alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αυτη την αντιδραση εβγαλε. Εννοειται οτι την θεωρω λαθος, αλλά τωρα δεν αλλαζει αυτο.αστειο πολυ το τατουαζ της κοπελας σου χαχαχαχαχα ελεος....μαζόχα ειναι??
Αυτη την αντιδραση εβγαλε. Εννοειται οτι την θεωρω λαθος, αλλά τωρα δεν αλλαζει αυτο.αστειο πολυ το τατουαζ της κοπελας σου χαχαχαχαχα ελεος....μαζόχα ειναι??
κι ομως φιλε φαινεται οτι στην Ελλαδα ακόμα και τωρα οταν δουν καποιον με καποια τατουαζ(δεν λεω να ειναι ολοκληρο το σωμα προς Θεου) αλλα πχ. το ενα χέρι μανίκι ,τοτε τον θεωρούν και περιεργο αλλα και πιθανώς σκατόπαιδο.Επειδή πιάσατε το θέμα των τατουάζ,ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:
Άλλο 2-3 τατουάζ ή τατού μανίκι και άλλο να σαι γεμάτος με τέτοια από την κορυφή έως τα νύχια.
Προφανώς και τα κάνεις γιατί γουστάρεις και όχι για να αρέσεις σε κάποια γκόμενα.
Επιπλέον,η αντίληψη πως κάνουν τατουάζ μόνο τσογλάνια,εγκληματίες κλπ είναι τσουβάλιασμα και ολίγον τι παρωχημένη.
Προσβάλεις τους μίζερους τύπεΈχει κι αρχίδια αυτός;
Σε αυτό το ροζ συννεφάκι θα ήθελε να είναι με άλλα μέλη λογικά και όχι μόνο για κουβέντες (@Glyfomounix το έπιασες το νόημα για τον μίζερο;)
Γενικά παραθέσεις δεν κάνει. Είναι κιουρια δεν τσακώνεται.Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό τα έβαζε με Γιώργο Κρους αλλά δεν τολμούσε να κάνει παράθεση;
καλα ναι γυναίκα με τατουαζ πολλα ειναι καπως....Νά σημειώσουμε ότι ακραίες είναι καί οι γκόμενες,πού είναι "Τεζαρισμένες" στά Tattoo.
-Καί τό λέει ένας άνθρωπος,πού σχεδόν 30 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά μέ μουσικούς-
Τύπε βάλε πάνες βρακάκι αν βαριέσαι να πας να χεζεις. Θα γλυτώσεις και χρόνοΔυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Άλεξ .
Έχω γνωστές περιπτώσεις διαβητικών .... που κλαίνε τη μοίρα τους ... γιατί από παιδιά ... τρυπιούνται με σύριγγες ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ... ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!
Προσωπικά, είμαι αντίθετος σε κάθε κόπο και δαπάνη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ . Για αυτό και δεν ... παίρνω σκύλο !
Δεν κυνηγάω .... δεν είμαι τσομπάνης ..... δεν βρίσκω λόγο ......... να τρέχω χλμ για να χέσει ο σκύλος.
Βαριέμαι πολλές φορές να πάω ο ίδιος για χέσιμο , όταν μου έρχεται . Σπάζομαι ............
Γιατί να ξοδεύω και χρήμα ....
ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ .... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΑΝΕ .... ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ .... ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ !!!
Αυτοί που τρυπιούνται για να ζήσουν , για να μη πεθάνουν .... δυσανασχετούν !!!!!!! Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ ....
ΓΙΑ .... ΓΟΥΣΤΟ ... ΚΑΙ ΣΤΥΛ !!!!!!!!
Ε ναι ! Μεγάλη μαλακία τα τατουάζ .
Τύπε βάλε πάνες βρακάκι αν βαριέσαι να πας να χεζεις. Θα γλυτώσεις και χρόνο
Τύπε αν θεωρεις οτι σου σπαω τ αρχιδια, μπορεις να μην με διαβαζεις.
Ή ακομη καλυτερα, να κλεισεις τον υπολογιστη και να πας στην υπεροχη ζωη σου.
Η οποια ειναι οπωσδηποτε υπεροχη, γιατι οσες φορες σου υποδεικνυω να κανεις κατι για να την αλλαξεις, με βριζεις. Αρα μην σου χαλαμε το ροζ συννεφακι
Τύπε βάλε κάνα σερβιετακιΕσύ γιατί με διαβάζεις ρε και δεν με βάζεις στο Αγνοησε;
Και που ξέρεις εσύ για τη ζωη μου ρε αρχίδα και μου κάνεις και υποδείξεις;
Τσιμπα το χαρτζιλίκι απ'τον Κούλη να γράφεις τις μαλακίες σου και μην ΄ασχολείσαι μαζί μου.Κι εσύ και 3-4 άλλα προφιλ που ελέγχεις
πολύ φιλοσοφία αλλά εντάξει θεωρητική κατεύθυνση σπούδασεςΑυτη την αντιδραση εβγαλε. Εννοειται οτι την θεωρω λαθος, αλλά τωρα δεν αλλαζει αυτο.
Αυτο λεω τύπε, περνάς υπέροχα, εισαι ευτυχισμενος κι εγω δυστυχισμενος. Πού ειναι το προβλημα σου? ΚερδίζειςΕσύ γιατί με διαβάζεις ρε και δεν με βάζεις στο Αγνοησε;
Και που ξέρεις εσύ για τη ζωη μου ρε αρχίδα και μου κάνεις και υποδείξεις;
Τσιμπα το χαρτζιλίκι απ'τον Κούλη να γράφεις τις μαλακίες σου και μην ΄ασχολείσαι μαζί μου.Κι εσύ και 3-4 άλλα προφιλ που ελέγχεις
Eλα ντε...Γιατί τόσα νεύρα;
Η ζωή είναι ωραία.
Τύπε , ακόμη και στη νέα σάντα κιλκίς να ζεις ή στο εμπόριο νομού κοζάνης .......Και που ξέρεις εσύ για τη ζωη μου ρε αρχίδα και μου κάνεις και υποδείξεις;
Οι πραγματικά ωραίες γυναίκες δέν έχουν κανένα Tattoo στό καλλίγραμο σώμα τους, κάποιες υποστηρίζουν ότι είναι full ντεκαβλέ.καλα ναι γυναίκα με τατουαζ πολλα ειναι καπως....
Και προσωπικα οταν βλεπω καποια γυναικα με πολλα τατουαζ και μεγάλα κιολας,δεν ειναι και το πιο ομορφο θεαμα.Δεν μου αρεσει
Βγάζει αντριλίκι το βράδυ , γιατί νιώθει μόνος και παρθένοςΓιατί τόσα νεύρα;
Η ζωή είναι ωραία.
Βγάζει αντριλίκι το βράδυ , γιατί νιώθει μόνος και παρθένος
Ακίνητα έκανα Γαλλία (όπου μένω). Ξεκίνησα με ταχύρυθμο σεμινάριο και μετά από 3 χρόνια πτυχιοποίησα την εργασιακή εμπειρία δίνοντας μόνο τις εξετάσεις. Άρα ανήκω στους έμπειρους (αλλά όχι μαύρους) μεσίτες, που ξέρουν να ξετρυπώνουν ακίνητα, πριν προλάβουν οι ιδιώτες.Ξετρυπωμα ακινήτων λογικά πρέπει να έκανες σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Στην επαρχία δεν υπάρχουν ακίνητα να ξετρυπώσεις.
Είναι και πολλοί οι έμπειροι μαύροι μεσίτες και τα ξετρυπωνουν πριν προλάβουν οι άλλοι.
Την γκόμενα με την οποία κάνεις infuencing πως την βρήκες ;
Το σκέφτομαι κι εγώ αυτό αλλά το βρίσκω δύσκολο μιας και οι περισσότερες έχουν συνεργάτη τον γκόμενο τις περισσότερες φορές.
Στην επαρχιακή πόλη που είμαι μια τύπισσα influencer νομίζω ότι αυτόν που έχει είναι ο γκόμενος της.
Ο πόνος σε ποιο σημείο του σώματος τύπε μου ;Είναι μόνος και Είναι αβάσταχτος ο πόνος,όπως τραγουδούσε και ο Τριαντάφυλλος