Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιατί παραθέτεις εμένα;
άλλοι τσακώνονται.
Εγώ σιγοντάρω και γράφω γενικά. Είναι και τυχεροί -
πολύ τυχεροί - που δεν γίνομαι συγκεκριμένος.
Αρκετοί εδώ μέσα ονειρευόμαστε ενα σάιτ
χωρίς μοντερέισον.
Να ξεκουραστούν κι αυτοί
οι ταλαίπωροι.

:rockon:
Γιατί υπάρχει Site χωρίς Mod ?
Αν υπάρχει, θά γίνεται...η μάχη τής Κρήτης!! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί υπάρχει Site χωρίς Mod ?
Αν υπάρχει, θά γίνεται...η μάχη τής Κρήτης!! :dunno:
Αυτό θέλουν οι περισσότεροι. Έτσι πέφτει γέλιο. Ειναι θέμα εκπαίδευσης όπως όλα στην ζωή. Στην αρχή κάποιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι σοβαρός, μετά ψαρώνει, στην πορεία συνηθίζει στο χάος
και μετά ότι και να γίνει
πέρα βρέχει. Αυτά μαν.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Γι'αυτό οι πιο πολλοί αν βρουν γκομενα,κολλάνε σ'αυτήν.

Τον Έλληνα δεν τον ενδιαφέρει το σεξ,αλλά το να μην είναι μόνος του.Κι όποιος θέλει,ας διαφωνίσει.Όταν βλέπω γυρω μου κόσμο και ειδικά 30-50 να είναι με την ιδια γκόμενα 10-15-20-30 χρόνια και να μην έχει πάει με ΚΑΜΙΑ άλλη,ε δεν μπορεί αυτόν τον άνθρωπο να τον ενδιαφέρει το σεξ.

Είναι λες και οι άντρες έχουν τον φόβο της εγκατάλειψης,μη μας αφήσει η γκόμενα-μαμά μας και τι θ'απογίνουμε.
Ολοσωστος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προ ολίγου πέρασα από την αποδεκατισμένη Φυλής διερχόμενος απ' την Πατησίων. Ήμουν εγώ ως περαστικός, δύο μαύροι που τσαρκαραν, ένας μπάρμπας που είχε χάσει κάθε ελπίδα κρίνοντας από τον τρόπο που κοιτούσε γύρω του και ένα γυφτοπρεζάκι που ήταν έτοιμο για χαλαρουίτα. :2funny:
Δύο πουτάνες είχαν βγει με μπουρνούζι και κοιτούσαν γύρω μήπως έχει πέσει ατομική βόμβα. :2funny:
Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου και ήρθα να το μοιραστώ μαζί σας καλά μου παιδιά. Στα Τάρταρα η ροή κόσμου. Ζήτημα να ήταν μια δεκαριά ανοικτά. Ε ρε συντριβή. Ούτε με πέντε ευρώ δεν μπαίνει κάποιος όπως έχουν καταντήσει. Εύχομαι κλείσιμο και ολική διάλυση. Δέχομαι όποια διαφωνία
και συζήτηση. Επίσης έχω το δικαίωμα να γράφω ότι γουστάρω διότι τόση ώρα οι άλλοι έγραφαν ότι ήθελαν και δεν μιλούσε κανείς. Μόνο αν σας πουν για τις πουτάνες, ενοχλείστε βλέπω. Πώς κατάντησε η κοινωνία μας...

(πάλι βρήκα πάτημα)

:2funny:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Καλυτερα να φυγεις, μπας και ζησεις και λιγο σαν κανονικος ανθρωπος. Περνανε τα χρονια. Ξύπνα.
Γιατί ρε δεν του δινεις τη κολομπιανα??
Προτιμας να την εχει ο χοσε παρα ο σαμπζιρο??
Τι πατριώτης εισαι?

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Προ ολίγου πέρασα από την αποδεκατισμένη Φυλής διερχόμενος απ' την Πατησίων. Ήμουν εγώ ως περαστικός, δύο μαύροι που τσαρκαραν, ένας μπάρμπας που είχε χάσει κάθε ελπίδα κρίνοντας από τον τρόπο που κοιτούσε γύρω του και ένα γυφτοπρεζάκι που ήταν έτοιμο για χαλαρουίτα. :2funny:
Δύο πουτάνες είχαν βγει με μπουρνούζι και κοιτούσαν γύρω μήπως έχει πέσει ατομική βόμβα. :2funny:
Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου και ήρθα να το μοιραστώ μαζί σας καλά μου παιδιά. Στα Τάρταρα η ροή κόσμου. Ζήτημα να ήταν μια δεκαριά ανοικτά. Ε ρε συντριβή. Ούτε με πέντε ευρώ δεν μπαίνει κάποιος όπως έχουν καταντήσει. Εύχομαι κλείσιμο και ολική διάλυση. Δέχομαι όποια διαφωνία
και συζήτηση. Επίσης έχω το δικαίωμα να γράφω ότι γουστάρω διότι τόση ώρα οι άλλοι έγραφαν ότι ήθελαν και δεν μιλούσε κανείς. Μόνο αν σας πουν για τις πουτάνες, ενοχλείστε βλέπω. Πώς κατάντησε η κοινωνία μας...

(πάλι βρήκα πάτημα)

:2funny:
Ρε παπια τι κολλημα εχεις φαει μεντις πουτανες?
Εσυ εισαι αλλης σχολης τι σε εχει πιασει να βλέπεις τα τσαρδια να αποδεκατιζονται και να χαίρεσαι?
Ειχες καμια κακη εμπειρια ποτε?
Ναι δεν λεω τα τσαρδια εχουν πολλα αρνητικα και θα έπρεπε να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα εφόσον εσυ εχεις βρει αλλη οδο και μεθοδο γιατι ασχολεισαι?
Αν το πάρουμε αλλιως αν στα τσαρδια πανε οι πλεμπαιοι και ασχολιουνται εκει το πεδιο για σενα τον κυνηγο ειναι πιο ελεύθερο.
Γιατι θες ολοι να ακολουθησουν τη μεθοδο σου και να εχεις μεγαλυτερο ανταγωνισμό μετά?.
Ισα ισα που έπρεπε να αποπροσανατολιζεις τον αντίπαλο για να παιζεις μπαλα μονος σου

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τι ειρήνη υμίν,αυτο το τρολ έχει ψύχωση μαζί μου,τοσο καιρό δεν το'χεις καταλάβει;

Δεν μπορώ να το εξηγήσω,πρώτη φορά συναντάω τέτοια περίπτωση.Ειναι σαν να παρακαλάει να ασχολούμαι μαζί του και να τον βρίζω,όπως οι γκόμενες που κολλάνε όσο τις αγνοείς.
Θα σου πω κάτι που αν θες κράτησε το.Το να βρίζει ο ένας τον άλλον δεν έχει νόημα και δεν έχω και χρόνο για τέτοια Όπως δεν εχω και χρονο για να λέω τα ίδια και τα ίδια.(όπως εσύ)Απλα και γω κάποιες φορές,απλα διαβάζω και δεν έχω κάτι να πω.Αν δεν έχω κάτι να πω,δε μιλαω...δεν επαναλαμβάνομαι ομως

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσυ εισαι αλλης σχολης τι σε εχει πιασει να βλέπεις τα τσαρδια να αποδεκατιζονται και να χαίρεσαι?
Ναι δεν λεω τα τσαρδια εχουν πολλα αρνητικα και θα έπρεπε να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα εφόσον εσυ εχεις βρει αλλη οδο και μεθοδο γιατι ασχολεισαι?
Αν το πάρουμε αλλιως αν στα τσαρδια πανε οι πλεμπαιοι και ασχολιουνται εκει το πεδιο για σενα τον κυνηγο ειναι πιο ελεύθερο.
Γιατι θες ολοι να ακολουθησουν τη μεθοδο σου και να εχεις μεγαλυτερο ανταγωνισμό μετά?.
Ισα ισα που έπρεπε να αποπροσανατολιζεις τον αντίπαλο για να παιζεις μπαλα μονος σου
Αυτοσχεδίασα το μεσημέρι που έτρωγα ένα παστίτσιο. :2funny:
Δεν έχει να κάνει με τίποτα ούτε με μέθοδο, εμπειρίες
και μαλακίες. Ότι και να πείτε η γράψετε, πέρα βρέχει.
Απλά με τσίμπησε μύγα. Διάβασα το ποστ του Σαμπ ζιρο που έλεγε για π.μ από Αντισθένη ότι έτσι κι αλλιώς που τσακωνόταν και του έκαναν αναφορές.
Θυμήθηκα ότι κι εγώ όταν έκανα ενημέρωση κι έγραφα τι έβλεπα μου έκαναν αναφορές επειδή τους χαλούσα το παραμύθι τους. :2funny:
Σε συνδυασμό με το ότι βαρέθηκα να σας ταπώνω εδώ μέσα, σε κάθε ευκαιρία θα ρίχνω απαξίωση στις πουτάνες παράλληλα με τις γκόμενες και τους ελεγχόμενους μαλάκες
στο θρεντ μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αυτό έχει ήδη παγιωθεί.
Το θέμα είναι μην φύγει
ο Σαμπ και μειωθεί η κινητικότητα διότι ανάβει φωτιές, τα λέει χύμα
κιι είναι χρήσιμος. Το ότι τσακωνονται στσ παπάρια μου. Εμένα με νοιάζει
που είναι χρήσιμος.
Τώρα πάω για ύπνο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ μέχρι να καταλάβεις ότι αυτός μιλάει για για μιλάει θα περάσει καιρος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το θέμα είναι μην φύγει ο Σαμπ και μειωθεί η κινητικότητα διότι ανάβει φωτιές, τα λέει χύμα
κιι είναι χρήσιμος.

Ο Σαμπ εχει φυγει ηδη, θεωρησε τον ηδη παρελθον, τουλαχιστον με αυτο το νικ

Καλυτερα να μπει με αλλο νικ και λιγο ινγκογνιτο στην αρχη, οπως κανουν ολοι εδω και χρονια

Η ακομα καλυτερα (για τον ιδιο) να μη μπει καθολου για καποιον καιρο, ωσπου να βρει αυτο που ψαχνει στον εξω κοσμο, οπως του ειπε και ο Αλεξ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσύ μέχρι να καταλάβεις ότι αυτός μιλάει για για μιλάει θα περάσει καιρος
Φίλε Νικόλα από τότε που σε έκανα ρόμπα επειδή όλο έλεγες ότι κάνεις και ράνεις αλλά δεν εμφανίστηκες ποτε να αποδείξεις τιποτα, ψάχνεσαι συνέχεια να μου την πεις. Βλέπεις ότι δεν καταφέρνεις όμως τίποτα διότι εγώ δεν είμαι ο Σαμπ
να βρίζω. Σε καιω με το γάντι. Φιλάκια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Σαμπ εχει φυγει ηδη, θεωρησε τον ηδη παρελθον, τουλαχιστον με αυτο το νικ

Καλυτερα να μπει με αλλο νικ και λιγο ινγκογνιτο στην αρχη, οπως κανουν ολοι εδω και χρονια

Η ακομα καλυτερα (για τον ιδιο) να μη μπει καθολου για καποιον καιρο, ωσπου να βρει αυτο που ψαχνει στον εξω κοσμο, οπως του ειπε και ο Αλεξ.
Εγώ πιστεύω ότι ο Σαμπ ήταν τρολ που έληξε ή απλώς μέλος ως έχει. Ένα από τα δύο.
Δεν με συμφέρει να φύγει. Μισό λεπτό να το λυσω........ωπ το έλυσα!
Όποτε μπαίνω λοιπόν θα έχω κάποιους συγκεκριμένους αποτυχημένους της ζωής (εγώ έτσι τους αξιολογώ) χωρίς
τον Σαμπ να τους τεντώνει
οι οποιοι θα γράφουν μαλακίες συνέχεια
άρα κι εγώ θα γράφω
ότι μου καυλώνει.
Κομπλέ! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Φίλε Νικόλα από τότε που σε έκανα ρόμπα επειδή όλο έλεγες ότι κάνεις και ράνεις αλλά δεν εμφανίστηκες ποτε να αποδείξεις τιποτα, ψάχνεσαι συνέχεια να μου την πεις. Βλέπεις ότι δεν καταφέρνεις όμως τίποτα διότι εγώ δεν είμαι ο Σαμπ
να βρίζω. Σε καιω με το γάντι. Φιλάκια.

εσυ τυπε κανεις ρομπα τον εαυτο σου οχι εμενα

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Αυτοσχεδίασα το μεσημέρι που έτρωγα ένα παστίτσιο. :2funny:
Δεν έχει να κάνει με τίποτα ούτε με μέθοδο, εμπειρίες
και μαλακίες. Ότι και να πείτε η γράψετε, πέρα βρέχει.
Απλά με τσίμπησε μύγα. Διάβασα το ποστ του Σαμπ ζιρο που έλεγε για π.μ από Αντισθένη ότι έτσι κι αλλιώς που τσακωνόταν και του έκαναν αναφορές.
Θυμήθηκα ότι κι εγώ όταν έκανα ενημέρωση κι έγραφα τι έβλεπα μου έκαναν αναφορές επειδή τους χαλούσα το παραμύθι τους. :2funny:
Σε συνδυασμό με το ότι βαρέθηκα να σας ταπώνω εδώ μέσα, σε κάθε ευκαιρία θα ρίχνω απαξίωση στις πουτάνες παράλληλα με τις γκόμενες και τους ελεγχόμενους μαλάκες
στο θρεντ μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αυτό έχει ήδη παγιωθεί.
Το θέμα είναι μην φύγει
ο Σαμπ και μειωθεί η κινητικότητα διότι ανάβει φωτιές, τα λέει χύμα
κιι είναι χρήσιμος. Το ότι τσακωνονται στσ παπάρια μου. Εμένα με νοιάζει
που είναι χρήσιμος.
Τώρα πάω για ύπνο.

Δεν απαντησες αυτο με.τις πουτανες?
Γενικα ρε φιλε δεν πειθεις

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Ελα ντε....? Κάνει λές και του έφαγαν τα χωράφια οι πουτάνες......
Κατι απωθημένο εχει με.τα μπουρδελα και τις πορνες γι αυτο θελει να κλεισουν.
Και εγω ας πουμε εχω ξενερωσει με τα μπουρδελα κλπ αλλα δεν κανω ετσι,τα απαξιωνω και συνεχιζω,δεν ευχομαι τη καταστροφη τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Κατι απωθημένο εχει με.τα μπουρδελα και τις πορνες γι αυτο θελει να κλεισουν.
Και εγω ας πουμε εχω ξενερωσει με τα μπουρδελα κλπ αλλα δεν κανω ετσι,τα απαξιωνω και συνεχιζω,δεν ευχομαι τη καταστροφη τους.
Το θέμα είναι να την βρίσκουμε για να μην καταντήσουμε όπως οι γυναίκες με τα συναισθηματικά κενά και την αλλοπροσαλη συχνά συμπεριφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom