Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Εξηγησα.
Εσυ νομιζεις οτι επειδη εχουμε 2023, τα εχουμε κανει σκατα ολα.
Ε δεν ειναι ετσι.
Κι εγω αν εβλεπα μια κοπελα τιγκα στα τατουαζ, θα ηταν λογος να εξαφανιστω.
Τα καραγκιοζιλικια δεν αρεσουν. Ειτε στο 1923, ειτε στο 2023.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εγω το ιδιο
πόσο χρονων εισαι?? ααααα τωρα ειδα το 71 γραφεις.
Εισαι να φανταστώ απο αυτους που οταν δει αγόρι με τατουαζ ,το θεωρεις κολόπαιδο??
Και δεν ειπαμε να ειναι τίγκα...Μπορει πχ. ο αλλος να εχει 5-6 άντε 7 τατουαζ.
Θυμαμαι παντως σε μια δουλεια που ημουν πριν κανα 4 χρονια,ηταν ενα παιδί νεαρό που ειχε καποια τατουαζ και οι θείτσες κατι 55αρες και βαλε δηλαδη τον κοιτουσαν περιεργα,αντι να κοιταξουν τα ασχημα μουτρα τους

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Πολυ καλο κοριτσι θα ηταν μαλλον.Ευγε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πόσο χρονων εισαι?? ααααα τωρα ειδα το 71 γραφεις.
Εισαι να φανταστώ απο αυτους που οταν δει αγόρι με τατουαζ ,το θεωρεις κολόπαιδο??
Και δεν ειπαμε να ειναι τίγκα...Μπορει πχ. ο αλλος να εχει 5-6 άντε 7 τατουαζ.
Θυμαμαι παντως σε μια δουλεια που ημουν πριν κανα 4 χρονια,ηταν ενα παιδί νεαρό που ειχε καποια τατουαζ και οι θείτσες κατι 55αρες και βαλε δηλαδη τον κοιτουσαν περιεργα,αντι να κοιταξουν τα ασχημα μουτρα τους
Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.
Αλλά, hello, μιλουσαμε για την κοπελα που ελεγες στο ποσταρισμα σου.
Η οποια δεν γουσταρε καθολου τη φαση αυτη.
Αρα, προβληματισου λιγακι, πριν αρχισεις τους αφορισμους για θείους, θείες και γέρους/γριές, μήπως τελικα δεν ειναι θεμα ηλικίας το να σου την σπανε τα καραγκιοζιλίκια. Και μηπως τελικα η "πλειοψηφια" του "2023" δεν εχει την θεώρηση που εσυ πιστεύεις, επειδη ακούγονται πολύ στα σοσιαλ μίντια καποιες μειοψηφιες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χωρίς νά παίρνω θέση σέ αυτό μέ τά Tattoo πού λέει ο Alex71,έχει δίκιο!
Από πολλές "Σοβαρές" γκόμενες τό έχω ακούσει καί Ελλάδα...καί έξω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πριν λίγες μέρες,το μέλος Γιώργος Κρους του τα έχωνε με τέλειο τρόπο.
Αλλά αυτός το χαβά του.
Δυστυχως, ειναι μια παγιωμενη κατασταση. Δεν ξερω πώς προεκυψε. Ειναι μια εμμονή σε μια κακή εφηβεία.
Αυτος ο ανθρωπος μπορει να σωθει μονο αν πραγματικα νιώσει ποσο λαθος σκεφτεται.
Να νιωσει συντριβή, ταπεινωση, να αντιληφθει οτι τα εχει κανει ολα λαθος.
Και τότε να ζητησει βοηθεια και να αρχισει απο την αρχη.
Τωρα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.
Αλλά, hello, μιλουσαμε για την κοπελα που ελεγες στο ποσταρισμα σου.
Η οποια δεν γουσταρε καθολου τη φαση αυτη.
Αρα, προβληματισου λιγακι, πριν αρχισεις τους αφορισμους για θείους, θείες και γέρους/γριές, μήπως τελικα δεν ειναι θεμα ηλικίας το να σου την σπανε τα καραγκιοζιλίκια. Και μηπως τελικα η "πλειοψηφια" του "2023" δεν εχει την θεώρηση που εσυ πιστεύεις, επειδη ακούγονται πολύ στα σοσιαλ μίντια καποιες μειοψηφιες.
μα ρε συ σου λεω ουτε εμενα μου αρεσουν.
Αλλα λεω γενικα οτι βλεπω στον κοσμο οτι οπως μερικοι θεωρουν καραγκιοζιλίκια τα τατουαζ,ετσι λοιπον κι αυτοι που γουσταρουν τα τατουαζ ισως να κοροιδεύουν τους γραβατομένους και τους καθωσπρεπει
Δεν μου αρεσουν κι εμενα,τα θεωρώ ανοησίες αλλα δεν κατακρίνω κανεναν επειδη μπορει να εχει.Αν του αρεσει αυτου τοτε οκ,στο δικό του σωμα ειναι οχι στο δικό μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μα ρε συ σου λεω ουτε εμενα μου αρεσουν.
Αλλα λεω γενικα οτι βλεπω στον κοσμο οτι οπως μερικοι θεωρουν καραγκιοζιλίκια τα τατουαζ,ετσι λοιπον κι αυτοι που γουσταρουν τα τατουαζ ισως να κοροιδεύουν τους γραβατομένους και τους καθωσπρεπει
Δεν μου αρεσουν κι εμενα,τα θεωρώ ανοησίες αλλα δεν κατακρίνω κανεναν επειδη μπορει να εχει.Αν του αρεσει αυτου τοτε οκ,στο δικό του σωμα ειναι οχι στο δικό μου
Δεν ειναι ετσι.
Η μορφή, το "φαινεσθαι" παιζει το ρολο του.
Αν εισαι γεματος τατουαζ, περνας το μηνυμα οτι εισαι ακραιος.
Και λες, ειμαι ακραιος, ελατε οσοι γουσταρετε κατι τετοιο.
Απευθυνεσαι δηλαδη σε μια μειοψηφια. Το ρισκαρεις.
Αν παλι εισαι γεματος τατουαζ χωρίς να σημαίνει κατι συγκεκριμενο, δηλαδή το εχεις κανει χωρις να "υποδεικνυει" κατι, αλλά απλα επειδη ειναι μοδα, τοτε ενας λογος παραπανω να σε φτυσει η γκομενα, γιατι εισαι δυο φορες καραγκιοζης.
Ελπίζω να επεξηγησα ακριβως.

thessalonikios88

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
453
Πόντοι
21
Φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Κάνεις όταν λέω κάνεις ΚΆΝΕΙΣ δεν ζήτησε την αποψαρα σου η να κρίνεις και να δείξεις πιο είναι το σωστό. Αν μου έλεγες την άποψη σου χωρίς την μαλακιά που έγραψες σε μένα όλα οκ δεν θα έλεγα κάτι σεβαστή η κάθε γνώμη χωρίς κοροϊδία για μένα εκεί το έχασες. Δεν απαντάω άλλο. Αν θες να πετάξεις πάλι κάτι έξυπνο απλά θα με διασκεδάσεις εμένα όπως βλέπω και άλλα άτομα. Καλό βράδυ

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Δεν ειναι ετσι.
Η μορφή, το "φαινεσθαι" παιζει το ρολο του.
Αν εισαι γεματος τατουαζ, περνας το μηνυμα οτι εισαι ακραιος.
Και λες, ειμαι ακραιος, ελατε οσοι γουσταρετε κατι τετοιο.
Απευθυνεσαι δηλαδη σε μια μειοψηφια. Το ρισκαρεις.
Αν παλι εισαι γεματος τατουαζ χωρίς να σημαίνει κατι συγκεκριμενο, δηλαδή το εχεις κανει χωρις να "υποδεικνυει" κατι, αλλά απλα επειδη ειναι μοδα, τοτε ενας λογος παραπανω να σε φτυσει η γκομενα, γιατι εισαι δυο φορες καραγκιοζης.
Ελπίζω να επεξηγησα ακριβως.
Ναι αλλα καποιος που εχει 2-3 τατουαζ ειναι κι αυτος ακραίος κατα την γνωμη σου?Δεν ειπα να ειναι ολοκληρος σε ολο το σωμα σημαδεμενος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Κάνεις όταν λέω κάνεις ΚΆΝΕΙΣ δεν ζήτησε την αποψαρα σου η να κρίνεις και να δείξεις πιο είναι το σωστό. Αν μου έλεγες την άποψη σου χωρίς την μαλακιά που έγραψες σε μένα όλα οκ δεν θα έλεγα κάτι σεβαστή η κάθε γνώμη χωρίς κοροϊδία για μένα εκεί το έχασες. Δεν απαντάω άλλο. Αν θες να πετάξεις πάλι κάτι έξυπνο απλά θα με διασκεδάσεις εμένα όπως βλέπω και άλλα άτομα. Καλό βράδυ
Καλο βραδυ τύπε, βαριεμαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα καποιος που εχει 2-3 τατουαζ ειναι κι αυτος ακραίος κατα την γνωμη σου?Δεν ειπα να ειναι ολοκληρος σε ολο το σωμα σημαδεμενος
Τι να σου πω τωρα ρε φιλε?
Να εχει κάνει καποιος π.χ. τατουαζ τα ονοματα των παιδιων του?
Μια ημερομηνια που σωθηκε απο ενα τροχαιο?
Και παλι, δεν βλεπω το λογο.
Ας πουμε, η κοπελα που σχετιζομαι, εχει ενα τατουαζ με το ονομα του πατερα της στο ποδι.
Του πατερα της, που την σαπιζε στο ξυλο οσο ζουσε.
Και οταν τη ρωτησα, σημαινει οτι θελει να βλεπει το ονομα του για να θυμαται τι περασε.
Αν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις, το συζηταμε. Αλλά ποσες ειναι?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

Τι να κάνει,τον χώσανε κυριακάτικα και μας σπάει τ'αρχίδια ως συνήθως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επιπλέον,η αντίληψη πως κάνουν τατουάζ μόνο τσογλάνια,εγκληματίες κλπ είναι τσουβάλιασμα και ολίγον τι παρωχημένη.
Τσογλανια και εγκληματιες οχι απαραιτητα. Καραγκιοζηδες ειπα εγω.
Και οπως φαινεται, ακομη και νεες κοπελες εχουν την ιδια αποψη.
Αρα δεν ειναι και τοσο "παρωχημενο".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι να κάνει,τον χώσανε κυριακάτικα και μας σπάει τ'αρχίδια ως συνήθως
Τύπε αν θεωρεις οτι σου σπαω τ αρχιδια, μπορεις να μην με διαβαζεις.
Ή ακομη καλυτερα, να κλεισεις τον υπολογιστη και να πας στην υπεροχη ζωη σου.
Η οποια ειναι οπωσδηποτε υπεροχη, γιατι οσες φορες σου υποδεικνυω να κανεις κατι για να την αλλαξεις, με βριζεις. Αρα μην σου χαλαμε το ροζ συννεφακι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νά σημειώσουμε ότι ακραίες είναι καί οι γκόμενες,πού είναι "Τεζαρισμένες" στά Tattoo.
-Καί τό λέει ένας άνθρωπος,πού σχεδόν 30 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά μέ μουσικούς-

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Τι να σου πω τωρα ρε φιλε?
Να εχει κάνει καποιος π.χ. τατουαζ τα ονοματα των παιδιων του?
Μια ημερομηνια που σωθηκε απο ενα τροχαιο?
Και παλι, δεν βλεπω το λογο.
Ας πουμε, η κοπελα που σχετιζομαι, εχει ενα τατουαζ με το ονομα του πατερα της στο ποδι.
Του πατερα της, που την σαπιζε στο ξυλο οσο ζουσε.
Και οταν τη ρωτησα, σημαινει οτι θελει να βλεπει το ονομα του για να θυμαται τι περασε.
Αν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις, το συζηταμε. Αλλά ποσες ειναι?
αστειο πολυ το τατουαζ της κοπελας σου χαχαχαχαχα ελεος....μαζόχα ειναι??
Κοιτα συμφωνω απολυτα παντως οτι τατουαζ για λογους μόδας ειναι γελοια.
Παντως γενικα και μιλώντας αποκλειστικα για ανδρες,νομιζω οτι ακομα και σημερα το 2023
να βλεπεις εναν ανδρα με καποια τατουαζ κανει τους ανθρωπους κι ας μην το παραδεχονται να τον θεωρουν οχι και τόσο
'καλό παιδί ' παρόλο που μπορει να ειναι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Σωστά,αφού θες να γαμηθείς με τον tellystallone69
Ποιός θα κάνει τον Κασσελάκη και ποιος τον Τάιλερ δεν ξέρω!
Σου μοιάζει ρε μαν για ενεργητικός ο σαντμαν;

Συνέχεια πάντως για πουστριλικια. Κάνει προβολή στους άλλους αυτά που θέλει να του κάνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom