαύμασα το Κολωνού 23. Πόσο όμορφα χαϊδεύει η βαριά σιδερένια ταφόπλακα την πόρτα του. Αριστοτεχνική δουλειά. Σίγουρα ο μάστορας ήταν μερακλής. Αυτά είναι σφραγίσματα.
Δεν ανοίγει ούτε με τανκς. :2funny:
Πιο κάτω έχουν κλατάρει
τα Κολωνού 27 με τριπλό κλείσιμο. Είναι θέμα χρόνου να μπουν κι εκεί βαριές σιδερένιες ταφόπλακες. Μόνο που περνούν κάποια λιγούρια μεγαλογαμιάδες της σειράς :2funny: και κλαινε την μοίρα τους που κυριολεκτικά "τρώνε πορτα" :2funny: ηδονίζομαι αφάνταστα. Αυτό λέγεται θράσσος. Το θάρρος είναι να τους το λες στα μούτρα.
Κάτι που κάνω ήδη σε καθε ευκαιρια. Με λίγη τύχη και μπόλικο ποπ κορν, αργά
ή γρήγορα θα απολαύσουμε τη εξόντωση των μπουρδελων. Έτσι κι αλλιώς πλέον πάνε ελάχιστοι με τέτοιο χάλι. Μέχρι κι οι νέοι μας τα έχουν απαξιώσει.:rockon:
Ας πάνε να παίξουν πινγκ πονγκ οι οποίοι ενδιαφερόμενοι. Στα παπάρια μας. Παραμένουμε σε γνήσια ανόθευτη ειρωνεία κι έχουμε δικαίωμα κριτικής όπως όλοι. Τέλος, μυστήριοι τύποι παραμονεύουν καθημερινά
να εντοπίσουν τυχόν αλλοίωση στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα διατηρητέων κτιρίων (και τα μπουρδέλα ανήκουν εκεί) κατι που νομίζω ισούται
με παρανομία. Να τους βοηθήσουμε.

Υ.Γ Στόλισα και το δέντρο. Εσείς;

πρωτον χτυπα ενα ζολοφτ πρωι βραδυ για μερικους μηνες...δευτερον εσενα τι σε κοφτει τι κανουν τα μπουρδελα?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα όλες είναι ίδιες ,όπως λέει το γνωστό ασμα..
Τα καψουροτράγουδα στην Ελλαδίτσα είναι από αστεία έως γελοία. Η μόνη χώρα στον πλανήτη που σε γάμο παίζει να ακούσεις "στον άλλο κόσμο που θα πας κοίτα μην γίνεις σύννεφο". :2funny: Ίδιες είναι για να βαράει φλέβα ο τραγουδιστής στο κοινό.
Απλά έχουν τις ανωμαλίες τους και τις ανασφάλειες τους στον βασικό κορμό. Κάθε μια είναι άλλη όπως κάθε ένας είναι άλλος. Στο ότι γίνονται όλα σκατά, φταίει ο γυναικοκεντρισμός. Εκεί ειναι ίδιες. Από την στιγμή που η γυναίκα είναι προορισμένη για άλλα πράγματα (να γεννάει, να μεγαλώνει μωρά και να παρέχει στήριξη στην οικογένεια της) και την έχουν κάνει ιερή αγελάδα οι μαλάκες, εχει χάσει ταυτότητα και ρόλο μέχρι να βρει κάποιον να της γκρεμίσει όλο το σύστημα και να υποταχθεί. Αυτό ψάχνει η γυναίκα.
Είναι η αταξία και εμείς είμαστε η τάξη. Το προβλημα είναι ότι κάθε μια έχει πλέον 200 γαμπρούς λόγω
σόσιαλ. Αν δεν υπήρχαν σόσιαλ (ανέφικτο) θα είχε τελειώσει η γυναίκα στα κυβικά που ειναι ο σημερινός άνδρας. Τα σοσιαλ την σώνουν. Οπότε δεν μενει παρά να τις βλέπεις ως προσωρινές ή μόνιμες μέχρι νεωτέρας. Είναι αυταπόδεικτο. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση ή απλά τυχαίνει λόγω διαφορετικής ανατροφής.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Τα καψουροτράγουδα στην Ελλαδίτσα είναι από αστεία έως γελοία. Η μόνη χώρα στον πλανήτη που σε γάμο παίζει να ακούσεις "στον άλλο κόσμο που θα πας κοίτα μην γίνεις σύννεφο". :2funny: Ίδιες είναι για να βαράει φλέβα ο τραγουδιστής στο κοινό.
Απλά έχουν τις ανωμαλίες τους και τις ανασφάλειες τους στον βασικό κορμό. Κάθε μια είναι άλλη όπως κάθε ένας είναι άλλος. Στο ότι γίνονται όλα σκατά, φταίει ο γυναικοκεντρισμός. Εκεί ειναι ίδιες. Από την στιγμή που η γυναίκα είναι προορισμένη για άλλα πράγματα (να γεννάει, να μεγαλώνει μωρά και να παρέχει στήριξη στην οικογένεια της) και την έχουν κάνει ιερή αγελάδα οι μαλάκες, εχει χάσει ταυτότητα και ρόλο μέχρι να βρει κάποιον να της γκρεμίσει όλο το σύστημα και να υποταχθεί. Αυτό ψάχνει η γυναίκα.
Είναι η αταξία και εμείς είμαστε η τάξη. Το προβλημα είναι ότι κάθε μια έχει πλέον 200 γαμπρούς λόγω
σόσιαλ. Αν δεν υπήρχαν σόσιαλ (ανέφικτο) θα είχε τελειώσει η γυναίκα στα κυβικά που ειναι ο σημερινός άνδρας. Τα σοσιαλ την σώνουν. Οπότε δεν μενει παρά να τις βλέπεις ως προσωρινές ή μόνιμες μέχρι νεωτέρας. Είναι αυταπόδεικτο. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση ή απλά τυχαίνει λόγω διαφορετικής ανατροφής.

Το τραγούδι που είπες μήπως ήταν σε γαμο κουλτουριαρεων στην φάση που βγαίνουν να χορέψουν μόνοι στην.πιστα;
Πραγματικά άκυρο για γάμο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι κάτι μαλακίες που διαβάζετε για φοβερά γαμήσια, όρκους, αγάπες και ξερατά με πουτάνες από κάτι σαλιαρηδες :2funny: έχουν να κάνουν με πλήρη αφοσίωσή τους. Σκάνε και το σωβρακο τους σε λεφτά, όλη μέρα σαλιαριζουν, τις κάνουν υποκλίσεις, λάικ, μιλούν στα τηλέφωνα, γίνονται πλήρως υποτακτικοί, τρέχουν σε ότι θέλουν, γίνονται παρηγορητάκια κτλ. Και πάτε μετά εσείς και λέτε ότι περάσατε σκατά. Δεν έχετε δείξει την ίδια αφοσίωση με έξοδα και τρεχάλα. Όχι ότι οι σαλιαρηδες περνούν υπέροχα αλλά σίγουρα καλύτερα με τόσο αγώνα τα καημενούλια. :2funny:
Κάτι είπε κι ένας πιο πάνω για κριτικές. Θυμήθηκα τώρα γέλιο με κριτικές. Τι ειναι δηλαδή οι κριτικές; κάποια εγγύηση; Ότι θέλει γράφει ο καθένας και το "χτενίζει" ανάλογα. Δικαίωμα τους να γράφουν και δικαίωμα μας να κρίνουμε. Τραβάτε όπου θέλετε και στα παπάρια σας τι λέει ο καθένας πως γάμησε. Αρκετοί σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο οκ γαμιάς κι αν η πουτάνα έδωσε η όχι γλωσσόφιλα. Ε ρε γέλια!

• Like

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το τραγούδι που είπες μήπως ήταν σε γαμο κουλτουριαρεων στην φάση που βγαίνουν να χορέψουν μόνοι στην.πιστα;
Πραγματικά άκυρο για γάμο...
Χτυπούσαμε τα γαμοπήρουνα για να πέσει φιλί κι ο άλλος έβαλε αυτό. Ε ρε κατάντια. :2funny:
Να σου πω, θα βγω τώρα γιατί βαρέθηκα αλλά αν θες όταν παραθέτεις βάλε και τα άλλα μέσα περι πουτανών
να ανάψει το γλέντι. Το λέω επειδή σε διακρίνει μια ισορροπία και δεν θες να χαλάσεις διαθέσεις μερικών. Το κατάλαβα. Μια παρέα όμως είμαστε μωρέ. Ας το γαμήσουμε στο τέρμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom