Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
Πρόσεξε θά στό πώ διαφορετικά.
Στίς Η.Π.Α τό χρήμα γιά νά τό πάρεις,πρέπει η εργασία πού θά κάνεις νά είναι σχέδον άριστη -Πάντα σέ μουσικό επίπεδο μιλάω-
Οταν γίνει ένα καλό Event π.χ 1000 ατόμων τό εισιτήριο γιά νά μπείς αρχίζει από 1500 δολάρια,πού σημαίνει 1.5Μ δολάρια έσοδα min.
Στήν Ελλάδα άν βάλουν "είσοδο" πάνω απο 50-60 ευρώ,η δέν θά πάει κανείς η τό πολύ 30 άτομα καί τελικά θα ακυρωθεί. -Είναι διαφορετικά τά μεγέθη-
Γιά αυτό πού λές νά παίζουν κάποιες μούνες DJs,ότι θα είναι πιό ωραίο μπορεί νά είναι,αλλά αυτοί πού τά διοργανώνουν θέλουν κέρδος,
καί τίς περισσότερες φορές πού τό επιχείρησαν,η μπήκαν μέσα η καταστράφηκαν ολοσχερώς...εκτός ελάχιστων περιπτώσεων!
Άκουσα πρόσφατα ότι οι τιμές σε συναυλίες του Σπρίνγκστιν έχουν ξεφύγει τόσο ώστε η εφημερίδα των οπαδών του -κατα τα άλλα φιλολα'ι'κου τραγουφιστη-σταμάτησε να εκδίδεται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άκουσα πρόσφατα ότι οι τιμές σε συναυλίες του Σπρίνγκστιν έχουν ξεφύγει τόσο ώστε η εφημερίδα των οπαδών του -κατα τα άλλα φιλολα'ι'κου τραγουφιστη-σταμάτησε να εκδίδεται.
Πάρε μία γεύση στό περίπου από...καλές θέσεις!
-έχει καί πολύ πιό φθηνές αλλά δέν βλέπεις τίποτα- Οι managers καί οι εταιρείες κάνουν κουμάντο...όχι ο καλλιτέχνης
A1.png
A3.png
AA1.png

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καί νά φανταστείς ότι αυτή η συναυλία,τού Bruce Springsteen είναι από τίς φθηνές. :2funny:
Βέβαια μιλάμε γιά...Former Phoenix Suns Arena!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Σήμερα με καυλωσε μια ωραία τύπισσα που ψωνισε
τ άντερα της και πιάσαμε συζήτηση περί ανέμων
και υδάτων. Είχε έρθει με την κόρη της. Ένα μικρό μουλικο ναυάγιο που έπαιζε με το κινητό του
σαν καθυστερημένο. :2funny:
Η έκφυλη και θηλυκότατη τύπισσα φαίνονταν απογοητευμένη. Το βλέμμα της καταμαρτυρουσε ότι είναι ζήτημα χρόνου να τον αρπάξει μουνι-κωλο αν δεν το κάνει ήδη. :2funny:Φορούσε ένα παντελόνι που σφηνωνε στην ροδέλα της. Πεταχτη κωλαρα, βυζιά ζηλευτά και σαν πρόκες
οι ρώγες. Αυτή είναι να την πιάσεις από τα μαλλιά και αφού την ξετιναξεις στον πουτσο να την χύσεις στο λαρύγγι και μετά να σου φτιάξει ένα ωραίο φαγητό σαν σκλάβα. Σίγουρα γουστάρει να γίνει τσουτσεκι ενός άνδρα που θα την βάλει στην θέση της. :rockon:
Έλα πες αλήθεια πόσες φορές ψωλοβροντησες όταν έφυγε πίσω απ τον πάγκο με τα τυριά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Όποια γκόμενα σε βλέπει σαν πορτοφόλι είναι άχρηστη και τρωει κάδο. Δεν στα παίρνουν αν δεν τα σκας μόνος σου. Προχωρας στην επόμενη.

:rockon:
Σε προσωπικό επίπεδο, με διευθύνσεις και ονόματα σε pm, όποιος μου ζητήσει αποδείξεις, όσες γκόμενες 35-45 μέσης εμφάνισης και σχετικά όχι υψηλού εισοδήματος αλλά κανονικού, όταν έχουν μια κάπως νορμαλ εμφανιση ζητάνε πράγματα απαραίτητα σαν προδιαγραφές: Αυτοκίνητο, σπίτι, καλό αμάξι κλπ. Χυσιντουλαπες που μου γραφες εσύ νομίζω, σπάνια θα βρεις - και θα είναι κάτι μπάζα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Σε προσωπικό επίπεδο, με διευθύνσεις και ονόματα σε pm, όποιος μου ζητήσει αποδείξεις, όσες γκόμενες 35-45 μέσης εμφάνισης και σχετικά όχι υψηλού εισοδήματος αλλά κανονικού, όταν έχουν μια κάπως νορμαλ εμφανιση ζητάνε πράγματα απαραίτητα σαν προδιαγραφές: Αυτοκίνητο, σπίτι, καλό αμάξι κλπ. Χυσιντουλαπες που μου γραφες εσύ νομίζω, σπάνια θα βρεις - και θα είναι κάτι μπάζα.
Προσωπικά πιστεύω ότι όχι μόνον όσες βλέπονται (που πλέον με το κατάλληλο φτιάξιμο η πλειοψηφία ''βλέπεται''), αλλά και μπάζα προς σκατόμπαζα ακόμη ζητάνε προδιαγραφές σε υλικό επίπεδο πλέον για να κάνουν ''σχέση'' με κάποιον.
Οι ίδιες βέβαια μπορεί να πηδηχτούν πανεύκολα (χωρίς δεσμεύσεις) με άκυρους τύπους υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αλλά όταν μιλάμε για ''σχέση'' ζητάνε τα κέρατά τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Α καλά βρήκες περιοχή και εσύ. Βόρεια προάστια και μόνο που περνάνε από δίπλα σου, νομιζουν ότι σου κάνουν χαρη. Τι να γαμησεις στα γυμναστήρια βορείων προαστίων. Αυτές ψάχνουν να τα φτιάξουν με κάνα γιο εφοπλιστή,άντε γιατρου στη χειρότερη περιπτωση
Για τη λυκόβρυση σου λέει ρε βλήμα. Όχι για καστρί , εκάλη , πολιτεία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Προσωπικά πιστεύω ότι όχι μόνον όσες βλέπονται (που πλέον με το κατάλληλο φτιάξιμο η πλειοψηφία ''βλέπεται''), αλλά και μπάζα προς σκατόμπαζα ακόμη ζητάνε προδιαγραφές σε υλικό επίπεδο πλέον για να κάνουν ''σχέση'' με κάποιον.
Οι ίδιες βέβαια μπορεί να πηδηχτούν πανεύκολα (χωρίς δεσμεύσεις) με άκυρους τύπους υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αλλά όταν μιλάμε για ''σχέση'' ζητάνε τα κέρατά τους.
Ακριβώς αυτό!
Και εμείς αναγκαζόμαστε να πάμε στα μπουρδέλα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες, πραγματικά όπως το είπε ο LION, μπορούν να πηδηχτούν όποτε θέλουν και μάλιστα χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα να έχουν και το πάνω χέρι. Ενώ εσύ και εγώ αν πάμε να μπλέξουμε σε μια ελευθερη σχέση γαμησιού μπορεί νακαταλήξουμε να κάνουμε δωράκια, ταξιδάκια, βολτούλες και εκδρομούλες και τέτοια πανάκριβα... χαχα

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Οι γκόμενες, πραγματικά όπως το είπε ο LION, μπορούν να πηδηχτούν όποτε θέλουν και μάλιστα χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα να έχουν και το πάνω χέρι. Ενώ εσύ και εγώ αν πάμε να μπλέξουμε σε μια ελευθερη σχέση γαμησιού μπορεί νακαταλήξουμε να κάνουμε δωράκια, ταξιδάκια, βολτούλες και εκδρομούλες και τέτοια πανάκριβα... χαχα
Ακριβώς έτσι.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Άπαξ και μπλέξεις σε τέτοιου είδους ελεύθερη σχέση, μη δώσεις ποτέ το δικαίωμα να σκεφτεί η άλλη ότι τη βλέπεις, ούτε καν, σαν ίση με εσένα. Εννοείται πως στο σεξ θα πρέπει να είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ και να της φέρεσαι άψογα. Ωστόσο, σε κάθε συζήτηση μαζί της, με κάθε αφορμή, δίνε της να καταλάβει πως είσαι εκεί αποκλειστικά και μόνο για το σεξ, άφηνε υποννοούμενα πως υπήρχε ενδεχόμενο να μη πας καν γιατί είχες κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνεις, ξεκαθάριζε πως δε σου λείπει καθόλου και πως, από τη στιγμή που βγαίνετε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, δεν σε ενδιαφέρει ούτε που θα πάει, ούτε τι θα κάνει, ούτε τίποτα απολύτως σε σχέση με τη ζωή της.

Όποιος αφήνεται ώστε να θεβρηθεί δεδομένος, είναι χαμένος από χέρι.

ΕΔΙΤ: Να φέρεσαι άψογα στο σεξ, αλλά να μη παραλείπεις να την παίρνεις από τον κώλο. Τα όχι, τα δε μου αρέσει, τα δε μπορώ και τα πονάω είναι για να τα λέει στον μόνιμο γκόμενο ή στον άντρα της.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Ακριβώς έτσι.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Άπαξ και μπλέξεις σε τέτοιου είδους ελεύθερη σχέση, μη δώσεις ποτέ το δικαίωμα να σκεφτεί η άλλη ότι τη βλέπεις, ούτε καν, σαν ίση με εσένα. Εννοείται πως στο σεξ θα πρέπει να είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ και να της φέρεσαι άψογα. Ωστόσο, σε κάθε συζήτηση μαζί της, με κάθε αφορμή, δίνε της να καταλάβει πως είσαι εκεί αποκλειστικά και μόνο για το σεξ, άφηνε υποννοούμενα πως υπήρχε ενδεχόμενο να μη πας καν γιατί είχες κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνεις, ξεκαθάριζε πως δε σου λείπει καθόλου και πως, από τη στιγμή που βγαίνετε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, δεν σε ενδιαφέρει ούτε που θα πάει, ούτε τι θα κάνει, ούτε τίποτα απολύτως σε σχέση με τη ζωή της.

Όποιος αφήνεται ώστε να θεβρηθεί δεδομένος, είναι χαμένος από χέρι.

ΕΔΙΤ: Να φέρεσαι άψογα στο σεξ, αλλά να μη παραλείπεις να την παίρνεις από τον κώλο. Τα όχι, τα δε μου αρέσει, τα δε μπορώ και τα πονάω είναι για να τα λέει στον μόνιμο γκόμενο ή στον άντρα της.
Πάντως, αδερφέ μου, θα σε στεναχωρήσω, αλλά αν είσαι μέσος όρος άντρα όπως εγώ και όπως οι περισσότεροι και όχι κανένας δον ζουάν, τότε στη δεύτερη φορά θα σε στείλει στον αγύριστο η γκόμενα. Δεν θα χρονίσει καθόλου αυτό που λες. Και ειδικά στην Ελλάδα. Άκου με, για να στο λέω...

Με το που θα βγεις από το δωμάτιο του χοτελ θα σε αρχίσει στο πρήξιμο αρχιδιών. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ.
Και αν κάνεις αυτό που λες, δηλαδή αδιαφορία κλπ, θα μείνεις πάλι στο να ψάχνεις την επόμενη - πράγμα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα.

Η μόνη safe λύση δυστυχώς είναι οι άθλιες υπηρεσίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των ιεροδούλων.

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
445
Πόντοι
301
Όλοι ξέρουμε ότι ο μέσος άντρας δεν γαμάει, τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελε. Το 10-15% που οι γκόμενες τους βρίσκουν ελκυστικούς είναι που γαμάει πραγματικά. Οι υπόλοιποι ελπίζουμε σε καμία σχέση ή σε καμία απελπισμένη μπας και τον βρέξουμε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Όλοι ξέρουμε ότι ο μέσος άντρας δεν γαμάει, τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελε. Το 10-15% που οι γκόμενες τους βρίσκουν ελκυστικούς είναι που γαμάει πραγματικά. Οι υπόλοιποι ελπίζουμε σε καμία σχέση ή σε καμία απελπισμένη μπας και τον βρέξουμε.
Αυτό προφανώς ισχύει στην Ελλάδα. Που βγήκα χθες έξω και δεν έβλεπα ανθρώπους πάνω απο 25 ετών στα καφε και στα μπαρ. Όλοι οι 35+ βρίσκονται στα σπίτια τους ή ό,τι κάνουν είναι στους εργασιακούς χώρους.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Αυτό προφανώς ισχύει στην Ελλάδα. Που βγήκα χθες έξω και δεν έβλεπα ανθρώπους πάνω απο 25 ετών στα καφε και στα μπαρ. Όλοι οι 35+ βρίσκονται στα σπίτια τους ή ό,τι κάνουν είναι στους εργασιακούς χώρους.
Εγώ θα πω ότι η οικονομική κρίση, τσάκισε ΚΑΙ την ερωτική ζωή. Όχι τη σεξουαλική, πρόσεξε. Την ερωτική.
Όταν ο μέσος άντρας με τη δουλειά του, δε μπορεί να ντυθεί αξιοπρεπώς, να έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, να βγει τις βόλτες του, να πάει διακοπές, να συναναστραφεί, να φανεί ενεργητικός, τότε αυτόματα πέφτει η αξία του και η ακτίνα δράσης του.
Αν δε, είναι σε ηλικία που οι περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι ή σε σχέσεις, με αποτέλεσμα να μη χωρά σε παρέες παντρεμένων, η μόνη λύση είναι οι γνωριμίες μέσω app ή κάποια χωρισμένη, γνωστή φίλων.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Εγώ θα πω ότι η οικονομική κρίση, τσάκισε ΚΑΙ την ερωτική ζωή. Όχι τη σεξουαλική, πρόσεξε. Την ερωτική.
Όταν ο μέσος άντρας με τη δουλειά του, δε μπορεί να ντυθεί αξιοπρεπώς, να έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, να βγει τις βόλτες του, να πάει διακοπές, να συναναστραφεί, να φανεί ενεργητικός, τότε αυτόματα πέφτει η αξία του και η ακτίνα δράσης του.
Αν δε, είναι σε ηλικία που οι περισσότεροι φίλοι είναι παντρεμένοι ή σε σχέσεις, με αποτέλεσμα να μη χωρά σε παρέες παντρεμένων, η μόνη λύση είναι οι γνωριμίες μέσω app ή κάποια χωρισμένη, γνωστή φίλων.
Τα είπες ΟΛΑ. Λέξη προς λέξη.
Και τα apps στην Ελλάδα, πλην των gay apps, δε δουλεύουν. Επίσης ούτε τα συνοικέσια πιάνουν, εμένα όσες φορές μου οργανώσανε κάτι τέτοιο ήταν φόλες μεγάλες εμφανισιακά τουλάχιστον. Το μόνο που εγώ εμπειρικά μπορώ να σου πω είναι ότι αν μέχρι τα 35 δεν έχεις κάνει σταθερούς κύκλους που θα σε "τροφοδοτούν" με γκόμενες τότε άστα να πάνε. Ειδικά, αν δε, δεν σε βοηθάει και η εργασία, όσο κοινωνικός και να είσαι, και στο γυμναστήριο και αριστερά και δεξιά τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Τα είπες ΟΛΑ. Λέξη προς λέξη.
Και τα apps στην Ελλάδα, πλην των gay apps, δε δουλεύουν. Επίσης ούτε τα συνοικέσια πιάνουν, εμένα όσες φορές μου οργανώσανε κάτι τέτοιο ήταν φόλες μεγάλες εμφανισιακά τουλάχιστον. Το μόνο που εγώ εμπειρικά μπορώ να σου πω είναι ότι αν μέχρι τα 35 δεν έχεις κάνει σταθερούς κύκλους που θα σε "τροφοδοτούν" με γκόμενες τότε άστα να πάνε. Ειδικά, αν δε, δεν σε βοηθάει και η εργασία, όσο κοινωνικός και να είσαι, και στο γυμναστήριο και αριστερά και δεξιά τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Κάποια στιγμή και αυτοί οι κύκλοι τελειώνουν, γιατί αδειάζουν. Οι γκόμενες των κύκλων αυτών, παντρεύονται, μπαίνουν σε σχέση κλπ. Όπως είπε και κάποιος εδώ, τα καλά κομμάτια, με εμφάνιση και μυαλό, τα έχουν ήδη πάρει πριν φτάσουν τα 27-28. Οπότε απομένει η φύρα στα 35 και διαλέγεις από εκεί. Γενικά οι γκόμενες και η ηλικία, είναι ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να είσαι έξυπνος αρκετά, ούτε να δεσμευτείς σοβαρά από τα 20, αλλά ούτε και να ξεμείνεις στα 40. Ειδικά αυτή την εποχή της κρίσης.
Και δυστυχώς οι Ελληνίδες είναι προβληματικές. Δε βλέπουν άλλο λόγο συμβίωσης, εκτός του γάμου και των παιδιών.
Είμαστε πολύ πίσω σα λαός.
Εδώ βλέπουμε κάτι γκριζομάλληδες να παντρεύονται ξανά στα 50 επειδή η κυρία θέλει γάμο...Έλεος μωρή ηλίθια...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.543
Πόντοι
2.356
Κάποια στιγμή και αυτοί οι κύκλοι τελειώνουν, γιατί αδειάζουν. Οι γκόμενες των κύκλων αυτών, παντρεύονται, μπαίνουν σε σχέση κλπ. Όπως είπες και κάποιος εδώ, τα καλά κομμάτια, με εμφάνιση και μυαλό, τα έχουν ήδη πάρει πριν φτάσουν τα 27-28. Οπότε απομένει η φύρα στα 35 και διαλέγεις από εκεί. Γενικά οι γκόμενες και η ηλικία, είναι ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να είσαι έξυπνος αρκετά, ούτε να δεσμευτείς σοβαρά από τα 20, αλλά ούτε και να ξεμείνεις στα 40. Ειδικά αυτή την εποχή της κρίσης.
Και δυστυχώς οι Ελληνίδες είναι προβληματικές. Δε βλέπουν άλλο λόγο συμβίωσης, εκτός του γάμου και των παιδιών.
Είμαστε πολύ πίσω σα λαός.
Εδώ βλέπουμε κάτι γκριζομάλληδες να παντρεύονται ξανά στα 50 επειδή η κυρία θέλει γάμο...Έλεος μωρή ηλίθια...
Πολύ σωστά όλα όσα λες, αλλά επί της ουσίας, αν κάποιος είναι πραγματικά "ξύπνιος" και όχι χάπατο, για να είναι εύρωστος οικονομικά και όχι αφαιμαγμένος από σχέσεις κ γκόμενες ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα πρέπει να "ξεμείνει" όπως λες. Να ξεμείνει μόνος γιατί οι περισσότερες σε αφαιμάζουν...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Πολύ σωστά όλα όσα λες, αλλά επί της ουσίας, αν κάποιος είναι πραγματικά "ξύπνιος" και όχι χάπατο, για να είναι εύρωστος οικονομικά και όχι αφαιμαγμένος από σχέσεις κ γκόμενες ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα πρέπει να "ξεμείνει" όπως λες. Να ξεμείνει μόνος γιατί οι περισσότερες σε αφαιμάζουν...
Θα σου πω τη γνώμη μου σε αυτό.
Το να σε αφαιμάξουν και να μείνεις ρέστος, είναι δική σου επιλογή.
Εννοώ ότι συναινείς ΚΑΙ εσύ σε αυτό.
Το να έχεις κάθε 3μηνο άλλη γκόμενα και να περνάς καλά, είναι ωραίο. Αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτό έχει και οικονομικό κόστος.
Από ένα σημείο ή ηλικία καλύτερα, θα πρέπει να καταλαβαίνεις ποιά γκόμενα αξίζει να ξοδεύεις για πάρτη της.
Αν ξοδεύεις ασύστολα με κάθε ηλίθια, κάποια στιγμή θα ξεμείνεις. Εννοώ να έχεις ένα αξιοπρεπή μισθό, αλλά όχι τέτοιο που να σου επιτρέπει γούστα συνεχώς.
Εγώ διαφωνώ ότι όλες είναι ελλεινίδες. Υπάρχουν και σοβαρά κορίτσια στα 35, που είτε λόγω εμφάνισης, είτε για άλλους λόγους, ξέμειναν. Βέβαια λίγες, αλλά υπάρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom