You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.936
- Πόντοι
- 1.336
Διαφωνώ φίλε μου εντελώς με την άποψη σου ,ότι καλά έκανε το κορίτσι και λάκισε μόλις είδε τα τατουάζ . Δέχομαι την άποψη ,ότι δεν σου αρέσει κάτι αλλά να σου αρέσει ένας άντρας (για το κορίτσι γράφω ) και να το σταματάς λόγω τατουάζ ,δείχνει ότι το IQ της πιάνει ταβάνι και είναι κομπλεξικιά . Και εγώ τατουάζ έχω ένα μεγάλο στο χέρι κ μάλιστα προκλητικό όμως ποτέ καμία μα καμία γυναίκα που είχα στην ζωή μου ( και έχω) δεν ήταν εμπόδιο το τατουάζ . Εδώ κάνουν ,έκαναν , ινδάλματα τους πούστηδες τα σημερινά κορίτσια και τα παλιά ,τα τατουάζ τους απωθούν?Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.
Αλλά, hello, μιλουσαμε για την κοπελα που ελεγες στο ποσταρισμα σου.
Η οποια δεν γουσταρε καθολου τη φαση αυτη.
Αρα, προβληματισου λιγακι, πριν αρχισεις τους αφορισμους για θείους, θείες και γέρους/γριές, μήπως τελικα δεν ειναι θεμα ηλικίας το να σου την σπανε τα καραγκιοζιλίκια. Και μηπως τελικα η "πλειοψηφια" του "2023" δεν εχει την θεώρηση που εσυ πιστεύεις, επειδη ακούγονται πολύ στα σοσιαλ μίντια καποιες μειοψηφιες.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Απόλυτο δίκιο ο κατικος οι γυναίκες ζουν πολλά χρόνια και συνήθως οι άντρες τους πεθαίνουν και μένουν χοιρες εκείνες.Αυτο δείχνει ότι οι άντρες λόγω της δυσκολίας που έχουν στη ζωή τα κακαρώνουν και πιο εύκολα ενώ η γυναίκα δε έχει δύσκολες στη ζωή,άντρα βρίσκει για πλάκα σε σχέση με τον άντρα που μπορεί να βρει μόνο μια σε όλη του τη ζωή επίσης επαγγελματικά η γυναίκα έχει περισσότερες πιθανοτητες να βρει δουλειά πιο εύκολα από έναν άντρα γιατί είναι το ωραίο φύλλο και τις παίρνουν.Γενικα η ζωή για εμάς τους άντρες είναι πιο δυσκολη αποτι στις γυναίκες.πως να μην τα κακαρωσουμε νωρις οι κακομοιροι οι αντρες με τις καργιολες που χουμε μπλεξει....
μας εχουνε φαει τα συκωτια οι καργιες...
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 216
Ρε παιδιά, που ζείτε ?
Η μόδα με τα τατού έχει φύγει πλέον. Το καταλαβαίνεις βλέποντας τα πιτσιρίκια (19-20) σε σύγκριση με τους 30άρηδες.
Γενικά πλέον θεωρείται παρωχημένο και καγκουριά, σε κάποιους κύκλους δε αποτελεί και αφορμή για καζούρα.
Συναντάται κυρίως σε ντελιβεράδες, μπάρμεν, υδραυλικούς και γενικά σε τέτοιους κύκλους.
Όταν ήμουν έφηβος πάνω στην ανάγκη μου να το παίξω αλάνι τότε, είχα χτυπήσει μια μαλακία στο χέρι μου. Μιλάμε για το 1996. Τα χρόνια εκείνα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο που πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή τελικά. 'Ηθελα να δείχνω μάγκας και ζόρικος τρομάρα μου, αλλά είχε παραγίνει. Εν τέλει, αφαιρέθηκε και προτίμησα να μέινω με το σημάδι!
-Σ ένα γκούντυς να πήγαινα και κατέληγα να παίζω ξύλο με συνοικιακούς αλητάμπουρες της εποχής (μη φανταστείτε, συχνά τις έτρωγα στο τέλος).
-Γονείς 2 φίλων μου ζητούσαν να το καλύπτω (να φοράω μακρυμάνικο) όταν πήγαινα σπίτι τους. Παρά την μαλακία που με έδερνε, τους καταλάβαινα και το σεβόμουν προφανώς.
-Άλλοι μου έλεγαν πως αν το δουνε στο στρατό θα με γαμήσουν στο ξύλο
-Μια κυρία στο τραίνο με ρώτησε εάν 'έχουν έρθει συμμορίες στην Ελλάδα απο την Αμερική'........
-Τύπος 50άρης στον δρόμο σοβαροφανής με είχε σταματήσει και μου εξηγούσε ότι πιθανότατα είχα κολλήσει AIDS από την 'βρώμικη βελόνα'.
Κι όλα τα πρεζάκια της Ομόνοιας μου έλεγαν να δώσω χαιρετίσματα στον Τζίμη.....
Σήμερα, βλέπεις τατού και απλά ρωτας: efood ή wolt?
Η μόδα με τα τατού έχει φύγει πλέον. Το καταλαβαίνεις βλέποντας τα πιτσιρίκια (19-20) σε σύγκριση με τους 30άρηδες.
Γενικά πλέον θεωρείται παρωχημένο και καγκουριά, σε κάποιους κύκλους δε αποτελεί και αφορμή για καζούρα.
Συναντάται κυρίως σε ντελιβεράδες, μπάρμεν, υδραυλικούς και γενικά σε τέτοιους κύκλους.
Όταν ήμουν έφηβος πάνω στην ανάγκη μου να το παίξω αλάνι τότε, είχα χτυπήσει μια μαλακία στο χέρι μου. Μιλάμε για το 1996. Τα χρόνια εκείνα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο που πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή τελικά. 'Ηθελα να δείχνω μάγκας και ζόρικος τρομάρα μου, αλλά είχε παραγίνει. Εν τέλει, αφαιρέθηκε και προτίμησα να μέινω με το σημάδι!
-Σ ένα γκούντυς να πήγαινα και κατέληγα να παίζω ξύλο με συνοικιακούς αλητάμπουρες της εποχής (μη φανταστείτε, συχνά τις έτρωγα στο τέλος).
-Γονείς 2 φίλων μου ζητούσαν να το καλύπτω (να φοράω μακρυμάνικο) όταν πήγαινα σπίτι τους. Παρά την μαλακία που με έδερνε, τους καταλάβαινα και το σεβόμουν προφανώς.
-Άλλοι μου έλεγαν πως αν το δουνε στο στρατό θα με γαμήσουν στο ξύλο
-Μια κυρία στο τραίνο με ρώτησε εάν 'έχουν έρθει συμμορίες στην Ελλάδα απο την Αμερική'........
-Τύπος 50άρης στον δρόμο σοβαροφανής με είχε σταματήσει και μου εξηγούσε ότι πιθανότατα είχα κολλήσει AIDS από την 'βρώμικη βελόνα'.
Κι όλα τα πρεζάκια της Ομόνοιας μου έλεγαν να δώσω χαιρετίσματα στον Τζίμη.....
Σήμερα, βλέπεις τατού και απλά ρωτας: efood ή wolt?
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Όταν λέω χοιρες εννοώ γυναίκες που εχασαν τους άντρες τους.Όταν λες "χοιρες" εννοείς "γουρούνες";
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
50% ποσοστό αναπληρώσεως;Με 1400 ευρω μεσο ορο εργασιακου βιου και 35 ετη, θα παιρνεις περιπου 710 ευρω καθαρα συνταξη
Δεν νομίζω...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Ενώ στον ιδ.τομεα ανταλλάσσεται ο καλύτερος μισθός με εργασιακή ανασφάλεια.Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μηνιάτικα της πλάκας. Ανταλλάσουν τη μονιμότητα με μισθούς πείνας
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Λάθος μου τοτε"Χήρες" είναι το σωστό....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Ένα φρικιό μπορεί να έχει αξία κυρίως σε καλλιτεχνικούς χώρους η σε καμμία καφετέρια.κι ομως φιλε φαινεται οτι στην Ελλαδα ακόμα και τωρα οταν δουν καποιον με καποια τατουαζ(δεν λεω να ειναι ολοκληρο το σωμα προς Θεου) αλλα πχ. το ενα χέρι μανίκι ,τοτε τον θεωρούν και περιεργο αλλα και πιθανώς σκατόπαιδο.
Στον δρόμο μόνο φρίκη προκαλεί ...απολύτως φυσιολογικό.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
34% + 414 εθνικη συνταξη και οτι προκυπτει επι 80% για να βγουν τα καθαρα50% ποσοστό αναπληρώσεως;
Δεν νομίζω...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Τα τιμημένα γηρατειά...34% + 414 εθνικη συνταξη και οτι προκυπτει επι 80% για να βγουν τα καθαρα
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.725
- Πόντοι
- 18.496
κ γουρουνες ειναιΌταν λες "χοιρες" εννοείς "γουρούνες";
οχι μονο καργιες χαχαχαχα
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 456
Έτσι είναι. Διαλέγεις κ παίρνειςΕνώ στον ιδ.τομεα ανταλλάσσεται ο καλύτερος μισθός με εργασιακή ανασφάλεια.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Φλωρικα πράγματα.Από ορθογραφία πάντως σκίζεις (not)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.047
- Πόντοι
- 9.297
Αν είχαμε λατινικό αλφάβητο δεν θα ήμασταν Ελλάδα.Θα έπρεπε η Ελλάδα να εχει επιβάλει λατινικό αλφάβητο για τα ελληνικά.. Μέχρι και οι Τούρκοι και οι αζεροι και οι ουζμπεκοι με το λατινικό γράφουν τις γλώσσες τους.. Αλλα είπαμε.. Αν γράφαμε με το λατινικό αλφάβητο.. Δεν θα υπήρχανε.. Ελλεεινιδες
Αν κάποιοι έχουν αππβλακωθει από τα greeklish δεν φταίει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
σαν και αυτη ειναι πλεον οι περισσοτερες νεαρες ελληνιδες. ενω ειναι μια μετριας εμφανισης, πιστευει οτι ειναι καραμουναρα και της αξιζει το καλυτερο
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.389
- Πόντοι
- 3.436
Μαγκιά κλανιά ειναι οι Ελληνιδες στο σεξ....μονο λογια...οταν ερθει η ωρα να αποδειξουν με πραξεις....χεζονται πανω τους οι περισσοτερες.....Τι τρεχει με τις Ελληνιδες συνεχως ρωτατε ε? Δειτε αυτο το βιντεο λοιπον.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
τα γραφουν επιτηδες ετσι τα παιδακια που έχουν για δημοσιογραφους για να γελάμε; ή είναι χειρότερα τα πράγματα;
«Είδα μπροστά μου τον πρώην σύζυγό μου, ήταν εκνευρισμένος και φώναζε. Όταν τους είδα ήταν σχεδόν “αγκαλιά”. Ο κατηγορούμενος μου έλεγε να ξεκλειδώσω την κεντρική είσοδο επειδή την είχε κλειδώσει ο πρώην σύζυγός μου. Δε τους είδα να χτυπιούνται, είχαν όμως ματωμένα χέρια. Δε μπήκα στη μέση για να τους χωρίσω γιατί είναι άντρες. Ήταν και οι δύο σε έξαλλη κατάσταση και νευριασμένοι. Όταν τελείωσε το περιστατικό, ο κατηγορούμενος μου είπε ότι πονούσε στα χέρια αλλά θα μπορούσε να ήταν και από την κούραση», κατέθεσε η γυναίκα.........
«Είδα μπροστά μου τον πρώην σύζυγό μου, ήταν εκνευρισμένος και φώναζε. Όταν τους είδα ήταν σχεδόν “αγκαλιά”. Ο κατηγορούμενος μου έλεγε να ξεκλειδώσω την κεντρική είσοδο επειδή την είχε κλειδώσει ο πρώην σύζυγός μου. Δε τους είδα να χτυπιούνται, είχαν όμως ματωμένα χέρια. Δε μπήκα στη μέση για να τους χωρίσω γιατί είναι άντρες. Ήταν και οι δύο σε έξαλλη κατάσταση και νευριασμένοι. Όταν τελείωσε το περιστατικό, ο κατηγορούμενος μου είπε ότι πονούσε στα χέρια αλλά θα μπορούσε να ήταν και από την κούραση», κατέθεσε η γυναίκα.........
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.812
- Πόντοι
- 3.506
Χωρίς τη δυναμη της γλώσσας μας θα είμαστε εντελώς τελειωμενοι ως λαός τύπε. Αν τώρα εχουμε πιασει πάτο, σε περίπτωση που απεμπολήσουμε και το τελευταίο προπύργιο, την ταυτότητά μας, θα καταλήξουμε ο αποπατος της οικουμένης.Θα έπρεπε η Ελλάδα να εχει επιβάλει λατινικό αλφάβητο για τα ελληνικά.. Μέχρι και οι Τούρκοι και οι αζεροι και οι ουζμπεκοι με το λατινικό γράφουν τις γλώσσες τους.. Αλλα είπαμε.. Αν γράφαμε με το λατινικό αλφάβητο.. Δεν θα υπήρχανε.. Ελλεεινιδες