tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.317
- Πόντοι
- 3.656
18 μέχρι 58 τυπάρα ....Γιατί μέχρι τά 45 ?
Μετά γίνονται σοβαρές, η δέν τίς θέλουμε...σάν άνδρες ?
οργώνουμε ....
κέρβεροι .... αιθέρας ..... άλογα λέμε !
18 μέχρι 58 τυπάρα ....Γιατί μέχρι τά 45 ?
ποσο εισαι?τι λες σάτυρε?
Ειμαι τζεντλεμαν πανω απ ολα.Τι με πέρασες??
οχι, πανω απο 45-50 υπαρχουν κ σοβαρες γυναικες...γιατι μεγαλωσαν αλλιως. καποιες στην πορεια βεβαια ξεφυγαν, τις πηρε το κυμα της εκπορνευσης. καποιες ομως κρατηθηκαν.Γιατί μέχρι τά 45 ?
δεν ειμαι και πολυ μικρος αλλα ουτε και μεγαλος.Γιατι ρωτας?ποσο εισαι?
Εγώ άλλα βλέπω πάντως έξω.18 μέχρι 58 τυπάρα ....
οργώνουμε ....
κέρβεροι .... αιθέρας ..... άλογα λέμε !
τεσπα..οσο και να εισαι.τη λεξη τζεντλεμαν βγαλτη απο το λεξιλογιο σου με τις γυναικες.δεν ειμαι και πολυ μικρος αλλα ουτε και μεγαλος.Γιατι ρωτας?
Οι χαλβάδες είναι περισσότεροι τύπε, πάντα.Εγώ άλλα βλέπω πάντως έξω.
Τούς πηγαίνουν γαμιώντας οι γκόμενες, καί αυτοί...απλά χαμογελάνε!!
-Καί άν τούς πείς καί τίποτα σέ βρίζουν-
Οι κόρες όμως αυτών τών γυναικών -Των 50-60 χρονών- είναι αυτές πού βλέπουμε σήμερα.οχι, πανω απο 45-50 υπαρχουν κ σοβαρες γυναικες...γιατι μεγαλωσαν αλλιως. καποιες στην πορεια βεβαια ξεφυγαν, τις πηρε το κυμα της εκπορνευσης. καποιες ομως κρατηθηκαν.
Αυτες που γεννηθηκαν πανω κατω απο 80-85 και μετα, ειναι για τον πουτσο καβαλα.
Πόσο πάνω ; Γεννημένες πότε είναι οι σοβαρές ; Από το 1972 και μετά γεννημένες ... έχει πολλές καριόλες ....οχι, πανω απο 45-50 υπαρχουν κ σοβαρες γυναικες...
σωστη η παρατηρηση σου.Οι κόρες όμως αυτών τών γυναικών -Των 50-60 χρονών- είναι αυτές πού βλέπουμε σήμερα.
Πού είναι...οι χειρότερες όλων!!
Τήν εκπαίδευση ποιές γυναίκες τήν έκαναν ?
ναι ρε φιλε, δε διαφωνω. αλλα θα βρεις κι μερικες σοβαρες.Πόσο πάνω ; Γεννημένες πότε είναι οι σοβαρές ; Από το 1972 και μετά γεννημένες ... έχει πολλές καριόλες ....
Τύπε .... επειδή είμαι μεγαλύτερος ....ναι ρε φιλε, δε διαφωνω. αλλα θα βρεις κι μερικες σοβαρες.
μετα το 85 εχει ξεφυγει το πραγμα.
συμφωνω φιλε μου. εγω αλλο ειπα.Τύπε .... επειδή είμαι μεγαλύτερος ....
Αυτές που κάψαν εμάς .... ήταν γεννημένες .... πριν το 1980 !
Οι μετά του 1985 .... τουλάχιστον μας φαίνονται και το κουκούτσι αμύγδαλο .
Απλά εγώ ... και κάτι λίγοι γνωστοί μου ... όχι πολλοί .... 3-4 χιλιάδες .... και οι γνωστοί τους ...συμφωνω φιλε μου. εγω αλλο ειπα.
οτι στις γενιες προ 80, θα βρεις κ μερικες της προκοπης.
ενα 5-10%...
εγω φιλε ξερω, τουλαχιστον 5 γυναικες που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, που ηταν κι ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τιμησαν και τιμουν το γαμο τους, εκαναν μεγαλη προσπαθεια με τα παιδια τους, σε 2 περιπτωσεις μαλιστα ειχε καρκινο ο συζυγος κ τους σταθηκαν με τροπο απλα ασυλληπτο.Απλά εγώ ... και κάτι λίγοι γνωστοί μου ... όχι πολλοί .... 3-4 χιλιάδες .... και οι γνωστοί τους ...
όχι πολλοί 10-20 χιλιάδες .... δεν βρήκαν ούτε μία ....
Σίγουρα υπάρχουν 50άρες + γυναίκες πού είναι σοβαρές, δέν μηδενίζω τήν άποψη σου.σωστη η παρατηρηση σου.
αν σκεφτεις ομως οτι οι μανες λογω δουλειας ελειπαν ολη μερα, κι οτι τα κοριτσια πλεον μεγαλωνουν στο insta, στο tik tok και σε παρεες με τις περισσοτερες εκπορνευμενες, ενω μρ το ιντερνετ στο κινητο ανοιγεται μπροστα τους ενας χαοτικος κοσμος γεματος πορνεια κ φεμινισμο, και τσατσαδες τις καριολες τηλεπερσονες στα πρωιναδικα κ μεσημεριαναδικα και τις influencers, τί να κλασει η μανα που της ειπε 5-10 πραγματα ???
Ο,τι κ να κανει η μανα, ειναι το 1%...
Άμα βγάλεις άκρη με αυτόν τον πανιβλακα, γράψε μου.εγω φιλε ξερω, τουλαχιστον 5 γυναικες που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, που ηταν κι ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τιμησαν και τιμουν το γαμο τους, εκαναν μεγαλη προσπαθεια με τα παιδια τους, σε 2 περιπτωσεις μαλιστα ειχε καρκινο ο συζυγος κ τους σταθηκαν με τροπο απλα ασυλληπτο.
Η μια μαλιστα ξεπουλησε ολη την περιουσια της κι εμειναν ταπι με ταπι κι ειναι απο πανω του μερα νυχτα, της αλλης πεθανε εν τελει ο αντρας, και τη βλεπεις αγερωχη, δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της κ σου προκαλει μονο σεβασμο.
Τετοια πραγματα δε βλεπεις στις νεες γενιες.
Γκομενες μς σκυλια κ τατουαζ βλεπεις, ξεκωλα με κινητο στο χερι και τσαντες gucci κ πορνες στο onlyfans.
τί να πω ρε φιλε, αν βλεπεις, τοτε καλο ειναι αυτο.Σίγουρα υπάρχουν 50άρες + γυναίκες πού είναι σοβαρές, δέν μηδενίζω τήν άποψη σου.
Εγώ πάντως -Στό χώρο τής μουσικής- βλέπω καί καλλιεργημένα καί σοβαρά κορίτσια 20-22-25 χρονών,
μέ περγαμηνές όχι πολλά...αλλά υπάρχουν καί αυτές!!
-Είναι αυτό πού λένε ότι όλα παίζουν καί όλα γυρίζουν-
θυμισε μου, στη ψηφοφορια για τους μεγαλυτερους μαλακεςΆμα βγάλεις άκρη με αυτόν τον πανιβλακα, γράψε μου.
Που να δεις ο φίλος σου.θυμισε μου, στη ψηφοφορια για τους μεγαλυτερους μαλακες
του bou για το 2022, τί θεση ειχες παρει ??
ρητορικη η ερωτηση..
μου αρκει.