Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αστειο πολυ το τατουαζ της κοπελας σου χαχαχαχαχα ελεος....μαζόχα ειναι??
Αυτη την αντιδραση εβγαλε. Εννοειται οτι την θεωρω λαθος, αλλά τωρα δεν αλλαζει αυτο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Επειδή πιάσατε το θέμα των τατουάζ,ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Άλλο 2-3 τατουάζ ή τατού μανίκι και άλλο να σαι γεμάτος με τέτοια από την κορυφή έως τα νύχια.
Προφανώς και τα κάνεις γιατί γουστάρεις και όχι για να αρέσεις σε κάποια γκόμενα.

Επιπλέον,η αντίληψη πως κάνουν τατουάζ μόνο τσογλάνια,εγκληματίες κλπ είναι τσουβάλιασμα και ολίγον τι παρωχημένη.
κι ομως φιλε φαινεται οτι στην Ελλαδα ακόμα και τωρα οταν δουν καποιον με καποια τατουαζ(δεν λεω να ειναι ολοκληρο το σωμα προς Θεου) αλλα πχ. το ενα χέρι μανίκι ,τοτε τον θεωρούν και περιεργο αλλα και πιθανώς σκατόπαιδο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχει κι αρχίδια αυτός;:confused:

Σε αυτό το ροζ συννεφάκι θα ήθελε να είναι με άλλα μέλη λογικά και όχι μόνο για κουβέντες:confused: (@Glyfomounix το έπιασες το νόημα για τον μίζερο;)
Προσβάλεις τους μίζερους τύπε

Αυτός είναι στο όριο της αυτοκτονίας. Επειδή δεν έχει….κυκλο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό τα έβαζε με Γιώργο Κρους αλλά δεν τολμούσε να κάνει παράθεση;
Γενικά παραθέσεις δεν κάνει. Είναι κιουρια δεν τσακώνεται.

Μόνο μέσα μέσα όταν είναι στις μέρες του ,πετάει μερικά μπινελικια χωρίς παράθεση. Μάλλον με την ελπίδα να μην τα δούμε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Άλεξ .
Έχω γνωστές περιπτώσεις διαβητικών .... που κλαίνε τη μοίρα τους ... γιατί από παιδιά ... τρυπιούνται με σύριγγες ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ... ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!

Προσωπικά, είμαι αντίθετος σε κάθε κόπο και δαπάνη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ . Για αυτό και δεν ... παίρνω σκύλο !
Δεν κυνηγάω .... δεν είμαι τσομπάνης ..... δεν βρίσκω λόγο ......... να τρέχω χλμ για να χέσει ο σκύλος.
Βαριέμαι πολλές φορές να πάω ο ίδιος για χέσιμο , όταν μου έρχεται . Σπάζομαι ............
Γιατί να ξοδεύω και χρήμα ....

ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ .... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΑΝΕ .... ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ .... ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ !!!
Αυτοί που τρυπιούνται για να ζήσουν , για να μη πεθάνουν .... δυσανασχετούν !!!!!!! Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ ....

ΓΙΑ .... ΓΟΥΣΤΟ ... ΚΑΙ ΣΤΥΛ !!!!!!!!

Ε ναι ! Μεγάλη μαλακία τα τατουάζ .

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Νά σημειώσουμε ότι ακραίες είναι καί οι γκόμενες,πού είναι "Τεζαρισμένες" στά Tattoo.
-Καί τό λέει ένας άνθρωπος,πού σχεδόν 30 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά μέ μουσικούς-
καλα ναι γυναίκα με τατουαζ πολλα ειναι καπως....
Και προσωπικα οταν βλεπω καποια γυναικα με πολλα τατουαζ και μεγάλα κιολας,δεν ειναι και το πιο ομορφο θεαμα.Δεν μου αρεσει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον Άλεξ .
Έχω γνωστές περιπτώσεις διαβητικών .... που κλαίνε τη μοίρα τους ... γιατί από παιδιά ... τρυπιούνται με σύριγγες ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ... ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!!

Προσωπικά, είμαι αντίθετος σε κάθε κόπο και δαπάνη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ . Για αυτό και δεν ... παίρνω σκύλο !
Δεν κυνηγάω .... δεν είμαι τσομπάνης ..... δεν βρίσκω λόγο ......... να τρέχω χλμ για να χέσει ο σκύλος.
Βαριέμαι πολλές φορές να πάω ο ίδιος για χέσιμο , όταν μου έρχεται . Σπάζομαι ............
Γιατί να ξοδεύω και χρήμα ....

ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ .... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ..... ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΑΝΕ .... ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ .... ΜΕ ΜΕΛΑΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ !!!
Αυτοί που τρυπιούνται για να ζήσουν , για να μη πεθάνουν .... δυσανασχετούν !!!!!!! Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΚΙΝΟ ....

ΓΙΑ .... ΓΟΥΣΤΟ ... ΚΑΙ ΣΤΥΛ !!!!!!!!

Ε ναι ! Μεγάλη μαλακία τα τατουάζ .
Τύπε βάλε πάνες βρακάκι αν βαριέσαι να πας να χεζεις. Θα γλυτώσεις και χρόνο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Τύπε βάλε πάνες βρακάκι αν βαριέσαι να πας να χεζεις. Θα γλυτώσεις και χρόνο

Είχα διαβάσει 2-3 καλά που είχες γράψει . Αν θυμάμαι καλά.
Για αυτό δεν μπαίνεις με αυτό στη λίστα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.866
Πόντοι
3.656
Τύπε αν θεωρεις οτι σου σπαω τ αρχιδια, μπορεις να μην με διαβαζεις.
Ή ακομη καλυτερα, να κλεισεις τον υπολογιστη και να πας στην υπεροχη ζωη σου.
Η οποια ειναι οπωσδηποτε υπεροχη, γιατι οσες φορες σου υποδεικνυω να κανεις κατι για να την αλλαξεις, με βριζεις. Αρα μην σου χαλαμε το ροζ συννεφακι

Εσύ γιατί με διαβάζεις ρε και δεν με βάζεις στο Αγνοησε;

Και που ξέρεις εσύ για τη ζωη μου ρε αρχίδα και μου κάνεις και υποδείξεις;

Τσιμπα το χαρτζιλίκι απ'τον Κούλη να γράφεις τις μαλακίες σου και μην ΄ασχολείσαι μαζί μου.Κι εσύ και 3-4 άλλα προφιλ που ελέγχεις

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

Τσιμπα το χαρτζιλίκι απ'τον Κούλη να γράφεις τις μαλακίες σου και μην ΄ασχολείσαι μαζί μου.Κι εσύ και 3-4 άλλα προφιλ που ελέγχεις
Τύπε βάλε κάνα σερβιετακι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Αυτη την αντιδραση εβγαλε. Εννοειται οτι την θεωρω λαθος, αλλά τωρα δεν αλλαζει αυτο.
πολύ φιλοσοφία αλλά εντάξει θεωρητική κατεύθυνση σπούδασες
Τα πράματα είναι πάρα πολύ απλά , τα τατού είναι μόδα
Η τεράστια πλειοψηφία ακολουθεί την μόδα, κάποτε ήταν μόδα το μακρύ μαλλί , κλαίγανε όταν το κούρευαν στο φανταρικό
τώρα είναι το ξυρισμένο ..το μακρύ θεωρείτε γυφτιά... μόδα το λένε
Τα ίδια με το μουστάκι ή την παπαριά μουστάκι+μουσάκι σαν του ΓΑΠ ένα φεγγάρι :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Αυτο λεω τύπε, περνάς υπέροχα, εισαι ευτυχισμενος κι εγω δυστυχισμενος. Πού ειναι το προβλημα σου? Κερδίζεις

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Τύπε , ακόμη και στη νέα σάντα κιλκίς να ζεις ή στο εμπόριο νομού κοζάνης .......

μπορείς καλύτερα. Βόρεια ελλάδα άλλωστε έχει ποιοτικές γυναίκες.
Καλά αν ήσουν από καμιά προσοτσάνη δράμας .... ή γενικότερα στο νομό ........... από εκεί έχω συναντήσει κάτι θεάρες ......

θα σου έλεγα να γίνουμε συνέταιροι .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
καλα ναι γυναίκα με τατουαζ πολλα ειναι καπως....
Και προσωπικα οταν βλεπω καποια γυναικα με πολλα τατουαζ και μεγάλα κιολας,δεν ειναι και το πιο ομορφο θεαμα.Δεν μου αρεσει
Οι πραγματικά ωραίες γυναίκες δέν έχουν κανένα Tattoo στό καλλίγραμο σώμα τους, κάποιες υποστηρίζουν ότι είναι full ντεκαβλέ.
Βέβαια υπάρχουν πολύ περισσότερες "Ομορφούλες" καί ασχημομέτριες γκόμενες, πού υποστηρίζουν...τό ακριβώς αντίθετο! :dunno:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Βγάζει αντριλίκι το βράδυ , γιατί νιώθει μόνος και παρθένος

Πρέπει να αναγνωρίσετε .... όλοι .... ότι αν κάποιος δεν είχε κάνει προσπάθεια στο θέμα γκόμενες ...... μέχρι κάποια ηλικία .... 22-23-25 ....
και βρίσκεται και σε επαρχία .... και δεν υπάρχει βοήθεια ... και αρκετό χρήμα ........ είναι ζόρικα τα πράγματα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Ξετρυπωμα ακινήτων λογικά πρέπει να έκανες σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Στην επαρχία δεν υπάρχουν ακίνητα να ξετρυπώσεις.
Είναι και πολλοί οι έμπειροι μαύροι μεσίτες και τα ξετρυπωνουν πριν προλάβουν οι άλλοι.
Ακίνητα έκανα Γαλλία (όπου μένω). Ξεκίνησα με ταχύρυθμο σεμινάριο και μετά από 3 χρόνια πτυχιοποίησα την εργασιακή εμπειρία δίνοντας μόνο τις εξετάσεις. Άρα ανήκω στους έμπειρους (αλλά όχι μαύρους) μεσίτες, που ξέρουν να ξετρυπώνουν ακίνητα, πριν προλάβουν οι ιδιώτες. :grin:

Την γκόμενα με την οποία κάνεις infuencing πως την βρήκες ;
Το σκέφτομαι κι εγώ αυτό αλλά το βρίσκω δύσκολο μιας και οι περισσότερες έχουν συνεργάτη τον γκόμενο τις περισσότερες φορές.
Στην επαρχιακή πόλη που είμαι μια τύπισσα influencer νομίζω ότι αυτόν που έχει είναι ο γκόμενος της.

Τη γκόμενα τη βρήκα στο youtube σε ένα βίντεο να βόσκει πρόβατα. Ήταν στο κανάλι κάποιου που της αφιέρωνε ένα ρεπορτάζ που η ίδια του είχε ζητήσει. Ψιλιάστηκα ότι ψάχνεται για χρηματοδότη. Παρουσιάστηκα ως επενδυτής, γιατί έλεγε να φτιάξει μια κτηνοτροφική μονάδα, αλλά το σχέδιο απέτυχε και την έστρεψα προς το influencing σε αγροτικά θέματα. Είμαι μέντορας, ένα είδος χορηγού, ας πούμε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.866
Πόντοι
3.656
Βλέπω μαζευτήκαν πάλι τα σκατά εδώ μέσα.

Ήρθε ο νταβατζής τους και αναθάρρησαν πάλι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Είναι μόνος και Είναι αβάσταχτος ο πόνος,όπως τραγουδούσε και ο Τριαντάφυλλος
Ο πόνος σε ποιο σημείο του σώματος τύπε μου ;

Γιατί κάτι μου λέει προς όπισθεν μεριά για τον συγκεκριμένο