Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Άχρηστες στην συντριπτική πλειοψηφία για νιοστή φορά με αποδείξεις.

Σκαστός σήμερα από δουλειά για λίγο, πετάχτηκα να πάρω πράσα, ρόδια κτλ. Πατσαβούρα παραπονιόταν σε έναν τύπο λαικατζή, γιατί δεν στύβει τα ρόδια (το οποίο ήδη κάνουν ορισμένοι) ώστε να μην μπαίνουν σε διαδικασία οι ίδιες. :2funny:
Πάνε δηλαδή και αγοράζουν μπουκαλάκι (ποιος πληρώνει άραγε; σπανίως οι ίδιες ακόμα κι αυτό) από σούπερ μάρκετ με χυμό ροδιού που έχει μέσα κι άλλες μαλακίες (6,7 ακόμα κι 8 ευρώ περίπου μία μαλακία) διότι βαριούνται!!! Δεν μπορούν δηλαδή να αγοράσουν ρόδια με 1 ευρώ το κιλό!!!
και να τα στύψουν. Υπόθεση 5 λεπτών μαζί
με το πλύσιμο.

:jerking:

Εδώ πολλές τρώνε αραχτές στο κρεβάτι γιατί βαριούνται να πάνε μέχρι τον καναπέ,έτσι είναι οι γυναίκες τι να λέμε τώρα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Παιδιά εγω λεω οτι απο το να γινεσαι το σκυλακι μιας γυναικας μονο και μονο για να γαμάς το μουνι της,καλυτερα να μεινεις ακομα και μονος σου!Αφηστε να τις εχουν οι μουνόδουλοι.Βεβαια εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του ανδρα!
μερικοι γουσταρουν να θυσιάζονται για την γυναικα και για τα παιδια τους(αν κανουν)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη.
Πλέον, τα σόσιαλ διαμορφώνουν χαρακτήρες και όχι η οικογένεια.
αφου αυτα τα προτυπα εχουν πλεον τραπερς και πουτάνες...πως να μη καταντισουμε ετσι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
πηρα χτες το βραδυ 3 πιτσιρικαδες απο ενα κλαμπ,εκει πειραιως ειχαν πιει και τις μαλακιες τους μεχρι να τους φτασω στο προορισμο μα τη παναγια ημουν ετοιμος να πω "σκαστε ρε μαλακισμενα επιτελους"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παιδιά εγω λεω οτι απο το να γινεσαι το σκυλακι μιας γυναικας μονο και μονο για να γαμάς το μουνι της,καλυτερα να μεινεις ακομα και μονος σου!Αφηστε να τις εχουν οι μουνόδουλοι.Βεβαια εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του ανδρα!
μερικοι γουσταρουν να θυσιάζονται για την γυναικα και για τα παιδια τους(αν κανουν)
Ακολούθησε την μέθοδο Ντόναλντ. Βρες γυναίκα να συγκατοικεις (να μην γουστάρεστε ομως για να μην σου γίνει φόρτωμα και θεωρεί υποχρέωση να την νταντεύεις) γιια να μην πεφτουν όλα στο κεφάλι και στην τσέπη σου. Κάντε ο καθένας την ζωή του ως φίλοι. Πήδα οποια σου αρέσει και σου κάτσει. Μην γίνεις χορηγός, μην γίνεις ελεγχόμενος μαλάκας. Σε 10 χρόνια (το πολύ) από σήμερα όλοι αυτό θα κάνουν. Είναι αναπόφευκτο. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

:rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
εχω φιλο μεγάλο μουνόδουλο που με οποια γυναικα ειναι σε σχεση κατα καιρούς κανει τα παντα να την δει χαρουμενη.Ειναι βεβαια και αρκετα ζηλιάρης και θελει σε μερικα πραγματα να περναει το δικο του.Αλλα πως γινεται να θελει να επιβληθεί σε μια γυναικα οταν ειναι μουνόδουλος??Εμενα δε,με χαρακτηριζει στις κοπελες του σαν τον σκληρό τυπο που δεν ερωτευεται ποτέ και αδιαφορεί για τις γυναικες.Φυσικα αυτες του λενε οτι κακώς κανει παρεα μαζι μου.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
πηρα χτες το βραδυ 3 πιτσιρικαδες απο ενα κλαμπ,εκει πειραιως ειχαν πιει και τις μαλακιες τους μεχρι να τους φτασω στο προορισμο μα τη παναγια ημουν ετοιμος να πω "σκαστε ρε μαλακισμενα επιτελους"
Ακόμα ταξί καβαλάς άρχοντα ??, πως πάει ? έχει δουλειά ή αβεβαιο το μέλλον ?.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Ακολούθησε την μέθοδο Ντόναλντ. Βρες γυναίκα να συγκατοικεις (να μην γουστάρεστε ομως για να μην σου γίνει φόρτωμα και θεωρεί υποχρέωση να την νταντεύεις) γιια να μην πεφτουν όλα στο κεφάλι και στην τσέπη σου. Κάντε ο καθένας την ζωή του ως φίλοι. Πήδα οποια σου αρέσει και σου κάτσει. Μην γίνεις χορηγός, μην γίνεις ελεγχόμενος μαλάκας. Σε 10 χρόνια (το πολύ) από σήμερα όλοι αυτό θα κάνουν. Είναι αναπόφευκτο. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

:rockon:
κατσε ρε συ.θα ειμαι στο ιδιο σπιτι με μια γυναικα σαν φιλοι και δεν θα πεφτει γαμήσι?
Μου φαινεται αδυνατον....
Παντως με αυτά που βλεπω ολα αυτα τα χρονια ως τωρα που ζω,θεωρώ την δημιουργια οικογενειας κατι αντιστοιχο σαν να μπλεκεις με ηρωινη.Αργος και βασανιστικός θανατος δηλαδη!Χωρις υπερβολη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κατσε ρε συ.θα ειμαι στο ιδιο σπιτι με μια γυναικα σαν φιλοι και δεν θα πεφτει γαμήσι?
Μου φαινεται αδυνατον....
Παντως με αυτά που βλεπω ολα αυτα τα χρονια ως τωρα που ζω,θεωρώ την δημιουργια οικογενειας κατι αντιστοιχο σαν να μπλεκεις με ηρωινη.Αργος και βασανιστικός θανατος δηλαδη!Χωρις υπερβολη.
Μια να βρεις από όσες ξέρεις ως φίλες (και μόνο) που να είναι οκ ως χαρακτήρας για συγκάτοικος, μια χαρά θα είσαι. Όσον αφορά το περί οικογένειας άστο καλύτερα. Βαριεμαι να γράφω πάλι ότι δεν έχω δει ούτε έναν ευτυχισμένο. :rockon:

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
νομιζω ενα κατοστάρικο...αν ειναι δικια σου η αδεια εισαι αρχοντας
Δεν έχω άδεια δικιά μου δυστηχώς ! , για μάντρα το σκεφτόμουν αλλά έχω την εντύπωση οτι ειναι πλέον αβέβαιο το μέλλον του επαγγελματος [ τεκμήρια , απαγόρευση diesel μηχανών κτλπ.] .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν έχω άδεια δικιά μου δυστηχώς ! , για μάντρα το σκεφτόμουν αλλά έχω την εντύπωση οτι ειναι πλέον αβέβαιο το μέλλον του επαγγελματος [ τεκμήρια , απαγόρευση diesel μηχανών κτλπ.] .
Εγώ όσους οδηγούς ξέρω που φέρνουν πελάτισσες στην δουλειά η γενικώς κάνουν κούρσες από ξενοδοχεία κτλ, μου έχουν πει ότι γενικώς κάτω από 10 ώρες δουλειά, δεν κάνεις τίποτα. Θέλει πολλές ώρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τεκμηριο δε χρειάζεσαι για να αγορασεις μονο με μαυρο χρημα.Η αδεια κανονικα εχει 2 χιλ τα υπολοιπα 98 ειναι μαυρα.Τωρα για μαντρα...θα σου ελεγα καλυτερα να αγορασεις ενα δικο σου αμαξι και να κουμπωσεις (να νοικιασεις) πανω σκετη αδεια...μη πας με νοικι καθε μερα δε αξιζει.Στο αλλο εχεις περισσοτερη ελευθερια...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Μια να βρεις από όσες ξέρεις ως φίλες (και μόνο) που να είναι οκ ως χαρακτήρας για συγκάτοικος, μια χαρά θα είσαι. Όσον αφορά το περί οικογένειας άστο καλύτερα. Βαριεμαι να γράφω πάλι ότι δεν έχω δει ούτε έναν ευτυχισμένο. :rockon:
δεν εχω φιλες γυναικες ρε συ καθολου.Μαλλον γιατι ολες ξερουν οτι κατα βαθος θελω να τους τον καρφώσω.Με όσα κοριτσια εχω γνωριστει ειτε επεσε γαμησι ειτε δεν ξαναβρεθηκαμε ποτέ γιατι δεν ηθελαν...
Οσο για οικογενεια και μαλιστα με παιδιά κιολας,ειμαι φανατικά ΚΑΤΑ!
Προτιμώ να με φαει η μοναξιά παρά να τρεχω ολη μερα σαν τον μαλάκα και να πεθανω απο το αγχος και την πίεση!
Αλλωστε ειναι και το αλλο...Οτι εγω δεν πιστευω σε ερωτες και αγάπες μεταξυ ανδρων-γυναικων.
Οσο για τα παιδιά ειναι απλα εξοδα εξοδα και παλι εξοδα για το τίποτα.Αλλους μπορει να τους γεμίζει συναισθηματικά να γινουν γονεις αλλά εμενα δεν μου λεει κατι

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
τεκμηριο δε χρειάζεσαι για να αγορασεις μονο με μαυρο χρημα.Η αδεια κανονικα εχει 2 χιλ τα υπολοιπα 98 ειναι μαυρα.Τωρα για μαντρα...θα σου ελεγα καλυτερα να αγορασεις ενα δικο σου αμαξι και να κουμπωσεις (να νοικιασεις) πανω σκετη αδεια...μη πας με νοικι καθε μερα δε αξιζει.Στο αλλο εχεις περισσοτερη ελευθερια...
Οπως προείπα , πλέον δεν το πολυσκέφτομαι , τα ξέρω αυτά είχα ψαχτεί πριν κάμποσο καιρό , τελοσπάντων ευχαριστώ για την μίνι ενημέρωση , να γυρίσουμε στο κύριο θέμα του θρεντ , , μην φάμε και κανα μπανάρισμα .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δεν εχω φιλες γυναικες ρε συ καθολου.Μαλλον γιατι ολες ξερουν οτι κατα βαθος θελω να τους τον καρφώσω.Με όσα κοριτσια εχω γνωριστει ειτε επεσε γαμησι ειτε δεν ξαναβρεθηκαμε ποτέ γιατι δεν ηθελαν...
Οσο για οικογενεια και μαλιστα με παιδιά κιολας,ειμαι φανατικά ΚΑΤΑ!
Προτιμώ να με φαει η μοναξιά παρά να τρεχω ολη μερα σαν τον μαλάκα και να πεθανω απο το αγχος και την πίεση!
Αλλωστε ειναι και το αλλο...Οτι εγω δεν πιστευω σε ερωτες και αγάπες μεταξυ ανδρων-γυναικων.
Οσο για τα παιδιά ειναι απλα εξοδα εξοδα και παλι εξοδα για το τίποτα.Αλλους μπορει να τους γεμίζει συναισθηματικά να γινουν γονεις αλλά εμενα δεν μου λεει κατι
Έχεις φίλες, απλά δεν το έχεις καταλάβει. Όσες απλά δεν γουατάρεστε λέγονται γνωστές κι όταν είναι οκ για συγκατοίκηση μπορείς να τις πεις φίλες. Δεν μπορεί να τις γουατερεις όλες κι ούτε αυτές εσένα. Όσον αφορά την οικογένεια η τελευταία παντρεμένη που τρςβιομουν και μου εσπσγε τ αρχίδια, μπορεί να μην ζητούσε λεφτά κτλ αλλα αυτό συνεβαινε διότι είχε τον τίτανα χορηγό άνδρα της που την χρυσωνε όπως χρυσωνε και τα δύο παιδιά τους. Αν τον δεις θα απελπιστεις. Δουλεύει σαν χαμάλης, τρώει ένα πιάτο φαι, πάει γηπεδο με παλαίμαχους και κοιμάται στο σαλόνι. Αυτή είναι η ζωή του και κάποια τα έχω όντως δει να συμβαίνουν. Τι ζωή είναι αυτή άραγε; Πάνω κάτω όλοι οι παντρεμένοι ζουν έτσι. Να ζητήσω συγνώμη από τυχόν παντρεμένους του φορουμ αλλά τρόπος του λέγειν, καλύτερα πουστης στην Συγγρού με περούκα. :rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Έχεις φίλες, απλά δεν το έχεις καταλάβει. Όσες απλά δεν γουατάρεστε λέγονται γνωστές κι όταν είναι οκ για συγκατοίκηση μπορείς να τις πεις φίλες. Δεν μπορεί να τις γουατερεις όλες κι ούτε αυτές εσένα. Όσον αφορά την οικογένεια η τελευταία παντρεμένη που τρςβιομουν και μου εσπσγε τ αρχίδια, μπορεί να μην ζητούσε λεφτά κτλ αλλα αυτό συνεβαινε διότι είχε τον τίτανα χορηγό άνδρα της που την χρυσωνε όπως χρυσωνε και τα δύο παιδιά τους. Αν τον δεις θα απελπιστεις. Δουλεύει σαν χαμάλης, τρώει ένα πιάτο φαι, πάει γηπεδο με παλαίμαχους και κοιμάται στο σαλόνι. Αυτή είναι η ζωή του και κάποια τα έχω όντως δει να συμβαίνουν. Τι ζωή είναι αυτή άραγε; Πάνω κάτω όλοι οι παντρεμένοι ζουν έτσι. Να ζητήσω συγνώμη από τυχόν παντρεμένους του φορουμ αλλά τρόπος του λέγειν, καλύτερα πουστης στην Συγγρού με περούκα. :rockon:
Σε οτι αφορα την οικογενεια ε ναι ετσι ειναι.Αλλα φίλες δεν εχω ρε...και δεν με θελουν κιολας για φίλο και μόνο φιλο.Οσες γυναικες με θελουν για παρέα ,θελουν κι αλλα πραγματα απο μενα....Συνηθως φιλους θελουν να εχουν τους γκει οι κοπέλες για να νιωθουν και ανετα μαζι τους...Δηλαδη ειλικρινα πιστευεις οτι εγω και μια κοπελα μπορουμε να μεινουμε μαζι και να μην παιχτει τιποτα σεξουαλικο???Κατ αρχην θα ενιωθα ασχημα κι εγω ο ιδιος να εχω γυναικα συγκατοικο και να μην γινεται τιποτα μεταξυ μας??Εκτος κι αν τρολλαρεις τοση ωρα,οποτε οκ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό ότι γαμιούνται οι παντρεμένες είναι γνωστό, αλλά επίσης γνωστό είναι ότι καί γκόμενα νά έχεις πάλι θά γαμιέται,άρα αυτό δέν λέει κάτι.
Γιά τό τρέξιμο καί τό άγχος καί τήν πίεση βέβαια τού παντρεμένου...είναι αλλιώς σίγουρα!!
-Τό κέρατο γενικά αν βλέπεται η γκόμενα δύσκολα θά τό γλιτώσεις-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom