alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω γαμαω τουλαχιστονΑπ'τον mr malakas μόνο μαλακίες θα διαβάζεις,λογικό είναι
Εγω γαμαω τουλαχιστονΑπ'τον mr malakas μόνο μαλακίες θα διαβάζεις,λογικό είναι
Εγω γαμαω τουλαχιστον
Κατα τα αλλα, εγω γραφω μαλακιεςΞέρω,τον Λομπροκ-Υπουργάρα,γνωστό απο παλιά
πόσο χρονων εισαι?? ααααα τωρα ειδα το 71 γραφεις.Εξηγησα.
Εσυ νομιζεις οτι επειδη εχουμε 2023, τα εχουμε κανει σκατα ολα.
Ε δεν ειναι ετσι.
Κι εγω αν εβλεπα μια κοπελα τιγκα στα τατουαζ, θα ηταν λογος να εξαφανιστω.
Τα καραγκιοζιλικια δεν αρεσουν. Ειτε στο 1923, ειτε στο 2023.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εγω το ιδιο
Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.πόσο χρονων εισαι?? ααααα τωρα ειδα το 71 γραφεις.
Εισαι να φανταστώ απο αυτους που οταν δει αγόρι με τατουαζ ,το θεωρεις κολόπαιδο??
Και δεν ειπαμε να ειναι τίγκα...Μπορει πχ. ο αλλος να εχει 5-6 άντε 7 τατουαζ.
Θυμαμαι παντως σε μια δουλεια που ημουν πριν κανα 4 χρονια,ηταν ενα παιδί νεαρό που ειχε καποια τατουαζ και οι θείτσες κατι 55αρες και βαλε δηλαδη τον κοιτουσαν περιεργα,αντι να κοιταξουν τα ασχημα μουτρα τους
Δυστυχως, ειναι μια παγιωμενη κατασταση. Δεν ξερω πώς προεκυψε. Ειναι μια εμμονή σε μια κακή εφηβεία.Πριν λίγες μέρες,το μέλος Γιώργος Κρους του τα έχωνε με τέλειο τρόπο.
Αλλά αυτός το χαβά του.
μα ρε συ σου λεω ουτε εμενα μου αρεσουν.Να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα. Αυτο που συζητουσαμε δεν ειναι η δικη μου αποψη. Εγω, πες, ειμαι γέρος και εχω παλιά μυαλα.
Αλλά, hello, μιλουσαμε για την κοπελα που ελεγες στο ποσταρισμα σου.
Η οποια δεν γουσταρε καθολου τη φαση αυτη.
Αρα, προβληματισου λιγακι, πριν αρχισεις τους αφορισμους για θείους, θείες και γέρους/γριές, μήπως τελικα δεν ειναι θεμα ηλικίας το να σου την σπανε τα καραγκιοζιλίκια. Και μηπως τελικα η "πλειοψηφια" του "2023" δεν εχει την θεώρηση που εσυ πιστεύεις, επειδη ακούγονται πολύ στα σοσιαλ μίντια καποιες μειοψηφιες.
Δεν ειναι ετσι.μα ρε συ σου λεω ουτε εμενα μου αρεσουν.
Αλλα λεω γενικα οτι βλεπω στον κοσμο οτι οπως μερικοι θεωρουν καραγκιοζιλίκια τα τατουαζ,ετσι λοιπον κι αυτοι που γουσταρουν τα τατουαζ ισως να κοροιδεύουν τους γραβατομένους και τους καθωσπρεπει
Δεν μου αρεσουν κι εμενα,τα θεωρώ ανοησίες αλλα δεν κατακρίνω κανεναν επειδη μπορει να εχει.Αν του αρεσει αυτου τοτε οκ,στο δικό του σωμα ειναι οχι στο δικό μου
Φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Κάνεις όταν λέω κάνεις ΚΆΝΕΙΣ δεν ζήτησε την αποψαρα σου η να κρίνεις και να δείξεις πιο είναι το σωστό. Αν μου έλεγες την άποψη σου χωρίς την μαλακιά που έγραψες σε μένα όλα οκ δεν θα έλεγα κάτι σεβαστή η κάθε γνώμη χωρίς κοροϊδία για μένα εκεί το έχασες. Δεν απαντάω άλλο. Αν θες να πετάξεις πάλι κάτι έξυπνο απλά θα με διασκεδάσεις εμένα όπως βλέπω και άλλα άτομα. Καλό βράδυΚι εγω το ιδιο
Ναι αλλα καποιος που εχει 2-3 τατουαζ ειναι κι αυτος ακραίος κατα την γνωμη σου?Δεν ειπα να ειναι ολοκληρος σε ολο το σωμα σημαδεμενοςΔεν ειναι ετσι.
Η μορφή, το "φαινεσθαι" παιζει το ρολο του.
Αν εισαι γεματος τατουαζ, περνας το μηνυμα οτι εισαι ακραιος.
Και λες, ειμαι ακραιος, ελατε οσοι γουσταρετε κατι τετοιο.
Απευθυνεσαι δηλαδη σε μια μειοψηφια. Το ρισκαρεις.
Αν παλι εισαι γεματος τατουαζ χωρίς να σημαίνει κατι συγκεκριμενο, δηλαδή το εχεις κανει χωρις να "υποδεικνυει" κατι, αλλά απλα επειδη ειναι μοδα, τοτε ενας λογος παραπανω να σε φτυσει η γκομενα, γιατι εισαι δυο φορες καραγκιοζης.
Ελπίζω να επεξηγησα ακριβως.
Καλο βραδυ τύπε, βαριεμαιΦίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Κάνεις όταν λέω κάνεις ΚΆΝΕΙΣ δεν ζήτησε την αποψαρα σου η να κρίνεις και να δείξεις πιο είναι το σωστό. Αν μου έλεγες την άποψη σου χωρίς την μαλακιά που έγραψες σε μένα όλα οκ δεν θα έλεγα κάτι σεβαστή η κάθε γνώμη χωρίς κοροϊδία για μένα εκεί το έχασες. Δεν απαντάω άλλο. Αν θες να πετάξεις πάλι κάτι έξυπνο απλά θα με διασκεδάσεις εμένα όπως βλέπω και άλλα άτομα. Καλό βράδυ
Τι να σου πω τωρα ρε φιλε?Ναι αλλα καποιος που εχει 2-3 τατουαζ ειναι κι αυτος ακραίος κατα την γνωμη σου?Δεν ειπα να ειναι ολοκληρος σε ολο το σωμα σημαδεμενος
Φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά θα το κάνω. Κάνεις όταν λέω κάνεις ΚΆΝΕΙΣ δεν ζήτησε την αποψαρα σου η να κρίνεις και να δείξεις πιο είναι το σωστό. Αν μου έλεγες την άποψη σου χωρίς την μαλακιά που έγραψες σε μένα όλα οκ δεν θα έλεγα κάτι σεβαστή η κάθε γνώμη χωρίς κοροϊδία για μένα εκεί το έχασες. Δεν απαντάω άλλο. Αν θες να πετάξεις πάλι κάτι έξυπνο απλά θα με διασκεδάσεις εμένα όπως βλέπω και άλλα άτομα. Καλό βράδυ
Τσογλανια και εγκληματιες οχι απαραιτητα. Καραγκιοζηδες ειπα εγω.Επιπλέον,η αντίληψη πως κάνουν τατουάζ μόνο τσογλάνια,εγκληματίες κλπ είναι τσουβάλιασμα και ολίγον τι παρωχημένη.
Τύπε αν θεωρεις οτι σου σπαω τ αρχιδια, μπορεις να μην με διαβαζεις.Τι να κάνει,τον χώσανε κυριακάτικα και μας σπάει τ'αρχίδια ως συνήθως
αστειο πολυ το τατουαζ της κοπελας σου χαχαχαχαχα ελεος....μαζόχα ειναι??Τι να σου πω τωρα ρε φιλε?
Να εχει κάνει καποιος π.χ. τατουαζ τα ονοματα των παιδιων του?
Μια ημερομηνια που σωθηκε απο ενα τροχαιο?
Και παλι, δεν βλεπω το λογο.
Ας πουμε, η κοπελα που σχετιζομαι, εχει ενα τατουαζ με το ονομα του πατερα της στο ποδι.
Του πατερα της, που την σαπιζε στο ξυλο οσο ζουσε.
Και οταν τη ρωτησα, σημαινει οτι θελει να βλεπει το ονομα του για να θυμαται τι περασε.
Αν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις, το συζηταμε. Αλλά ποσες ειναι?
Σου μοιάζει ρε μαν για ενεργητικός ο σαντμαν;Σωστά,αφού θες να γαμηθείς με τον tellystallone69
Ποιός θα κάνει τον Κασσελάκη και ποιος τον Τάιλερ δεν ξέρω!