Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.908
Πόντοι
3.656
Μύνημα προς admin

Αν είναι καθοδηγούμενες οι επιθέσεις,πειτε να φύγω μονος μου

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.
Αλλά, hello, μιλουσαμε για την κοπελα που ελεγες στο ποσταρισμα σου.
Η οποια δεν γουσταρε καθολου τη φαση αυτη.
Αρα, προβληματισου λιγακι, πριν αρχισεις τους αφορισμους για θείους, θείες και γέρους/γριές, μήπως τελικα δεν ειναι θεμα ηλικίας το να σου την σπανε τα καραγκιοζιλίκια. Και μηπως τελικα η "πλειοψηφια" του "2023" δεν εχει την θεώρηση που εσυ πιστεύεις, επειδη ακούγονται πολύ στα σοσιαλ μίντια καποιες μειοψηφιες.
Διαφωνώ φίλε μου εντελώς με την άποψη σου ,ότι καλά έκανε το κορίτσι και λάκισε μόλις είδε τα τατουάζ . Δέχομαι την άποψη ,ότι δεν σου αρέσει κάτι αλλά να σου αρέσει ένας άντρας (για το κορίτσι γράφω ) και να το σταματάς λόγω τατουάζ ,δείχνει ότι το IQ της πιάνει ταβάνι και είναι κομπλεξικιά . Και εγώ τατουάζ έχω ένα μεγάλο στο χέρι κ μάλιστα προκλητικό όμως ποτέ καμία μα καμία γυναίκα που είχα στην ζωή μου ( και έχω) δεν ήταν εμπόδιο το τατουάζ . Εδώ κάνουν ,έκαναν , ινδάλματα τους πούστηδες τα σημερινά κορίτσια και τα παλιά ,τα τατουάζ τους απωθούν?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
πως να μην τα κακαρωσουμε νωρις οι κακομοιροι οι αντρες με τις καργιολες που χουμε μπλεξει....
μας εχουνε φαει τα συκωτια οι καργιες...
Απόλυτο δίκιο ο κατικος οι γυναίκες ζουν πολλά χρόνια και συνήθως οι άντρες τους πεθαίνουν και μένουν χοιρες εκείνες.Αυτο δείχνει ότι οι άντρες λόγω της δυσκολίας που έχουν στη ζωή τα κακαρώνουν και πιο εύκολα ενώ η γυναίκα δε έχει δύσκολες στη ζωή,άντρα βρίσκει για πλάκα σε σχέση με τον άντρα που μπορεί να βρει μόνο μια σε όλη του τη ζωή επίσης επαγγελματικά η γυναίκα έχει περισσότερες πιθανοτητες να βρει δουλειά πιο εύκολα από έναν άντρα γιατί είναι το ωραίο φύλλο και τις παίρνουν.Γενικα η ζωή για εμάς τους άντρες είναι πιο δυσκολη αποτι στις γυναίκες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.828
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, που ζείτε ?

Η μόδα με τα τατού έχει φύγει πλέον. Το καταλαβαίνεις βλέποντας τα πιτσιρίκια (19-20) σε σύγκριση με τους 30άρηδες.
Γενικά πλέον θεωρείται παρωχημένο και καγκουριά, σε κάποιους κύκλους δε αποτελεί και αφορμή για καζούρα.
Συναντάται κυρίως σε ντελιβεράδες, μπάρμεν, υδραυλικούς και γενικά σε τέτοιους κύκλους.

Όταν ήμουν έφηβος πάνω στην ανάγκη μου να το παίξω αλάνι τότε, είχα χτυπήσει μια μαλακία στο χέρι μου. Μιλάμε για το 1996. Τα χρόνια εκείνα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο που πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή τελικά. 'Ηθελα να δείχνω μάγκας και ζόρικος τρομάρα μου, αλλά είχε παραγίνει. Εν τέλει, αφαιρέθηκε και προτίμησα να μέινω με το σημάδι!
-Σ ένα γκούντυς να πήγαινα και κατέληγα να παίζω ξύλο με συνοικιακούς αλητάμπουρες της εποχής (μη φανταστείτε, συχνά τις έτρωγα στο τέλος).
-Γονείς 2 φίλων μου ζητούσαν να το καλύπτω (να φοράω μακρυμάνικο) όταν πήγαινα σπίτι τους. Παρά την μαλακία που με έδερνε, τους καταλάβαινα και το σεβόμουν προφανώς.
-Άλλοι μου έλεγαν πως αν το δουνε στο στρατό θα με γαμήσουν στο ξύλο:confused:
-Μια κυρία στο τραίνο με ρώτησε εάν 'έχουν έρθει συμμορίες στην Ελλάδα απο την Αμερική'........
-Τύπος 50άρης στον δρόμο σοβαροφανής με είχε σταματήσει και μου εξηγούσε ότι πιθανότατα είχα κολλήσει AIDS από την 'βρώμικη βελόνα'.
Κι όλα τα πρεζάκια της Ομόνοιας μου έλεγαν να δώσω χαιρετίσματα στον Τζίμη.....

Σήμερα, βλέπεις τατού και απλά ρωτας: efood ή wolt?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μηνιάτικα της πλάκας. Ανταλλάσουν τη μονιμότητα με μισθούς πείνας
Ενώ στον ιδ.τομεα ανταλλάσσεται ο καλύτερος μισθός με εργασιακή ανασφάλεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
κι ομως φιλε φαινεται οτι στην Ελλαδα ακόμα και τωρα οταν δουν καποιον με καποια τατουαζ(δεν λεω να ειναι ολοκληρο το σωμα προς Θεου) αλλα πχ. το ενα χέρι μανίκι ,τοτε τον θεωρούν και περιεργο αλλα και πιθανώς σκατόπαιδο.
Ένα φρικιό μπορεί να έχει αξία κυρίως σε καλλιτεχνικούς χώρους η σε καμμία καφετέρια.
Στον δρόμο μόνο φρίκη προκαλεί ...απολύτως φυσιολογικό.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.720
Πόντοι
1.446
Υστερικες Ελλεινηδες προσπαθούν να συνεννοηθούν ...
Ότι και να γράψουμε εδώ μέσα είναι λίγο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
Θα έπρεπε η Ελλάδα να εχει επιβάλει λατινικό αλφάβητο για τα ελληνικά.. Μέχρι και οι Τούρκοι και οι αζεροι και οι ουζμπεκοι με το λατινικό γράφουν τις γλώσσες τους.. Αλλα είπαμε.. Αν γράφαμε με το λατινικό αλφάβητο.. Δεν θα υπήρχανε.. Ελλεεινιδες
Αν είχαμε λατινικό αλφάβητο δεν θα ήμασταν Ελλάδα.
Αν κάποιοι έχουν αππβλακωθει από τα greeklish δεν φταίει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206

σαν και αυτη ειναι πλεον οι περισσοτερες νεαρες ελληνιδες. ενω ειναι μια μετριας εμφανισης, πιστευει οτι ειναι καραμουναρα και της αξιζει το καλυτερο

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.389
Πόντοι
3.436
Τι τρεχει με τις Ελληνιδες συνεχως ρωτατε ε? Δειτε αυτο το βιντεο λοιπον.

Μαγκιά κλανιά ειναι οι Ελληνιδες στο σεξ....μονο λογια...οταν ερθει η ωρα να αποδειξουν με πραξεις....χεζονται πανω τους οι περισσοτερες.....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
τα γραφουν επιτηδες ετσι τα παιδακια που έχουν για δημοσιογραφους για να γελάμε; ή είναι χειρότερα τα πράγματα;

«Είδα μπροστά μου τον πρώην σύζυγό μου, ήταν εκνευρισμένος και φώναζε. Όταν τους είδα ήταν σχεδόν “αγκαλιά”. Ο κατηγορούμενος μου έλεγε να ξεκλειδώσω την κεντρική είσοδο επειδή την είχε κλειδώσει ο πρώην σύζυγός μου. Δε τους είδα να χτυπιούνται, είχαν όμως ματωμένα χέρια. Δε μπήκα στη μέση για να τους χωρίσω γιατί είναι άντρες. Ήταν και οι δύο σε έξαλλη κατάσταση και νευριασμένοι. Όταν τελείωσε το περιστατικό, ο κατηγορούμενος μου είπε ότι πονούσε στα χέρια αλλά θα μπορούσε να ήταν και από την κούραση», κατέθεσε η γυναίκα......... :2funny::2funny::2funny::2funny:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506
Θα έπρεπε η Ελλάδα να εχει επιβάλει λατινικό αλφάβητο για τα ελληνικά.. Μέχρι και οι Τούρκοι και οι αζεροι και οι ουζμπεκοι με το λατινικό γράφουν τις γλώσσες τους.. Αλλα είπαμε.. Αν γράφαμε με το λατινικό αλφάβητο.. Δεν θα υπήρχανε.. Ελλεεινιδες
Χωρίς τη δυναμη της γλώσσας μας θα είμαστε εντελώς τελειωμενοι ως λαός τύπε. Αν τώρα εχουμε πιασει πάτο, σε περίπτωση που απεμπολήσουμε και το τελευταίο προπύργιο, την ταυτότητά μας, θα καταλήξουμε ο αποπατος της οικουμένης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom